|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۸, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
از تمام خواهران خوبم و برادران ارجمندم تشکر می کنم .
ان شاالله همواره در پرتو لطف و مهربانی خداوند یکتا باشید . از مهربانیتان بی نهایت سپاسگزارم . ![]() و همینطور تبریک می گم و ارزوی سربلندی و موفقیت دارم برای دوستان بزرگوارم السا .... حضرت عشق ..... مجنون العباس .... میم.حسین.الف و نورالسادات . |
|||
|
|
۰:۴۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
|
سلام به همه کاربران گرامی
باتشکر فراوان از تبریکهاتون وعرض تبریک به عزیزانی که کاربر فعال شدند امیدوارم عامل پویایی بیش ازپیش بخشهایی که دراون به عنوان کاربر فعال انتخاب شدیم باشیم وقدمهای بلندی برداریم. ومن الله التوفیق یاعلی |
|||
|
|
۱:۴۰, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر تمامی بزرگواران ممنونم ازاینکه بنده حقیر رو انتخاب کردین ان شاالله لایق باشم به دیگر بزرگواران گرامی که کاربرفعال شدند تبریک میگم ان شاالله درکنار یکدیگر مثمرثمر باشیم التماس دعا ......... |
|||
|
|
۲:۱۱, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #224
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادبو احترام به همه دوستان و همکاران بیداری اندیشه
به این کاربران تازه نفس و پرامید آفتاب السا حضرت عشق مجنون العباس میم.حسین.الف نورالسادات تبریک میگم ولی تکرار میکنم رنگ مهم نیست فقط پشتکاری که داشتین رو اضافه و همدلی با دو اتحاد رو پیش از پیش داشته باشین با هم. برای تک تک دوستان چه رنگی چه غیر رنگی ارزوی موفقیت و سعادت میکنم. |
|||
|
|
۲:۳۱, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #225
|
|||
|
|||
|
سلام
منم به تک تک عزیزان تبریک میگم و موفقیت بیش از پیششون رو در دنیای حقیقی و مجازی ارزومندم ان شاءالله در پرتو عنایات اهل بیت علیهم السلام به اوج برسید |
|||
|
|
۲:۵۰, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #226
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم!
تشکر از همه دوستانی که تبریک گفتن! تبریک و تسلیت به دوستانی که مثل بنده رنگشون تغییر کرده! ![]() شخصا به خودم تبریک نمیگم! بلکه تسلیت رو ترجیح میدم، چون وظیفه سنگینتر میشه و وقتی وظیفه سنگینتر بشه احتمال خطا بیشتر! ایشالا تو وظایفی حضرت عشق به دوشمون گذاشته خوب عمل کنیم! |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #227
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من هم به نوبه ی خودم به همه ی دوستان عزیز تبریک میگم امیدوارم با انرژی بیشتر شاهد حضورتان باشیم که ان شاالله هستیم. ![]() یاعلی در پناه حق |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۵۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #228
|
|||
|
|||
|
سلام
منم به نوبه خودم به همه کاربرانی که به شایستگی انتخاب شدند تبریک میگم مخصوصا خواهر نورالسادات که متن های قوی مینویسن و همچنین خواهر السا که موضع گیری های خوبی دارن در تالار و خواهر مجنون العباس که از هنرمندان تالار هستن و خواهر آفتاب که با این سیری که دارن آینده روشنی پیش روشونه و جناب حضرت عشق که وجودشون مفیده برای تالار و شخص بنده و همچنین برادر حسین که افتخار آشنایی زیادی باهاشون نداشتم |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #229
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام وتشکر ازتمامی بزرگواران بابت تبریکات وتشکر ازبرادر عبدالرحمن واینکه دیگر بزرگواران مستحق تعریفات برادر عبدالرحمن و دیگر بزرگواران هستند ولی بنده به هیچ عنوان هنرمند نیستم هنرمند واقعی خداست بنده درمحضر تمامی بزرگواران درس پس میدم |
|||
|
|
۰:۱۴, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #230
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان آفتاب السا حضرت عشق مجنون العباس میم.حسین.الف نورالسادات بهتون تبریک میگم.ان شاءالله موفق باشید...
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,388 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,788 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,249 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,320 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,929 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: 22615503352997642199.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/22615503352997642199.gif)