|
نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم "
|
|
۶:۰۳, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۱ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با ناظر تالار، جناب سید ابراهیم است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۰, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۸:۱۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:یکی از بهتریناش زمانی بود که تو مدینه تو قبرستان بقیع بود که باعث شد بعدش یه سیلی جانانه بخورم.... یه نفر رو میشناسم فلسفه خونده معلم دبیرستان هم هست ، رفته بود قبرستان بقیع با یه وهابی بحث کرده بود ، به وهابیه گفته بود عربستان با آمریکا رابطه داره ، وهابیه گفته بود بازم ما با مسیحی ها رابطه داریم ، شما ایرانی ها که با کمونیست ها رابطه دارید! جالب اینجاست که این بنده خدا قانع شده بود و نتونسته بود چیزی جواب بده ![]() آدم سواد که نداشته باشه این میشه.=-=-=-= به طور متوسط روزانه چند تا پیغام خصوصی داری؟ اگه پیشنهاد بدن معاون تالار بشی قبول میکنی؟ نظرت درباره ی وضعیت گروه پژوهش چیه ، دیگه با اون آیدی شوک نمیدی به بچه ها :دی؟ اگه کسی ازت مشاوره انتخاب رشته بخواد بهش میگی برو فلسفه؟ با توجه به این که شما گفتی هر کس هر عقیده ای داشته باشه بیاد تو بخش من بگه ، اگه کسی شبهه ای یا سوالی مطرح کرد که شما نتونستی پاسخ بدی اون وقت چی؟ نظر شما درباره ی بودن یا نبودن بحث سیاسی در تالار چیه؟ به نظر شما مفهوم "جدال احسن" قرآن آیا زیر مجموعه ی فلسفه س یا فراتر از فلسفه س یا خود فلسفه س؟ (با لهجه اصفهانی بخون :دی) |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۸:۳۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اگه آدم معروف کم آوردید که بنشونیدش روی نیمکت سرد و ازش سوال کنید،من هستما،نگران نباشید
![]() ![]() ![]() واقعا سوال خاصی به ذهنم نمیاد ![]() (صرفا جهت شوخی و عوض شدن هوا)
|
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب و احترام
یک سوال از سید بزرگوار داشتم . نصب شما به کدام امام معصوم علیه السلام می خوره ؟ یا علی |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۲:۲۹ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
آقاسید ابراهیم لطفا به این سوال از دید دینی جواب ندین چون خیلی ها ناخودآگاه این کاروانجام میدن 1-دارین ازتوکوچه ردمیشین میبینین دریه خونه بازه توش رو نگاه میکنین یانه؟ یکی دیگه سوال هم داشتم هرچی فکرمیکنم یادم نمیاد پیری و هزار دردسر بازیادم اومد میپرسم![]() آها تازه یادم اومد اونم پست آقاحامد یادم انداخت 2-آقاابراهیم شماهم مثل خیلی ازمدیرها کسرشان میدونین تو خنده حلال پست بزنین؟الته پست زدین هااما چطوری بگم خودتون میدونین دیگه 3-توی بحث ها دوست دارین تو کدوم بحث شرکت کنین ؟سیاسی فلسفی مذهبی اصلااز اون تیپ آدمها هستین که باید بچرونیش تادوکلمه بحرفه یا خودتون میرین تو بحث؟ |
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
1- بهترین کتابی که تا حالا خوندید چی بوده ؟ 2- بهترین سرگرمی تون چیه ؟؟؟؟ 3- چه غذاهایی رو خوب بلدید بپزید؟ 4- چه هنری دارین ؟؟ ( به غیر از اون هزار تا که از هر انگشتتون میریزه البته !!!!) ![]() 5- تا حالا به اخر خط رسیدید؟؟؟؟ اگه آره چطور باهاش برخورد کردین ؟؟؟!!! ![]() 6- فکر میکنید دوستاتون از شما چه تصویری دارن ؟؟؟؟ ![]() 7- وقتی به این آیه می رسید يُريدُونَ لِيُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ چه حالی پیدا میکنید؟؟؟؟؟ ![]() 8- این نیمکتِ خیلی سرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! ![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
وما همچنان منتظر جواب آقاسید !!!
