کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم "
۶:۰۳, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۱ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با ناظر تالار،
جناب سید ابراهیم
است .

[تصویر: 78027846950301059704.jpg]
دوستان عزیز توجه داشته باشند که :

**سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.**

امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، خیبر110 ، fazel ، hesam110 ، mohamad ، ELENOR ، Mahdy2021 ، saloomeh ، ضحی ، حسن عزتي ، حقیر ، Farzaneh ، meshkat ، Ramin_Ghn ، SARV ، علمدار133 ، سرباز ولایت ، N.Mahdavian ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، شیدا ، rastin ، ANTI satan ، سرباز سید علی ، هدایت شده ، وحید110 ، Hadith ، taleb ، nasimesaba ، Admirer ، MohammadMeraj ، nasim.h ، ایرانی ، fiftynine ، صهبا

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۲, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲/آبان/۹۱ ۱۷:۴۸)MAHDI59 نوشته است:  سلام برادر
اگه یه تابلو وسط دریا وجود داشته باشه !!!
می تونی با سنگ بزنیش؟؟!!Big Grin

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin اگر هم بتونم عمرا بتونم مثل بعضی ها اینقدر دقیق بزنم.... حیف که سردار رویانیان بعضی ها رو ندیده وگرنه حتما در باشگاه بزرگ ورزشی پرسپولیس بودند....

ولی من فکر کنم همه آن ضربات شانسی بود.... هرچند شانس و صدفه محال استWink

راستی غیر منتظره ترین خبر تالار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ از شدت کنجکاوی نمی تونم پاشم برم.... کار هم دارما ولی منتظرم حضرتعالی بفرماییدWinkBig GrinHeartHeartHeart

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، علمدار133 ، yamin ، Agha sayyed ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، fazel
۱۸:۳۱, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
به زودی متوجه میشید
عجله نکن برادر
البته برای سرکار خانم فاطمه خانم خیلی خیلی غیر منتظره تره!!!Blush

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، yamin ، Agha sayyed ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، fazel
۲۰:۲۵, ۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۲۰:۲۶ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #53
آواتار
السلام علیک یا بنت رسول الله یا صدیقه الکبری سلام الله علیها
سلام.
[تصویر: 386_01323433696.jpg]

1.
الگوی شما کدام از این دوگروه است؟

2.لباسهی پرزرق وبرق وصورت ارایش کرده زیباست یا صورت اسمانی ولباس خاکی؟

3.دوست دارید بازیگر یا فوتبالیست مشهور باشید یا شهید گمنام؟
(چون شما سید هستید ترجیح دادم اول به مادرتان سلام کنم.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
۲۲:۵۶, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
1-اگر فقط یک ماه تا پایان عمرتون باقی مونده باشه (البته ان شاءالله 120 سال زنده باشید)،در این یک ماه چه کارهائی می کنید؟

2-در برخورد با ادمها،اولین چیزی که برای شما مهم هست،چیه؟
(مثلاً اولین سوالی که برای ارزیابیش می پرسید چه سوالیه؟)

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، شیدا ، saloomeh ، Farzaneh ، yamin ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
۱۲:۳۲, ۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۱ ۱۲:۴۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #55
آواتار
بسم الله.

ابتدا سوالات نرجس خانوم.

1.الگوی شما کدام از این دوگروه است؟

خب مسلما که ما لحظه لحظه مان مدیون و متعلق به شهداست. حالا اینکه چقدر واقعا توانسته باشیم به این نازنین ها نزدیک شویم، خدا عالم است.
اصلا کنار هم گذاشتن این دو دسته به نظر من جفاست.

[/b]

2.لباسهی پرزرق وبرق وصورت ارایش کرده زیباست یا صورت اسمانی ولباس خاکی؟

این هم از همان سوالاتی است که جواب در خودش هویداست.... به نظر من تا صورت آسمانی نشود در نمی یابد که چقدر این لباس خاکی برازنده تر است برای انــــــــــــــــــــــــسان.

