کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا پرداحت بی رویه در تالار به این دو مورد را آفت میدانید؟
بله آفتی هست که خود آگاه یا ناخود آگاه گرفتار آن شدیم
نه آفت نیست و به همین نسبت که به آن پرداخته شده درست است
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهمترین آفات تالار گفتگوی بیداری اندیشه
۲۰:۴۲, ۹/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۰ ۱۵:۵۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1

با سلام خدمت تمامی دوستان
چند سالی است که به عنوان یک دانشجو به این جنبش مقدس پیوسته و تحقیقات زیادی رو در این باره داشته ام .
اما متاسفانه مسائل وتند روی هایی در این مسئله دیدم که ترجیح دادم کمی فاصله بگیرم از این جریان .
در این تاپیک قصد دارم چندی از ایم مسائل رو که مطمئنا به این جنبش ضربه وارد خواهد کرد رو عرض کنم .
متاسفانه در مملکت ما حد وسطی وجود ندارد و به جرات می توان گفت که حاصل افراط و تفریط روزگاریم .
متاسفانه دوستانی که در این زمینه تحقیق انجام می دهند ، در برخی از مواقع به شدت افراطی عمل می کنند . در همین انجمن من به مراتب دیده ام که دوستان به برخی از هنرمندان و مشاعیر متعهد ایران مانند محسن چاوشی و دکتر حسابی تهمت فراماسون بودن را زدند .
آقایان مگر نه اینکه فراماسونی حزب شیطان است و مگر نه اینکه اگر از فرد مسلمانی را بدون دلیل و سند به گناهی متهم کنید به او تهمت رده اید و تهمت هم از اعمال شیطانی ؟
پس چرا بدون سند و فقط از روی یک عکی یا یک نوشته به یک مسلمان تهمت می زنید و از همین شیطان پیروی می کنید ؟
چرا دوستان مسائل مهم تر از جمله تبلیغات بهاییت در شهر های بزرگ رو ول کردن و چسبیدن به اینکه آیا فلان آقا فراماسون هست چون یه بار چشم چپش رو خارونده تو یه فیلم و اسم دخترش هم ستاره است و با آبروش خیلی راحت بازی می کنن و خودشون می برن و می دوزن .
آقایون این بیداری اندیشه نیست این تاریکی اندیشه است .
در این زمینه اینقدر افراط کردیم که چندی پیش مقاله ای از یکی سایت های مهم گرفتم به اسم شهرداري شيراز باعث افتخار ماسون ها و تنها دلیل ایشون تو این مقاله این بود که در یک پارک یک مجسمه ساخته شده که دورش 23 تا پله بود این برادر اینقدر هول بودن که حواسشون نبود 23 از اعداد ماسونی نیست .
در اینجا از همه ی براداران عاجزانه خواهشمندیم که در هر حال اعتدال رو رعایت کنن و از مدیران این انجمن هم خواهش دارم برای حفظ این جنبش این مسئله را در قوانین سایت لحاظ نمایند .
و همچنین دوستان این تاپیک رو با دیگر مسائلی که به عنوان آفت این جنبش به ذهنشون می رسه ادامه دهند .
و من الله توفیق ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، paradise ، سرود پیروزی ، ANTi666 ، علی 110 ، rastin ، بیداری اندیشه ، alizard ، amir-mahdi ، 7parsa4 ، Seyed Mohsen ، پارسه ، faraz_223 ، fazel ، najmeh ، MESSENGER ، MAHDI59 ، MohammadMeraj ، mosafer ، جوینده حق ، sunrise59 ، در جستجوی سختی ، سلمان ، Tolou ، boghz ، MEHJR ، Amir ، shafagh_mah ، 872325 ، آرین (الهه.ع) ، Reza14 ، Ahmad-A.R.M ، SARV ، N.Mahdavian ، spaceshi ، ضحی ، blue.blood ، azade

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۴۷, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۵/تیر/۹۰ ۱:۵۲)zohur12.ir نوشته است:  بنده خیلی با این بحث ها موافق نیستم .
البته با افراط مخالفم اما نه اینکه چرا زیاد بر روی هر بحثی کیلید میکنیم .

موضوع این تالار و این سایت درباره چنین موضوعاتی است . طبیعتا "باید" چنین مطالبی زیاد دیده شود . نمیدانم چرا دوستان انتظارات دیگری از یه چیز دیگر دارند ؟؟؟

یاعلی
درسته...
این تالار تالاریه که باید این حرف ها توش زده بشه...
اما تا چه حد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

من از دیدن این همه افراط گری تو تالار تعجب میکنم!!!!!!!!!
چند تا نمونه :
یکی از دوستان عزیز سریال ساختمان پزشکان رو نقد کردن و گفتن که مستهجنه!!!!!
درسته که به این سریال انتقاداتی وارد هست اما .........؟!!!!!!!!!
بعد گفتن چرا آموزنده نیست و....!
آخه یکی نیست بگه عزیز من آموزندگی فیلم طنز به بازگویی کردن عیب هاست در غالب طنز....

دوست دیگه ای با منطقی عجیب اسم یک خواننده رو ( یاس) مرتبط با نام شیطان دونستند و خیلی راحت خیلی تهمت ها رو زدند...

باز یکی دیگه از دوستان به خاطر وجود یک تابلو که تصویر چشم داره گفتند فیلم محیا ماسونیه!!! ( دقت کنید فقط یک تابلو!)
که البته خدا خیرشون بده که زمانی که براشون توضیح دادم .... کاملا منطقی پذیرفتن و گفتن که اشتباه کردن...

یا نقد فیلم ستایش و ربطش به تراژدی و هومر و.....!!! در مورد این یکی واقعا نمی دونم چی بگم!!!!!!!!

اینا چند تا نمونه بود که خیلی درد آور بودن!!!

به عنوان خواهر کوچیکتون چند تا خواهش داشتم...
لطفا خیلی خیلی نظارت رو بیشتر کنید و اجازه ندین تاپیک های نشات گرفته از افراط و بی محتوا و بدون دلیل و مدرک توی تالار ایجاد بشه...
و دیگه اینکه دوستان در مواجهه با چنین پست هایی احساسی نشن و سعه صدر داشته باشن....
توی یکی از پست ها دیدم شخصی اسم شخص دیگه ای رو بزرگ تایپ کرده بود و گفته بود که این شخص مخالف همه چیزه و....

خواهشا اشخاصی که با عقاید شما مخالفند رو درک کنید....
می دونید چرا پیامبر به دل همه نشست؟! چون رحمه للعالمین بود! چون مخالفانش رو درک میکرد و با مهربونی سعی در اصلاح اونها داشت...
اینجا هم خیلی هستن کسانی که چندین ساله با یک سری عقاید خاص زندگی کردن و حالا نمی تونن به راحتی با مسائل بازگو شده در تالار کنار بیان.
واسه همینه که من اصرار دارم با افراط گری تو تالار مقابله بشه تا زمانی که هر شخصی با هر عقیده ای وارد اینجا میشه با دیدن یه برخورد افراطی از این مسائل زده نشه و.....

ببخشید که طولانی شد، یه کم دلم پر بود...
اگر به کسی جسارت کردم همینجا عذر میخوام...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، shafagh_mah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]