کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد مشارکت تمامی اعضای انجمن در ساخت یک پروژه بین المللی
۱۷:۳۵, ۵/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۱۶:۳۹ توسط mahdi_kojayee.)
شماره ارسال: #1

با سلام و احترام به همه دوستان بزرگوار و به خصوص اعضای انجمن بیداری اندیشه ها

بدون مقدمه و هیچ حاشیه ای میخوام شما رو دعوت به جهادی بزرگ کنم همه شما بهتر از بنده میدونید که روزگاری جهاد رو تنها اسلحه به دست گرفتن و رفتن به میدان جنگ واقعی و قابل لمس معنی میکردند اما امروز جهاد ما جهاد فکریست , جهاد معنویست
در عصر حاضر سعی در بیداری اندیشه ها به نظر بنده حقیر بزرگترین جهاده چون در نهایت باعث به وجود آوردن جهادی واقعی و قابل لمس در درون همه ما انسانهایی که با هدف یا بدون هدف و از سر نا آگاهی وارد بازی شیطان بزرگ شده ایم رو انجام میده
یادم میاد اولین بار که وارد این مباحث شدم و ذهن و چشم خودم رو از چشم بندی که شیطان بر روی اون زده بود رها کردم به یاد این جمله معروف مادرها که همیشه به بچه هاشون میگفتن "مراقب باش شیطون گولت نزنه" افتادم .
حالا میفهمم که این جمله به ظاهر ساده چه معنایی داره و حالا حضور شیطان رو در زندگیم بیشتر از هر وقت دیگه ای حس میکنم .
اگر کمی تفکر کنیم میبینیم یکی از بهترین و سریعترین راههای مبارزه با طرفداران شیطان استفاده از ابزارهای خودشان بر علیه خودشان است.

همونظور که میدونید یکی از قوی ترین سلاحهای دهه اخیر بازی های رایانه ایست که قدرت بسیار زیادی در زمینه شستشوی ذهنی کودکان نوجوانان و جوانان داره ولی متاسفانه به دلایل بسیاری از جمله ناآگاهی شرایط و مشکلاتی که در کشور وجود داره که باعث میشه کمتر از این سلاح بر علیه خود دشمن استفاده بشه یا بهتر بگم تا به حال در این دو سه ساله هیچ بازی رایانه ای با ارزش معنوی قابل لمس در کشورمون ساخته شده باشه رو ندیدم.
بنده برنامه نویس و طراح سه بعدی پروژه های خاص و بسیار تخصصی هستم و در حال حاضر مشغول به کار بر روی یک بازی سه بعدی تحت مرورگر بین المللی هستم.
من به عنوان یک فرد توانا در این زمینه این رو وظیفه خودم دونستم که این ایده بسیار ناب را در جهت راهبرد اهداف مهدویت به کار ببندم.
این بازی یک بازی کاملا رایگان برای تمامی افراد در سراسر دنیا خواهد بود که بدون نیاز به نصب و تنها از طریق عضویت در سایت بازی قادر به انجام آن خواهید بود که این موضوع نقطه قوت بازی است و انتشار آن دردسر و هزینه ی کمتری نسبت به بازیهای کلاینتی یا نصبی دارد.

من توانایی خوبی از لحاظ فنی در این زمینه دارم و به صورت پژوهشی با یکی از ارگانهای تحقیقاتی در کشور این پروژه رو استارت زدم.
یکی از نمونه کارهای کوچک بنده در این زمینه ساخت اولین سایت ساز سه بعدی دنیاست که بازی نیز برپایه ی همین تکنولوژی ساخته خواهد شد.

به طور اجمالی پروژه یک بازی آنلاین کاملا بین اللملی می باشد که به دلیل تبلیغات سو درباره ایران و سایر مشکلات احتمالی زبان بازی از پایه به صورت انگلیسی انتخاب شده است تا از هرگونه تعصب احتمالی در سطح بین المللی کاسته بشه و کاربران قبل از اینکه بازی رو تجربه کنند اون رو تحریم نکنند .

تقریبا سه ماه تا اتمام کامل پروژه وقت دارم و تنها مشکلی در پروسه ساخت اون دارم روند سناریوی بازی هستنش که میخوام کلیات مهدویت و دروغهای عصر حاضر رو به ساده ترین راه ممکن به بازی کننده و کاربر در حین بازی انتقال بدم.
در صورتی که تمایل به همکاری با ما رو دارید لطفا هر چه سریعتر اعلام فرمایید تا جزییات بیشتری را درباره این پروژه اعلام کنم.
خاطر نشان میکنم که این پروژه یک پروژه جدی در زمینه مهدویت است پس لطفا فقط دوستانی که توانایی ایده پردازی و
همچنین علاقه به مباحث بازیهای رایانه ای را دارند در این بحث شرکت فرمایند.

پیشاپیش از همکاری شما کمال سپاسگذاری رو دارم

با احترام
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی الهادی ، Havbb 110 ، حوریه سادات ، m.hossein ، فدايي ولايت ، حسن عزتي ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، netlog36 ، Patriot ، aleerz ، rahgozar.f ، black ، دل خسته ، سید هادی ، .amin. ، 900742498 ، یاوران مهدی ، maapor ، tazevared ، منادی حق ، ztb

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۵:۲۷, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
(۵/دی/۹۱ ۱۱:۴۵)satan نوشته است:  
دوست عزیز منظور من از عقل اینه که هیچ چیزی رو بدون تحقیق و تفکر قبول نکنی حتی اگر بهت بگند که حرف خداست و اینکه اگر همه عقلشون رو به کار بگیرند دیگه ظالم نمیتونه به مظلوم ظلم کنه به نظر من هر کسی لیاقت مکانی رو داره که توش قرار گرفته و هر کس با توجه به مقدار تفکری که داره جایگاهش مشخص میشه من حاظرم با هر کسی در این مورد و کلا هر مورد مربوط به دین از پیدایش آدم تا امروز مناظره کنم و رسما هل من مبارز میطلبم اگر کسی هست بسم الله
داداش مثله اینکه شما فقط دنبال جنگی
یبار دیگه اول وبلاگو بخون تا جریان بیاد دستت
جنگو بزار جای خودش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdi_kojayee
۲۱:۳۳, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
(۳/دی/۹۱ ۲:۲۲)mahdi_kojayee نوشته است:  آفرین خیلی خوبه
منتهای مطلب اینه که ما باید حتما دو گروه در بازی داشته باشیم یک گروه خیر و یک گروه شر فقط مشکل اینجاست که وقتی شما در بازی یک روم میسازید تا دوستان دیگرتون هم به شما بپیوندند ممکن هست که کسی اصلا گروه شر رو انتخاب نکنه و همه گروه عضو گروه خیر بشن
چطور باید کاری کنیم که این اتفاق نیوفته و کاربرهامون رو هم راضی نگه داریم نه اینکه به زور مجاب شوند که باید در گروه شر یا خیر قرار بگیرند
منتظر پاسخ شما هستم دوست عزیزم

با سلام. بنظر من میشه در قسمت انتخاب نوع قومیت این کار رو انجام داد. یعنی آمریکایی ها دارای ویژگی های خاصی باشند، چینی ها همینطور، ایرانی ها و... و با استفاده از این ویژگی ها خیر و شر میتونه معلوم بشه

نمیدونم چیز بهتری به ذهنم نمیرسه. دوستان دیگری اگه نظر دارن میتونن بگن
۰:۴۱, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام خسته نباشید
به نظر من باید ابتدا از خود شخص(بازی کننده) شروع بشه ، مثلا یا ایجاد سوال ها وجواب ها شخص رو ،در مورد توانایی هاش آگاه کنیم (چیزی که همه ی ما اون رو تو پایین ترین حد میبینیم ،این کمک میکنه اول شخص خودش رو بشناسه و بعد ،کم کم رفتار های انسانی رو و بعد کم کم از اتفاقات اطراف با خبر بشه و متوجه فضای تاریک و تاریکتر جهان بشه ،هربار با گذشت از درجه یا امتیازی موضوع براش روشن تر بشه و بتونه اون رو احساس کنه ،در اتفاقات و خبر های اطراف خودش .
این فقط یک نظر یا کمک بود ،فقط باید مراقب بود ،هدف ما، روبه حقیقت باشه و تحت تاثیر منفی، اوامل اطراف مون نشه!!!
۱:۵۷, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #24

(۲۸/بهمن/۹۱ ۰:۴۱)ندا دهنده نوشته است:  سلام خسته نباشید
به نظر من باید ابتدا از خود شخص(بازی کننده) شروع بشه ، مثلا یا ایجاد سوال ها وجواب ها شخص رو ،در مورد توانایی هاش آگاه کنیم (چیزی که همه ی ما اون رو تو پایین ترین حد میبینیم ،این کمک میکنه اول شخص خودش رو بشناسه و بعد ،کم کم رفتار های انسانی رو و بعد کم کم از اتفاقات اطراف با خبر بشه و متوجه فضای تاریک و تاریکتر جهان بشه ،هربار با گذشت از درجه یا امتیازی موضوع براش روشن تر بشه و بتونه اون رو احساس کنه ،در اتفاقات و خبر های اطراف خودش .
این فقط یک نظر یا کمک بود ،فقط باید مراقب بود ،هدف ما، روبه حقیقت باشه و تحت تاثیر منفی، اوامل اطراف مون نشه!!!
سلام دوست عزیزم
واقعا نمیدونم چی باید بگم به شما ما یه گروه ۱۰ نفری هستیم که داریم روی قسمتهای فنی بازی به مدت ۳ ساله کار میکنیم و حدودا بیشتر از ۶ ماهه در سناریوی بازی مشکل داشتیم اما واقعا ایده شما بنده رو شگفت زده کرد فوق العاده بود خیلی ممنون باز هم منتظر پیشنهادای دیگتون هستم و مطمینن در این ۶ ماه همین چند خط شما بهترین ایده ما بوده که الان از زبان شما گفته شد واقعا سپاسگذارم.
به امید ارتباط بیشتر با شما و دوستان دیگر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۲۰:۵۷, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
با سلام بر شما . طرح شما خيلي خوبه ولي ژانر بازي شما چيه؟ در صورت دانستن سبك بازي بهتر ميتوانيم كمكتان كنيم.
ان شاء الله كه در كارتان موفق باشيد.
۱۳:۲۷, ۲۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #26

اگر مایل باشید من می توانم تحقیقاتم رو براتون میل کنم.(تحقیقم در مورد فراماسونری،شیطان پرستی،کابالا است)Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۱۹:۲۷, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۸/تیر/۹۲ ۱۳:۲۷)Arian md نوشته است:  اگر مایل باشید من می توانم تحقیقاتم رو براتون میل کنم.(تحقیقم در مورد فراماسونری،شیطان پرستی،کابالا است)Angel
باسلام خدمت شما
طرحتون را به ایشان از طریق پیام خصوصی ارسال کنید ایشان در هفته ی گذشته به بنده گفتند

mahdi_kojayee نوشته است:
anti dajjil نوشته است:سلام دوست عزیز ببخشید من پیگر هستم هنوز وب سایتتون تغییر نکرده بچه ها که کلی پیشنهاد دادند دیگه وبسایتتون رو بستید؟
سلام و ممنون از پیگیریه دلسوزانه ی شما
ولادت با سعادت آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو تبریک میگم
خدمت شما دوست گلم عرض کنم که نخیر به لطف خدا پروژه بسیار سریعتر از قبل داره به جلو میره و چند سرمایه گذار هم بر روی این پروژه سرمایه گذاری کردند که باز هم به لطف خدا بودجه داره به حد نصاب میرسه
حدود ۷۰ درصد از کارهای فنی رو انجام دادیم و دو تا از پیشنهادات دوستان رو پیاده سازی کردیم تا چند هفته آینده نسخه ی دمو رو فقط برای بچه های این انجمن ران میکنیم که نظرات رو اعمال کنن
منتظر باشید که این بازی یه سوپرایز واقعی برای همه از جمله شما دوستان خواهد بود.
التماس دعا
به امید ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
۱:۳۹, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
اگه بخواید این طرح زیر نظر شرکت خودم باشه کل هزینه های طرح با من!!!!!!Dodgy
۲:۳۹, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #29

(۱۲/آبان/۹۲ ۱:۳۹)666-6 نوشته است:  اگه بخواید این طرح زیر نظر شرکت خودم باشه کل هزینه های طرح با من!!!!!!Dodgy

سلام
خدمت شما عرض شود که طرح ما تقریبا به مراحل پایانی خودش نزدیک شده و با وجود مشکلات فراوانی که از لحاظ فنی و مالی داشتیم خوشبختانه چیزی به پابلیش بین المللی باقی نمونده ,البته هنوز هم در بحث مالی مشکلاتی وجود داره , در هر صورت خوشحال میشم اگر بیشتر خودتون رو از طریق ایمیل معرفی کنید تا شاید بتونیم همکاری داشته باشیم.
Email:farazm64@gmail.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 666-6
۱۷:۴۳, ۱۳/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۲ ۱۷:۴۴ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام آقا اتفاقا دیروز که پس از مدتی در تالار گشت زدم سری به این تاپیک و سایت شما زدم.
حالا طرح کی راه می افته؟
امری ، فرمایشی ، کاری چیزی هست از دست ما بر بیاد؟
ما حاضریم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]