|
دشمن ترین مردم
|
|
۱۴:۴۰, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم لَتَجِدَنَّ أَشدَّ النَّاسِ عَدَوَةً لِّلَّذِینَ ءَامَنُوا الْیَهُودَ وَ الَّذِینَ أَشرَكُوا ... بطور مسلّم، دشمنترین مردم نسبت به مؤمنان را، یهود و مشركان خواهى یافت ... [/b] [align=CENTER]مائده/82 |
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رهرو دوزخ " قرآن " « و جعلنا هم ائمه يدعون الي النار و يوم القيامه لا ينصرون » سوره قصص آيه 41 و آن قوم را پيشوايان گمراهي و دعوت بسوي دوزخ فرار داديم و روز قيامت هيچكس آنها را ياري نخواهد كرد . فرازي از خطبه ي غدير " { انه سيكون من بعدي ائمه يدعون الي النار و يوم القيامه لاينصرون . معاشرالناس ، ان الله و انا ............................من النار (اشاره به آيه 145 سوره نساء « ان المنافقين في الدرك .....»همانا منافقين در بدترين جاي جهنم هستند و هرگز برايشان يار نمي يابي.} {و لبئس مثوي المتكبرين}اشاره به آيه 29سوره نحل : « فادخلوا ابواب جهنم خالدين فيها فلبئس مثوي المتكبرين » از درهاي دوزخ وارد شويد و جاودان در آن باشيد و چه بد جايگاهي است براي متكبران {الا انهم اصحاب الصحيفه ، فلينظر احدكم في صحيفه }. پس از من رهبراني خواهند بود كه بسوي دوزخ مردم را دعوت مي كنند و در قيامت ياري نمي شوند . اي مردمان ، خداوند و من از آنها بيزار هستيم . اي مردم ، آنا و ياري كنندگان و تابعان و پيروانشان در بدترين جاي جهنم هستند و چه بد جايي است جايگاه متكبران – بدانيد آنها اصحاب صحيفه اند – اكنون هركسي در صحيفه خود نظر كند . يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |