کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رقص و پایکوبی "من و تو" در ماه عزای حسینی
۱۹:۱۲, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: IMG14221108.JPG]
شبکه من و تو در کنار ترویج ازدواج به سبک سکولار، ماه محرم را به مجلس رقص و پایکوبی تبدیل کرد.

در برنامه "شعر یادت نره" یکی از شرکت کنندگان که آماده می شد تا ترانه ای را بخواند، گفت: این آهنگ را برای کسی خوانده ام که خیلی دوستش دارم و اکنون در اینجا حضور دارد.

در ادامه با هماهنگی و درخواست مجری من و تو، دوست دختر فرد شرکت کننده که از قضا انگلیسی هم بود به روی صحنه رفت و کنار مجری قرار گرفت و به رسم انیمیشن های هالیوودی، پسرک ایرانی ما مقابل دختر انگلیسی زانو زده و در یک حرکت متهورانه و البته غافلگیر کننده حلقه ازدواج را تقدیم سیندرلای خود کرد. کاری که حتی باعث شد تماشاگران غافلگیر شوند.
اما این تمام یا پایان ماجرا نبود پس از آن، قهرمانان داستان "من و تو"، با در آغوش کشیدن یکدیگر بیشتر موجب ذوق زدگی تماشاگران شدند، آنگاه پسرک به خواندن ترانه همراه رقص با تازه عروس اش کرد، پس از پایان این سکانس، جناب مجری هم در قامت یک عاقد برآمد و بدون هیچ تشریفاتی یکسره بله را از عروس خانم گرفتند، به همین سادگی.
در ادامه مجری که دست بردار نبود آن دو را به اجرای نوعی دیگر از رقص و به قول خودش عشقولانه در کردن فراخواند. تا بدین ترتیب شکستن حرمت ماه محرم را کامل نماید.
اما نکاتی درباره رواج این نوع از سبک زندگی که در دستور کار شبکه انگلیسی من و تو قرار دارد: تمام کسانی که در برنامه های مهمان محور این شبکه حضور دارند از ایرانی هایی هستند که کاملا از نوع پوشش، طرز رفتار و معاشرت باز آنها و زبان فارسی نیم بند و دست و پا شکسته شان پیداست که هیچ قرابتی با فرهنگ مردمان این سرزمین ندارند در نتیجه نه آنها و نه شبکه من و تو که تنها از این تیپ آدم ها دعوت می کند تا به اهدافش برسد نمی توانند نماینده مردم ایران باشند.
نکته دیگر آنکه اغلب شرکت کنندگان ساکن لندن هستند و این برنامه زندگی ایرانیان مهاجری را به تصویر می کشد که چگونه در فرهنگ غرب استحاله شده و فرهنگ ایرانی اسلامی خود را رها و سکولار و لیبرال شده و در مواجهه با غرب قافیه را باخته اند. این برنامه ها هرگز از ایرانیان مسلمانی که در انگلیس بقای معنوی خود را حفظ کرده اند؛ مثل زنان محجبه ایرانی ساکن لندن، استفاده نمی کند.
جام نیوز
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Aleyasin ، دل خسته ، سرباز سید علی ، ali.ashkan ، Dragonborn ، mahdy_mir ، خیبر110 ، یاســین ، heaven ، saloomeh ، مسعود.پاکرو ، حقیر ، آرین (الهه.ع) ، mohamad ، mohsen-karimi ، yamin ، rahgozar.f ، ANTI satan ، سدرة المنتهی ، حوریه سادات ، paramida.ir

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۵۵, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
چرا یک چیز ساده را متوجه نمی شوید ، یک مفهومی وجود دارد به نام مخاطب هدف ، کسی که

دنبالگر این شبکه است مطمئنا خشک مقدس نیست و دیدن این برنامه ها از نظرش موردی ندارد !

در ثانی ، زورتان که نکرده اند نبینید ! این فردی که متن پست اول را نوشته ، چرا خودش وارد بازی صهیونیستی

( به قول شما!) شده و این شبکه را به دقت هر روز می بینید تا بلکه شاید هفته ای یک سوتی( به قول شما)

پیدا کند و بیاید واسه شما بچه حزب اللهی ها تعریف کند و شما هم به شبکه تف و لعنت بفرستید !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، JohnShepard
۱۰:۴۳, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
ﺩﺭﺳﺘﻪ .ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﭼﺎﯼ ﻫﯿﺄﺕ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻧﺨﻮﺭﯾﺪ .
ﺩﻟﯿﻞ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻫﯽ ﺑﺮﯾﺪ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻫﯽ ﺑﮕﯿﺪ ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﭼﺎﯼ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺕ ﺧﺎﺹ ﺩﺍﺭﻩ .
ﯾﺎ ﻋﻠﯽ .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، خیبر110 ، aleerz ، Mohammad Trust ، Havbb 110
۱۱:۲۳, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
از یک شبکه بهایی جز این انتظاری نیست !
به نظرم صدا وسیمای خودمون با این برنامه های بی محتواش باید بیشتر مورد نقد قرار بگیره تا این جماعت یزید صفت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، حوریه سادات ، درست پسند
۱۱:۴۷, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
(۳/آذر/۹۱ ۸:۵۵)شاهین نقوی نوشته است:  چرا یک چیز ساده را متوجه نمی شوید ، یک مفهومی وجود دارد به نام مخاطب هدف ، کسی که

دنبالگر این شبکه است مطمئنا خشک مقدس نیست و دیدن این برنامه ها از نظرش موردی ندارد !

در ثانی ، زورتان که نکرده اند نبینید ! این فردی که متن پست اول را نوشته ، چرا خودش وارد بازی صهیونیستی

( به قول شما!) شده و این شبکه را به دقت هر روز می بینید تا بلکه شاید هفته ای یک سوتی( به قول شما)

پیدا کند و بیاید واسه شما بچه حزب اللهی ها تعریف کند و شما هم به شبکه تف و لعنت بفرستید !!!

سلام.....
آقا چرا چرت میگی...؟Huh

زیر مطلب منبع رو زدم.....Cool

نگاه کن نوشته جام نیوز.....Dodgy

میبینی....؟؟؟Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، خیبر110 ، یاســین
۱۲:۰۲, ۳/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۱ ۱۳:۲۷ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۳/آذر/۹۱ ۱۱:۴۷)aleerz نوشته است:  سلام.....
آقا چرا چرت میگی...؟Huh

زیر مطلب منبع رو زدم.....Cool

نگاه کن نوشته جام نیوز.....Dodgy

میبینی....؟؟؟Dodgy

چرا در نوشته من دقت نکردی و حالا مثل بنی اسراییل ایراد بیهوده و مضحک می گیری ! نوشته من به وضوح خطاب

به نویسنده اصلی بود نه به یک شخصی که جز کپی پیست کاری بلد نیست !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، JohnShepard
۱۲:۴۰, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام.....(جواب سلام واجبه فک کنم...Huh)

شمام مث که دقت نکردی .......

منبع یه خبرگزاریه.....کار خبرگزاری چیه.....احتمالا آگاهی دادن نسبت به کارهای دشمن هم میتونه باشه .....

درضمن من کپی پیست کنم حالا که چی .....آفرین به شما که کپی پیست نمی کنی....پیاده نظام اونوقت یعنی چی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Agha sayyed ، خیبر110 ، A L I ، faateme-313 ، درست پسند ، یاســین
۱۳:۳۰, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام
آقای نقوی شما که برای دیگران لالایی می خونید چرا خوابتون نمی بره؟
کسی حق نداره در رابطه با اسم کاربری شما شک بکنه ، اون وقت شما به نویسنده این مطلب هر چی دلتون خواست می چسبونید!
شما چه جوری مطمئن هستی که نویسنده این مطلب نشسته ماهواره نگاه کرده!
والا این روزها چیزی که زیاده ماهواره است و مخاطب ماهواره ، کافیه از یکی یا چندتا از اطرافیانش شنیده باشه این ماجرا رو و بعد نقل کرده باشه.
شما خودت رو مومن می دونی و میگی حرمتت از کعبه بالاتره (در صورتی که در مبحثی متوجه شدم به قرآن ایمان درست و درمونی نداری) ، بعد میای به این بنده خدا که سندی در رد ایمانش نداری چیزی می چسبونی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، faateme-313 ، SAViOR ، Havbb 110 ، درست پسند ، aleerz ، Agha sayyed
۱۵:۰۲, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
مجری این شبکه (از قول خودش!) هم جنس بازه
بهاییم که هس
خب انتظارداری احترام چیونگهداره؟!!!Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، SAViOR ، Havbb 110 ، aleerz
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: