کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حدیث معرفت امیرالمؤمنین؛راهی به سوی خودِ حضرت امیر
۱۲:۳۶, ۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عارف بالله حاج اسماعیل دولابی‌ می‌فرمودند :
حدیث معرفت امیرالمومنین علیه السلام به نورانیت را در جانمازتان بگذارید و تا چهل روز هر روز یکبار با توجه بخوانید تا به خود امیرالمومنین علیه السلام راه پیدا کنید.

آدرس حدیث :
بحارالانوار ج 26 ص 26 حدیث 1
مشارق الانوار و الیقین صفحۀ 160
القطره - مناقب حضرت علی (علیه السلام)

برای دانلود این حدیث کلیک کنید:

دانلود فایل حدیث معرفت به نورانیت حضرت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام)

گزیده ای از این حدیث:

مولی علی (علیه السلام) در حدیث معرفت به نورانیت می‌فرمایند :

"... أَنَا الَّذِي حَمَلْتُ نُوحاً فِي السَّفِينَةِ بِأَمْرِ رَبِّي وَ أَنَا الَّذِي أَخْرَجْتُ يُونُسَ مِنْ بَطْنِ الْحُوتِ بِإِذْنِ رَبِّي وَ أَنَا الَّذِي جَاوَزْتُ بِمُوسَى بْنِ عِمْرَانَ الْبَحْرَ بِأَمْرِ رَبِّي وَ أَنَا الَّذِي أَخْرَجْتُ إِبْرَاهِيمَ مِنَ النَّارِ بِإِذْنِ رَبِّي وَ أَنَا الَّذِي أَجْرَيْتُ أَنْهَارَهَا وَ فَجَّرْتُ عُيُونَهَا وَ غَرَسْتُ أَشْجَارَهَا بِإِذْنِ رَبِّي وَ أَنَا عَذَابُ يَوْمِ الظُّلَّةِ وَ أَنَا الْمُنَادِي مِنْ مَكَانٍ قَرِيبٍ قَدْ سَمِعَهُ الثَّقَلَانِ الْجِنُّ وَ الْإِنْسُ وَ فَهِمَهُ قَوْم إِنِّي لَأَسْمَعُ كُلَّ قَوْمٍ الْجَبَّارِينَ وَ الْمُنَافِقِينَ بِلُغَاتِهِمْ وَ أَنَا الْخَضِرُ عَالِمُ مُوسَى وَ أَنَا مُعَلِّمُ سُلَيْمَانَ بْنِ دَاوُدَ وَ أَنَا ذُو الْقَرْنَيْنِ وَ أَنَا قُدْرَةُ اللَّهِ عَزَّ وَ جَل... "

...

من همان کسی هستم که نوح را به امر پروردگار در کشتی حمل کرد و من همان کسی هستم که به امر پروردگار یونس را از شکم ماهی بیرون آورد و من همان کسی هستم که به امر پروردگار موسی را از دریا عبور داد و من همان کسی هستم که به اذن پروردگار ابراهیم را از آتش بیرون آورد و من همان کسی هستم که به اذ ن پروردگار نهر ها را جاری ساخت و چشمه‌ها را شکافت و درختها را کاشت.
و منم عذاب روز "ظله" منم آنکه از محل نزدیک ندا کرد که ثقلان(جن و انس) آنرا شنیدند و گروهی آن را فهمیدند. هر آینه من به هر گروهی از جباران و منافقان به زبان خودشان می‌شنوایانم. منم خضر دانای موسی و منم آموزگار سلیمان .پسر داوود و منم ذوالقرنین ومنم قدرت خدای عز و جل.

(بحارالانوار جلد 26 صفحۀ 1 حدیث 1)

من بنده خدای عزّوجلّ و خلیفه او بر بند گانش می‌باشم. ما را به مثابه خدایان قرار ندهید و دیگر هر چه می‌خواهید در فضیلت ما بگویید (که هرچه بکوشید و به گمان خویش بلند پروازی کنید) به کـُنه و حقیقت و منتهای آنچه در ما وجود دارد نمی‌رسید. و خدای عزّوجلّ به ما بزرگتر و عظیم‌تر از آنچه که خود وصف می‌نماید و آنچه من توصیف می‌کنم و یا به دل هر یک از شما خطور می‌کند عطا نموده است. پس آنگاه که ما به اینگونه شناختید مومن می‌باشید.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، saloomeh ، meshkat ، بیداری اندیشه ، yamin ، heaven ، ساقی ، احیاء ، حقیر ، شیدا ، Admirer ، ANTI satan ، محیصا ، mohammad reza ، یا صاحب الزمان ، aboutorab ، mahdy30na
۵:۱۷, ۱۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2

بسم الله الرحمن الحيم
این حدیث خیلی زیباست.. و واقعا یه درس کامله برا ما شیعه ها که حضرت دارند جایگاه خودشونو معرفی می کنند...
دریک قسمتی از این حدیث اومده :
" و چه چاههای آب که معطل ماند و چه قصر های عالی که بی صاحب گشت".(سوره حج آیه 45)
پس مراد از قصر، حضرت محمد -صلی الله علیه و آله- است و مقصود از چاه آب معطل، ولایت من است که آن را معطل گذاشتند و انکار نمودند.
[/b]
وقتی به معانی مختلف و عمیقی که این تشبیه داره فکر می کنم یه جورایی اعجاز قرآن دستم میاد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، یا صاحب الزمان
۱۲:۱۹, ۱۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18...9%81%D8%AA
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]