|
موج اسلام خواهی در غرب
|
|
۹:۱۲, ۱۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۱ ۹:۲۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اسلام دین تمام پیامبران بوده است و اختصاص به هیچ قوم و نژادی ندارد و هر قومی که شایستگی لازم را داشته باشد، میتواند پرچمدار این دین الهی گردد. مغولها و تاتارها که خود به جهان اسلام حمله نمودند، پس از مدتی خود جذب آن شده و پیرو آن گشتند. این دین مخصوص خاورمیانه و یا آسیا نیست بلکه در تمام قارههای جهان دارای پیروان زیادی است و روزبهروز بر تعداد آنها نیز افزوده میشود. اگر ما مسلمانان نتوانیم حق این دین را ادا نمائیم، خداوند اقوام و گروههای دیگری را در سایر نقاط جهان هدایت میکند تا پرچم این دین را به اهتزاز در آورند. خداوند متعال میفرماید: يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا مَنْ يَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَنْ دينِهِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَ يُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْکافِرينَ يُجاهِدُونَ في سَبيلِ اللَّهِ وَ لا يَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ ذلِکَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتيهِ مَنْ يَشاءُ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَليمٌ. مائده-54 در این تاپیک قصد داریم تا این موج اسلام خواهي در غرب را بررسی کنیم و انگیزهها و عواملی که آنان را به سوی حق و حقیقت دین اسلام رهنمون کرده را بیان نماییم. و اینکه چرا عده ی زیادی از آنان زنان هستند، که این خود نکته ی ظریفیست. البته اشاره به برخی از شخصیت های معروفی در دنیا که مسلمان شده اند نیز خواهیم کرد و بیان دلایل این افراد راعنوان می کنیم. و به نکات قابل تاملی که در کتابی در این رابطه تحت عنوان از آهنگ پاپ تا آهنگ ناب توسط صلاح الدين توحيدى به چاپ رسیده است اشاره خواهیم کرد. ناگفته نماند که دوستان عزیز اگر در این مورد و بیان دلایل این اسلام خواهی نظری دارند، می توانند مطرح نمایند تا به یک جمع بندی مناسب در این زمینه برسیم. باشد که شرح حال شگفتانگیز آنان باعث بیداری آن دسته از جوانانی گردد که رسیدن به امیال و آرزوهای خود را در پیروی از مادیت و دوری از معنویت میبینند
با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۱, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۳:۴۹ توسط علی الهادی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۱ ۱۶:۴۰)Havbb 110 نوشته است: در کشورهای غربی به وهابیون برای ساختن مسجد به راحتی مجوز و تسهیلات میدن ولی به شیعیان خیراگر دولت های غربی به شیعیان مجوز ساخت مسجد نمیدن . شیعیان میتونن مراسم مذهبی رو به طور دسته جمعی در خانه های شخصی خودشون برگزار کنن (۱۳/آبان/۹۱ ۱۷:۵۹)MAHDI59 نوشته است: کم کاری شیعیان رو نشون میدهکم کاری که چه عرض کنم . ما الان در فیس بوک چندین صفحه درباره اسلام ساختیم الان کارمون به التماس کردن برای جذب لایک افتاده وقتی افراد مذهبی صفحات ما رو حمایت نمیکنن مگه بیکار هستیم الکی وقتمون رو هدر بدیم الان هم هر صفحه ایی که لایکش بیشتر باشه اعتبارش در نزد کاربران اونجا بیشتره یعنی کسی اصلا به صفحات کم لایک توجه نمیکنه مخصوصا درباره اسلام هم که باشه |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
درباره ی فیسبوک که کلا بحث روی فعالیت یا عدم فعالیت توش زیاده ، خودم شخصا خیلی تمایلی به فعالیت در فیسبوک ندارم خیلی ها هم همینطور هستند...
تازه اگر هم تعداد بازدید و لایکهاتون زیاد بشه فقط کافیه وارد عرصه ی دشمن شناسی و صهیونیسم بشید تا فیسبوک صفحه رو ببنده و شما رو اخراج کنه! (تا بحال تجریه شده) |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۱ ۱۴:۰۴)Havbb 110 نوشته است: خودم شخصا خیلی تمایلی به فعالیت در فیسبوک ندارم خیلی ها هم همینطور هستندشما و کسانی که از فعالیت در فیس بوک خوداری میکنن در واقع بیشترین ضربه رو به اسلام و تنها مذهب بر حق ان (تشیع) وارد میکنن چون باعث میشن صفحات غیر اسلامی به سرعت رشد کنن به نظر شما اگه چندین هزار بسیجی که اونجا فعالیت میکنن با هم متحد بودن این صفحات این همه رشد میکردن |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۶:۵۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خب رشد کنند!
توی لاس وگاس هم خیلی عمل خلاف شرع انجام میشه ، لابد انتظار داری حزب اللهی ها و بسیجی ها بلن شن برن اونجا؟!! اصلا کسی که میره فیسبوک تکلیفش مشخصه ، حکایت کسیه که میشینه پای شبکه بی بی سی ، حالا شما هزار بار حرف از ولایت فقیه بزن براش. افرادی که اینجور جاها میرن اول عقیده و پذیرفتند و بعد رفتند اونجا به خیال اینکه از دست اسلام و... خلاص بشن! میخوان برن جایی که این حرفها نباشه! ما بیشترین ضربه رو به اسلام میزنیم؟!! اصلا شما به من بگو ببینم وقتی جمهوری اسلامی فیسبوک رو فی*ل*تر کرده: 1- آیا بر طبق قانون و شرع (که در واقع یکی هستند) من حق دارم برم فیسبوک؟ حالا میگیم مراجع گفتند اگه مفسده نداشته باشه طوری نیست ، اشکال نداره شما سوال دوم رو جواب بده: 2- من چطوری از فی*ل*تر این سایت عبور کنم؟ 3- پرونده ی من که همراه با مشخصات خودم و اطلاعات کامپیوترم و علایقم بر حسب لایکها و... در سازمانهای جاسوسی امریکا ثبت میشه رو شما جوابگو خواهی بود؟ اگه به حرف امثال شما گوش بدیم که در آینده با یک نسل سوخته از نظر اطلاعاتی روبرو خواهیم بود که تمام اطلاعاتشون دست سازمانهای جاسوسی آمریکاست! بالاخره یکی از همین بچه ها که شما میگی برن فیسبوک میخواد فردا بشه رئیس جمهور و وزیر و مدیرکل و سفیر؟ اگه بعدا پرونده ش رو گذاشتند جلوش و تهدیدش کردند و ازش باج گرفتند شما جوابگویی؟ دو واحد اطلاعات اگه پاس کنین دیگه همچین حرفی نمیزنین ، اشکال کار اینه که اهمیت و ارزش اطلاعات رو نمیدونید شما! پیشنهاد میکنم مقالاتی که ناظر بر جاسوسی بودن خود سیستم سایت فیسبوک هست (توی همین تالار هم موجوده) را مطالعه کنید. |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۱ ۱۴:۳۲)علی الهادی نوشته است: شما و کسانی که از فعالیت در فیس بوک خوداری میکنن در واقع بیشترین ضربه رو به اسلام و تنها مذهب بر حق ان (تشیع) وارد میکنن چون باعث میشن صفحات غیر اسلامی به سرعت رشد کنن به نظر شما اگه چندین هزار بسیجی که اونجا فعالیت میکنن با هم متحد بودن این صفحات این همه رشد میکردن برادر عزیز این مسائل شرعی است و مکلف باید به فتوای مرجع تقلیدش عمل کنه...... مثلا خود من از سال 86 تا 90 در سایت بالاترین فعالیت داشتم اما اما بحث اینه که مرجع بنده فتواشون طوری هست که من نمی تونم در این سایت فعالیت کنم اگر مرجع تقلید شما اجازه داده در این نوع سایتها فعالیت کنید، حتما فعالیت کنید می بینید که در پایین تالار هم آیکون ارسال به فیسبوک و توئیتر و ... وجود داره و ما مخالفتی با رفتن به فیسبوک نداریم |
|||
|
|
۸:۵۱, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
تا بدین جا به چهار دلیل اشاره کردیم که چرا تمایل زنان در غرب برای گرویدن به دین اسلام از مردان بیشتر است. حال به ادامه ی این دلایل می پردازیم.
