|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۸, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تبریک میگم به همه دوستان عزیزی که فعال شدن ![]() خصوصاً هادی سه نقطه ![]() شک ندارم الان یه همچین حس و حالی داره : ![]() موفق باشید. التماس دعا. |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
تبریک میگم!
|
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۶ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
|
تشکر می کنم از حسن توجه مدیران انجمن و الطاف دوستان
انشاالله به جایی برسیم که هر کسی که مسئولیت گرفت، خودشو مسئول (مورد سوال) بدونه. و درک کنه که مسئولیتش بیشتر شده و باید بیشتر خدمت بکنه. می دونم که نوشته ها و شوخی های دوستان، جنبه ی طنز داره و قصد ضدحال ندارم. فقط می خوام موضوعی رو بگم که خودتون بهتر می دونید : یک کاربر، خدمات گیرنده هست در انجمن و ملت، خدمات گیرنده و سرور مسئولانه. در واقع، هر چه جایگاه بالاتر می ره، باید خادم تر باشیم. من همیشه با انتظامات و سرایه دار و ... سازمان ها و اداره هایی که می رم سعی می کنم خوب برخورد کنم. اما خیلی راحت به روسای همین اداره ها فسادها و اشتباهاتشونو می گم. چون اون ها خادم منِ شهروند هستن. و باور کنید شکل درست رفتار با ملت، اینی که در فرهنگ بعضی جاها در کشورمون هست، نیست. حس خدمت و مسئولیت باید بیشتر بشه. باید به جایی برسیم که وقتی می خوایم انجمنی مثل همین انجمن راه اندازی کنیم، تنمون بلرزه که آیا می تونیم به خوبی کارمونو انجام بدیم؟ و درک کنیم که یک کاربر معمولی و تازه وارد، حبیب و سرور این جاست. لذا انشاالله به جایی برسیم که از گرفتن مقام و جایگاه خوشحال بشیم برای این که فرصت بیشتر برای خدمت به ملت برامون فراهم شده و انشاالله توفیق داشته باشیم از این مسئولیت ها سربلند فائق بشیم. ![]() راستی یه چیزی هم اضافه کنم : من نه سبز شدم و نه بنفش ![]() الانم منو رنگ کردن، اما من سبز و سفید و قرمز هستم، به رنگ مقاومت. پس بدونید که فقط رنگ نام کاربریم بنفش شده و من هیچ رابطه ای با این رنگی ها ندارم. |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۰ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به همگی عزیزان و بزرگواران تبریک میگم ان شاءالله همیشه در تمامی مراحل زندگی موفق باشند ان شاءالله در کنار هم باعث ارتقا خود و دیگران و همچنین تالار بشیم |
|||
|
|
۱:۱۷, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۷)soheyl68 نوشته است: باید به جایی برسیم که وقتی می خوایم انجمنی مثل همین انجمن راه اندازی کنیم، تنمون بلرزه که آیا می تونیم به خوبی کارمونو انجام بدیم؟ سلام . حرف بسیار زیبایی بود . منم به نوبه خودم تبریک میگم به تک تک دوستان امیدورام بتونیم در کنار هم و به همراه دوستان جدید تالار خودمون رو به قله رضایت منجی بشریت برسونیم . انشاءالله . پاینده باشید . ![]() |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
|
با تشکر از دوستانی که تبریک گفتن!
با احترام باید عرض کنم، متعجبم از اینکه دیگران یا خودم فکر کنیم اتفاق خاصی برای ما افتاده یا برتری نسبت به دیگران داریم ! بنده اصلا چنین حسی ندارم ! فعالیتم رو هم چون اسم آقا صاحب الزمان روی این فروم هست ادامه میدم و بیشتر از نظریات دوستان استفاده خواهم کرد! شاید از نظر سنی از بیشتر تون بزرگتر باشم ، ولی کوچیک همتون هستم ؛ بخصوص عزیزانی که پستهای زیاد و پر محتوا دارند ولی رنگشون همانند رنگ آسمان و دلهای بی قرار ظهورشون آبیست!!!
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به همه ی دوستان تبریک میگم. امیدوارم که از زیر بار این مسئولیت موفق بیرون بیایید. تا امروز اگر زیاد به پست هاتون توجه نمیکردید از این به بعد باید روی تک تک پسن هاتون حسابی حواستون رو جمع کنید...نگاه ها به پست های شما خاص تر شده... میگم این رنگ بنفش رو تغییر بدید....مثلا قهواه ای ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
در مورد ملاکهای انتخاب کاربران فعال: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...ml#pid1059 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...l#pid11823 سعیمون این بوده که هر چند ماه یکبار افرادی که در پویایی و فعالیت تالار نقش ایفا کردن رو معرفی کنیم. در روز سالگرد تالار 2 عزیز دیگه هم به جمع کاربران فعال پیوستن. البته انتخاب این 2 عزیز به معنی نادیده گرفتن بقیه افراد فعال نیست و حتما آنها در دوره بعد جزو کاربران فعال خواهند شد و اما کاربران فعال جدید تالار: محمدهادی m.hossein با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
تبریییییییییییییییییییییک فرااااااااااااااوان
مومن تر باشید با این انتخاب ان شاالله![]() |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
|
تبریکات صمیمانه من رو هم پذیرا باشین.
در پناه حق. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,360 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,755 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,231 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,319 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,928 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: 73690204446274988764.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/73690204446274988764.jpg)

![[تصویر: agha.jpg]](http://afs-cdn.ir/assets/324b8c10/agha.jpg)

؛ بخصوص عزیزانی که پستهای زیاد و پر محتوا دارند ولی رنگشون همانند رنگ آسمان و دلهای بی قرار ظهورشون آبیست!!!