|
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با مدیریت تالار، جناب Mahdy2021 است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۹, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱:۴۲ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
اومدم ![]() 1 - شده بگید بی خیال بیداری، این چه کاری بود کردم؟؟؟؟ برم پی زندگیم. 2 - مهندسی نرم افزار 2 رو با چه نمره ای پاس کردید؟ معماری کامپیوتر رو چطور؟ ( سوال کاملا جدیه ) 3 - مستند ظهور رو تا چه اندازه قبول دارید؟ 4 - نظرتون چیه واسه کاربران تالار محدودیت زمانی ایجاد کنیم که روززی بیشتر از 2 ساعت توی تالار نباشن؟ ![]() 5 - الان آنلاین هستید یا آفلاین ؟ ![]() 6 - اگر یه فرد مطمئن بگه من هوای بیداری رو دارم قبول می کنید که استعفا بدید؟ |
|||
|
|
۱:۴۸, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱:۵۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱:۳۹)shafagh_mah نوشته است: سلام سلام خوش اومدید 1- من در حال زندگی هستم و بیداری اندیشه هم جزئی از زندگی من است ![]() 2- نرم 2 من خیلی خوب بود و تقریبا نظری و عملی عالی بودم ولی سوالات پایان ترم خیلی نکته دار بود. فکر کنم 15 شدم معماری بر عکس هیچی بلد نبودم. نه که بلد نباشم ولی خیلی ملموس نبود برام. محاسبات نامربوط زیاد داشت. الان دقیقا یادم نیست. ترمای اول پاس کردم ...... اما با کمال تعجب شدم 14 3- بر خلاف بعضی ها که دوره این مستند رو تموم شده دیدن و رفتند ......... من ندیدم جامعه واقعا به عمق خیلی مسائل پی برده باشه نسیم مهدوی رو حس می کنیم ولی من آگاهی رو خیلی مناسب نمی بینم پس انقدری قبولش دارم که الان به هر کسی که ندیده میدم ببینه!!! 4- راستش این مسئله برای من هیچ توجیح شرعی نداره و منطقی هم براش نگفتید که بر اون اساس صحبت کنم 5- ما هم آنلاین نباشیم خدا هست
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
از دست سیستم تالار.خیلی چونه میزنه
گیر داده که متن طولانی تر وارد کن. آخه به شما چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سوال 6 چی ؟ |
|||
|
|
۲:۰۶, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:6 - اگر یه فرد مطمئن بگه من هوای بیداری رو دارم قبول می کنید که استعفا بدید؟من دقیقا متوجه منظور شما نمیشم. خوب استعفا بدم که چی بشه؟ ![]() وقتی مسئولیتی قبول میکنیم باید تا جاییکه در توانمون هست ادامه بدیم!!! اگر میشه یکمی صحبتهاتون رو شفاف بگید که بهتر بتونم پاسخ بدم
|
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۲:۰۶)Mahdy2021 نوشته است: من دقیقا متوجه منظور شما نمیشم. خوب استعفا بدم که چی بشه؟در مورد محدودیت زمانی : چه معنی داره یه کاربر شب و روز(حالا یه ساعت کمتر یا بیشتر) بشینه پای سیستم و توی تالار چرخ بزنه؟ (ر.ک : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18200.html ) در مورد سوال 6 منظورم اینه که حاضر هستید که مدیریت بیداری رو به کسی جز خودتون بسپارید؟ |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۱:۱۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۱:۰۶)shafagh_mah نوشته است: در مورد محدودیت زمانی : چه معنی داره یه کاربر شب و روز(حالا یه ساعت کمتر یا بیشتر) بشینه پای سیستم و توی تالار چرخ بزنه؟ (ر.ک : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18200.html ) در تالار مطالب آموزنده زیاده. خوب اگر بخواد میتونه یاد بگیره اگر هم چیزی بلد باشه و تحقیقاتی کرده باشه میتونه یاد بده فرض کنید بنده دسترسی کاربران رو دارای محدودیت زمانی کردم، خوب یک محیط نسبتا سالم ازشون گرفته شد!!! از پای سیستم بلند میشن؟ هزاران محیط ناسالم وجود ندارن؟ 6- احتمالش وجود داره که موقتا چنین کاری بکنم
|
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام اخوی خدا قوت
1- چه موضوعاتی در تالار برای خود شما به شخصه جالب است و حتما آن ها را پیگیری و مطالعه می کنید؟ 2- چرا معمولا در موضوعات عمومی خیلی اظهار نظر نمی کنید؟ چه وقت لازم می بینید که چیزی را بنویسید؟ 3- آیا دغدغه این را داشته اید که به جز مطالب مربوط به مدیریت تالار یا مسائل فنی، در مورد موضوعی خاص، خودتان ایجاد کننده یک تاپیک باشید و بخواهید سیر خاصی را در آن ارائه کنید؟ 4- اقبال یا ادبار کاربران چقدر در مطالب ایجاد شده و یا کارکردهایتان تاثیر گذار است؟ وجدانی چقدر به امتیاز و تشکرها توجه دارید؟ 5- تا به حال نسبت به کاربر یا کاربران خاصی احساس احترام خیلی خیلی زیاد پیدا کرده اید؟ به چه دلیل بوده؟ احساس حسادت چطور؟ احساس تنفر چطور؟ امکان دارد اسم این کاربران را بگوئید؟ 6- آیا تالار در زندگی شما تاثیر شگرفی ایجاد کرده است؟ اگر بله، از کدام موضوع یا کاربر بیشتر تاثیر گرفته اید؟ 7- اگر زمانی بیداری اندیشه دیگر نخواهد به اداره تالار ادامه دهد، آیا شما هم تالار را رها می کنید؟ 8- به نظر شما چطور می شود تاثیرات تالار ریشه شود؟ چطور می شود در تالار به جای القای یک اندیشه، اندیشیدن را به دیگران یاد داد؟ 9- آیا در جایی به جز جمع کاربران و مدیران تالار تا به حال اسمی از تالار و یا مستند ظهور شنیده اید؟ در کجا؟ نظراتشان راجع به ما چه بود؟ در آن زمان چه احساسی داشتید؟ (البته اگر پاسختان مثبت بوده) 10- در مورد کلمات یا عبارات زیر اولین چیزی که به ذهن تان می آید را بنویسید: - تالار بیداری اندیشه - دکتر علی شریعتی - عرفان - پیتزا - تعالی - جوان امروز 11- یک آرزو کنید. در پناه حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شاد و موید باشید ان شا الله |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
2- اگه یک مشکلی فنی توی تالار پیش بیاد که ندونید مشکل از کجاست ، چجوری حلش می کنید ؟! از کسی کمک می گیرید!؟ |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۲:۱۰)مسافر نوشته است: سلام اخوی خدا قوت سلام علیکم ممنون از شما 1- موضوعاتی که احساس کنم برام مفیده. هیچ محدودیتی در زمینه ها برای خودم متصور نیستم 2- اتفاقا زیاد اظهار نظر می کنم ولی علاقه ندارم با نام کاربری مدیریت چیزی بگم که دوستان در پاسخ گفتن ملاحظه کنن اما بحثهایی که احساس کردم نیازه تا شخصیت مدیریت پشتش باشه، حتما با این آیدی میگم 3- بسیار.... عالم بی عمل نیستم که به همه بگویم از این بستر برای آموزش و آموختن استفاده کنید ولی چیزی بلد باشم و در اختیار دوستان نگذارم چند موضوعی بوده که خیلی هم طرفدار داشته و صفحاتش هم زیاد بوده 4- چون با این آیدی مطلبی نمیزارم که خوب زیاد اهمیتی نداره. هدف حل مشکلات تالاره ولی بالاخره اگر مطلبی قرار است در تالار قرار بدهم، حتما برایم مهم است که مخاطب بیاید و اظهار نظر کند و اشکالات مطلب را بگوید و سوالاتش را مطرح کند نه اینکه من بنویسم و بقیه بیایند تشکر کنند و احسنت بگویند. این کارکرد تالار نیست و مختص وبلاگ است 5- من به همه آحاد بشریت احترام میزارم. حالا هر چه طرف اخلاق و رفتار و علم و حق طلبیش بیشتر باشد، احترام من هم بیشتر می شود و بالعکس! واقعا یادم نمیاد در تالار به کسی حسودی کرده باشم. بالاخره در دنیا واقعی خیلی چیزها هست..... بحث تنفر که من می برم زیر مجموعه ملعونان مشخص و کسانی که باید ازشون برائت بجوییم اما بحث تاسف شاید مد نظر شماست. وقتی می بینم کسی از رفتار انسانی خارج میشه و به کوچکترین خواسته های اخلاقی گوش نمیده براش تاسف میخورم اسم که نمیشه برد ولی مثلا فردی بود که هر چه ازش می خواستم خودشو کنترل کنه و دردسر درست نکنه گوش نکرد. آخر هم خودش از همه بیشتر ناراحت شد و از تالار رفت منم واقعا برای اینجور آدمها تاسف میخورم. نمی دونم چرا اصرار دارن که دیگران رو شاکی کنن 6- اول اینکه بدون توجه به مطالب، تالار تاثیر داشته. نمی دونم اسمش رو چی بزارم؟! امداد الهی؟ تاثیر غیبی؟ اثر وضعی؟ من هم خیلی آدم تلقینی و رویایی نیستم. کارنامه درسیم بعد از افتتاح تالار که کلی هم براش وقت میزارم، باید افت میکرد اصولا..... خوب نه تنها افت نکرد بلکه اصلا نمودار معدل رفت سربالایی و خیلی مسائل دیگه.... مطالب هم واقعا همه دوستان زحمت میکشن و اغلب مطالبی که تشکر کردم، کامل خوندم و به نظرم مفید بودن 7- ببینید من هدفم بیداری انسانهاست. هیچ چیزی منو از این هدف باز نمیداره. فرضا شما بگو تالاری هم نباشد من به راه خودم ادامه می دهم با این فرض کلی، مورد به مورد دیگر نیاز به پاسخ ندارد 8- ریشه فرهنگی و دینی را نباید مثل یک ریشه درخت تک بعدی دید که بگوییم مثلا فلان نهال بعد از 5 ماه ریشه هایش قوی می شود خیلی مسائل نظیر تربیت خانوادگی-دوستان-محیط مدرسه و دانشگاه و .... در ریشه دواندن موثر است به نظر من حداکثر کاری که ما می توانیم بکنیم، ابتدا تحمل عقاید دیگران است. سپس آشنا کردن آنها با دین و منطق خود و بعد هم گذر زمان مثلا با خواندن چند مطلب که کسی اعتقاداتش قوی نمی شود. حتی ممکن است خواندن برخی مطالب بدون توضیح استاد و درک درست آن، باعث نوعی جزم اندیشی و خود برتر بینی بشود و اصلا عمق دینداری را نفهمد 9- من همیشه اولین نفری هستم که اگر احساس کنم فرد یا جمعی کوچکترین ظرفیتی برای دیدن مستند دارد، بحث را آغاز می کنم اما سعی می کنم خیلی در مورد تالار بحث نکنم چون اینجا را جایی برای رفیق بازی و .... نمی بینم که کسی بیاید و ... 10- یا علی روشنفکر اسلامی از ما بهتران اصلا حالش نیست هر روز نیازمند شفاف سازی 11- اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه ان شاء الله ممنون از سوالات شما ولی کم بپرسید هم من قول میدم فرار نکنم
|
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
فعلا یه سوال کنم که مطمئنم جوابشو نمی دی برادر
![]() ![]() اسم اون یکی آیدی تان چیست.... که در بالا فرمودید؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم" | Agha sayyed | 62 | 41,221 |
۸/آبان/۹۱ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم " | Agha sayyed | 74 | 36,002 |
۸/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,521 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)