کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با مدیریت تالار،
جناب Mahdy2021
است .

[تصویر: 86624046738631377500.jpg]
دوستان عزیز توجه داشته باشند که :

**سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.**

امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، amiroooo ، hesam110 ، ELENOR ، Mahdy2021 ، ضحی ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، حقیر ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، meshkat ، SARV ، علمدار133 ، yamin ، saloomeh ، rahi ، N.Mahdavian ، sarallah ، محمود ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Hadith ، Mohammad Trust ، shafagh_mah ، خاک ، fazel ، Amir ، ANTI satan ، jafarpour ، MohammadMeraj ، vahrakan ، أین المنتظر ، nasimesaba ، مفقود الاثر ، Admirer ، ali0077 ، ماحی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
یک تذکر کوتاه: پاسخهایی که میدم صرفا نظر و عقیده شخص من هست و از جانب تیم مدیریتی نیست
اختلافات جزئی که مسلما همیشه هست. ممکنه در این پست برخی سخنان من با برخی دیدگاههای برخی دیگر از دوستان اختلاف اساسی هم داشته باشه

Smile

(۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۲۰)AMINI نوشته است:  با سلام
با تشکر از شما:
1- انگیزه شما برای ایجاد این سایت چه بود؟
2-نام این فروم و سایت را از کجا و با چه انگیزه ای گذاشتید؟
3- سابقه حضور در این زمینه کاری(مهدویت و جنگ نرم) را داشتید؟
4- میزان ساعت کاری شما برای این سایت چقدر در روز است؟
5- معاونین و ناظرین را حضورا دیده اید؟
6- آینده فروم و سایت را چگونه میبینید؟
7- انتظاری که شما از کاربران داشتید و هنوز برآورده نشده چیست؟
8- _بی تعارف_ پا در این مسیر که گذاشته اید بدنبال چه هدفی بوده اید؟ به آن دست پیدا کرده اید؟
9- مسیر کاری شما از ابتدا تا حال تغییر داشته است؟ یعنی ممکن بود این روند کاری ابتدا چیز دیگری بوده و بعد از گذر زمان و استقبال دوستان روند هم تغییراتی داشته است؟

دیگه زیاد شد والا سوال زیاد هست!
تا زمانی دیگر...
بابت کثرت سوالات ببخشید!

سلام
1- دیدم بحثهایی در مورد مستند ظهور و مباحث پیرامون اون وجود داره که اصلا در ظرفیت یک وبلاگ نیست. گفتم برای بحث و تبادل نظر چه جایی بهتر از فروم(تالار)
2- در مورد نام: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-90...l#pid60926
3- من از سال 2000 یا 2001 وارد فضای اینترنت شدم. فکر کنم در یاهو اولین بار ثبت نام کردم و چون mahdi و mahdy و mahdi 2001 و mahdy2001 همه اشغال بودن، نام کاربریم شد این
اوایل در قسمت religion یاهو مسنجر با مذاهب مختلف بحث می کردم(سالش دقیق یادم نیست)
بعد هم هر جا که شد. بیشتر در انجمن های گفتگو و .... بالاترین و ....

4- واقعا خیلی متغیره.... یه روزهایی اصلا فرصت نمیکردم سر بزنم. مخصوصا در دوران امتحانات
یه روزهایی نهایتا 1 ساعت
یه روزهایی هم شاید نزدیک 10 ساعت. مخصوصا روزهایی که داریم تغییرات مهمی در تالار میدیم

5- برخی رو دیدم و برخی رو توفیق نداشتم

6- آینده تالار به حال ما بستگی داره. اگر حال رو بتونم و بتونیم اصلاح کنیم تا رضایت نسبی وجود داشته باشه، قطعا آینده روشنه
در کل ما تسلیم قضا و قدر الهی هستیم

7- کاربران اغلب خوب هستن. خوب برخی اوایل با فضا آشنایی ندارن که کم کم آشنا میشن
احساس میکنم قلیلی از کاربران هستن که هنوز دنبال این هستن که کسی بهشون دستور بده تا کاری بکنن. اما بیداری اندیشه دنبال تربیت سرباز و فرمانبر نیست. دنبال تربیت افسر باهوش و توانمنده که خودش بره دیگران رو بیدار کنه