3- دوست دارید بازیگر یا فوتبالیست مشهور باشید یا شهید گمنام؟
دوست دارم هرجا که بتوانم بیشتر خدمت کنم باشم، به قول حضرت آقا زنده نگه داشتن نام شهدا خودش کم تر از شهادت نیست، هر جا احساس مفید بودن بکنم....چه اشکال دارد آدم بیفتد در هنر و در آنجا مبارزه و جهادش را بکند..... چرا ما این عرصه ها را داریم می دیم به دست اون طرفی ها.... که الان جرئت نکنیم بریم سمت سینما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب بپردازیم به سوالات خانم حدیث.
1-اگر فقط یک ماه تا پایان عمرتون باقی مونده باشه (البته ان شاءالله 120 سال زنده باشید)،در این یک ماه چه کارهائی می کنید؟
فقط کربلا..... این داغ داره منو میکشه.... نمیدونم باورتون میشه که راه بر من بسته است یا نه.... کلی هم در همین جا از شما دوستان تالار خواستم که دعا کنین ولی انگار تا الان مصلحت اینگونه بوده که فقط با عکس حرم حال کنیم.... فقط کربلا می رم و اون جا بست می شینم....همین.
به جدم قسم که بدون شعار و جو و.... می گم. کلی روی این جمله ام فکر کردم که الان دارم تایپ میکنم. حاضرم کل عمرم کم شود و به یک ماه کاهش پیدا کند، ولی من راه کربلا را دریابم....
البته همه چیز در ید قدرت الله تعالی است.... ولی خب این آرزوی من است.

2-در برخورد با ادمها،اولین چیزی که برای شما مهم هست،چیه؟
(مثلاً اولین سوالی که برای ارزیابیش می پرسید چه سوالیه؟)

البته این افراد فرق می کند. شاید فقط یک همراه شما در سفر باشد، شاید دوست و شاید هم حتی همسر... برای هر کدام این ها یک چیزهایی بُلد می شود ولی اگر بخواهیم کلی نگاه کنیم خب مسلما اعتقادتش... ولی اینطوری هم نیست که تا طرف سلام کرد، من بگم سلام خب نظر شما در مورد توحید افعالی ذات اقدس الله تعالی چیست، زود بگو ببینم؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin

مثلا در مورد بحث ازدواج من جایی خونده بودم، که برای خانوم های محترم ، سوال اول شوهر خیلی مهمه و کلا تا حدی شخصیت طرف براشون روشن میشه، مثلا در جلسه خواستگاری اگر شخصی در اولین سوال از خانوم بپرسه که آشپزی بلدید یا نه؟ خب این بنده خدا مسلما وزنی پایین 90 نخواهد داشتWinkBig Grin یا مثلا اگر سوال کنه که نظر شما در مورد دین و... چیه، خب معلومه که چی جوریه .... البته تا حدی...

حالا من تو جلسه خواستگاری ببینید چه رکبی زدم، به جایی اینکه خودم سوال کنم، اینگونه پرسیدم دوست دارید به عنوان اولین سوال، از شما چه بپرسم؟؟؟؟؟Wink
و الحمدالله خانم بنده هم فرمودند مسلما در مورد اعتقادات.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، دیدگاه نوین ، مجید املشی ، saloomeh ، Farzaneh ، meshkat ، علمدار133 ، شیدا ، yamin ، ZaHrA110M ، Agha sayyed ، nasimesaba ، Hadith ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، یاوران مهدی
۱۳:۱۷, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
خب بازم سوال :

1. به نظرت این عبارت ... حرف یک فیلسوف است یا یک متکلم :

نقل قول:نمیشود که قوانین این دینِ بر حق الهی که چون خورشید،روشن و درخشان است،با دانش استدلالی یقینی مخالفت کند و مرده باد آن فلسفه ای که قوانینش با کتاب قرآن و سنت رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)و ائمه ی اطهار(علیه السلام)مطابقت نداشته باشد
البته خب شما که میدونی این حرف ملاصدرا است ، میخوام بدونم از نظر شما این حرف ریشه در فلسفه دارد یا کلام !!!

