|
هالیوود ما...
|
|
۱۹:۲۰, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هدف از ایجاد این موضوع اینکه میخواهیم بدونیم فردا روزی اگر یکی از اعضای تالار فیلم ساز شد و یا حتی متولی امر فیلم سازی شد! در رابطه با امام زمان(علیه السلام) و یا انتظار و حتی صهیونیست،شیطان پرستی و ..... چه چیزی ساخته شه!
چه سندی پیش رو قرار بگیره! و اصلا دوست دارم همین جا و در همین تاپیک ، برای این گونه از فیلمها موضوع پیشنهاد بدیم! و چرا اینطور نباشه که یه گروه فیلم سازی تشکیل بدیم! برای فرداها! برای مبارزه با این غول صهیونیستی(هالیوود)باید از همین الان شروع کرد! شاید من فردا فیلم ساز باشم! به امید همکاریتون!
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۴, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ساختن فیلم از مثالهای قرانی به زبان امروزی هم میتونه جالب باشه
|
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خانم راحیل از همون مثالها یا قصص قرآنی رو یه مثال بزنید!
میخوایم با ایده پروری ، ذهنمون رو بیدار کنیم! ممنون از مشارکتتون! ![]()
|
|||
|
۲۲:۰۳, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
اولین مثال غیبت کردن که مانند خوردن گوشت برادر مرده است...
دومین مثال،مثال شجره طیبه است حالا سعی میکنم خودم بیشتر فکر کنم اما ایده عالی ندارم شما ایده بهتری دارید؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من روستم دارم یخورده در حد 2یا3خط ایده رو پرورش بدین!
یعنی روشن کنید! یا به طور مثال یه پلانش رو بگید! |
|||
|
۱۹:۰۷, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
چند موضوع به ذهنم رسیده که شاید بشه خوب پرورشش داد...
1-شهدای هسته ای2-منافقین3-جنایات صهیونیست ویهود4-استر ومردخای وهامان |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من در اولین فرصت از تلفیق فیلم 300 و ارباب حلقه ها مستندی در مورد باور ایلومناتی از مهدی(علیه السلام) موعود و آخرزمان میسازم تا این حد بگم که نقد بدون نقص آقای imam12 در باره ارباب حلقه ها تو نقد این فیلم که تو تالار میتونید صفحشرو پیدا کنید و بخونید با چیزیئی که خودم میدونستم از 300 تلفیق کنم و این مستند رو بسازم چون میدونم سولات زیادی براتون پیش میاد براتون میگم تو فیلم 300 پرچم ایرانیا سیاه بود و فقط یک یونانی تو فیلم کشته شد اون هم بوسیله حضور 10ثانیه ای یک سوار سفید پوش عرب حالا برید نقد ارباب حلقه هارو بخونید و در این 2موردی که از 300 گفتم فکر کنید تا بعدا براتون بگم چرا ایرانیهارو مثل اورگهای ارباب حلقه ها ساختن صلوات یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |