|
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با مدیریت تالار، جناب Mahdy2021 است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یک تذکر کوتاه: پاسخهایی که میدم صرفا نظر و عقیده شخص من هست و از جانب تیم مدیریتی نیست
اختلافات جزئی که مسلما همیشه هست. ممکنه در این پست برخی سخنان من با برخی دیدگاههای برخی دیگر از دوستان اختلاف اساسی هم داشته باشه ![]() (۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۲۰)AMINI نوشته است: با سلام سلام 1- دیدم بحثهایی در مورد مستند ظهور و مباحث پیرامون اون وجود داره که اصلا در ظرفیت یک وبلاگ نیست. گفتم برای بحث و تبادل نظر چه جایی بهتر از فروم(تالار) 2- در مورد نام: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-90...l#pid60926 3- من از سال 2000 یا 2001 وارد فضای اینترنت شدم. فکر کنم در یاهو اولین بار ثبت نام کردم و چون mahdi و mahdy و mahdi 2001 و mahdy2001 همه اشغال بودن، نام کاربریم شد این اوایل در قسمت religion یاهو مسنجر با مذاهب مختلف بحث می کردم(سالش دقیق یادم نیست) بعد هم هر جا که شد. بیشتر در انجمن های گفتگو و .... بالاترین و .... 4- واقعا خیلی متغیره.... یه روزهایی اصلا فرصت نمیکردم سر بزنم. مخصوصا در دوران امتحانات یه روزهایی نهایتا 1 ساعت یه روزهایی هم شاید نزدیک 10 ساعت. مخصوصا روزهایی که داریم تغییرات مهمی در تالار میدیم 5- برخی رو دیدم و برخی رو توفیق نداشتم 6- آینده تالار به حال ما بستگی داره. اگر حال رو بتونم و بتونیم اصلاح کنیم تا رضایت نسبی وجود داشته باشه، قطعا آینده روشنه در کل ما تسلیم قضا و قدر الهی هستیم 7- کاربران اغلب خوب هستن. خوب برخی اوایل با فضا آشنایی ندارن که کم کم آشنا میشن احساس میکنم قلیلی از کاربران هستن که هنوز دنبال این هستن که کسی بهشون دستور بده تا کاری بکنن. اما بیداری اندیشه دنبال تربیت سرباز و فرمانبر نیست. دنبال تربیت افسر باهوش و توانمنده که خودش بره دیگران رو بیدار کنه 8- چشم انداز من بیدار کردن همه انسانهای جهان و آماده کردن آنها برای جهان مهدوی است (به تعریف چشم انداز رجوع کنید) 9- باید مسیر تعریف بشه منظور از مسیر چیه؟ تالار یک موجود زنده است زیرا تمام ارکان محتوایی آن موجود زنده هستند. پس ظاهرا و باطنا هر آن در حال تغییرات جزئی و کلی است شما که گوش نمیدی به خواهش ما ![]() من فرار نمیکنم به خدا .... کمتر بپرسید دست ما توان تایپ داشته باشد ![]() (۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۳۰)Havbb 110 نوشته است: سلام آقا مهدی گل سلام بر برادر گرامی 1- خدا وکیلی این سوال ![]() با اطمینان 99 درصد میگم که هیچ جا در اینترنت پاسخ این سوال رو ندادم یا مجبور شدم که خالی ببندم 2- دانشگاه آزاد قزوین 3- فعلا به هیچ وجه 4- پول که در این جور راهها اصلا ارزش اشاره نداره 5- خیر تا الان هیچ مشورتی با شخص من نشده اگر میشد تنها میگفتم به این شرط خوبه که چیز جدید و بدیعی ارائه بدید نه صرفا کپی کنید 6-قوانین و اطلاعیه های تالار 7- من چنین درصدی رو نمی بینم. سعی می کنیم کارها توافقی باشه ولی من دوست دارم که نظر ایشون اعمال بشه تا نظر من 8- بسیاری از تصمیم گیری ها جمعی است و شخصی نیست. اما خوب سلایق گوناگون است و در نهایت باید تصمیم گرفته شود اگر هم جایی رویه اشتباهی دیده شود دیگر نظرسنجی معنا ندارد!!! 9- در سوال 3 پاسخ قبلی توضیح دادم 10- بعید می دانم برنامه ای بزرگتر از بیداری یک انسان و در چشم انداز، تمام انسانهای جهان بشود داشت مهمترین اشکال به نظرم عدم تعامل خوب همه دوستان در تالار است شما که گوش نمیدی به خواهش ما ![]() من فرار نمیکنم به خدا .... کمتر بپرسید دست ما توان تایپ داشته باشد
|
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۴۱)ANTI MASON نوشته است: واقعا لذت میبرم وقتی میبینم دوستان اینقدر حرف گوش کن هستند موی زیادی نمونده ![]() به مدد دوستان فکر کنم منورالفکر میشیم ![]() به هر حال سوالی نپرسید که من شرمنده بشم (۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۰۴)SARV نوشته است: سلام . من هیچ سوالی ندارم!!!!
