کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رازهای حک شده در سنگ: معماری رمزآلود واشنگتن | قسمت 6 ام اضافه شد
۲۳:۰۰, ۲۴/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۲۲:۳۲ توسط سلمان.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 67187692503233993303.jpg]
لینک های قسمت 2 و 3 با فرمت avi جایگزین لینک های قبلی شد.
در اين مستند، معاني پنهان موجود در معماري ، نماد گرايي و ساختار شهر واشنگتن دي سي، که توسط بنيان گذاران ماسون آمريکا،طراحي شده است و ارتباط اين مفاهيم با تشکيل آمريکا و نحوه عملکرد اين کشور درجهان بررسي مي شود، تا دريابيم بنيان گذاران آمريکا چه سرنوشتي براي براي اين کشور در نظر داشته اند.

قسمت اول:
قسمت دوم:
قسمت سوم:
قسمت چهارم:
مباحث مطرح شده در این قسمت:
ستاره شباهنگ و آنوبیس | شباهنگ و چشم جهان بین هوروس | جمهوری ماسونی - رز صلیبی آمریکا | ایده جمهوری پلاتو و اتلانتیس|فرانسیس بیکن و آتلانتیس جدید | منلی پی هال و تقدیر سری آمریکا | منلی هال و روزولت | منلی هال، روریک و مهر بزرگ آمریکا
اصلاحیه: با عرض پوزش در قسمتی از ویدئو اشاره می شود که: فرانسیس بیکن معتقد بود قاره آمریکا مکان آتلانتیس باستان بوده است، اما به اشتباه قاره آفریقا تایپ شده بود.
قسمت پنجم:
مباحث مطرح شده در اين قسمت:
منلي پي هال، راز مکاتب باستاني و دموکراسي جهاني | جورج بوش، آمريکا و حاکم سازي دموکراسي جهاني | آمريکا و بنيانگذاران: مسيحي يا مشرک؟ | بنيانگذاران و فرقه رز صليب | انجمن فلسفي آمريکا ي فرانکلين و دانشگاه نامرئي بيکن
قسمت ششم:
مباحث مطرح شده در اين قسمت:
انجمن سلطنتي لندن | تاثير رز- صليبيون در نماد گرايي واشنگتن | فلسفه آتلانتيس نوين بيکن و تشکيل آمريکا | نماد پالاس آتنا منبع الهام بيکن در شهر | نقاشي هاي هنرکده رز- صليبي ها | هنرکده سالون دلا رز کروا، داوينچي و دانته اگليري | دانته الگيري نويسنده ي رز- صليبي

منتظر قسمت هاي بعد باشيد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، Mahdy2021 ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، جوینده حق ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، Amir ، mahdi313 ، raqseshaitan ، اسماعیل ، rahbin ، Ramin_Ghn ، ANTi666 ، masonryfree ، mohammad.ef ، یکدوست ، مصاحبان ، M Rises Soon ، EMPERATOR ، علی 110 ، montazer ، Seyed Mohsen ، ضد ماسون ، Shahim ، K-1 ، s.ilia ، زاهده ، monji ، lena ، amir.hk ، MohammadMeraj ، mojtabafunpic ، وحید110 ، 29Mordadi ، امیر گیمر ، iran67 ، yektaparast ، MiNuTeS ، hamed313 ، khadem ، آزرم‌شاه ، vahrakan ، janali ، Bidaram... ، أین المنتظر ، ehsan_mt ، رضا میزانی ، MAJID.D.H ، Gryffen ، warior ، محمود ، soltanmahmoud ، nematiali ، arman mohseny ، daywar ، mrfarzadj ، djmehdi_67 ، کوروش ، Detector ، حسن.س. ، چشم انتظار ، سرود پیروزی ، iman-s ، archi_girl ، Islam ، AllahoAkbar ، یا صاحب الزمان ، ilana ، peimane ، reza9710 ، مطهره ملایی ، ario65 ، faateme-313 ، john-todd ، edvama ، Moh3eN-QalaM ، سدرة المنتهی ، مفقود الاثر ، mahdi_kojayee ، مجید املشی ، mofa ، عبدالرحمن ، Justice Bringer ، منادی حق ، cena ، farzad313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۸, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
با سلام و خسته نباشید .... کاش قسمتهای بعدی را هم زودتر در سایت قرار دهید ، فکر میکنم بهتر بود بعد از اینکه زحمت ترجمه همه قسمت ها را کشیدید ، تمام آنها را در یک پست قرار میدادید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nader008
۱۴:۲۸, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۳/دی/۸۹ ۱:۴۸)مجید121 نوشته است:  با سلام و خسته نباشید .... کاش قسمتهای بعدی را هم زودتر در سایت قرار دهید ، فکر میکنم بهتر بود بعد از اینکه زحمت ترجمه همه قسمت ها را کشیدید ، تمام آنها را در یک پست قرار میدادید .