8- چشم انداز من بیدار کردن همه انسانهای جهان و آماده کردن آنها برای جهان مهدوی است (به تعریف چشم انداز رجوع کنید)

9- باید مسیر تعریف بشه
منظور از مسیر چیه؟
تالار یک موجود زنده است زیرا تمام ارکان محتوایی آن موجود زنده هستند. پس ظاهرا و باطنا هر آن در حال تغییرات جزئی و کلی است

شما که گوش نمیدی به خواهش ما Big Grin
من فرار نمیکنم به خدا .... کمتر بپرسید دست ما توان تایپ داشته باشد Cool

(۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۳۰)Havbb 110 نوشته است:  سلام آقا مهدی گل
پس من سوالات رو بدون محدودیت میپرسم شما هرجور صلاح بود جواب بده

1- تاریخ تولدت رو بگو
2- کدوم دانشگاه درس خوندید
3- ادامه تحصیل میخواید بدید یا نه ، و تا چه مقطعی
4- (این یکی خیلی خطریه :دی) پول هاست اینجا رو خودتون تنهایی میدید؟ (اگه دوست دارید مبلغش رو هم بگید)
5- نظر شما درباره ی متعدد شدن سایتهای مهدوی چیه ، و آیا در این رابطه با شما هم مشورتی کرده اند یا خیر؟
6- به عنوان یک مدیر ، مهمترین خط قرمز شما در آزادی دادن به کاربران چیه؟
7- در مسائل تالار چند درصد شما تصمیم گیرنده هستید و چند درصد بیداری اندیشه؟
8- آیا در مسائل محتوایی تالار شما هم نظر خاصی دارید؟ و اگر این نظر شما با نظر سایر مدیران یا حتی بیداری اندیشه متعارض بشه چیکار میکنید؟
9- یه بار یادمه میگفتید در فیسبوک عضو نیستید ، پس یکم از فعالیتهای اینترنتی که قبل از بیداری اندیشه انجام میدادید بگید.
10- آیا شخصا برنامه ی خیلی بزرگ و عظیمی برای تحول در تالار دارید برای آینده یا به نظر شما همین روال و وضعیت فعلی خوبه؟ مهمترین اشکال تالار به نظر شما چیه؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم ، ولی عوضش جوابهاش فکر نمیکنم خیلی طولانی باشه. موفق باشید.
یه سوال جانبی : دی بعدا بازم میتونم سوال بپرسم؟

سلام بر برادر گرامی

1- خدا وکیلی این سوال Smile
با اطمینان 99 درصد میگم که هیچ جا در اینترنت پاسخ این سوال رو ندادم یا مجبور شدم که خالی ببندم

2- دانشگاه آزاد قزوین
3- فعلا به هیچ وجه
4- پول که در این جور راهها اصلا ارزش اشاره نداره
5- خیر تا الان هیچ مشورتی با شخص من نشده
اگر میشد تنها میگفتم به این شرط خوبه که چیز جدید و بدیعی ارائه بدید نه صرفا کپی کنید
6-قوانین و اطلاعیه های تالار
7- من چنین درصدی رو نمی بینم. سعی می کنیم کارها توافقی باشه ولی من دوست دارم که نظر ایشون اعمال بشه تا نظر من
8- بسیاری از تصمیم گیری ها جمعی است و شخصی نیست. اما خوب سلایق گوناگون است و در نهایت باید تصمیم گرفته شود
اگر هم جایی رویه اشتباهی دیده شود دیگر نظرسنجی معنا ندارد!!!
9- در سوال 3 پاسخ قبلی توضیح دادم
10- بعید می دانم برنامه ای بزرگتر از بیداری یک انسان و در چشم انداز، تمام انسانهای جهان بشود داشت
مهمترین اشکال به نظرم عدم تعامل خوب همه دوستان در تالار است

شما که گوش نمیدی به خواهش ما Big Grin
من فرار نمیکنم به خدا .... کمتر بپرسید دست ما توان تایپ داشته باشد Cool

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، خیبر110 ، saloomeh ، علمدار133 ، yamin ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، rahi ، AMINI ، میلاد.م ، N.Mahdavian ، Ramin_Ghn ، محمود ، حقیر ، جویای حقیقت ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، مجید املشی ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، مسافر ، mohamad ، fazel ، MohammadMeraj ، vahrakan ، أین المنتظر ، ترنم ، hesam110 ، mahdy30na ، اولولالباب
۱۵:۱۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۴۱)ANTI MASON نوشته است:  واقعا لذت میبرم وقتی میبینم دوستان اینقدر حرف گوش کن هستند[تصویر: 1%2922.gif]

