|
میخوام شروع کنم، لطفن کمکم کنید
|
|
۱۶:۵۸, ۱۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ســـــلام
راستش چند وقتیه با این تالار آشنا شدم به تاپیکای مختلف سر زدم و مختصر مطالعه ای داشتم وقتی اینجا پستای شماها رو میبینم تازه میفهمم چقدر عقبم... چقدر از دینم دورم من درباره دینم زیاد نمیدونم زیاد مطالعه نداشتم درباره امام زمانم... میترسم... میترسم قبل اینکه بشناسمش اجلم برسه... اونوقته که خاسِرم اونوقته که به مرگ جاهلیت میمیرم یه اعترافی بکنم... من تو دعا به خدا میگم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیاد، ظهور کنه... ولی صبر کن اول من آدم بشم ![]() ![]() یعنی انقد خودخواهم... من میترسم از آینده... میترسم همینطوری تو نادونی بمیرم من میخوام یاد بگیرم، میخوام تو دینم آگاه باشم، که یکی ازم پرسید چرا نماز میخونی بتونم جوابشو بدم، که... به من بگید چطوری انقدر اطلاعاتتون درباره اسلام بالاس؟؟؟ چکار کردید؟؟؟ چه کتابایی خوندید؟؟؟ بخش معرفی کتاب رو خوندم. خب خیلی تعداد کتابا زیاده اگه میشه بهم بگید از کجا شروع کنم آسته آسته... از ابتدایی ترین مسائل از چه کتابی شروع کنم و چکار کنم؟؟؟ میخوام بدونم اصلن چرا اسلام؟؟ من یقین دارم اسلام دین کامله ولی میخوام دلیلشو بدونم. اجرتون با خود خدا
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۱, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
همکار محترم میتونی با زیارت جامعه یا دعای عرفه شروع کنی که خودش کلاسی از معرفت شناسی توحید و امات هست
البته اگه دوست داری رو روش تامل کن و هر بار اون اندازه که صبر و حوصله داری اروم اروم بخون . امیدوارم خدا کمکت کنه. |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۲۰:۳۶ توسط hanaa.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
عزیز سلام ممنونم گلم ان شاء الله بتونیم راه درست و پیدا کنیم و ادامه بدیم به کمک خدا و ائمه علیهم السلام عزیز همینطور که فرمودن ان شاء الله با مشورت با مرجع تقلید مشکلتون به راحتی حل میشه امیدوارم هرچی به صلاحتونه همون بشه ![]() التماس دعا [/font] (۱۹/آبان/۹۱ ۱:۱۶)علائم ظهور نوشته است: سلام علیکم سلام ممنونم ... بله متوجه اشتباهم تو بحث شدم و ادامه ندادم میخوام تا اونجایی که در توانمه آگاه شم و دیگران و حداقل اطرافیانمو آگاه کنم سلام بله متاسفانه حق با شماس امیدوارم بتونیم مسلمون واقعی بشیم که ان شاء الله حتمن میتونیم ممنون سلام ممنونم بله حتمن به دردم میخوره [font=Tahoma] مرسی عزیز درسته صمیمی خیلی بهتره و بیشتر به دل میشینه ولی شایدم از جو سایت باشه!!! منم ناخودآگاه رسمی میشم ![]() سلام ممنونم از شما فقط میخوام اسلامو بهتر بشناسم، و از مسلمون ظاهری و شناسنامه ای به مسلمون واقعی تبدیل بشم با علم اعمالمو انجام بدم نه از روی عادت و تقلید با کتاب و فایلای صوتی موافقم امیدوارم همه آدما به این لذت برسن ![]() سلام بله واقعن معانی زیبایی دارن ولی شاید برای اول کارم سخت باشه چون خیلی معانیش عمیقه ان شاء الله به اونجاها هم میرسم
|
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۱۵:۵۷ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام ببخشید hanaa اینا چیه گذاشتین؟
![]() سلام بله متاسفانه حق با شماس امیدوارم بتونیم مسلمون واقعی بشیم که ان شاء الله حتمن میتونیم ممنون سلام ممنونم بله حتمن به دردم میخوره [font=Tahoma] مرسی عزیز درسته صمیمی خیلی بهتره و بیشتر به دل میشینه ولی شایدم از جو سایت باشه!!! منم ناخودآگاه رسمی میشم ![]() سلام ممنونم از شما فقط میخوام اسلامو بهتر بشناسم، و از مسلمون ظاهری و شناسنامه ای به مسلمون واقعی تبدیل بشم با علم اعمالمو انجام بدم نه از روی عادت و تقلید با کتاب و فایلای صوتی موافقم امیدوارم همه آدما به این لذت برسن ![]() سلام بله واقعن معانی زیبایی دارن ولی شاید برای اول کارم سخت باشه چون خیلی معانیش عمیقه ان شاء الله به اونجاها هم میرسم
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۱۶:۲۳ توسط 900742498.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۱ ۲۰:۴۰)فدايي ولايت نوشته است: خب مگه موبایل یا ساعت ندارید؟! خب کوک کنید برا نماز صبح دیگهاینقدر آشفته و داغونیم که نمی فهمیم کی گوشیمونو قطع می کنیم شب تا صبح پریشان احوالیم همینکه 1ساعت مونده به اذون می خوابیم و... (خدایا خودت از دل و نیت و تلاش ما آگاهی،خدایا خودت کمک کن تا شرمسارت نباشیم) کاش همیشه ماه رمضون بود شب خلوت کردن با خدا یه حالی میده که نگو من چندباری قسمتم شد و چشیدم اما نمیدونم کجای کارم غلط بود که دیگه قسمتم نشد |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۱ ۲۰:۱۳)hanaa نوشته است: سلامسلام من یک پیشنهاد دارم برای خودتون و دیگرانی که میخواید بیدارشون کنید این مستند رو ببینید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11.html من این مستند رو به خیلی آدمها دادم و تاثیرات زیادی روشون داشته. به اهل سنت هم پیشنهاد بدید. به کافر هم پیشنهاد بدید حتما موثره
|
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۲۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۲۰:۰۹ توسط hanaa.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۲/آبان/۹۱ ۱۵:۵۵)mahdi2012 نوشته است: سلام ببخشید hanaa اینا چیه گذاشتین؟ سلام خب جواب پستای بچه هاس دیگه نمیدونم من به فضای اینجا آشنا نیستم! اینجا اینطوری جواب نمیدید؟؟؟ (۲۲/آبان/۹۱ ۱۸:۵۹)علائم ظهور نوشته است: سلام سلام ممنون امکان دانلود ندارم CDش راحت پیدا میشه؟؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۲۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایده پردازها و ذهن های خلاق کمکم کنید!!!!! | سید ابراهیم | 35 | 11,895 |
۲۸/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۲ آخرین ارسال: soshiant |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)