البته در مورد پوشش زنان، کتاب مقدس همانند قرآن از زنان میخواهد که خود را بپوشانند تا مورد هتک حرمت قرار نگیرند و از این لحاظ با هم توافق دارند. زنان تنها صد سال پیش بود که در آمریکا حق رأی و اظهارنظر پیدا کردند در حالی که چهارده قرن پیش اسلام به آنان حق اظهارنظر داده است و زنان بزرگ و مجتهدی میان آنان به وجود آمده است. از دلایلی که زنان نومسلمان آمریکایی برای اسلام اوردن می شمارند ذکر این مورد است که که این دین عفت، حیا و متانت را که اموری فطری میباشند به زنان غربی تقدیم میکند در حالیکه جامعه ی غربی و یا به عبارتی دیگر جامعه ی مردان در غرب با شعارهای فریبنده ی دادن آزادی به زنان فقط درصدد برهنه نمودن آنان و کسب لذت جنسی از آنان بودهاند تا حدی که زن به عنوان یک کالا و برای تبلیغات کالاهای غربی مورد استفاده قرار میگیرد. از اینرو، زنان در جوامع غربی راه سعادت، متانت وحیا و عفت خود را در اسلام یافتهاند و بیشتر از مردان به این دین از خود گرایش نشان دادهاند. کارن آرمسترانگ، نویسندة مشهور انگلیسی، در کتاب جدید خود با عنوان نبرد برای خدا بر این نکته تأکید میکند که اسلام بیش از هر دین دیگری برای زنان حق و حقوق قائل است . |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
روز به روز بر تعداد علمای منصف ادیان غیر از اسلام و به ویژه کشیشان و راهبان مسیحی که به دین اسلام میگروند، افزوده میشود. اکثریت این افراد از کشورهای غربی و آفریقایی میباشند. روزنامه ی خبر سودان در مردادماه 84 اعلام نمود که تاکنون 65 کشیش از منطقة مسیحی جنوب سودان به اسلام گرویدهاند، به نقل از این روزنامه تعداد کسانی که از سال 2003 تا اواخر 2004 میلادی در سودان به اسلام گرویدهاند، بالغ بر 88 هزار نفر میباشند.
قرآن از کشیشان و راهبان مسیحی که متکبر نبوده و منصف و حقیقتجو میباشند، به نیکی یاد نموده است. خداوند متعال در قرآن خطاب به پیامبر میفرماید: لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُواْ وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَّوَدَّةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ قَالُوَاْ إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لاَ يَسْتَكْبِرُونَ وَإِذَا سَمِعُواْ مَا أُنزِلَ إِلَى الرَّسُولِ تَرَى أَعْيُنَهُمْ تَفِيضُ مِنَ الدَّمْعِ مِمَّا عَرَفُواْ مِنَ الْحَقِّ يَقُولُونَ رَبَّنَا آمَنَّا فَاكْتُبْنَا مَعَ الشَّاهِدِينَ وَمَا لَنَا لاَ نُؤْمِنُ بِاللّهِ وَمَا جَاءنَا مِنَ الْحَقِّ وَنَطْمَعُ أَن يُدْخِلَنَا رَبَّنَا مَعَ الْقَوْمِ الصَّالِحِينَفَأَثَابَهُمُ اللّهُ بِمَا قَالُواْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَذَلِكَ جَزَاء الْمُحْسِنِينَ مادئده-82-85 (ای پیغمبر)، دشمنترین مردم برای مؤمنان را یهودیان و مشرکان خواهی یافت و مهربانترین مردم نسبت به مؤمنان را کسانی خواهی یافت که خود را مسیحی مینامند. این بدان خاطر است که در میان مسیحیان، کشیشان و راهبانی هستند که تکبر نمیورزند و هر زمان آن چیزهایی را که بر پیغمبر نازل شده است، بشنوند، بر اثر شناخت حق و درک حقیقت چشمان آنان را میبینی که پر از اشک میگردد و میگویند: پروردگارا، ایمان آوردیم پس ما را در زمره ی گواهان به شمار آور. چرا ما به خدا و حقیقتی که (توسط محمد) برای ما آمده است ایمان نیاوریم در حالیکه امیدواریم پروردگارمان ما را با صالحان (به بهشت) داخل فرماید. پس خدا به پاس اين سخنان [و عقايد صادقانه] به آنان بهشت هايى پاداش داد كه از زيرِ [درختانِ] آن نهرها جارى است، در آن جاودانه اند و اين است پاداش نيكوكاران. |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یکی از دلایل موج اسلام خواهی در جهان حادثه ی 11 سپتامبر بود!