اقا مهدی یک سوال شما روی سرتون چقدر مو دارید ؟؟؟ برای موهای شما دوستان با سوالاتشون برنامه چیدن ظاهرا میخوان کچلتون بکنن [تصویر: 1%2924.gif]

من هم یک سری سوالات شیطنت امیز دارم که قطعا جزء مصلحتی های شما قرار خواهد گرفت و بی جواب خواهد ماند ولی فعلا صبر میکنم ببینم بقیه میپرسن یا خودم مطرحشون بکنم[تصویر: 000206BC.gif]

موی زیادی نمونده Big Grin
به مدد دوستان فکر کنم منورالفکر میشیم Wink

به هر حال سوالی نپرسید که من شرمنده بشم

(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۰۴)SARV نوشته است:  سلام . من هیچ سوالی ندارم!!!!

سوالام رو مشهد ازتون پرسیدم!!!Big Grin

Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، علمدار133 ، meshkat ، rahi ، AMINI ، N.Mahdavian ، sarallah ، محمود ، حقیر ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، mohamad ، fazel ، SARV ، MohammadMeraj ، أین المنتظر ، nasimesaba ، ترنم ، hesam110
۱۵:۳۹, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
وای چقدر سوال دارم ازتون یکی از کسانی که خیلی برام ناشناخته هست شمائین

1-چطورشد اصلا باآقای بیداری اندیشه آشناشدین؟یعنی چطوربهتون این همه اعتمادکردن سایت روبدن دست تون
2-منظورتون از2021 چیه همون ایران1400 خودمونه؟
حالا که قرار شد کم کم بپرسیم همین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، meshkat ، خیبر110 ، N.Mahdavian ، AMINI ، محمود ، حقیر ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، mohamad ، fazel ، MohammadMeraj ، vahrakan ، nasimesaba ، ترنم ، hesam110
۱۵:۴۴, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۳۹)علمدار133 نوشته است:  سلام
وای چقدر سوال دارم ازتون یکی از کسانی که خیلی برام ناشناخته هست شمائین

1-چطورشد اصلا باآقای بیداری اندیشه آشناشدین؟یعنی چطوربهتون این همه اعتمادکردن سایت روبدن دست تون
2-منظورتون از2021 چیه همون ایران1400 خودمونه؟
حالا که قرار شد کم کم بپرسیم همین

سلام برادر عزیز Smile
من به همه جواب میدم تا جاییکه بشه ولی لطفا پاسخهای قبل رو یکبار کامل بخونWink

1- http://forum.bidari-andishe.ir/thread-90...l#pid61304
2- در پست شماره 11 سوال 3 توضیح دادم (در پاسخ آقای AMINI)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، محمود ، بیداری اندیشه ، مسافر ، fazel ، MohammadMeraj ، أین المنتظر ، nasimesaba ، ترنم ، hesam110
۱۵:۵۱, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
یک سوال...
از ماهواره استفاده می کنید؟ Confused

منظورم در همین ساله ، نه دو یا سه سال پیش Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، meshkat ، خیبر110 ، AMINI ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، fazel ، MohammadMeraj ، أین المنتظر ، nasimesaba ، ترنم ، hesam110 ، اولولالباب
۱۵:۵۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16

نقل قول:مهمترین اشکال به نظرم عدم تعامل خوب همه دوستان در تالار است

اینو متوجه نشدم ، میشه توضیح بدید یا مثال بزنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، meshkat ، خیبر110 ، محمود ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، fazel ، nasimesaba ، hesam110
۱۵:۵۹, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
نشد آقا مهدی هرکسی از شماره ها یه منظور داره 133-313-110هررقمی شما چرا تو این همه عدد2021 رو گذاشتین من جوابم رو نگرفتم آخه فکرنمیکنم شماآدمی باشین که همینجوری یه کاری بکنین بی هدف!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، meshkat ، خیبر110 ، AMINI ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، fazel ، hesam110 ، اولولالباب
۱۶:۰۴, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۵۱)MiladYLH نوشته است:  یک سوال...
از ماهواره استفاده می کنید؟ Confused