بله درست می فرمایید، ترجیح این بود که یکجا قرار داده می شد، اما زمان من محدوده و برای آپدیت نگه داشتن وبلاگم اینطوری عمل کردم. البته الان به خاطر امتحانات، در ترجمه وقفه افتاده.
از این بابت از همه معذرت می خوام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، بیداری اندیشه
۱۷:۰۵, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
آقا سلمان فکر میکنم لینکها مشکل پیدا کردن چون من هیچ کدوم رو نتونستم download کنم
ممکنه یه بررسی بفرماید؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peimane
۱۶:۵۹, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام سلمان جان ما منتظر بقیه اش هستیم
موفق باشید و خدا بهتون خیر بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سلمان ، zombe
۱۷:۰۸, ۱۹/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۸۹ ۱۷:۰۹ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #15

(۲۶/آبان/۸۹ ۲۱:۱۲)سلمان نوشته است:  بله این مستند در سه نسخه ساخته شده است و من در حال زیر نویس کردن نسخه دوم هستم که مربوط به معماری واشنگتن است.
نسخه اول مربوط به فلسفه تشکیل آمریکا و آتلانتیس جدید است و نسخه دوم مربوط فلسفه مهر بزرگ آمریکا است.
در هر سه این مستند ها نکات بسیار جالب توجهی بیان می شود.
سلام
ممنون از ترجمه این مستند مهم

بعضی مطالب و تصاویر مستند ظهور با این مستند یکی هست.این مستند منبع مستند ظهور بوده یا مستند ظهور منبع این
یا اصلا یک مستند قدیمی تر منبع هر دو؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ahmad azad ، said_siraj
۱۸:۳۷, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۹/دی/۸۹ ۱۷:۰۸)علائم ظهور نوشته است:  سلام
ممنون از ترجمه این مستند مهم

بعضی مطالب و تصاویر مستند ظهور با این مستند یکی هست.این مستند منبع مستند ظهور بوده یا مستند ظهور منبع این
یا اصلا یک مستند قدیمی تر منبع هر دو؟

این که منبع اولیه چه بوده است مشخص نیست، اما "کریس پینتو" سازنده این سری مستند ها خیلی قبلتر از پروژه بیداری در این زمینه کار کرده و مستند ساخته است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
۲۱:۴۰, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام
این کارگردان یه مستند دیگه هم داره به اسم Megiddo: The March to Armageddon
شما دیدیدش ؟ داریدش؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۴۴, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۹/دی/۸۹ ۲۱:۴۰)ELENOR نوشته است:  سلام
این کارگردان یه مستند دیگه هم داره به اسم Megiddo: The March to Armageddon
شما دیدیدش ؟ داریدش؟

من با توجه به نیازی که داشتم، قسمت دوم این مستند با نام "Megiddo II, The New Age, The Lie of the Serpant" را دیدم که مستند خیلی خوبی بود، اما قسمت اول را ندیده ام.
این فیلمساز قسمت چهارم و آخر از سری "اسرار آغاز آمریکا" را نیز با نام "Hidden Faith of the Founding Fathers" تولید و منتشر کرده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kateb
۱۲:۲۱, ۲۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام به همه

متاسفانه چون خیلی دیر رسیدم، نمی تونم دانلود کنم. ظاهراً hotfile دیگه اجازه دانلود نمیده...

نمیشه تو پرشین گیگ آپلود کنید.....
۱۳:۵۹, ۲۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
دوست عزیز همه لینکها سالم هستن.همین الان تست کردم.شما دوباره سعی کنید (ترجحا از parsaspace دانلود کنید که لینکش مستقیمه)

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mnhjytrei ، MohammadMeraj ، said_siraj
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا