|
عزاداری به سبک پاپ--رپ
|
|
۱۸:۰۸, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
ایام سوگواری سالار شهیدان رو به شما تسلیت میگم میخواستم در این جا با شما درد دل کنم دیشب توی خیابان راه میرفتم که یک ماشین از دور با صدای دوبس دوبس میامد وقتی کمی نزدیک شد متوجه شدم که این جوان تازه نوحه گذاشته اما چه نوحه ای ![]() واقعا اینطوری باید عزاداری کرد ![]() ایا این گونه رفتارها امام را خوشنود میکند ![]() چرا باید ما به خودمون چنین اجازه ای بدهیم تا اینگونه به عزاداریها اهانت شود ازتون ممنون میشم که نظر بدین |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه بعضی ها هم خدا رو می خواند هم خرما رو.که اینطوری نمیشه ما یا باید برای آقا اباعبدالله علیه السلام عزاداری کنیم ، مطابق میل ایشون ، یا مطابق میل خودمون عزاداری نکنیم (در حالی که مخالف میل ایشون هست) ، و الا یک جورایی دست به تمسخر ایشان زدیم. |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نوحه های الانم اون چیزی که اقا از ما میخواهد نیستش
|
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
هیچگاه چنین اعمالی سبب قرابت و آشنایی با سید و سالار شهیدان نشده و نخواهد شد.
|
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کلا به نظرم توی مداحی و کار صوتی در باره محرم ضعیف هستیم .
از یک طرف مداحی هایی داریم که عملا فرقی با آهنگ های شاد مراسمات اونطوری ندارند و از طرفی هم برخی مداحی های دیگه به نکات محتوایی عاشورا اشاره نمیکنند و فقط ظاهر عاشورا رو بیان میکنند . اکثر مداح ها هم هنر و صدای خوندن ندارند متاسفانه . پیشنهاد میکنم آهنگ های این آلبوم علیرضا عصار رو دانلود کنید ... یک نمونه از موسیقی پاپ در باره محرم است . هم به محتوای عاشورا اشاره کرده و عصار صدای مناسبی دارد و هم به قول دوستمون دوبس دوبس نیست !!! ![]() آهنگ ها رو از سایت رسمی خود عصار دانلود کنید ... برای محرم دانلود ازاد گذاشته بدون حق کپی رایت : http://www.alirezaassar2.com/?p=2145 |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بعضی از نوحه گیر های معروف واسه 4 روز مداحی 50 ملیون تومن پول میگیرند ، 50 ملیون حروم !
ادم استخدام میکنن که بیان داد بزنن که گرم شه مجلس ؟ مگه امام حسین گفته خودتون رو بزنید ؟ ما باید عزاداری کنیم که فراموش نشه امام واسه چی قیام کرد. وقتی یکیو میذارن پشت میکروفن که فقط بگه حسین حسین حسین حسین حسی حسی حسی حس حس حس حس قشنگ به صورت یک باس ماشین در میاد. خیلی زشته. فقط میتونم بگم خدا یکم از حروم خوری بعضی از اینا که واسه یه شب عزاداری واسه امام حسین چندین ملیون تومن پول میگیرن رو کم کنه یا به راه راست هدایتشون کنه. |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
ای کاش میشد به مداحی به عنوان کسب درآمد نگاه نشه بلکه یه پله به حساب میومد برای انسان سازی که اشک، کارها می کند. البته این جور مداحای با صفا هم هستن اصلا این کار چنان شانیتی داره که نباید با مادیات قاطی بشه |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
پارسال توی شهر ما مسابقه دعوت از مداحان معروف بود .هر کدام چند میلیون می گرفتند تا نهایتا نیم ساعت بخوانند اون موقع بود که رسیدم به حرف مادربزرگ خدابیامرزم که می گفت:اگه امام حسین شهید شد برای روضه خوان ها بد نشد. |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
منم کلا با این حسین حسین حسین حسین گفتن مخالفم چون نام آقا امام حسین (علیه السلام) باید با احترام و درست بیان بشه و وقتی که انقدر تند این اسم رو بگن حروفش با هم قاطی میشه و در بعضی موارد چیز دیگری شنیده میشود
|
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۳۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۲۰:۱۳ توسط AFG Shia.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
عرض تسلیت جناب حسین (سیب سرخی) و آقای جواد مقدم واقعا متنهای که تو نوحه میخونن خیلی زیبا و پر معناس خدا میدون من قبل اینکه بعضی از اینهارو تو یوتیوب تصویرشو ببینم گریه میکنم ولی تا تصویرو میبینم یه جمعیت دارن بالاو پین میپرن این کجاش عزاداری همشون دارن میرقصن به نظر من اگه همینطوری پیش بره چند سال دیگه از این چراغا که تن تن خامش روشن میش هم میارن تو هیئتا التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: moharam-2-300x134.jpg]](http://www.alirezaassar2.com/wp-content/uploads/2011/09/moharam-2-300x134.jpg)