کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.22 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موج اسلام خواهی در غرب
۹:۱۲, ۱۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۱ ۹:۲۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اسلام دین تمام پیامبران بوده است و اختصاص به هیچ قوم و نژادی ندارد و هر قومی که شایستگی لازم را داشته باشد، می‌تواند پرچمدار این دین الهی گردد.
مغول‌ها و تاتارها که خود به جهان اسلام حمله نمودند، پس از مدتی خود جذب آن شده و پیرو آن گشتند. این دین مخصوص خاورمیانه و یا آسیا نیست بلکه در تمام قاره‌های جهان دارای پیروان زیادی است و روزبه‌روز بر تعداد آنها نیز افزوده می‌شود. اگر ما مسلمانان نتوانیم حق این دین را ادا نمائیم، خداوند اقوام و گروه‌های دیگری را در سایر نقاط جهان هدایت می‌کند تا پرچم این دین را به اهتزاز در آورند.

خداوند متعال می‌فرماید:

يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا مَنْ يَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَنْ دينِهِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَ يُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْکافِرينَ يُجاهِدُونَ في‏ سَبيلِ اللَّهِ وَ لا يَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ ذلِکَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتيهِ مَنْ يَشاءُ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَليمٌ.
مائده-54
ای کسانی که ایمان آورده‌اید، اگر از میان شما کسانی از دین برگردند، خداوند به زودی قوم و گروه دیگری را خواهد آورد که آنها را دوست دارد و آنها نیز خداوند را دوست دارند، در راه خدا به جهاد می‌پردازند، در مقابل مؤمنان آرام و فروتن و در مقابل کفار شدید و خشن هستند، و در امر دین از سرزنش هیچ سرزنش‌کننده‌ای ابا ندارند. این فضل خداوند است به هر کس که بخواهد، عطا می‌کند و خداوند گشایش‌دهنده و آگاه است.

در این تاپیک قصد داریم تا این موج اسلام خواهي در غرب را بررسی کنیم و انگیزه‌ها و عواملی که آنان را به سوی حق و حقیقت دین اسلام رهنمون کرده را بیان نماییم. و اینکه چرا عده ی زیادی از آنان زنان هستند، که این خود نکته ی ظریفیست.
البته اشاره به برخی از شخصیت های معروفی در دنیا که مسلمان شده اند نیز خواهیم کرد و بیان دلایل این افراد راعنوان می کنیم. و به نکات قابل تاملی که در کتابی در این رابطه تحت عنوان از آهنگ پاپ تا آهنگ ناب
توسط صلاح الدين توحيدى به چاپ رسیده است اشاره خواهیم کرد.

ناگفته نماند که دوستان عزیز اگر در این مورد و بیان دلایل این اسلام خواهی نظری دارند، می توانند مطرح نمایند تا به یک جمع بندی مناسب در این زمینه برسیم.


باشد که شرح حال شگفت‌انگیز آنان باعث بیداری آن دسته از جوانانی گردد که رسیدن به امیال و آرزوهای خود را در پیروی از مادیت و دوری از معنویت می‌بینند

با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، MOHSEN-Z ، yektasepas ، N.Mahdavian ، دل خسته ، yamin ، تفکر ، حقیر ، Havbb 110 ، MAHDI59 ، AFG Shia ، نگار ، saloomeh ، hesam110 ، ترنم ، سدرة المنتهی ، أین المنتظر ، Amirsaeed ، mohamad ، بچه شیعه ، vahrakan ، مفقود الاثر ، انتخاب ، netlog36 ، بیداری اندیشه ، آوای انتظار ، rahi ، Admirer ، dinpajoohan ، fiftynine ، neeazir

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۲۱, ۱۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار

یکی از اهداف این تاپیک بیان امارهایی از سوی موسسات اماری غربی و بیان موج اسلام خواهی درغرب بود.
طبق آمارهایی که در ارسال های گذشته عنوان کردیم، حكايت از آن دارد كه رشد گرايش به اسلام درميان زنان غربي دو برابر مردان است.
در ادامه به مصاحبه هایی از افرادی که به دین اسلام گرویده اند و به بیان دلایل اینکار خواهیم پرداخت.



ليلا حسين، يكي از زنان تازه مسلمان شده است كه به خاطر شيفتگي به زيبايي حجاب مسلمان مي شود.

ليلا حسين نام زني است كه درمصاحبه با شبكه اهل البيت تي وي مي گويد، به خاطر شيفتگي به زيبايي هاي حجاب، از دين يهودي به دين اسلام مشرف شده و حجاب كامل را برگزيده است.

مصاحبه زير، خلاصه اي از گفتگوي ليلا حسين با زهرا علوي (مجري نوجوان شبكه اهل البيت كه سرزندگي او مثال نقضي است براي كساني كه حجاب را مايه افسردگي مي دانند) است.

ليلا حسين می گوید من 6 سال قبل به اسلام گرويدم.و من دريك جامعه يهودي نشين زندگي مي كردم.

خيلي سخت نبود كه به حجاب كاملا اسلامي روي بياورم، اما اشخاص برداشت هاي كاملا متفاوتي نسبت به ايمان دارند.

آنها به زنان يهودي بيشتر از زنان مسلمانان احترام مي گذارند.

قبل از اينكه به اسلام روي بياوري، چه نگرشي نسبت به زنان مسلمان داشتي؟

اگه صادقانه بخوام بگم، هرچند ما با نوعي تنفر نسبت به مسلمانان بزرگ شده بوديم، اما هميشه شيفته زنان محجبه بودم و آنها را خيلي پاك و باوقار مي ديدم، و از نظر من آنها زيبايي خاص خودشان را داشتند.

پس از اينكه به اسلام گرايش پيدا كردي و نوع پوشش اسلامي را پذيرفتي،اولين چيزي كه برات الهام بخش بود چي بود؟

نخستين چيزي كه الهام بخش من بود قرآن بود، كليه شواهدي را كه من پيدا كردم نشان دهنده اين بود كه اين، يك دين حقيقي است، چرا كه تمامي انبيا و نيز امامت را قبول دارد كه از نظر من بسيار مسئله منطقي اي بود.

كم كم اين دانش و شناخت را پيدا كردم كه اسلام تنها بعد بيروني ندارد بلكه داراي بعد دروني نيز هست و بايد از درون هم به حفظ و نگهداري آن پرداخت.

خانواده من فكر مي كردند كه من خودم را دارم محروم مي كنم، چون من در فرانسه زندگي مي كردم و درآنجا حجاب كاملا ممنوع است.

با پوشيدن روسري، شما نمي توانيد به مدرسه و محل كار برويد و از بسياري از زندگي هاي اجتماعي محروم مي شويد. براي خانواده من بسيار سخت بود كه ببينند من تنها به خاطر پوشيدن لباس زندگي ام را به لحاظ اجتماعي به خطر مي اندازم، از نظر آنها لازم نبود كه من مسلمان باشم و لازم نبود كه با پوشيدن روسري مسلماني خودم را نشان بدهم و كافي بود كه تنها قلبا به آن ايمان داشته باشم.

اما براي من اين مسئله مهم بود چرا كه در قرآن و بسياري از سنت هاي پيامبر به اهميت حجاب و شناخته شدن به عنوان مسلمان براي كسب احترام اشاره شده است، و من حاضر نبودم كه آن را كنار بگذارم چرا كه براي من چيزي بيشتر از پوشيدن لباس است.

... كساني كه مي شناسم حجاب دارند بسيار خوشحال هستند، چرا كه اين براي آنها يك افتخار است كه خودشان را از نگاه ديگران پوشيده نگه مي دارند.



حال نکته ی جالب آمار منتشره از سوی موسسه ی آیجی در مرکز نیویورک می باشد:

آمار منتشره پايگاه اينترنتي گروه تحقيقاتي آيجی در مركز نيويورك بيانگر آن است كه نسل جديد دختران جوان نيويوركي برخلاف نسل هاي قبلي علاقه چنداني به خودنمايي و پوشيدن لباس هاي بدن نما ندارند و مردم به پوشيدگي بيشتر روي آورده اند.



امضای مجید املشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Havbb 110 ، dinpajoohan
۱:۰۴, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
(۱۷/دی/۹۱ ۱۶:۲۱)مجید املشی نوشته است:  حال نکته ی جالب آمار منتشره از سوی موسسه ی آیجی در مرکز نیویورک می باشد:
آمار منتشره پايگاه اينترنتي گروه تحقيقاتي آيجی در مركز نيويورك بيانگر آن است كه نسل جديد دختران جوان نيويوركي برخلاف نسل هاي قبلي علاقه چنداني به خودنمايي و پوشيدن لباس هاي بدن نما ندارند و مردم به پوشيدگي بيشتر روي آورده اند.


تحقيقات نشان مي دهد مهم ترين عوامل گرايش بيشتر زنان به دين اسلام، جذابيت حجاب براي آنان بوده و آرامشي كه محجبه بودن به آنها مي دهد و پس از آن آداب مسلماني كه براي مردم ديگر اديان به صورت فطري جذاب است.

مصاحبه با زنان تازه مسلمان شده، بيانگر اين است كه ابتدا به ساكن آنها با ديدن زنان محجبه در جامعه خود به جاذبه زيبايي حجاب و بعد كنجكاوي درمورد اسلام رسيده اند و سپس با برگزيدن حجاب براي خود آرامش محجبه بودن را درك كرده اند.

از اين روست كه دولتمردان اسلام ستيز غربي، با درك جنبه تبليغي كه حجاب زنان براي اسلام دارد، زنان محجبه را محدود و مهار مي نمايند.

(اين مسأله بي گمان، كساني كه در فرهنگ انقلاب اسلامي رشد كرده اند را به حقانيت وصيت شهدا مي رساند كه خواهران من، دشمن از چادر سياه شما بيشتر هراس دارد تا خون سرخ من!)


ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Admirer ، Havbb 110 ، dinpajoohan
۰:۵۶, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #53
آواتار

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(علیه السلام) ـ ابنا ـ هر سال، 150 نفر در ساختمان سفید رنگ مسجد صحابه در کرتیل، دین خود را به اسلام تغییر می‌دهند، مسجدی با کاشی‌های ظریف و مناره‌ای با ارتفاع 81 فوت (تقریبا 25 متر)، که در سال 2008 ساخته شده است و نمادی از گسترش اسلام در فرانسه است. در میان آنهایی که روزهای جمعه برای نماز به این مسجد می‌آیند، چندین جوان هستند که قبلا مسیحی بوده‌اند ولی اکنون کلاه سنتی مسلمانان را بر سر و عبا بر تن دارند.
هرچند تعداد افرادی که دین خود را تغییر می‌دهند نسبتا کم است ولی این تعداد در 25 سال گذشته دو برابر شده است و این چالشی برای فرانسه است؛ جایی که دولت و افکار عمومی نگاهی بد و حتی گاهی خصمانه نسبت به اسلام دارند.

مقامات ضد تروریسم فرانسه، سالها است که در مورد این افرادی که دین خود را تغییر داده‌اند نگاهی بدبینانه دارند زیرا دارای پاسپورت فرانسوی هستند. در ماه اکتبر سال گذشته نیز پلیس فرانسه در حملاتی در سراسر فرانسه دست به بازداشت 12 نفر زد که حداقل سه نفر از آنها فرانسوی‌هایی بودند که دین خود را به اسلام تغییر داده بودند.

به هر حال و جدای از عواقب آن، تغییر دین به اسلام در حال گسترش است. برنارد گودارد مسئول فعلی مسائل مذهبی در وزارت کشور، پدیده تغییر دین به اسلام به خصوص بعد از سال 2000 را چشمگیر و جالب توجه می‌داند.


ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Admirer ، Havbb 110 ، dinpajoohan
۲۳:۵۹, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار

در ادامه ی ارسال قبلی که در ارتباط با گسترش اسلام در فرانسه بود به نظرات چند تن از افرادی که در این رابطه اظهار نظر کرده اند میپردازیم.

سمیر امغار جامعه‌شناس و متخصص اسلام رادیکال در فرانسه، همرنگ شدن با جماعت را در این پدیده موثر می‌داند.
در بعضی از مناطقی که مسلمانان در اکثریت هستند، حتی غیر مسلمانان نیز به ماه رمضان احترام می‌گذارند. در بسیاری از محله‌ها، اسلام نه تنها به صورت هنجار اجتماعی در امده است بلکه پناهگاهی در مقابل مشکلات است.

از دید امغار، اسلام راهی برای رد کردن مدرنیسم و بازگشت به جامعه‌ای است که در آن ارزش‌های خانوادگی اهمیت بیشتری دارد و تمایز روشن‌تری بین زنان و مردان وجود دارد.

از دید آقای برنارد گودارد مسئول فعلی مسائل مذهبی در وزارت کشور که خود قبلا یک افسر اطلاعاتی بوده است، مساله مهم این است که ماهیت تغییر دین در فرانسه در حال عوض شدن است. تغییر دین به قصد ازدواج، پدیده‌ای پرسابقه در فرانسه است، ولی اکنون تعییر دین در بین جوانانی اتفاق می‌افتد که در محله‌هایی زندگی می‌کنند که تعداد مسلمانان در آن غالب است. بسیاری از گروندگان جدید به اسلام افراد جوانتر از 40 سال هستند که در مستعمرات سابق فرانسه و یا قلمروهای خارجی فرانسه به دنیا آمده‌اند.

از بین حدود شش میلیون مسلمان فرانسه، حدود یکصد هزار نفر آنها کسانی هستند که دین خود را به اسلام تغییر داده‌اند که دو برابر آمار سال 1986 است. این در حالی است که سازمانهای مسلمانان فرانسه این رقم را دویست هزار نفر می‌داند. فرانسه که 65 میلیون نفر جمعیت دارد، خود را جامعه‌ای سکولار معرفی می‌کند و هیچ آماری رسمی در این مورد وجود ندارد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Admirer ، dinpajoohan
۱۷:۴۱, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
دست‌کم ۱۰ درصد جمعیت فرانسه مسلمان هستند و تغییر دین به اسلام نیز شتاب گرفته است. وضعیت مسلمانان فرانسه، چرایی گرایش به اسلام و افراد موثر در آن، از جمله مسائلی است که مورد تحلیل روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز قرار گرفته است.

به گزارش اسلام پرس نیویورک تایمز نوشت: هر چند شمار افرادی که دین خود را تغییر می‌دهند، نسبتا کم است، ولی این میزان در ۲۵ سال گذشته دو برابر شده و این چالشی برای فرانسه است؛ جایی که دولت و افکار عمومی نگاهی بد و حتی گاهی خصمانه نسبت به اسلام دارند.
مقامات ضد تروریسم فرانسه، سال‌هاست به افرادی که دین خود را تغییر داده‌اند نگاهی بدبینانه دارند، زیرا دارای پاسپورت فرانسوی هستند. در ماه اکتبر سال گذشته نیز پلیس فرانسه در حملاتی در سراسر فرانسه دوازده نفر را بازداشت کرد که دست‌کم سه نفر از آن‌ها فرانسوی‌هایی بودند که دین خود را به اسلام تغییر داده بودند.
«دیدیه لسکی»، مسئول امور مذهبی در وزارت کشور در دوران حکومت سارکوزی مدعی شده که تازه مسلمانان باید تعصب بیشتری از خود نشان دهند تا به عنوان مسلمان در جامعه مسلمانان پذیرفته شوند و به همین سبب در معرض گرایش به افراطی شدن هستند.
مقامات نگرانی‌هایی جدی ابراز می‌دارند که زندانی‌های فرانسوی در معرض تغییر دین به اسلام و گرایش به افراط هستند، به ویژه که تقریبا یک سوم زندانیان فرانسه مسلمان هستند. مسلمانان معتقدند که در معرض تبعیض و پیش داوری هستند و قانونی که در سال ۲۰۱۰ علیه حجاب زنان مسلمان تصویب شده، نشانه‌ای از تحمل نکردن مسلمانان است.
به هر حال و جدای از عواقب آن، تغییر دین به اسلام در حال گسترش است. برنارد گودارد مسئول کنونی مسائل مذهبی در وزارت کشور، پدیده تغییر دین به اسلام به ویژه پس از سال ۲۰۰۰ را چشمگیر و جالب توجه می‌داند.
از میان حدود شش میلیون مسلمان فرانسه، نزدیک یکصد هزار نفر آن‌ها کسانی هستند که دین خود را به اسلام تغییر داده‌اند که دو برابر آمار سال ۱۹۸۶ است، حال آن که سازمان‌های مسلمانان فرانسه این رقم را دویست هزار نفر می‌داند. فرانسه که ۶۵ میلیون نفر جمعیت دارد، خود را جامعه‌ای سکولار معرفی می‌کند و هیچ آماری رسمی در این زمینه نیست..
از دید آقای گودراد که خود در گذشته یک افسر اطلاعاتی بوده، مسأله مهم این است که ماهیت تغییر دین در فرانسه در حال عوض شدن است. تغییر دین به قصد ازدواج، پدیده‌ای پرسابقه در فرانسه است، ولی اکنون تغییر دین در بین جوانانی اتفاق می‌افتد که در محله‌هایی زندگی می‌کنند که شمار مسلمانان در آن غالب است. بسیاری از گروندگان جدید به اسلام افراد جوان‌تر از چهل سال هستند که در مستعمرات سابق فرانسه و یا قلمروهای خارجی فرانسه به دنیا آمده‌اند.
در برخی از مناطقی که مسلمانان در اکثریت هستند، حتی غیر مسلمانان نیز به ماه رمضان احترام می‌گذارند. سمیر امغار جامعه‌شناس و متخصص اسلام رادیکال در فرانسه، همرنگ شدن با جماعت را در این پدیده مؤثر می‌داند. در بسیاری از محله‌ها، اسلام نه تنها به صورت هنجار اجتماعی درآمده، بلکه پناهگاهی در برابر مشکلات است. از دید امغار، اسلام راهی برای رد کردن مدرنیسم و بازگشت به جامعه‌ای است که در آن ارزش‌های خانوادگی اهمیت بیشتری دارد و تمایز روشن‌تری میان زنان و مردان وجود دارد.
از نظر عبدالرحمن غول امام یک مسجد در مارسی در جنوب فرانسه و رئیس شاخه محلی شورای مسلمانان فرانسه، سرعت گرایش به اسلام در مارسی در سه سال گذشته باور نکردنی است. وی در سال ۲۰۱۲، نزدیک۱۳۰ گواهی تغییر دین صادر کرده است. حسن شلغومی یک امام دیگر مسجد خلا ناشی از سکولاریسم رسمی را در گرایش به اسلام موثر می‌داند. از دید وی «سکولاریسم به ضدیت با دین رسیده است، و این مسأله به اثری معکوس انجامیده و به مردم اجازه داده است که اسلام را کشف کنند».
بسیاری از کار‌شناسان، به تأثیر تغییر دین افراد مشهور و به ویژه فوتبالیست‌ها اشاره می‌کنند. نیکولا آنکلا در سال ۲۰۰۴، دین خود را به اسلام و نام خود را به عبدالسلام بلال آنلکا تغییر داد. فرانک ریبری هم در سال ۲۰۰۶ برای ازدواج با یک زن مسلمان، مسلمان شد و نام خود را به بلال یوسف محمد تغییر داد.
از سوی دیگر، ایجاد ترس از مسلمانان به ویژه با توسل به سلفی‌ها و تأثیر آن بر آینده هویت و فرهنگ فرانسه و انتقاد از گسترش اسلام به راهی برای کسب حمایت سیاسی در فرانسه تبدیل شده است. در سال ۲۰۰۹، انتشار تصاویر دیام یک خواننده زن فرانسوی با حجاب اسلامی باعث جر و بحث‌های فراوانی در فرانسه شد. این در حالی است که مسلمانان فرانسه و از جمله رافائلو سیلیتی صاحب یک کتاب‌فروشی در مسجد شهر کرتیل بر این باور است که «ما باید نشان دهیم که فرهنگ فرانسوی و اسلام می‌توانند با مسالمت در کنار یکدیگر زندگی کنند»
منبع:بین الملل تابناک
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، montazer 128 ، Hadith ، Islam ، درست پسند ، مجید املشی
۱۸:۰۲, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #56

بله دیگه کشورها ی اروپایی روز به روز خانوماشون دارن بیشتر به ارزش حجاب پی میبرن خسته شدن از این همه بی قید و بند بودن فهمیدن ازادی دیگه از یه حدی بگذره دیگه ازادی نیست بردگیه

اونوقت یه عده تو ایران عقده این رو دارن که برن کشورها ی خارجی اونجا روسری هاشونو بردارن
Angry
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dinpajoohan ، مجید املشی
۱۸:۴۲, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
با سلام
دوست من
واقهعا بنده متاسفم برای کسانی که می خواهند بروند کشورهای دیگر به خاطر اینکه از اسلام دور باشند با خواندن این خبر و هزاران خبر دیگر متوجه می شویم که اسلام هر روز دارد جاذبه بیشتری را تولید می کند و هر روز به روی اوردنگان اسلام بیشتر می شود با این اوضاع و احوال هم نمی دانم که چرا برخی از اسلام بدشان می اید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer 128 ، مجید املشی
۱:۱۴, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #58

از اونجایی که بعضی ها قدر نعمتی که دارند رو نمیدونند

چون این افراد تو کشوری نبودند که به زور حجاب از سرشون بردارند و به خاطر داشتن حجاب از تحصیل محروم بشن و بی احترامی ببینن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dinpajoohan ، neeazir
۱۹:۵۱, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #59
آواتار
حرکاتی مثل ماجرای 11 سپتامبر و قرآنسوزی در سالگرد آن، باعث جلب توجّه خیلی از غربیها به اسلام نیز شده است، و هر چند گاهی برخی مسلمانهای غربزده را از اسلام خارج کرده است، ولی بسیاری از غربیان را نیز به اسلام جلب نموده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:


بالا