در نگاه اول این قضیه کمی عجیب به نظر می رسد. بعد از این حادثه بلافاصله وسايل ارتباط جمعي مانند تلويزيون و روزنامه بر ضد اسلام و مسلمانان تبليغات زيادي به راه انداختند، شرايط به حدي رسيد كه هيچكس نميخواست بدون داشتن اطلاعاتي در مورد اسلام در مقابل ديگران ظاهر شود و از اينرو شروع به تحقيق و جمعآوري اطلاعات در مورد اسلام نمودند. كتابفروشيها از فروش بسيار زياد كتابهاي مربوط به دين اسلام خبر دادند و كلية نسخههاي ترجمه شده از قرآن در تمام اين كتابفروشيها تمام شده و به فروش رفتند. در شش ماه اول بعد از اين واقعه تعداد زيادي به اسلام گرويدند. این قضیه نکته ی ظریفی در خود دارد که قابل تامل به نظر می رسد. اینکه مسلمانان در نشر آثار اسلامی کوتاهی می کنند. قطعا کسانی که می خواهند به حقیقت برسند وقتی که با براهین و دلایل متقن در منابع اسلامی روبه رو می شوند اینها اثر خود را خواهد گذاشت. |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
مهمترین دلیل آنانی که امروزه به رغم تبلیغات بسیار منفی در مورد دین اسلام، وارد این دین شده و به تعالیم آن گردن مینهند، تدبر در آیات قرآن بوده است.
در میان خودمان چقدر به این نکته توجه کرده ایم؟ مسلماً برای این افراد دل کندن از آنچه که سالهای متمادی به آن دل داده بودند بسی مشکل و طاقتفرساست اما آنان با تحقیقات مداوم و دامنهدار سرانجام راه حقیقت را یافته و به آغوش اسلام بازگشتهاند. جالب اینجاست که آنان برای مسلمانان امروزی در جهان اسلام اظهار تأسف میکنند که دین خود را خوب نشناختهاند و فقط از روی تقلید و نه تحقیق آن را پذیرفتهاند. آنان اعلام میکنند که مسلمانان امروزی از تعالیم اسلامی و دستورات پیامبر گرامی اسلام بسیار فاصله گرفتهاند و از اینرو خود تصمیم گرفتهاند که دعوتگر این شاهراه سعادت و خوشبختی باشند. |
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
در زمانهای متفاوتی خبری مبنی بر مسمان شدن یا شیعه شدن عده ی کثیری از افراد را احتمالا شنیده اید. که چگونه بعضی از آنها با شنیدن کلام حق نوع دیدگاه و دین خود را تغییر داده اند. این انسان ها با دید حق نگرانه ی خود تصمیمی بزرگ می گیرند تا سرنوشتی روشن برای خود برگزینند. در طی ارسال های قبلی دلایل این پذیرش را تا حدودی عنوان کردیم.
این خبری که هم اکنون خدمت شما ارائه می دهم یکی از جدیدترینه این پذیرش هاست. به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، سهیل اسعد از طلاب فعال حوزه علمیه در آرژانتین و از پدر و مادری لبنانیالاصل متولد شده است. او تا جوانی در آرژانتین بزرگ شده است. تخصص اسعد فلسفه و عرفان اسلامی است و در موضوعاتی چون نظام سیاسی اسلام، اندیشه امام خمینی(رحمة الله علیه)، انقلاب اسلامی و ... هم برای طلاب خارجی تدریس میکند. با زبانهای فارسی، عربی، انگلیسی و اسپانیولی آشناست. وی در گفتوگو با خبرگزاری فارس ماجرای جالبی از شیعهشدن 60 سرخپوست در کشور پرو را بیان کرد: حدود دو سال پیش آقای «ادوارد کیراگا» از پرو با من تماس گرفت و برای آشنایی با اسلام ابراز علاقه کرد. او دلیل این علاقه خود را مطالعه درباره انقلاب اسلامی ایران و مکتب فکری امام خمینی(رحمة الله علیه) اعلام کرد. در یکی از سفرهایی که به ونزوئلا داشتم، ایشان هم حضور داشتند و کتابهایی را به ایشان تقدیم کردم. آقای کیراگا از من دعوت کرد به پرو بروم و برای دوستان ایشان سخنرانی کنم. بعد از مدتی همزمان با برپایی کنگره سوسیالیستها در پرو به این کشور رفتم و میان اعضای حزب سرخپوستی سخنرانی کردم. آنها به شدت علاقهمند شدند و تقاضا کردند مدتی را در پرو اقامت کنم. من دو هفته در پرو ماندم و هر شب در خانه آقای کیراگا برای آنها سخنرانی میکردم و درس میگفتم. چنین شد که ایشان در آخرین روز شهادتین گفت و مسلمان شد. بعد از بازگشت به ایران، از ایشان دعوت کردم به ایران بیاید و در دورههای کوتاهمدت آشنایی با اسلام شرکت کند. ایشان بعد از بازگشت به پرو تبلیغ اسلام را آغاز کرد و خوشبختانه 60 نفر از دوستان و اطرافیان ایشان مسلمان شدند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |