|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۶, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
نقل قول:کاربران فعال جدید تالار: مبارکه. امیدوارم که موفق باشید. |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام) (۱۸/تیر/۹۱ ۲۰:۰۲)Mahdy2021 نوشته است: کاربران فعال جدید تالار: تبریک تبریک تبریک ان شاء الله که ارسالات دوستان بیش از پیش زیبا و مفید باشند . سلام علی ربیع الانام اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام به همگی!! ![]() حقیر بارهای قبل پیام شخصی می فرستادم و ویژه تبریک می گفتم ولی این بار متاسفانه نمی تونم این کار رو بکنم. ![]() از همینجا به همه ی این عزیزان یه تبریک ویژه میگم و تقریبا همه از دوستان خیلی خوب ما توی تالار هستن!! ![]() راستی دقت کردید که چقدر تعداد کاربرهای فعال این دفعه زیاد هست؟؟ ![]() یا علی |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
سلام با تشکر از همه دوستان ، مدیر محترم و همراهان مباحث . خداکند که توان این امر را داشته باشیم. به امید روزی که دیگر کسی غم بی پدری نداشته باشد و همه بگویند پدر مان آمد. آمین برای ظهور حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا کنید که برترین اعمال میباشد. یا علی
|
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۱۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۱ ۲۲:۰۱ توسط Aleyasin.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
ولی دوستان بی شک دیدبان ترین فرد تالار منم
![]() من از زمان احداث تالار اینجا بودم و هفت ماه بعدش عضو شدم و هرروز هم از تالار به دقت دیدن میکنم {با تلفن هوشمندم} ولی هر از چند گاهی یه بچه پست میدم خداییش جای تقدیر دارم....
|
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
نقل قول:امیدوارم به فعال بودن اسمی اکتفا نکرده و طالب فعال بودن نزد آقا بقیه الله باشید. دفعه ی پیش اینو به بقیه دوستان گفتم ، ایندفعه ولی به خودم میگم ، باشد که فعال باشم در سایه سار مولا ، انتظار این که فعال هم بشوم رو هم نداشتم ، بیشتر دوست داشتم تا بصورت گمنام فعالیت کنم ، ولی شاید تقدیر بر این بوده که همین کاربر فعال بودن باعث بشه فعالیت هایم را دقیق تر و بهتر انجام دهم... صدالبته الله اعلم! به دیگر دوستان هم تبریک می گویم ، امیدوارم در همه ی جنبه های زندگیشون موفق و موید باشند. به امید ظهورش... |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و تشکر از همه دوستان و تبریک به دوستان تازه رنگی شده ![]() امیدوارم حضوری فعالتر وسازنده تر از قبل داشته باشیم ... و و دعا کنید که همگی نزد مهدی فاطمه(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رنگی پیدا کنیم.... |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۱۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۱ ۱۰:۳۹ توسط mahdi jan.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
سلام عزیزان.
امیدوارم همیشه فعال در زمینه بیداری اندیشه ما خفته اندیشان باشید. درپناه حق تعالی باشید (اللهم عجل لولیک الفرج) |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
تبریک عرض می کنم خدمت همه کاربران فعال جدید... اگر از من هم می پرسیدن همین انتخاب رو داشتم البته به اضافه چند نفر دیگه ![]() امیدوارم موفق باشید یا حق |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
سلام
من اومدم توی کنترل پنلم و دیدم 3 تا پیغام خصوصی دارم ، خیلی برام عجیب بود ، رفتم باز کردم دیدم پیغام تبریک فرستادند ، اول نفهمیدم ، بعد متوجه شدم که اینجا به عنوان کاربر فعال انتخاب شدم. اول از همه خوشحال هستم از این که می بینم مدیران این سایت به کاربرانی مثل من ، هر چند کم بازده لطف دارند و توجه می کنند.دوم این که خیلی بهم شوک وارد شد وقتی فهمیدم این لقب رو به من دادند.این لقب بیشتر مسئولیت می آره و کار هم سخت میشه (همونطور که برای مدیران و ناظرین بسیار سخت هست) ، اگر جایی مخالفت کنی با نظری ممکن هست به عنوان فخر و خودبینی قلمداد بشه ، و اگر اشتباهی ازت سر بزنه ممکنه به اسلام ضربه بزنی ، پس از همه التماس دعا دارم که مبادا این نام های ظاهری باعث بشه از من خلافی سر بزنه. از تمام دوستان کمال تشکر رو دارم. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,395 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,798 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,261 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,321 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,929 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|