|
ویژه نامه غدیر
|
|
۱۳:۰۴, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۱۴:۰۶ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
در مسیر ولایت و امامت استوار باشید. با توجه به نزدیک شدن به عید غدیر ویژه نامه ای ایجاد کردم که هم عیدی باشه به دوستان هم اینکه غدیر را هر چه شکوفاتر و در حد خود اسم غدیر باشه داشته باشیم ان شا الله در ابتدا این رو بگم که از تمام دوستان دعوت میکنم که با همکار خودشون در این غرفه مجازی قدمی در آشنا کردن غدیر سهیم باشند. بخش های این ویژه نامه معرفی کتاب و کتابخانه های مجازی اداب روز و شب غدیر و ..... هست که با توجه به وسع خودم روزانه برای شما دوستان عیدی هایی ویژه درنظر گرفتم. با ما همراه باشید. |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۱۴:۱۲ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب به همه غديريان غدیر دریایى از معارف است. فقه، فرهنگ، كلام، اخلاق و تفسیر، همه را دارد؛ ولى دریغ كه گوهرهایش تا كنون استخراج نشده است، هر چند دستان سخاوتمند امواج غدیر گاه دانههاى گرانبهایى را به ساحلنشینانش ارزانى داشته است. حضرت رضا، عليهالسلام، عيد غدير را روز هديه و بخشش مىنامد: يوم الحباء و العطيّة؛ روز بخشش و هديه دادن است. عيد غدير بر همه محبان مولايم علي عليه السلام مبارك [/b] |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عید است ولی بدون او غم داریم!........................................................عاشق شده ایم و عشق را کم داریم!
عیدتون مبارک! ![]() ولی..........! |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
جان زنده از ترانه ی روح الأمین شده صحرای خشک چشمه ی عین الیقین شده دشت غدیر کعبه ی اهل یقین شده گلخانه ی ولایت حبل المتین شده مولا علی امام همه مسلمین شده عیدی شیعه آیه ی اکمال دین شده غیر از علی که خوانده محمد برادرش ؟ غیر از علی که فاطمه بوده ست همسرش ؟ غیر از علی که داده خدا فتح خیبرش ؟ غیر از علی که بوده نبی مدح گسترش ؟ غیر از علی که زیر لوا هست محشرش ؟ غیر از علی که زینب کبری ست دخترش ؟ غیر از علی که مادرش او را به کعبه زاد ؟ غیر از علی که قاتل خود را پناه داد ؟ شیری که سر گرفت ز عمرو دلیر کیست ؟ میری که بود مونس فرد فقیر کیست ؟ پیری که گشت همدم طفل صغیر کیست ؟ مردی که دیو نفس و ِ را شد اسیر کیست ؟ در بیشه ی شجاعت و غیرت شیر کیست ؟ بر مسلمین به جان پیمبر امیر کیست ؟ انصاف کو ؟! مروت و مردانگی کجاست ؟! آیا لباس کعبه بر اندام بت روا ست ؟! مولای اولیای خدا کیست جز علی ؟ گیرنده ی لوای خدا کیست جز علی ؟ دست گره گشای خدا کیست جز علی ؟ مصداق « هَلْ أَتى » ی ِ خدا کیست جز علی ؟ ممدوح « إِنَّما » ی خدا کیست جز علی ؟ روی خدا، نمای خدا کیست جز علی ؟ مرد نبرد خیبر و ننگ احد کجا !!! حیدر کجا، فراری جنگ احد کجا !!! یاری که خفت جای رسول خدا علی ست ! ممدوح جبرئیل به أرض و سماء علی ست ! « إِلا علی » پس از سخن « لا فَََتی » علی ست ! رکن و مقام و مروه و سعی و صفا علی ست ! قرآن، نماز، ذکر و عبادت، دعا علی ست ! دنیا بدان که رهبر و مولای ما علی ست ! مرد غدیر پیرو خط سقیفه نیست ! با غصب منبر نبوی کس خلیفه نیست ! غلامرضا سازگار پوستری به رسم یادگاری فابل صوتی |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام علیکم. بمناسبت ایام سرور و شادی شیعیان علی (علیه السلام) و نزدیک شدن به واقعه مهم و تاریخی عید غدیر، روز اکمال دین و اتمام تمام نعمت های خداوند، شعر بسیار زیبایی را تقدیم حضورتون می کنم. (البته کپی پیسته) ![]() ولی بسیار زیبا و با ارزشه: (بعد از چند روز ادغام می شود با تاپیک عید غدیر) ساقی از خمّ ولایم بچشان باده که امشب به تولای علی مست شوم، بی خبر از هست شوم، عاشق یکدست شوم، سر بکشم، پر بکشم، حلقه ی اقبال زنم، از قفس خاکی تن بال زنم، لب به سخن باز کنم، خوانم و پرواز کنم، گویم و اعجاز کنم، بر دو جهان ناز کنم، مدح علی بر همه آغاز کنم، هان منم و عشق امیرم، به همین عشق اسیرم، که کشد سوی غدیرم، روم و دامن دلدار بگیرم، نگهی افکند آنگونه که صد بار شوم زنده و صد بار بمیرم، چه غدیری، چه امیری، چه بشیری، چه مه و مهر منیری، چه قیامی، چه پیامی، چه امامی، چه مقامی، همه جا بحر عنایت، همه جا نور لایت، شده از خالق معبود روایت، که بود عید ولایت، ملک و حور و پری، ارض و سما، کوه و چمن، دشت و دمن، ریگ و حجر، نخل و شجر، جنّ و بشر، یکسره کوشند مگر تا شنوند، از دو لب ختم رُسل، فخر سُبل، هادی کل، مدح علی شیر خدا را جبرئيل آمده از سوي خداوند تعالي، به رخش نور تجلي، به لبش حکم تولّي، که الا ختم رسالت، گهر بحر جلالت، نبي امي خاتم، پدر عالم و آدم، صلوات از سوي حق بر تو بر آل تو هر دم، به علي باش مبلّغ، به تو امر از طرف خالق سرمد شده، بلّغ، برسان حکم خدا را، وَ بگو گفته ي ما را، که خدا يار تو باشد، اگر امروز زبان را نگشايي و تولاي علي را به خلايق ننمايي و دل اهل ولا را نربايي، به خدايي که تو را داده چنين قدر و جلالت، به تو و حيدر و آلت، همه ابلاغ تو باطل شود از بدو رسالت، بگشا لعل لب و بانگ به عالم بزن و سيطره ي کفر و دو رويي همه بر هم بزن از شير خدا دم بزن اينک بچشان بر همگان جام ولا را چو شنید این سخن از پیک خدا خواجه ی عالم، شرف دوده ی آدم، نبی پاک و مکرم، همه توحید مجسم، لب جانبخش مسیحایی او غنچه صفت باز شد از هم، که الا ای همه حجاج، زن و مرد، ز پیر و ز جوان، خُرد و کلان، باز بگیرید عنان، کز طرف ذات خدای دو جهان آمده فرمان، که بگویم به شما آنچه شده وحی به من از سوی خلاق زمن، خلق در آن برکه شده جمع، چو پروانه که بر دور و بر شمع، بفرمود نبی تا ز جهاز شتران گشت به پا منبر و چشم همه بر قامت پیغمبر و بگذاشت نبی پای بر آن منبر و فرمود بسی حمد و ثنای احد داور و پس خواند یکی خطبه ی غرّای ز هر نقص مبرا، به نوایی که بسی بود دل آرا، به ندایی که زن و مرد شنیدند ز لعل لبش آن طُرفه ندا را سخن ختم رسل برد ز سر هوش زن و مرد، سراپا همگان گوش، به جز نطق محمد همه خاموش، الا اي همه را بار ولايت به سر دوش، مبادا شود اين قصه فراموش، که ناگاه نگاه نبي افتاد به رخسار علي، حجت حي ازلي، شير خداوند جلي، آن به خداوند ولي، فارس ميدان يلي، خواند ورا بر روي منبر به کنارش به چنان عزّ و وقارش، صلوات همه ي خلق نثارش، نگه ختم رسل سوي علي، شيفته ي روي علي، گشته ثناگوي علي، آي همه امت احمد بشتابيد و بياييد و ببينيد، همه دست علي را به سر دست محمد، دو لب خويش گشوده، دل يک خلق ربوده، که هر آنکس که منم رهبر و مولاش، بود تا ابدالدهر علي رهبر و مولاش، علي سرور و آقاش، علي حصن حصين است، علي سرّ مبين است، علي ياور دين است، علي يار و معين است، علي فخر زمان است، علي مير سماوات و زمين است، علي حبل متين است، امام است و امين است، همين است همين است، علي رهبر و مولاست شما را علي صوم و صلات است، علي حج و زکات است، علي صبر و ثبات است، علي خضر حيات است، علي نيت و تکبير، علي حمد و رکوع است، وَ قيام است و قعود است، علي حج و علي کعبه، علي مروه، علي سعي و علي رکن و مفاف است و طواف است، علي اول اسلام، علي آخر اسلام، علي محور اسلام، علي رهبر اسلام، علي سرور اسلام، علي ياور اسلام، علي ردّ و قبول است، علي بحر عقول است، علي جان رسول است، علي زوج بتول است، علي عرش و علي فرش، وَ علي مهر و علي ماه، وَ علي آدم و نوح است، وَ خليل است و کليم است و مسيح است، علي يوسف و يعقوب و سليمان و علي يونس و خضر است، علي فاتح بدر و اُحد و خيبر و احزاب، علي اصل خطاب است، ثواب است و عِقاب است، ظهور است و حجاب است، به ربّي که کريم است و رحيم است و ودود است و غفور است و حليم است و عظيم است، خدا مثل علي شير ندارد، دو جهان مثل علي مير ندارد، نتوان يافت همانند علي گر چه بگرديد همه ارض و سما را علي شاهد و مشهود، علي عابد و معبود، علي قاصد و مقصود، علي حامد و محمود، علي ذاکر و مذکور، علي ناصر و منصور، علي آمر و مأمور، علي ناشر و منشور، علي ناظر و منظور، علي باب مراد است، علي مرد جهاد است، علي کيست ولي الّه و وجه الّه و عين الّه و باب الّه و نور الّه و سر الّه يکتاست، علي آيت عظماست، علي عالِم اسماست، علي عالي و اعلاست، علي والي و والاست، علي شوهر زهراست، علي واسطه ي فيض الهي است، علي آمر و ناهي است، علي مُهر گواهي است، علي را علي را، بجز هو نشناسد، خدا را خدا را، به جز او نشناسد، بخدا غير خدا و نبي و غير علي، عالم خلقت نشناسند علي را، به همه خلق بگوئيد که بي مهر علي هيزم نار است، گر آريد همه طاعت و تقوا و عبادات و دعا را سخن ختم رسل را همه حجّاج شنيدند، وَ زدل نعره ي تکبير کشيدند، به حيدر گرويدند، وَ مقامش همه ديدند، بدو روي نمودند و پي بيعت او دست گشودند و علي را همه از جان و دل خويش ستودند، بسي نغمه ي تبريک سرودند، گروهي شده مسرور، گروهي ز حسد کور، که بر خواست ز قلب کره ي خاک به نُه قلّه ي افلاک نداي علي مولا علي مولا، همه آئيد و ببينيد چه غوغاي عظيمي شده بر پا که زن و مرد، چه از پير و چه برنا، همه پروانه ي مولا، همگي مست تولا، همگي غرق تجلي، همه دلداده ي مولا، علي عالي اعلي همه ديدند که عطر گل لبخند محمد به بهشت ابدي کرده مبدّل همه جا را، علي اي سرّ ودودم، علي اي بود و نبودم، علي اي غيب و شهودم، علي اي رکن و سجودم، تو قيام و تو قعودم، به تو پيوسته برازنده بود از طرف ختم رسل خلعت زيباي خلافت، تو امامي، تو قيامي، تو سلامي، تو شه عرش مقامي، تو صلاتي، تو صيامي، کرم و عزت و ايمان و شجاعت بود از تو، تو وليّي، تو عليّي، تو همان وجه خدايي، تو همان شمس هدايي، تو همه هستي مايي، تو به هر درد دوايي، تو شفيع دو سرايي، تو شه ارض و سمايي، تو همان نفس رسولي، تو همان زوج بتولي، تو دَرِ شهر علومي، تو هماره ز دل ختم رسل عقده گشودي، تويي آنکس که همه خلق نبودند و تو بودي، به خدايي که تو را داد چنين جاه و جلالت، به ولايت، به رسالت، به فضيلت، به عدالت، که ره غير تو کفر است و ضلالت، همه عالم ز تو گويد، دم «ميثم» ز تو گويد، تو امامي، تو امامي، تو امامي، تو وصيّي، تو وصيّي، تو وصيّي، به خداوند قسم شخص رسول دو سرا را التماس دعا... |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۴:۵۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ذکر علی عباده ...
که جای دست خدا پا نهاد غیر از تو؟
که روی دوش نبی ایستاد غیر از تو؟ پس از نبی که تو را خود امام خواند و امیر مرا امام و امیری مباد غیر از تو به ذات خالق منان به حرمت کعبه نداشت ذات خدا خانه زاد، غیر از تو که برد پیشتر از من دل مرا از دست که دست بر روی قلبم نهاد غیر از تو؟ نبود و نیست به عالم زمامداران را برای نوع بشر عدل و داد، غیر از تو که بین معرکه بخشیده خصم را شمشیر چه کس به قاتل خود شیر داد غیر از تو؟ قسم به اشک یتیمان، به پیش اشک یتیم که لرزه بر بدنش اوفتاد غیر از تو؟ چنان که دور نبی حیدری به غیر تو نیست پس از رسول خدا رهبری به غیر تو نیست |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام فلیبلغ الحاضر الغائب و الوالد الولد الی یوم القیامة بایسته است حاضران به غایبان و فرزندداران به فرزندان خویش تا برپایی روز قیامت سخنان امروز مرا برسانند من کنت مولاه فهذا علی مولاه اللهم وال من والاه ، وعاد من عاداه بخشی از خطبه غدیر
[/b] |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
عيد خلافت و ولايت
روى زياد بن محمد قال: دخلت على ابى عبد الله(علیه السلام) فقلت: للمسلمين عيد غير يوم الجمعة والفطر والاضحى؟ قال: نعم، اليوم الذى نصب فيه رسولالله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اميرالمؤمنين(علیه السلام). [b]مصباح المتهجد: 736. زياد بن محمد گويد: بر امام صادق(علیه السلام) وارد شدم و گفتم: آيا مسلمانان عيدى غير از عيد قربان و عيد فطر و جمعه دارند؟ امام(علیه السلام) فرمود: [b]آرى، روزى كه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اميرمؤمنان(علیه السلام) را (به خلافت و ولايت) منصوب كرد. [/b] عیدی کوچکی هستش به رسم یادگاری ========================= پیام روز تا غدیر . . . چهار روز تا غدیر باقی مانده از جانب معصومين سفارش بر جشن و سرور در عيد غدير گرديده است. امروز توفيق شرکت و خدمت در جشن هاي غدير را از خداوند طلب نمائيم. |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۲۱:۰۳ توسط rezaba.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
روز عید غدیر عید الله اکبر و عید آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است و در روایتی از امام صادق(علیه السلام) آمده است که از آن جناب پرسیده شد آیا مسلمانان را غیر از جمعه و فطر و قربان عیدی هست؟
فرمودند:آری عیدی هست که حرمتش از همه ی اعیاد بیشتر است. راوی گفت:کدام عید است حضرت فرمودند:» روزی است که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امیر المؤمنین علی(علیه السلام) را به جانشینی خود نصب فرمود و اعلام کرد: هر که من مولا و آقای اویم پس علی مولا و آقا و پیشوای اوست و آن روز 18 ذی الحجه است راوی گفت: در آن روز چه کار باید انجام داد فرمود: باید روزه بدارید و عبادت کنید و محمد و آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را یاد کنید و بر ایشان صلوات بفرستید. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علی(علیه السلام) را وصیت کرد که این روز را عید گرداند و هر پیامبری به جانشین خود وصیت می کرد این روز را عید گرداند. برای این روز شریف اعمال زیادی وارد شده که به اختصار به بعضی از این اعمال اشاره می کنم. 1- روزه 2-غسل کردن 3-زیارت حضرت علی(علیه السلام) که یکی از آنها زیارت امین الله است 4-خواندن دعای ندبه 5-چون مؤمنی را ملاقات کند این تهیت را بگوید: الحمد الله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیر المؤمنین و الائمه المعصومین علیهم السلام و برای این امور فضیلت بسیاری ذکر شده: پوشیدن لباس های نیکو، زینت کردن، استعمال بوی خوش، شادی کردن و شاد نمودن شیعیان حضرت امیر، گذشت از تقصیر شیعیان، برآوردن حاجت آنان، صله رحم، اطعام اهل ایمان، شکر و سپاس بخاطر نعمت بزرگ ولایت لطفا دعامون کنید |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ولايه علي ابن ابيطالب حصني فمن دخل حصني امن من عذابي الحمد لله علي الولايه يا اميرالمومنين عليه السلام
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,878 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| نام يوم الهدم را شنيده ايد ؟ (ویژه نامه سالروز تخریب بقیع) | حضرت عشق | 11 | 7,185 |
۲۲/تیر/۹۵ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| ⁂فرصت عاشقی⁂ (ویژه نامه ولادت سه نور ولایت) | Bahar | 60 | 26,809 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,349 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| هـیهـات منـا الـذلـه ... "ویژه نامه مـحــرم الحرام 1437" | عبدالرحمن | 83 | 20,193 |
۲۸/اسفند/۹۴ ۹:۵۲ آخرین ارسال: sagheb |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,098 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,116 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|