کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"یار مهربان" روزت مبارک!!
۱۱:۵۷, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
هرکسی و هر چیزی یک روز خاص به نام خودش دارد. روز پدر، روز مادر، روز دانشجو، روز دانش‌آموز، روزهای تولد هرکدام از ما، روزها با عنوان‌های مختلف در تقویم و حالا نوبتی هم که باشد نوبت قفسه‌های کتاب است.
این چند روز فقط و فقط مختص صفحه‌های کاغذیست که با وصل شدن به هم چیزی را به وجود می‌آورد که از لحظه‌های کودکی تا ساعات تنهایی پیری در کنار همه ما می‌ماند.

این هفته، هفته کتاب‌هاست. کتابی که شب‌ها با قصه‌های نوشته شده در آن خوابیدیم. کتابی که «الف» و «ب» اول دبستان و «بابا آب داد» را به کمک آن یاد گرفتیم، کتابی که سال‌ها با آن تحصیل کردیم.

«تصمیم کبری» را در همین کتاب‌ها خواندیم، اشعار اصیل شاعران ایران را در همین کتاب‌ها حفظ کردیم و تاریخ تمدن کشور را با همین کتاب‌ها به نسل‌های بعد خواهیم شناساند.

صحبت کردن نمی‌داند، اما دنیا دنیا حرف برای گفتن دارد. هم از فلسفه سررشته دارد، هم از علوم دینی، هم از اجتماع و ادبیات و هم علمی و آموزشی. هم می‌توان روانشناسی و پزشکی از کتاب آموخت و هم می‌توان تاریخ و داستان و شعر از آن خواند.

دوست و رفیق لحظه‌های تنهایی و بی‌حوصلگی است، اما عجیب در حقش اجحاف می‌کنیم، اصلاً گاهی فقط برای تزئین نگهشان می‌داریم و وقتی غبارشان را می زداییم، همین.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Mohammad Trust ، میرزایی ، مفقود الاثر ، am_po ، N.Mahdavian ، مجید املشی
۱۲:۴۸, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
یه کارتون بزرگ کتاب خونده نشده از استاد مطهری و دکتر شریعتی و جلال ال احمد دارم. یکی بیاد کمک بخونیمشون Big Grin

رفته بودم زیر زمین میبینم اون کارتون هایی که هیچ وقت نزدیکشون نشده بودم ، کتاب های قدیمی و نوشته انسان های واقعا بزرگی بودن ، به پدرم میگم اینارو خوندی همه رو ، میگه اره یه 3 تا کارتون هم پیش عموت هست
Surprise
Dodgy
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، AMINI
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا