|
رازهای حک شده در سنگ: معماری رمزآلود واشنگتن | قسمت 6 ام اضافه شد
|
|
۲۳:۰۰, ۲۴/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۲۲:۳۲ توسط سلمان.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در اين مستند، معاني پنهان موجود در معماري ، نماد گرايي و ساختار شهر واشنگتن دي سي، که توسط بنيان گذاران ماسون آمريکا،طراحي شده است و ارتباط اين مفاهيم با تشکيل آمريکا و نحوه عملکرد اين کشور درجهان بررسي مي شود، تا دريابيم بنيان گذاران آمريکا چه سرنوشتي براي براي اين کشور در نظر داشته اند. قسمت اول: قسمت دوم: قسمت سوم: قسمت چهارم: مباحث مطرح شده در این قسمت: ستاره شباهنگ و آنوبیس | شباهنگ و چشم جهان بین هوروس | جمهوری ماسونی - رز صلیبی آمریکا | ایده جمهوری پلاتو و اتلانتیس|فرانسیس بیکن و آتلانتیس جدید | منلی پی هال و تقدیر سری آمریکا | منلی هال و روزولت | منلی هال، روریک و مهر بزرگ آمریکا اصلاحیه: با عرض پوزش در قسمتی از ویدئو اشاره می شود که: فرانسیس بیکن معتقد بود قاره آمریکا مکان آتلانتیس باستان بوده است، اما به اشتباه قاره آفریقا تایپ شده بود. قسمت پنجم: مباحث مطرح شده در اين قسمت: منلي پي هال، راز مکاتب باستاني و دموکراسي جهاني | جورج بوش، آمريکا و حاکم سازي دموکراسي جهاني | آمريکا و بنيانگذاران: مسيحي يا مشرک؟ | بنيانگذاران و فرقه رز صليب | انجمن فلسفي آمريکا ي فرانکلين و دانشگاه نامرئي بيکن قسمت ششم: مباحث مطرح شده در اين قسمت: انجمن سلطنتي لندن | تاثير رز- صليبيون در نماد گرايي واشنگتن | فلسفه آتلانتيس نوين بيکن و تشکيل آمريکا | نماد پالاس آتنا منبع الهام بيکن در شهر | نقاشي هاي هنرکده رز- صليبي ها | هنرکده سالون دلا رز کروا، داوينچي و دانته اگليري | دانته الگيري نويسنده ي رز- صليبي منتظر قسمت هاي بعد باشيد. |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۸, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام و خسته نباشید .... کاش قسمتهای بعدی را هم زودتر در سایت قرار دهید ، فکر میکنم بهتر بود بعد از اینکه زحمت ترجمه همه قسمت ها را کشیدید ، تمام آنها را در یک پست قرار میدادید .
|
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۸۹ ۱:۴۸)مجید121 نوشته است: با سلام و خسته نباشید .... کاش قسمتهای بعدی را هم زودتر در سایت قرار دهید ، فکر میکنم بهتر بود بعد از اینکه زحمت ترجمه همه قسمت ها را کشیدید ، تمام آنها را در یک پست قرار میدادید . بله درست می فرمایید، ترجیح این بود که یکجا قرار داده می شد، اما زمان من محدوده و برای آپدیت نگه داشتن وبلاگم اینطوری عمل کردم. البته الان به خاطر امتحانات، در ترجمه وقفه افتاده. از این بابت از همه معذرت می خوام. |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
آقا سلمان فکر میکنم لینکها مشکل پیدا کردن چون من هیچ کدوم رو نتونستم download کنم ممکنه یه بررسی بفرماید؟ |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام سلمان جان ما منتظر بقیه اش هستیم
موفق باشید و خدا بهتون خیر بده |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۹/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۸۹ ۱۷:۰۹ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۸۹ ۲۱:۱۲)سلمان نوشته است: بله این مستند در سه نسخه ساخته شده است و من در حال زیر نویس کردن نسخه دوم هستم که مربوط به معماری واشنگتن است.سلام ممنون از ترجمه این مستند مهم بعضی مطالب و تصاویر مستند ظهور با این مستند یکی هست.این مستند منبع مستند ظهور بوده یا مستند ظهور منبع این یا اصلا یک مستند قدیمی تر منبع هر دو؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۸۹ ۱۷:۰۸)علائم ظهور نوشته است: سلام این که منبع اولیه چه بوده است مشخص نیست، اما "کریس پینتو" سازنده این سری مستند ها خیلی قبلتر از پروژه بیداری در این زمینه کار کرده و مستند ساخته است. |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
این کارگردان یه مستند دیگه هم داره به اسم Megiddo: The March to Armageddon شما دیدیدش ؟ داریدش؟ |
|||
|
۲۳:۴۴, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۸۹ ۲۱:۴۰)ELENOR نوشته است: سلام من با توجه به نیازی که داشتم، قسمت دوم این مستند با نام "Megiddo II, The New Age, The Lie of the Serpant" را دیدم که مستند خیلی خوبی بود، اما قسمت اول را ندیده ام. این فیلمساز قسمت چهارم و آخر از سری "اسرار آغاز آمریکا" را نیز با نام "Hidden Faith of the Founding Fathers" تولید و منتشر کرده است. |
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۲۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
متاسفانه چون خیلی دیر رسیدم، نمی تونم دانلود کنم. ظاهراً hotfile دیگه اجازه دانلود نمیده... نمیشه تو پرشین گیگ آپلود کنید..... |
|||
|
۱۳:۵۹, ۲۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز همه لینکها سالم هستن.همین الان تست کردم.شما دوباره سعی کنید (ترجحا از parsaspace دانلود کنید که لینکش مستقیمه)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 67187692503233993303.jpg]](http://s13.aks98.com/images/67187692503233993303.jpg)