![]() ![]() ![]() نقل قول:نصب شما به کدام امام معصوم علیه السلام می خوره ؟ نقل قول: فکر میکنید دوستاتون از شما چه تصویری دارن ؟؟؟؟ نقل قول:- چه غذاهایی رو خوب بلدید بپزید؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۱:۵۲ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1- میانه تون با بچه های تالار چطوری؟ با کی خیلی صفا کردید؟ از کی حسابی متنفر شدید؟ میانه تون با مدیران چطوریست؟(البته میدونم اگه خوب نباشه چه اتفاقات ناگواری خواهد افتاد!) 2- از چه شهری خوشتان می آید؟ 3- چه ماشینی رو دوست دارید؟ 4- چه رنگی را دوست دارید؟ ![]() (۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۴۸)saloomeh نوشته است:اینو که گفتند دوستان یاد یک خاطره ی باحال افتادم: یکی از دوستانم پسر عموش بود پسر عمش بود. دامادشون بود یا.... گفتش خیلی آدم مذهبی نماز خون بسیجی و ... منم یک تیپ حزب اللهی با یک من ریش(خودم بسیجیم و الآن هم یک نمه ریش دارم قصدم همون چیزی که توی ذهنم آمد) و سبیل و عطرگازی و موهای لخت و یقه آخوندی و ... داشتیم از خیابون رد میشدیم دوستم اشاره کرد : اینه ها! چشم ده تا شد: مو فشن عینک دودی 6uv تی شرت با ماشین تویوتا کمری کرم زده بود در حد لیگ x تنها نکته ی قابل توجه: یه باند انداخته بود مولودی گذاشته بود نکنه شما هم ! لااله الاالله |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم فکر کنم سَیّد ابراهیم عزیز بدجوری سردش شده !! خب گل بوستان فاطمی ، یکم بُخور بده و شلغم دوپینگ کن ، صدات باز میشه . دوستان اگر کمپوت ، آبمیوه و یا میوه تازه باخودشون نیارن ، ایشان به هیچ سوالی جواب نخواهند داد . اینهم سهم بنده ![]() اینهم چون پسر عمومی اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۰:۱۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۷:۴۸)paradise نوشته است: به نام خدا عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب سوالی کردی.... خداوند آن موجود بی نهایتی است که هر کس طبق آن معرفتی که دارد به آن شناخت می رسد مطمئنا شناخت یه آدم حتی خوب و مثبت با شناخت آن موجود نازنین و مقدس که بر سر نیزه می رود بسیار متفاوت است.... همه ما موجودات در حیرت اوییم در تفکر بر ذات او، حتی همین عکس زیبایی که برای خودت انتخاب کردی... او هم در همین تفکر است و همین تفکر هم بود که او را لایق شهادت کرد..... در کل خدا، خــــــــــــــــــــــیلی دوست داشتنی است.... بهترین توصیفات را می توانی در نهج البلاغه حضرت امیر پیدا کتی ...... من فقط حیرت زده ام .... همین (۲۹/مهر/۹۱ ۱۸:۱۰)Havbb 110 نوشته است: یه نفر رو میشناسم فلسفه خونده معلم دبیرستان هم هست ، رفته بود قبرستان بقیع با یه وهابی بحث کرده بود ، به وهابیه گفته بود عربستان با آمریکا رابطه داره ، وهابیه گفته بود بازم ما با مسیحی ها رابطه داریم ، شما ایرانی ها که با کمونیست ها رابطه دارید!دیگه خیلی تخصصیش کردیا.... کلا من فلسفه را ابزاری می دانم برای رسیدن درست و درمون به دین.... یه جمله دیگه بگم اگه قانع نشدید بگید بیشتر توضیح بدم...عشق میوه ای ایت که تنها و تنها باید از درخت عقل چیده شود دوستان بقیه اش با اجازتون فردا صبح |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۱:۴۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام واقعا ببخشید اینقدر دیر جواب دادم، فامیلی اصلی ما ثامنی است و می رسد به حضرت شمس الشموس مولا علی ابن موسی الرضا روحی فداه، .... فکر کنم تنها چیزی باشه که حقیقتا بهش می بالم....
![]() ![]() سلام آقاسید ابراهیم لطفا به این سوال از دید دینی جواب ندین چون خیلی ها ناخودآگاه این کاروانجام میدن 1-دارین ازتوکوچه ردمیشین میبینین دریه خونه بازه توش رو نگاه میکنین یانه؟ چرا دروغ بگم سعی میکنم نگاه نکنم، ولی دو سه باری اتفاق افتاده و نگاه کردم، خدا هممون رو ببخشه[/font] 2-آقاابراهیم شماهم مثل خیلی ازمدیرها کسرشان میدونین تو خنده حلال پست بزنین؟الته پست زدین هااما چطوری بگم خودتون میدونین دیگه وا،!!!!!!! من که هر از چندگاهی میام و پست می زنم، نه اصلا.... وقت کنم بیشتر هم میام ولی زیاد از کپی کردن از سایت های دیگه خوشم نمیاد بیشتر دوست دارم از خودم بنویسم... [font=Arial] 3-توی بحث ها دوست دارین تو کدوم بحث شرکت کنین ؟سیاسی فلسفی مذهبی اصلااز اون تیپ آدمها هستین که باید بچرونیش تادوکلمه بحرفه یا خودتون میرین تو بحث خب تو خانواده که مسلما نمیتونم در مورد مبانی فلسفی اگزیستانسیالیست و .... بحث کنم، بیشتر سیاسی بحث میکنیم و و رزشی در خانواده، ولی در بین رفقا فلسفی و اخلاقی و تا اندازه ای هم عرفانی.... یا علی مدد نمی دونم این صفحه ما چرا داره اینطوری میشه، ولی خب چون قول دادم سوالی رو زمین نمونه همین را ادامه می دیم، نوبت به سوالات خواهر سالومه می رسیم: 1- بهترین کتابی که تا الان خوندید چه بوده است؟ سوال خیلی سختی است، نمی خوام اصلا شعاری حرف بزنم ولی آرامشی که قرآن و نهج البلاغه بهم میدهند هیچ کتاب دیگری نداد.... در بین کتب دیگر هم اگه بخواهم همشو بگم خیلی مفصل میشه ولی من او از امیرخوانی، پدر مادر ما متهمیم و آری این چنین بودبرادر از دکتر شریعتی، کتاب های سید مهدی شجاعی و..... خیلی های دیگه باز م بگم..... بـــــــــــــگم؟ 2- بهترین سرگرمیتون چیه؟ دوران جهالت، سرکار گذاشتن مردم و خندیدن به اونها... خدا مارو ببخشه، الان هم کتاب و هیئت و ورزش فوتبال، البته الان کمی چــــــــــاق شدم ولی هنوز مونده یه کم تکنیک و... ![]() 3- چه غذاهایی را خوب بلدید بپزید؟ ![]() ![]() ![]() شما اصلا بگو کدوم غذا رو بلدید بپزید، من تخم مرغ هم بلد نیستم درست کنم، هنوز با شکستن تخم مرغ مشکل دارم، تا میشکنم همه جاش می ترکه جز همان جایی که مد نظر خودم بود، روزهای اول مامانم میخندید ولی یه بار دو بار... دیگه الان نمی ذاره من وارد آشپزخونه بشم، یادمه یه بار تو خوابگاه دانشگاه میخواستم املت درست کنم خیر سرم، اصلا حواسم نبود گوجه فرنگی درسته رو انداخته بودم تو قابلمه با آب، داشتم آب پز می کردم، می دونم شاید باورش سخت باشه ولی به خدا این اتفاقات افتاده و می افته![]() ![]() ![]() ![]() 4- چه هنری دارین؟ والا چی بگم، اینو شما باید بگید دیگه، چیز قابل عرضی نیست... کار مفیدی نمی کنیم... تواضع رو دارید؟؟؟؟؟؟ 5- تا الان به آخر خط رسیدید اگر رسیدید چگونه باهاش برخورد کردید؟ من خودم آدم خیلی خیلی محکم و سفتیم، اینو جدی میگم.... تو فوت های عزیزانم اینو به اطرافیانم ثابت کردم .... یادم نمیاد خودم به آخر خط رسیده باشم، اصلا مگه میشه؟؟؟ ولی یادمه یکی از بچه ها به آخر خط رسیده بود.... اون هم چه اخر خطی؟؟؟ تو همین تالار گفتم جریانشو.... دست به دامان حضرت رقیه شدم و به طرز معجزه آسایی حل شد.... حالا اگر بخواهید بعدا براتون میگم. 6- فکر میکنید دوستانتون چه تصویری از شما دارند؟ نه دیگه نشد، اینو شما باید بگید، اصلا خود شما چه تصویری از من دارید؟ اصلا میخوام تکلیف کنم همه دوستانی که از من سوال میکنند باید تصویری که از حقیر را دارند بگند.... زود باش شما شروع کن... 7- وقتی به این آیه می رسید يُريدُونَ لِيُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ چه حالی پیدا میکنید؟؟؟؟؟ حالتی که خودم پیدا میکنم فقط و فقط اطمینان و آرامش و امید است... در ضمن قربون صدقه خدا هم می رم، چقدر قشنگ در این آیه پوز کافران را به خاک میماله.... قربونت خدا جون. 8- این نیمکت سرده؟؟؟؟؟ من که شدیدا سرما خوردم و هر روز هم دارم بد تر میشم.... اصلا حس نمیکنم.... ولی باز ممنون از پسر عموی گلم که این همه زحمت کشیدند.... ولی آقا سید با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه.... اگر میخواهی آدرس بدم برام با پیک اصلشو بفرستی... خودت هم نیای نیمدی، اینا رو بفرست سیدجان ![]() ![]() ![]() (این هم نتیجه دم خور شدن با جماعت اصفهانی ها، آقا حامد داری مارو دادا؟) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم" | Agha sayyed | 62 | 41,256 |
۸/آبان/۹۱ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" | Agha sayyed | 90 | 51,548 |
۸/آبان/۹۱ ۱:۳۸ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,527 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

پیری و هزار دردسر
بازیادم اومد میپرسم
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)

![[تصویر: 12501796014929500105.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7533096769/12501796014929500105.jpg)

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)