2. به نظر خودت روند تاپیک های : قدم اول ، قدم دوم ، سوم ، چهارم و ... ، اینها رو میشه فلسفه حساب آورد یا کلام ؟
این رو حساب کن که در این تاپیک ها ما یک چیز رو اصل قرار میدیم و بعد سعی میکنیم اثباتش کنیم !!! ( چیزی که من دیدم این بوده )
[/b]

سوال آخر که از همه مهمتره :
3. کوچیک که بودی از چی بیشتر از همه میترسیدی ؟؟؟؟
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، علمدار133 ، Agha sayyed ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
۱۳:۴۰, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
(۳/آبان/۹۱ ۱۳:۱۷)دیدگاه نوین نوشته است:  خب بازم سوال :

1. به نظرت این عبارت ... حرف یک فیلسوف است یا یک متکلم :

البته خب شما که میدونی این حرف ملاصدرا است ، میخوام بدونم از نظر شما این حرف ریشه در فلسفه دارد یا کلام !!!

2. به نظر خودت روند تاپیک های : قدم اول ، قدم دوم ، سوم ، چهارم و ... ، اینها رو میشه فلسفه حساب آورد یا کلام ؟
این رو حساب کن که در این تاپیک ها ما یک چیز رو اصل قرار میدیم و بعد سعی میکنیم اثباتش کنیم !!! ( چیزی که من دیدم این بوده )
[/b]

سوال آخر که از همه مهمتره :
3. کوچیک که بودی از چی بیشتر از همه میترسیدی ؟؟؟؟
Big Grin

خواهش میکنم دیدگاه نوین عزیز... شما هرچقدر هم سوال کنی ما درخدمتیم. HeartSmile

1- این کلام است.... البته بد هم نیست. این را من یادم رفته بود بگم ....ماندن در خود فلسفه بسیار بسیار اشتباه است. فلسفه فقط تا جایی خوب است که مبانی محکم و اصولی به ما بدهد تا بتوانی طی طریق کنیم. ملاصدرا البته چهار راهی بود از فلسفه و کلام عرفان و علوم نقلی.

2- در غالب کلی فلسفه بوده، یعنی من تنها چیزی را که اصل گرفتم آن عقل بوده است، و خیلی کم از روایات و آیات استفاده کردم، در قدم اول که خودم اصلا یادم نمیاد. حالا جلوتر که داریم می آییم چون مبانی فلسفی را قبول کردیم بلاخره باید ازش استفاده کاربردی بکنیم و چه استفاده بهتر از اینکه در راه اثبات دین عزیزمون اسلام باشه.

3- یه چیز خنده دار: من از بچگی خیلی شر بودم، کارم این بود که بچه ها رو بترسونم، خیلی هم بد می ترسوندم، یادمه یه بار پسر خاله ام را اینقدر بد ترسونده بودم که تا یک هفته خوابش نمی برد.... همش با همین جن و....
بعد جالبیش این است که چون بلاخره این دنیا دنیای مکافات است، همون شب از حرفهای خودم خوف میگرفتمBig GrinBig GrinBig Grin
می نشستم به حرفهای خودم فکر میکردم، شب هم بود و خلاصه خودمون خودمون رو می ترسوندیم.Big Grin

کمی هم که بزرگتر شدم از جهل می ترسیدم وهنوز هم می ترسم، یعنی جایی که می شینیم و صحبتی میشه که در موردش هیچی علم ندارم، یه جوریی میشم ته دلم انگار خالی میشه....

و الان هم از تنها چیزی که می ترسم اینه که مادر حقیقی ام حضرت زهرا سلام علیها ازم راضی نباشه.... همین الان که دارم می نویسیم این ها، را لرزش گرفته ام، وای فکر کن کاری کنی که حضرت زهرا بهت اخم کنه!!!!!!!!!!!می میرم.SadSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، علمدار133 ، شیدا ، دیدگاه نوین ، yamin ، ZaHrA110M ، Agha sayyed ، nasimesaba ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، saloomeh
۲۳:۴۷, ۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۱ ۲۳:۴۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #58
آواتار
سلام سید
احساس کردم سوالات روتین و کاربردی از شما پرسیده نشده و به همین دلیل یکبار موضوع رو کامل خوندم و عجیبه که بعضی سوالات پرسیده نشده (شاید جایی قبلا گفتید و من بی اطلاعم)

1- درکدام دانشگاه و در چه رشته ای و تا چه مقطعی تحصیل کردید؟

2- آیا به ادامه تحصیل فکر می کنید و تصمیم به ادامه دارید یا خیر؟

3- بهترین شغلی که در نظرتان دارید، چیست؟

4- در چه سایتهایی فعالیت دارید؟ لطفا نام ببرید

امیدوارم تکراری نباشه Smile

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، بیداری اندیشه ، nasimesaba ، علمدار133 ، MohammadMeraj
۰:۰۵, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
(۳/آبان/۹۱ ۲۳:۴۷)Mahdy2021 نوشته است:  سلام سید
احساس کردم سوالات روتین و کاربردی از شما پرسیده نشده و به همین دلیل یکبار موضوع رو کامل خوندم و عجیبه که بعضی سوالات پرسیده نشده (شاید جایی قبلا گفتید و من بی اطلاعم)

1- درکدام دانشگاه و در چه رشته ای و تا چه مقطعی تحصیل کردید؟

2- آیا به ادامه تحصیل فکر می کنید و تصمیم به ادامه دارید یا خیر؟

3- بهترین شغلی که در نظرتان دارید، چیست؟

4- در چه سایتهایی فعالیت دارید؟ لطفا نام ببرید

امیدوارم تکراری نباشه Smile

سلام مهدی جان.... نه تکراری نیستن.... البته سوالات خوبی تا الان پرسیده شده.... ولی خب خیلی چیزهایی دیگه هم مونده...

1- من تو دانشکاه قم (دولتیه ها اونم روزانهWinkWinkWink) فلسفه اسلامی قبول شدم بعد تو دانشگاه پیام نور تهران فلسفه غرب خوندم تو مقطع ارشد.... دو ترمی خوندم ولی انصراف دادم امسال باز تو همون دانشگاه قم رشته فلسفه اسلامی قبول شدم و دارم میخونم....

2- ان شاءالله حتما قصد دارم ادامه بدم...

3- نمی دونم باز به کی قسم بخورم تا باورت بشه از روی شعار و جو و این ها نیست، چوپانی رو خیلی خیلی دوست دارم
البته خیلی هم سخته

یه سال رفته بودم دهات یکی از دوستان یاهاش رفتم چوپانی خییلی سخت بود ولی خیلی هم شیرین و موثر....بعد معلمی .... کلا کار فرهنگی رو خیلی دوست دارم. یه زمانی ام بازی های فکری و فرهنگی برای بچه ها تولید می کردیم که خیلی حال می داد.Sad

4- فعلا همین تالار است....

باز اگه سوال دیگه ای بود من درخدمتمHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، مجید املشی ، شیدا ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، yamin ، nasimesaba ، دیدگاه نوین ، علمدار133 ، MohammadMeraj ، saloomeh ، fazel
۱۶:۴۱, ۴/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۱ ۰:۴۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #60

(۳۰/مهر/۹۱ ۱۱:۱۰)سید ابراهیم نوشته است:  اصلا میخوام تکلیف کنم همه دوستانی که از من سوال میکنند باید تصویری که از حقیر را دارند بگند.... زود باش شما شروع کن...
تو ماه خرداد، اگه اشتباه نکنم آواتار شما عکس شاهرخ، حرّ انقلاب بود. شاید هم اشتباه میکنم و آواتار کس دیگری بود. به هر حال من توی ذهنم بنام شما ثبت شده بود.
Big Grin من هم قبل از اون نمی شناختم ایشون رو، و . . . Big Grin اولش فکر کردم عکس خود کاربره، اما از آنجا که به عکس نمی خورد خیلی تازه باشه، کمی شک کردم.Big Grin انشاءالله که همیشه باطن همه مون مثل باطن شهیدان پاک بشه، ولی ظاهرتون رو تا مدتها شبیه ایشون تصور می کردمBig Grin

بحث:
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۲:۲۴)سید ابراهیم نوشته است:  ... با برهان نظم شاید فقط یه جرقه ای برای آدمی زده شود ولی اینکه بتوانیم با این برهان موجودی را با آن صفات والا اثبات کنیم؟؟؟

.... منم گفتم خوب اگر بنا بمیره یا برود جای دیگه آن ساختمان فرو میریزه؟؟؟ پس چه محالی به وجود میاد اگر ما الان بگوییم که دیگر خدا نیست؟ نعوذ بالله
حالا که بحثه، منم اگر اشکال ببینم نمیتونم ساکت بشینم(نا سلامتی من "بسیار دقیق و منضبط"م!Big Grin من رو با تعریفتون کشتید، من دیگه کلاً نابود شدم. اصلاً می خوام برم تو قسمت "مرا بیشتر بشناسید" هم بنویسم بسیار دقیق و منضبطBig Grin)

علم پیشرفت کرده. نشستن حساب کردن دیدن که قوانین کیهان مثل نیروی جاذبه، سرعت نور، نیروی قوی هسته ای، نیروی ضعیف هسته ای، ثابت کیهانی و چندین مقدار دیگه، روی هم رفته با دقتی برابر 1 در 10 به توان 120 تنظیم شده اند. یعنی 1 در
1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000
,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000

همچنین فهمیده اند که موقعیت زمین برای حصول این دانش بسیار بسیار استثنایی است، مثل نبود ابرهای غبار کهکشانی اطراف منظومه(که طبق قاعده منظومه ما باید وسط آنها باشد)، یا انطباق دقیق ماه و خورشید در زمان خورشید گرفتگی(که از جمله اثراتش تشخیص ترکیبات خورشید و در نتیجه نوع آن، و رصد نور ستاره های دور دست که توسط جاذبه خورشید کمی خم می شوند و در نتیجه تأیید نظریه نسبیت است) و چندین مورد دیگر.

یعنی خود خداوند موقعیت زمین را تا این اندازه خاص قرار داده، تا ما بتوانیم نشانه های وجودش را کشف کنیم.
همچنین در زیست شناسی هم برهان نظم واقعاً برهان است. یه اعدادی شبیه عدد بالا بدست میاد، چهل پنچاه تا صفرش کمتره. اینها را دانشمندان در قالب نظریه طراحی هوشمند مطرح کرده اند، که مستندی که قرار است انشاءالله رسماً دوبله کنیم هم در همین مورد است.

(۲/آبان/۹۱ ۱۰:۳۴)سید ابراهیم نوشته است:  
من فقط یه سوال می پرسم؟ اصلا از کجا معلوم قرآن صحیح باشد، اصلا از کجا معلوم که خدایی وجود داشته باشد تا ما برویم سراغ کتابش؟ آیا دگر اندیشی اگر آمد و از تو سوال کرد که خدا وجود دارد تو می توانی با استناد به قرآن پاسخ دهی؟؟؟؟؟ نه خیر. ابتدا باید وجودی اثبات بشود و بعد ثابت گردد خدایی وجود دارد با فلان صفات بعد بگوییم خب حالا این خداوند متعال این است کتابش
چرا عزیز دل، می شود. قرآن خودش معجزه است. بخصوص در مورد ماتریالیستها که علوم تجربی را همه چیز می دانند، معجزات علمی قرآن فراتر از عصای موسی است. فقط با بی انصافی و عناد میتونن ردش کنن. البته در مورد جزئیاتش اگر بخواهید توضیح میدم. توی اینترنت هم هست، ولی بعضی ها اصول تفسیر رو رعایت نکرده اند.

سؤالات:

1. اگه جایی مسئول بشید و یک نفر بیاد از خصوصیات شما تعریف کنه، چه واکنشی میدین؟ اگر بتوانید دستوری برای تنبیهش بدین چه دستوری میدین؟

2. اولاً همون دستوری که در بالا دادید راجع به خودتان اجرا کنین.
Big Grin چون از من که تعریف کردین، کلاً بی جنبه ام، باعث شد نابود بشمBig Grin. بعد بفرمایید برای اینکه ازم حلالیت بگیرین قصد دارین چیکار کنین؟Big Grin

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، MohammadMeraj
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]