|
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
وای چقدر سوال دارم ازتون یکی از کسانی که خیلی برام ناشناخته هست شمائین 1-چطورشد اصلا باآقای بیداری اندیشه آشناشدین؟یعنی چطوربهتون این همه اعتمادکردن سایت روبدن دست تون 2-منظورتون از2021 چیه همون ایران1400 خودمونه؟ حالا که قرار شد کم کم بپرسیم همین |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۳۹)علمدار133 نوشته است: سلام سلام برادر عزیز ![]() من به همه جواب میدم تا جاییکه بشه ولی لطفا پاسخهای قبل رو یکبار کامل بخون ![]() 1- http://forum.bidari-andishe.ir/thread-90...l#pid61304 2- در پست شماره 11 سوال 3 توضیح دادم (در پاسخ آقای AMINI) |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یک سوال...
از ماهواره استفاده می کنید؟ ![]() منظورم در همین ساله ، نه دو یا سه سال پیش
|
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:مهمترین اشکال به نظرم عدم تعامل خوب همه دوستان در تالار است اینو متوجه نشدم ، میشه توضیح بدید یا مثال بزنید |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
نشد آقا مهدی هرکسی از شماره ها یه منظور داره 133-313-110هررقمی شما چرا تو این همه عدد2021 رو گذاشتین من جوابم رو نگرفتم آخه فکرنمیکنم شماآدمی باشین که همینجوری یه کاری بکنین بی هدف!!!!!
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۵۱)MiladYLH نوشته است: یک سوال... سلام نداشتیم! نداریم! نه وقتی برای دیدنش دارم که برم خونه دوست یا آشنایی ببینم....... ![]() ضمنا از نظر بنده فیسبوک و توئیتر و ماهواره و .... ابزارهای تسلط شیطان هستن ![]() و به عینه دیدم که چطور با اینها ذهن فرد انقلابی و حزب اللهی و متدین رو تسخیر کردن ![]() (۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۵۷)Havbb 110 نوشته است: اینو متوجه نشدم ، میشه توضیح بدید یا مثال بزنید به نظرم روند حل دغدغه ها و مشکلات همه عزیزان در تالار اصلا جالب نیست من شخصا برخی انتقادات رو قبول ندارم و خارج از اهداف تالار میدونم. اما خوب برخی کاربران دوست دارن اون چیزی که تو ذهن خودشونه اعمال بشه و با اهداف تالار کاری ندارن ولی قسمت زیادی از انتقادات کاربران به نظرم قابل حل و فصل بوده...... اما به دلایلی نظیر درست پیگیری نکردن خودشون و کم کاری ما، تبدیل شده به یک مشکل لاینحل بیشترین وقتم رو دارم روی این قضیه میزارم |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۶:۱۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۵۹)علمدار133 نوشته است: نشد آقا مهدی هرکسی از شماره ها یه منظور داره 133-313-110هررقمی شما چرا تو این همه عدد2021 رو گذاشتین من جوابم رو نگرفتم آخه فکرنمیکنم شماآدمی باشین که همینجوری یه کاری بکنین بی هدف!!!!! میگم که الان 12 سال گذشته از اون زمان انتخاب نام کاربری. همه جا هم با همین نام فعالیت کردم اون زمان هم واقعا سنی نداشتم که دنبال مسئله خاصی باشم قطعا میگم اون سالی که انتخاب نام کاربری کردم اعداد 313 و 666 و 110 و ..... هیچ معنی برام نداشته فکر کنم در فارسی دبیرستان بود که مفهوم ابجد رو فهمیدم ![]() اما اینکه آیا در طول زمان هیچ معنی برام نداشته، خوب چرا چیزهایی کشف کردم. مثل همین بحث تقارنش با 1400 شمسی (۲۹/مهر/۹۱ ۱۶:۰۹)MiladYLH نوشته است: حادثه ها رخ داد تغییر وضع منطقه تغییر وضع جهان تغییر تمامی معادلات سیاسی یعنی شما دنیای قبل از 2011 با دنیای بعد از آن برات یکسانه؟ سال 2012 قرار نبود چیزی به نفع ما رخ بده و برنامه های دشمن در این سال بود که همگی بر باد رفت ضمنا موضوع اون بحث به بیداری اندیشه ربطی نداره
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم" | Agha sayyed | 62 | 41,227 |
۸/آبان/۹۱ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم " | Agha sayyed | 74 | 36,002 |
۸/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,522 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

![[تصویر: 000206BC.gif]](http://www.mkvland3.com/forum/images/smilies/000206BC.gif)