|
سرعت باز شدن صفحات تالار برای شما مناسب است؟
|
|
۱۳:۴۵, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در طی هفته های اخیر، تغییرات فنی پیدا و پنهانی در تالار داده شده. از تغییر سرور گرفته تا تغییر قالب و تنظیماتی که نمود بیرونی نداره ما همیشه اولویت اولمون قبل از هر چیزی سرعت لود صفحات بوده و به خاطر همین خیلی سعی کردیم ظواهر اضافی در تالار قرار ندیم که برای اغلب کاربران کار راحت باشه الان دیگه کلیه تغییرات مهم به پایان رسیده و وارد تست نهایی می شویم برای دفعه اول که تالار باز میشه برخی فایلها یکبار بارگذاری میشن و دیگه از اون به بعد لود نمیشن. شما هم تا حد امکان سعی کنید رفرش نکنید با توجه به مشکلات اینترنت در ایران و شلوغی خطوط در ساعات مختلف; سرعت لود صفحات بعد از بار اول، به طور متوسط در ساعات روز باید اینطوری باشه: 1- دایال-آپ: حداکثر 40 ثانیه 2- 64: حداکثر 25 ثانیه 3- 128 : حداکثر 20 ثانیه 4- 256 : حداکثر 15 ثانیه 5- 512 و بالاتر: نهایتا 10 ثانیه البته بازم تکرار می کنم که این زمان متوسطه و ممکن سر ظهر حتی 2 برابر این هم مدت لود یک صفحه طول بکشه ضمنا معیار رو بزارید باز شدن اغلب صفحه و مثلا اگر (محبوبیت در گوگل) هنوز لود نشده بود، خیلی مهم نیست حالا با توجه به معیارها و توضیحات بالا، اگر برای شما سرعت صفحات خیلی کند می باشد، لطفا موارد زیر را مشخص کنید: 1- شهر محل سکونت و isp و سرعت اینترنت شما 2- مرورگرهایی که با آن وارد تالار می شوید 3- مشکل با pc است یا سایر دستگاهها مثل گوشی همراه؟ 4- آیا مشکل در همه صفحات است یا صفحه خاصی؟ ضمنا در نظرسنجی هم شرکت کنید تا آمار کلی رو داشته باشیم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۸, ۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۲ ۶:۴۲)Mahdy2021 نوشته است: دوستان فعلا صبر داشته باشید، هنوز دلیل مشکل برای خود ما هم روشن نیست ولی طبیعتا به سرور مربوطه.... آقا مهدی مشکل دیروز که از htaccess سایت بود که کلا دسترسی بسته شده بود. من اوایل فکر می کردم دسترسی آیپی من بسته شده ولی گویا کاملا سایت بسته بود. اگه حمله میشه بهتون سرویس اینترانت هست که مزایاش سرعت بالا و قطع کامل حمله ها و میزبانیه داخله و معایب بزرگش اینه که امتیاز ایندکس شدن در گوگل رو از دست میدید. البته شما استاد مایین ، اگه یادتون باشه چند وقت پیش ازتون راهنمایی گرفتم ولی آخر از بس رو سایتم فشار آوردن مجبور شدم بیارم رو اینترنت ملی. |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۸)سید سجاد نوشته است: آقا مهدی مشکل دیروز که از htaccess سایت بود که کلا دسترسی بسته شده بود. من اوایل فکر می کردم دسترسی آیپی من بسته شده ولی گویا کاملا سایت بسته بود.به نظرتون تالار در 2 سال گذشته در سرورهای کدوم کشور بوده؟
|
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۳/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۰۱ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
سایت در حالت عادی واسه من باز نمیشه الان با v.پی.n وارد شدم. دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟ قضیه چیه؟ این مشکل کی میخواد برطرف بشه؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۴۹)Mahdy2021 نوشته است: به نظرتون تالار در 2 سال گذشته در سرورهای کدوم کشور بوده؟ اینترنت با اینترانت خیلی فرق می کنه اگه کمی مطالعه داشته باشی ، هر دو هم با سرور ایران ممکنه ، بحث سر آیپی هست که این دو شبکه رو از هم جدا می کنه. شدیم کاسه داغ تر از آش ، شما میدونی و تالارت ، ما که عضو ساده ایم ، هر وقت بودین هستیم هر وقتم نبودین خداحافظ شما. |
|||
|
۱۳:۳۲, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۲۸)سید سجاد نوشته است: اینترنت با اینترانت خیلی فرق می کنه اگه کمی مطالعه داشته باشی ، هر دو هم با سرور ایران ممکنه ، بحث سر آیپی هست که این دو شبکه رو از هم جدا می کنه.خوب بنده که حرفی نزدم. اگر شما فکر میکنی متفاوته توضیح بده از لحاظ علمی اینکه ip چی باشه تفاوتی نمیکنه. حتی برخی ip کانادا یا دیگر کشورها رو روی سرورهای ایرانی میزارن تنها در صورتی تفاوت میکنه که دیگه از خارج دسترسی به سایت امکانپذیر نباشه که خوب این برای تالار ما مناسب نیست. اینترانت هم تقریبا یک همچین معنایی داره |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
من کل مطلب و حرفم این بود که اگه خیلی اذیت شدین ، دیداس خوردین و غیره ...
کلا بیاید تو شبکه اینترانت ، تالار کاملا فارسی زبانه و بخش انگلیسی یا زبان دیگه ای نداره که بگیم در حال حاضر به فکر یک رسالت جهانیه ، آیپی های خارج هم که در حالت عادی تالار بسته ان ، پس شبکه ملی میتونه گزینه خوبی باشه که هم سرعت افزایش پیدا می کنه هم حملات از بین میره. سود ومنفعتش بیشتر از ضررشه. انشالله موفق باشید. |
|||
|
۱۳:۴۴, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
|
|