منظورم در همین ساله ، نه دو یا سه سال پیش Blush

سلام
نداشتیم!
نداریم!
نه وقتی برای دیدنش دارم که برم خونه دوست یا آشنایی ببینم.......
Big Grin

ضمنا از نظر بنده فیسبوک و توئیتر و ماهواره و .... ابزارهای تسلط شیطان هستن Cool
و به عینه دیدم که چطور با اینها ذهن فرد انقلابی و حزب اللهی و متدین رو تسخیر کردن Sad

(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۵۷)Havbb 110 نوشته است:  اینو متوجه نشدم ، میشه توضیح بدید یا مثال بزنید

به نظرم روند حل دغدغه ها و مشکلات همه عزیزان در تالار اصلا جالب نیست

من شخصا برخی انتقادات رو قبول ندارم و خارج از اهداف تالار میدونم. اما خوب برخی کاربران دوست دارن اون چیزی که تو ذهن خودشونه اعمال بشه و با اهداف تالار کاری ندارن

ولی قسمت زیادی از انتقادات کاربران به نظرم قابل حل و فصل بوده...... اما به دلایلی نظیر درست پیگیری نکردن خودشون و کم کاری ما، تبدیل شده به یک مشکل لاینحل
بیشترین وقتم رو دارم روی این قضیه میزارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، علمدار133 ، meshkat ، Havbb 110 ، خیبر110 ، میلاد.م ، N.Mahdavian ، AMINI ، محمود ، حقیر ، جویای حقیقت ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، fazel ، MohammadMeraj ، yamin ، أین المنتظر ، nasimesaba ، hesam110 ، fiftynine ، ماحی
۱۶:۰۹, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۶:۰۴)Mahdy2021 نوشته است:  سلام
نداشتیم!
نداریم!

Surprise
این سوال هم آخریشه دیگه...
شما که اینقدر می گفتید سال 2011 سال حادثه است و اینقدر هم به تاپیکش می رسیدید چی شد به اصل مطلب (یعنی 2012 رسیدیم) دیگه ادامه ندادید؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، N.Mahdavian ، MohammadMeraj ، yamin ، أین المنتظر ، nasimesaba ، hesam110
۱۶:۰۹, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۶:۱۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۵۹)علمدار133 نوشته است:  نشد آقا مهدی هرکسی از شماره ها یه منظور داره 133-313-110هررقمی شما چرا تو این همه عدد2021 رو گذاشتین من جوابم رو نگرفتم آخه فکرنمیکنم شماآدمی باشین که همینجوری یه کاری بکنین بی هدف!!!!!

میگم که الان 12 سال گذشته از اون زمان انتخاب نام کاربری. همه جا هم با همین نام فعالیت کردم
اون زمان هم واقعا سنی نداشتم که دنبال مسئله خاصی باشم

قطعا میگم اون سالی که انتخاب نام کاربری کردم اعداد 313 و 666 و 110 و ..... هیچ معنی برام نداشته
فکر کنم در فارسی دبیرستان بود که مفهوم ابجد رو فهمیدم Wink

اما اینکه آیا در طول زمان هیچ معنی برام نداشته، خوب چرا چیزهایی کشف کردم. مثل همین بحث تقارنش با 1400 شمسی

(۲۹/مهر/۹۱ ۱۶:۰۹)MiladYLH نوشته است:  Surprise
این سوال هم آخریشه دیگه...
شما که اینقدر می گفتید سال 2011 سال حادثه است و اینقدر هم به تاپیکش می رسیدید چی شد به اصل مطلب (یعنی 2012 رسیدیم) دیگه ادامه ندادید؟Huh

حادثه ها رخ داد
تغییر وضع منطقه
تغییر وضع جهان
تغییر تمامی معادلات سیاسی

یعنی شما دنیای قبل از 2011 با دنیای بعد از آن برات یکسانه؟
سال 2012 قرار نبود چیزی به نفع ما رخ بده و برنامه های دشمن در این سال بود که همگی بر باد رفت
ضمنا موضوع اون بحث به بیداری اندیشه ربطی نداره Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، meshkat ، Havbb 110 ، میلاد.م ، N.Mahdavian ، AMINI ، محمود ، جویای حقیقت ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، mohamad ، MohammadMeraj ، yamin ، vahrakan ، أین المنتظر ، nasimesaba ، hesam110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]