|
کمی توجه به مسائل بزرگ برنامه های تلویزیون ایران
|
|
۲۱:۳۳, ۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
می خواستم درمورد نکاتی که درمورد فیلم هاوسریال های خارجی که تلویزیون ایران نشان می دهد اشاره کنم. خیلی برام سخت که درسریال یا فیلم ایرانی که تلویزیون نشون میده کارگر خونه همیشه شهرستانی ومالک خونه هم تهرانی کارگر خونه همیشه چادر به سره وظاهری ساده داره ولی مالک خونه خودشو 7قلم آرایش کرده .از یه طرف می گن باید حجاب داشته باشید ازطرفه دیگه نشون می دن کارگرخونه چادریی و وافراد به اصطلاح با کلاس آرایش کرده وچادرهم ندارند. تازه کارگر ها هم همیشه شهرستانی اند واین توهین به شهرستانی هاست. در مورد فیلم هایی که پخش می کنن باید بهتون بگم که افتضاحه. مثلا فیلم کنستانتین که از فیلم های اصل شیطان پرستی رو پخش کردند. یه فیلمی که چند وقت پیش گذاشتند که اسمش تندر شکن بود رو به خاطر بیاورید. تندرشکن ابرکامپیوتر ی بود که سازندگان آن حرفه ترین گیمر رابرای امتحان اون و رونمایی ازکامپیوتر انتخاب کردند. او ن کامپیوتر به شکل چشم جهان بین بودو شخصی که به آن متصل می شددریک محیط سه بعدی بازی می کرد این کامپیوتر فقط برای بازی بود اگر درمورد عقاید فرماسون ها تحقیق کرده باشید متوجه می شوید که اونا اعتقاد دارند که لوسیفر اونارو به یک فضای بازی می برد مثل شهربازی حال دوباره می گویم دستگاه تندرشکن دقیقا چشم جهانبین بود.ابتدای این فیلم هیچ نکته یا داستان خاصی نداشت یعنی اونا هدفشون فقط رساندن این موضوع بود.حال چرا باید اون فیلم در تلویزیون ایران پخش بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان حتما نظر بدید |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۵, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:مثلا اقاي X تو سينماي ما از روي عمد نمياد اين كار رو انجام بده كار باب و معمولي و رايجي شده. پس باید به جای اینکه ازشون حمایت کنیم و عرفی نگر باشیم بیایم از منطق قران حمایت کنیم . نقل قول:چرا بايد غرب شناسي كنم؟ عجبا! تا ریشه تفکری که ازش حمایت میکنیم رو بشناسیم و فرق بین تفکر اسلامی و غربی را بدانیم . نقل قول:سن و سالت رو كه گفتم بخاطر حرف هر كي ميره دانشگاه برا فلان ميره بود این حرف رو از اساتید دانشگاه بپرسید ... من از خودم حرف در نمیارم. فقط کافیه بگید: استاد به نظرتون چند نفر از دانشجوهاتون واقعا به خاطر درس میان و چند نفر هدف دیگه دارند ! والسلام . لطفا تاپیک رو ادامه ندید |
|||
|
۲۱:۵۰, ۲۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان
با این که به نظر همه احترام میگزارم ولیبه نظر من چادر رو کسی سر میکنه که ارزش خودشو بالاتر از این میدونه که بقیه به خاطر بدنش اونو دوست داشته باشن. نکته دیگه ای هم که هست اینه که کسایی که از چادر بدشون میاد غرق فرهنگ غرب شدن به نظر شون وقتی آدم چادر سر میکنه عقب افتاده واز همه چی بیخبره .چون غرب و شیطان این فرهنگ رو جا انداخته مطمئن باشید زنهایی که یار امام زمان هستند همه چادری اند. |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:می تونم بگم 80% دختران دانشگاه ما چادری نیستند.از کجا این قدر مطمئن هستید؟ |
|||
|
۲۳:۴۵, ۲۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
دوستان اساساً مناظره با کسانی که مبنای جهان بینی اونها با شما تفاوت کلان داره و تعریف درست وغلط و مبنای تشخیص درست و غلطشون باشما تفاوتهای بنیادین داره خیلی نمیشه مناظره کرد
پس رضا جان خیلی نمیخواد این مباحث رو ادامه بدی چون نه چندان تفاوتی در دیگاه های شما رخ میده و نه چندان در طرف مقابلتون معمول اینطوری هست انرژی خودت رو بگذار برای جایی که مهمتر هست صحبت های طرفین رو میبینند و فضاوت خواهند کرد توی قرآن صریح آیه قرآن هست و جزو محکمات که کل نفس ذائقه الموت (هر کس توی این دنیا مرگ رو میچشه) بعد vblok جواب داده که دارن با علم عزرائیل رو هم دور میزنند کما اینکه قبلاً گفته بودن که به ماه هم رفتن که بعد گندش در اومد که نرفتن یا خیلی چیزای دیگه اما طرف حساب شما در این مناظره کسی هست که حجیتی نداره براش آیات قرآن، و به شنیده های خودش درباب این مسائل که از منابع به اصطلاح علمی اونم نه منابع رسمی مطرح میشه بیشتر استناد میکنه از بحث یه همچین تفکری به چی مخوای برسی برای مناظره یه تعاریف مشترک نیاز هست قبلاً من یه موضوع کلی روبیان کردم باز هم بیان میکنم دستگاه تحلیل آدمها انتزاعی و در فضای خلاء نیست هیتلر و چنگیز هم که اون همه فجایع به بار آوردند و ککشون هم نمیگزید بر اساس یه منطقی در ذهنشون کارهاشون رو توجیه میکردند برداشت ما از درست و غلط ، منطقی و غیر منطقی و خوب بد برمبنای جهانبینی ما هست و خیلی چیزای دیگه بر مبنای این که ما خدا رو قبول داریم یا نه اگه بله تازه باید بیایم روی اوصافش بحث کنیم ببینیم این خدایی که من ازش حرف میزنم با خدایی که شما ازش حرف میزنی اصلاً شباهتی به هم دارند؟ آدما معمولاً در خالقیت خدا مشکلی ندارند مشکل اصلی در ربوبیت و عبودیت و حیطه ای این قانون گذاری و چگونگی این قانون گذاری و اعمال قانون توسط خدا در نظام هستی هست که محل نزاع واقع میشه به قول خدا در قرآن انسان در معاد شک ندارد ولی او میخواهد آزادانه گناه کند نفس موجود بسیار پیچیده ای هست برای اینکه زیر بار بکن و نکن نره حاضر هست هزار جور توجیه به ظاهر منطقی برای خودش در بیاره تا از زیر بکن و نکن در بره مثلاٌ با این جملات بسیار آشناهستید دینی که مسلموناش و آیت الله هاش وداعیه دارانش این هست خوب معلوم که خودش چیه یه بنده ی خدایی حتی نهج البلاغه رو 20 بار توی زندگیش باز نکرده در مورد شخصیت علی بن ابیطالب با قاطعیت نظر میده یا اصلاً بریم بالاتر میگرده میگرده یه نکته ی مبهم رو توی قرآن یا تاریخ اسلام پیدا میکنه بعد به همون چنگ میزنه برای اینکه زیراب کل دین و قرآن و وحیانی بودنش رو بزنه حالا این وسط هیچ فایده ای هم نداره که تو بیای 100 تا اعجاز علمی قرآن رو که خود آدمای غربی نامسلمون اقرار به اعجاز بودنش دارن رو مطرح کنی یا بسیاری حرفای منطقی دیگه رو بزنی اساساً اینا بر میگرده به پیچیده گی های نفس انسان حتی بعضی وقتا شروع میکنه به گیردادن به اوضاع خلقت و دنیا برای زیر سوال بردن خود خدا خلاصه آدم ها با 1000 دلیل میتونن خدا و پیغمبر و دین و آخرت و انکار کنن به 1001 دلیل هم میتونن اونا رو تأیید کنن هر کسی اگه صادقانه با خودش بره زیر پتو و فکر کنه میدونه چه خبر هست اما خب البته یه وقتایی اگه روی بعضی موارد خیلی اصرار کنه بعضی سنت ها شامل حال آدم میشه که دیگه حتی زیر پتو هم متوجه نمیشه بعضی وقتا آدما یه دروغ رو اونقدر با اطمینان به خودشون میگن و تکرار میکنن که در نا خود آگاه و به مرور کم کم باورشون میشه خلاصه لا اکراه فی الدین قائده ی بسیار جالبی هست و جالب تر از اون این هست که مرگ حق هست و همه میدونیم دیر یازود میمیریم |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اقا يه پست من اينجا پاك نشده؟ D:
واقعيت اينه كه از نظر عقلاني ميتونن اثبات كنند كه اصلا از اين خبرا نبود و حتي اثبات اينكه خدا وجود نداره. و واقعيت ترش اينه كه اين قائله تا سال هاي سال ادامه داشته و داره و خواهد داشت هر روز نظريه جديد و جديدتر. |
|||
|
۱۳:۱۰, ۲۲/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۰ ۲۳:۰۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:واقعيت اينه كه از نظر عقلاني ميتونن اثبات كنند كه اصلا از اين خبرا نبود و حتي اثبات اينكه خدا وجود نداره. دوستان این شعر رو فکر می کنم توی کتابهای دوم دبستان خوندیم: آن چه که بیند دیده خدایش آفریده خورشید و ماه تابان ستاره درخشان... و همینطور تا انتها بخونید
|
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۰ ۲۱:۱۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
فیلم سینمایی شهر ماجرای یک گروه تبهکار سارق بانک است که به خودروهای حمل پول در بوستن دستبرد میزنند. پلیس در صدد است آنها را به دام بیاندازد ولی همکاری گروهی از تبهکاران باتجربه سابقه دار به عنوان حامیان گروه اجرای عملیات سبب شده است تهیه مدرک علیه سارقان به کار دشواری تبدیل شود. با این حال تلاش و پیگیری اف بی آی به عنوان نماد و سمبلی از حاکمیت بوستون نتیجه میدهد و سارقان به دام می افتند.
تکنیک استفاده از نمای ساختمانهای مشهور دولتی و سمبلهای معماری شهر به عنوان نماد حاکمیت و دولت در سیر داستانِ فیلم های امریکایی به یک قاعده هنری تبدیل شده و بارها در تولیدات گوناگون به کار رفته است. http://www.mashreghnews.ir/NewsM/Images/...VD_001.JPG http://www.mashreghnews.ir/NewsM/Images/...VD_002.JPG اما عجیب این است که اینبار نماد فراماسونری ابلیسک به عنوان نمادی از اف بی آی و دولت امریکا به عنوان جبهه مثبت و قهرمانانه داستان، از شبکه سوم سیما پخش میشود. در تدوین فیلم سینمایی شهر نماد ابلیسک به شکلی گنجانده شده است که به عنوان سمبلی برای معرفی قهرمانان دولتی داستان درک میشود. http://www.mashreghnews.ir/NewsM/Images/...VD_003.JPG http://www.mashreghnews.ir/NewsM/Images/...VD_006.JPG مسؤولان تهیه فیلم های خارجی شبکه سه در حالی به چنین اقدامی دست زده اند که برخی شنیده ها از ابلاغیه ای به همه واحدهای رسانه ملی جهت پرهیز از به کارگیری نمادهای فراماسونری و شیطان پرستی از ابتدای سال 89 خبر میدهد. |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوستان بحسی که بیان کردم درمورد مشکلات سینمای ایران بود که به چادرو چادری توهین می کرد نه متهم کردن دختران ایرانی گرچه جای بحث داره اما نه این جا بعدشم چرا برای تفاوت عقاید یکدیگر حرف هم رو زمین می اندازید نگران حجاب زنان نباشید که مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)خودش اینارو درست می کنه . من فقط می خواستم شمارو از توهین هایی که تو ایران به مقدسات می شه اگاه کنم .
امیدوارم موفق و پیروز باشید |
|||
|
۱۵:۱۶, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
عزاداري صداوسيما در شب ميلاد حضرت زهرا(سلام الله علیها)
شب گذشته درحالي كه ايران بر اساس شعائر دینی خود با گراميداشت سالروز ميلاد دخت نبي اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در حال گذراندن ساعاتي شاد و معنوي در كنار خانواده خود بودند، رسانه ملي در پربيننده ترين ساعات خود در شبكه سه مجلس ختم و عزاداري برپا كرد. به گزارش رجانیوز، مجري برنامه 90 كه در ايام سوگواری ائمه اطهار عليهم السلام كمتر با لباس عزا ديده شده، با پوشيدن لباس مشكي و بهراه انداختن مجلس ماتم مشغول عزاداري براي فوتباليست فقيد ايران شد. هيچكس از درگذشت فوتباليست محبوب ايران مرحوم ناصر حجازي خوشحال نيست اما سوال اين است كه مگر چند درصد مردم ايران اين مقوله را مهمترين مساله شب ميلاد خود تلقي مي كنند و چرا بايد تنها يك شب از سال كه مخصوص قدرداني از مادران و گراميداشت مقام پر ارج مادر است براي عموم مردم ايران به چنين وضعيت اسفناكي تبدیل شود. درگذشت يك فوتباليست عليرغم مهم بودنش مساله تنها بخشي از مخاطبان رسانه ملي است درحالي كه احترام به مادر و جشن گرفتن در كنار او و قدرداني از مقام والاي او در شب ميلاد حضرت زهرا(سلام الله علیها) سال هاست سنتي ستودني و همه گير در ايران است و اقتضای آن فراهم ساختن زمينه هاي شادماني و عميق تر كردن ارتباطات خانوادگي توسط برنامه هاي صدا و سيماست. مديران رسانه ملی بارها نشان دادهاند كه در اولويت سنجي براي برنامه هاي سيما تحت تاثير محيط نزديك خود بوده و كمتر با دانش رسانه اي و دغدغه هاي عمومی آشنا هستند. متاسفانه مخاطبان رسانه ملي مدتي است كه بتدريج با ديدن انواع رفتارهاي نامتناسب و سوال برانگيز از شبكه هاي مختلف تلويزيوني بهویژه شبكه سه، نسبت به رسانه ملي بدبين و كم اشتياق شده اند. برنامه 90 همچنین در اقدام کاسبکارانهای بهجای درخواست صلوات و فاتحه برای درگذشت حجازی، بارها از مخاطبان خواست به یاد او عدد 1 را برای یک شماره خاص پیامک کنند. |
|||
|
|
۹:۴۷, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
[/size]سلام دوستان در اين چند سال اخير كه شبكه هاي ماهواره اي كاملا فراگير شده و داره به شدت جلب مخاطب ميكنه.
مي خواستم يه نگاه به تلوزيون خودمون بندازيم و ببينيم براي مقابله با اين تهاجم چه عكس العملي نشون داده! اصلا عكس العملي نشون داده يا واقعا با اون هم سو بوده. آيا وظايف ديني و ملي رو به درستي انجام داده؟ آيا به اندازهي كافي جذاب بوده تا مخاطب هاي خودش رو نگهداره؟ آيا وظيفه ي اطلاع رسانيشو به درستي انجام داده؟ جواب به اين سوالات رو ميشه توي برنامه هاي صدا وسيما جستجو كرد. لطفا نظر بديد و در اين مورد بحث كنيد و برنامه هايي كه هر كدوم مربوط به يكي از بخش هاي گفته شده يا وظايف ديگر صدا و سيما ميشود را مورد نقد و بررسي قرار دهيد. متشكر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایران = قاچاقچی+متاد!!!! البته در تلویزیون ایران | محمدجواد | 6 | 4,058 |