|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۶, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #251
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۲)فنا نوشته است: من 1 آدم عادی ام، با گرفتاری ها و مشغلهء خودم. گاهی فرصت بکنم بیام سایت و مطلب بنویسم... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه برای امری دیگه معرفی شده ، اختمالا اشتباه ثبت نکردن مطلب رو ؟ |
|||
|
۱۵:۵۳, ۱۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۴ توسط فنا.)
شماره ارسال: #252
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۳۶)mahdy30na نوشته است: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه خیر کاملاً متوجه شدم تاپیک برای چی ایجاد شده، منتها جای بهتری رو برای پرسیدن سوالم نیافتم. مجدداً تکرار می کنم: من 1 آدم عادی ام، با گرفتاری ها و مشغلهء خودم. گاهی فرصت بکنم بیام سایت و مطلب بنویسم... واقعاً برایم سوال هست کسی که ادعای فعالیت توی 1 حرفهء خاص رو داره، چه طور می تونه، 24 ساعته توی تالار آنلاین باشه؟ اصلاً میشه دائم آنلاین بود، بعد مثلاً از حرفه ای که انجام می دهی، درآمد هم داشته باشی؟ نمی تونم این تناقض رو حل کنم اصلاً کی می رسی به کارت؟ و بعد به محض اینکه توی 1 تاپیک مطلب بگذاری، یعنی فقط کافیه بگی: عطسه، سرفه، یالله، ایشون هم آمادهء پاسخگویی باشه و بیاد بنویسه: درود بر شما! می گی نه، نگاه کن.... راستی خیلی هم کاربر فعالی هست
|
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #253
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۲)فنا نوشته است: می گی نه، نگاه کن.... ایشون از کاربران قدیمی و مولتی یوزر تالار هستند ! اگه خواستید تعدادی از کاربریهاشون رو بهتون معرفی کنم تا بیشتر تعجب کنید ظاهرا با چند تا نام کاربری قبل از حضور من در تالار هم داشتند ولی چون من اونموقع نبودم نه میتونم تایید کنم نه تکذیب . |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #254
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۳)فنا نوشته است: خیر این کاربر اسم نداره؟ اگه داشت بگین معرفیش کنیم به مدیریت برای کاربر فعال بودن . |
|||
|
۱۶:۰۶, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #255
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۸)عمار94 نوشته است: ایشون از کاربران قدیمی و مولتی یوزر تالار هستند ! اگه خواستید تعدادی از کاربریهاشون رو بهتون معرفی کنم تا بیشتر تعجب کنید بنده که جزء اون کاربری ها نیستم؟
|
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #256
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۸)عمار94 نوشته است: ایشون از کاربران قدیمی و مولتی یوزر تالار هستند ! اگه خواستید تعدادی از کاربریهاشون رو بهتون معرفی کنم تا بیشتر تعجب کنید منم که نیستم چون 24 ساعت واقعا سخته بودن .
|
|||
|
۱۷:۰۵, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #257
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای درودگر رو میگن دیگه! فقط ایشون هستن که تا میگی سلام بلافاصله میگن درود بر شما
|
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #258
|
|||
|
|||
|
اسم نیارید آخرش میشه کی بود کی بود من نبودم .
من حتی یه مورد یادمه همزمان تو یه تاپیک خودش سوال میپرسید ؛ خودشم به خودش جواب میداد
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #259
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۳)فنا نوشته است: خیر الان دو تا مدیر اینجا جواب دادن دیگه، خودشونو زدن به اون راه ، بجای پاسخگویی بازیشون گرفته. طرف داره با منطق باهاتون حرف میزنه آقایون. شما که خیلی خودتو منطقی میدونی. --- آمریکا هرسال نزدیک 2 میلیارد دلار بودجه برای جنگ نرم علیه ایران اختصاص میده. این پولا تو جیب علی نژاد و دوستاش هم میره ، مشخصه. باید همه جا حضور داشته باشن تا این هجمه وزن پیدا کنه. |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #260
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,367 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,763 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,235 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,319 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,928 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

اصلاً کی می رسی به کارت؟