کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه زیستن طولانی در بلاد کفر( دارالکفر)
۱۷:۴۱, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
درود بیکران ،

می خواهم واقعه ای را از چگونگی کفر و ایمان یکی از آشنایانم بگویم ، تا همگی با هم آن را تحلیل کنیم:

من یک دوستی داشتم که این شخص ده سال پیش 25 ساله بود( یعنی از سن جوگیری گذشته بود) و

اسلامش هم کامل و واقعی بود (یعنی هم روزه هایش کامل بود هم نمازش ، این را از این جهت میگویم

که خیلی از کسانی که شدیدا روی اسلام تعصب دارند نه روزه دارند نه نماز )، این دوست ما ده سال پیش

با همسرش به آلمان مهاجرت کرد ، چند روز پیش اتفاقی این دوستم را دیدم که برای یک کاری به ایران

بازگشته بود، خیلی با او حرف زدم و دیدم که او دیگر خود را مسلمان نمی داند و نه نماز می خواند و نه

روزه دارد ، خودش تعریف می کرد که دو سه سال اولی که در آنجا بود هم نمازش کامل بود هم روزه اش ،

ولیکن زیستن در آنجا به او نشان داده بود که میلیونها اروپایی و امریکایی وجود دارند که کوچترین اطلاعی

از اسلام ندارند ولی بسیار عالی و خوب دارند زندگی می کنند و جامعه بسیار پویا است و زندگی به نحوی

مرفه و منظم ادامه دارد ، یعنی آنها دارند زندگیشان را می کنند و بدون اسلام هم زندگیشان به خوبی و خوشی

می گذرد ، تازه صد درجه از ملت مسلمان ایران ، اخلاقگراتر ( اخلاق فردی و اجتماعی ) و منظم تر هستند (مثلا

رانندگی در خیابانهای ایران را نگاه کنید که بی فرهنگی در آن موج می زند و در هیچ کشور اروپایی بدین گونه نیست )

شما چه دیدگاهی درباره این موضوع دارید ، دیدگاه من اینست که اکثر ایرانیان مسلمان همین حالت را دارند کافیست

که چندسال در بلاد فرنگ زندگی کنند تا بی ایمان محض شوند .

پیشاپیش از مشارکت شما در این بحث و گقتگو ، سپاسگزارم.

و من الله توفیق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، AMINI ، بیداری12 ، مجتبی110

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۹, ۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۲۱:۵۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #11
آواتار
بنده فقط خواستم بگم درود بر تمامی دوستان .

حالا درود ، سلام ، سلام العلیکم ، Hi ، hello و . . . چه فرقی دارند با هم !

این دوست شما هم مطمئنا فریب ظاهر زیبای غرب رو خورده و جدا منظم و زیبا و قانون مند هستند. ولی نباید از اصل خودش برمیگشت ، یکی از اشناهامون الان یه 20 سالی میشه نیویورک زندگی میکنه و هر سال محرم میان شهرمون ، ولی فرزند های دخترش چادری هستن و پسراش هم جدا بچه های خوبین ، جالب اینه که اونجا هم دقیق ا با همین چادر رفت و آمد دارند و هر کدوم قسمتی از قران رو حفظه . اینا از اصل خودشون برنگشتن ولی دوست شما متاسفانه از اصلش خودش دور شده ، وگرنه با این اوصافی که شما گفتی ادم بدی نیست. راه رو یکم اشتباه رفته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mokele-mbembe ، آرین (الهه.ع) ، rastin ، AMINI ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان
۲۲:۰۶, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۶/آذر/۹۱ ۲۱:۴۹)Mohammad Trust نوشته است:  بنده فقط خواستم بگم درود بر تمامی دوستان .

حالا درود ، سلام ، سلام العلیکم ، Hi ، hello و . . . چه فرقی دارند با هم !

این دوست شما هم مطمئنا فریب ظاهر زیبای غرب رو خورده و جدا منظم و زیبا و قانون مند هستند. ولی نباید از اصل خودش برمیگشت ، یکی از اشناهامون الان یه 20 سالی میشه نیویورک زندگی میکنه و هر سال محرم میان شهرمون ، ولی فرزند های دخترش چادری هستن و پسراش هم جدا بچه های خوبین ، جالب اینه که اونجا هم دقیق ا با همین چادر رفت و آمد دارند و هر کدوم قسمتی از قران رو حفظه . اینا از اصل خودشون برنگشتن ولی دوست شما متاسفانه از اصلش خودش دور شده ، وگرنه با این اوصافی که شما گفتی ادم بدی نیست. راه رو یکم اشتباه رفته.

این دوست من می گفت اگر اسلام خوب و انسان ساز است ، پس ایران از همه نظر باید سرآمد جهان باشد و سرمشق

همه کشورها از همه نظر( اقتصادی و آزادی و اجتماعی و اخلاقی و ...) باشد پس چرا این طور نیست ، با وجود اینکه همه

ایرانیان با اسلام دقیقا آشنا هستند( از همان کلاس اول ،درسهای دینی و قرآن وجود دارد و همه جوره دین در همه ابعاد

زندگی ایرانی ها حاکم است ) پس چرا نتوانسته هیچ تاثیر مثبتی بگذارد و هیچ نمود اخلاقی نداشته و ریاکاری و دروغ

و فریب بر جامعه ایرانی حاکم است !

و من نتوانستم جواب این سوال را بدهم.
۲۲:۳۷, ۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۲۳:۴۶ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #13
آواتار
بله امکانش هست کسی بره المان و امریکا از اسلام دست بکشه....

اما این دوست شما هرکی باشه بزرگتر از ادواردو انیلی ایتالیایی نبود که تو اوج ثروت و قدرت و شهرت بیاد مسلمان بشه اونم در کشوری مثل ایتالیا که دین مسیحیت خیلی بر روش تعصب هست نزد دیندارانش....
همچنین اضافه کنید شان کریستوفر علی استون امریکایی رو....
و خواننده زن فرانسوی(دیامس) که پستش رو هم گذاشتم...
کسانی که از اوج لذت و شهرت به اسلام روی اوردن و البته بعد از سن جو گرفتگی...

اما همون ادورادو انیلی ( که الان نواده ی او صاحب باشگاه یوونتوس ایتالیاست) برای تمام افردی از اسلام برمیگردند در حالی که هیچ چیز ندارند حتی ایمان قوی کافیست....
کمتر کسی هست که ادورادو ی شهید رو نشناسه.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، rastin ، AMINI ، sarallah ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان ، saloomeh ، Imam12 ، عدالت ، فنا
۲۲:۴۱, ۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۲۲:۲۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #14
آواتار
بنام خداوند مهربان

جناب...
در اینکه اسلام انسان سازه شکی نیست ، چون اگر غیر این بود کل دنیا جمع نمیشدند شور کنن برای از بین بردنش . دقیقا اونها هم بخاطر همین انسان سازیه اسلامه که دائم چوب لا چرخش میگذارن .

بعدش هم اینکه اسلام کارش درسته ، من و شماییم که کارمون درست نیست . اگر ما مسلمانان به انچه که همین6336 آیه کلام الله مجید فرموده عمل نماییم دنیا میشه گلستان .
تازه از بس که نمیفهمیم ،خداوند واسمون بهترین هایش را فرستاده تا آنها بهمون بگن چکار کنیم و بشن چراغ راهمون .

خداییش یکم این دوستتون کتاب تاریخی بخونه بد نیست . همین آدمهایی که ایشان آنها را آدم معرفی میکنه تا قبل اینکه اسلام وارد اروپا بشه از حیوان بدتر بودند و زندگی زشت و کثیفی داشتند ، چه اخلاقی ،چه اجتماعی ،چه سیاسی و ... .بد نیست تاریخ همین ژرمنها را بخوانند تا بدانند که این بیچاره ها تاریخشان خیلی هم متمدن نیست .
تا وقتی کتب ابن سینا و فارابی و ابوریحان بدان جا نرفته بود نمیدانستند که علم چیست و خورشید بدور زمین میگردد و یا زمین بدور آن .

جناب ..
من و شما اگر به دانسته های دینیمان عمل میکردیم نه دروغگو میشدیم و نه ریاکار . حالا هم سنگ تمدن بی تمدنهای اروپایی و آمریکایی را به سینه نمیزدیم .

اسلام در جای درستی ایستاده ، ماییم که جایمان نادرست است .

خداوند هادی و راهنمایمان باشد .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، AMINI ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان ، یاســین ، saloomeh ، محب الزهرا
۲۲:۵۱, ۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۲۲:۵۲ توسط Mokele-mbembe.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۶/آذر/۹۱ ۲۲:۴۱)Agha sayyed نوشته است:  اسلام در جای درستی ایستاده ، ماییم که جایمان نادرست است .

من و شما اگر به دانسته های دینیمان عمل میکردیم نه دروغگو میشدیم و نه ریاکار . حالا هم سنگ تمدن بی تمدنهای اروپایی و آمریکایی را به سینه نمیزدیم .

با توجه به اینکه همه ایرانی ها با اسلام آشنایی و انس کامل دارند ( از کلاس اول درس دینی
و قران دارند و همه جوره هم دین بر ایران حکمفرماست) پس چرا نتوانسته ایرانی ها را به جای
درست بکشاند ، بالاخره یک مکتب اگر درست وفطری باشد ، خود به خود باید یک تاثیر عظیمی
بگذارد و بیشتر کسانی را که با آن اشنایی دارند باید جلب و مطیع کند !
۲۳:۰۲, ۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۲۳:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام
اگر شما میخوای وارد بحث اسلام شناسامه ای بشی. بله این یکی از معضلات ماست که انقدر آزاد اندیشی وجود نداره که کسی بتونه به حقانیت اسلام پی ببره و همه چیز پیشفرض است
همینطور پشتیبانی از نظام و ولایت و ....

البته به این معنی نیست که اگر کسی در خانواده مسلمان متولد شد چیز خوبی نیست. چرا اتفاقا بسیار جلو است. اما باید خانواده هم مبنایی تربیت کند و البته مدرسه و دانشگاه هم موثر هستند

کسی که واقعا نیاز به خالق برای جهان را درک کند و مهمتر از همه بفهمد که زندگی پوچ یا محدود نیست، و بعد از مرگ هم ادامه دارد!!!
این یک میل غریزی است که برای آن دنیا هم برنامه ریزی کند

البته دین داری مراتبی دارد و یک چیز 0 و 1 نیست که برخی ادعا می کنند

در کل کسی که این دنیا را خوب می خواهد، اگر به بهترین جای آن برود یک عمل عاقلانه است ولی اینکه ادامه زندگی خود را خراب کند، با همان عقل قابل توجیه است؟؟؟

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، mohamad ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان ، saloomeh
۲۳:۱۶, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
بنام خداوند مهربان

دقیقا همه آدمها چه مسلمان و چه غیر مسلمان فطرتا خدا خواه و مسلمانند .
اما چون خود را همسطح خدای خود میدانند و هر وقت دلشان بخواهد بنده میشوند و هر وقت بخواهند نمیشوند ،تاثیر عظیم در ایشان رخ نمیدهد .
وقتی من و شما موقع همکلامی با خداوند ، موقع نماز که میشود کلی تبصره و اما و اگر میاوریم برای خواندن و صحبت با خدایمان ، خب چه تاثیری قرار است در ما دیده شود .
اگر قرار بود که آدم به جبر و نه اختیار بندگی کند که من و شما حیوان بودیم و نه آدمی که خداوند ما را عقل وشعور داده برای فهمیدن و درک این بزرگترین موهبت .
وقتی من و شما خود را غرق شهوات شکمی و ریاستی و مادی میکنیم توقع دارید چه اتفاقی بیافتد .
میدانید چه میشود ،
میشود بریدن سر ، به نی کردن آن ، لگد مال کردن بدن مثله شده .

آیا میشود بگویید که اسلام این رفتار را به ارمغان آورده و یا این هوی و هوس ماست که اینگونه رفتار را رقم میزند .

یک مثالی برایتان میزنم :
مثلا شما معلم فیزیک هستید و 30 دانش آموز دارید . آیا در آخر سال همه انها تبدیل به پرفسور حسابی شده اند ؟
یا برخی آنچه شما گفته اید را بخوبی بکار بسته اند و برخی خیر .
آیا این درست است که بگوییم شما معلم ناتوانی بوده اید که نتوانستید صد در صد دانش آموزانتان را فیزیکدان نمایید ؟
اگر اینطور هست پس ان عده ای که نمرات خوبی گرفته اند چطور آموخته اند ؟
مگر معلم یکی نبوده پس چرا اینگونه شده ؟

کاملا واضح است که عده ای به آنچه باید عمل میکردند عمل نکرده اند وگرنه معلم برای همه یکسان بوده است .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، mohamad ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان ، saloomeh
۲۳:۴۲, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
اسلام به ذات خود نداری عیبی
هر عیب که هست از مسلمانی ماست...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عذر میخوام اما دوست شما فقط اسم مسلمان رو یدک میکشیده!
مثل خیلی های دیگه، حتی خود من!
دوست خوبمون راست گفتن... چرا اون خارجی (خصوصاً آمریکایی ها) که به قول بعضی ها تو رفاه و آزادی و دنیای تکنولوژی و .... زندگی کرده مسلمون میشه؟! چرا نگاه های تحقیر آمیز و از کار بی کار شدن و توهین رو به جون میخره اما مسلمون میشه؟ نماز میخونه؟ حجاب رو انتخاب میکنه؟
همچین کسی فهمیده انسان بودن یعنی چی... فهمیده زندگی فقط یه جامعه ی مثلا روی نظم و خیابونای تمیز و خقوق بالا و ... نیست!
هرچند که اینا خیلی خوبن و قانون مداری واقعا لازمه اما ملاک آدم خوب بودن اینها نیست
توی ایران اکثریت مسلمون هستن و شیعه، ولی متاسفانه اونطور که باید مسلمون نیستیم
فکر میکنیم دین یه چیزه و قانون و فرهنگ کاملا جدا هستند از دین... خدا اون کسایی رو که هم مسلمونند هم قانون مدار خیر بده ما رو هم به اه راست هدایت کنه... انشاالله
دوست من
اگر به اعتقاداتمون، اعتقاد داشته باشیم هیچوقت مثل دوست شما نمیشیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، mohamad ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان
۰:۳۶, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #19

همانطور که یکی از دوستان گفتند، مثال های نقض فراوانی برای این نوع تفکر وجود دارد، مثلا از مشهورترین شان دکتر چمران و شریعتی رو که دیگه همه میشناسیم، دکترای هسته ای و تاریخ رو در اون زمان رها میکنن و میان ایران در راه اسلام تا جایی پیش میرن که به شهادت میرسن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، mohamad ، انصارالمهدی ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان
۰:۵۳, ۷/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۱:۰۱ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #20
آواتار
اولا من احساس میکنم این داستان کاملا ساختگی هست.میدونم بعضی دوستان منو به تهمت زنی متهم میکنن ولی دلایلی دارم خیلی محکم که الان جاش نیست.
دوما الان وضعیت غرب کاملا روشنه مثل روز .پس زندگی خوب و عالی تا موقع ظهور هیج جا وجود نداره.دلیلشم اینه که بشر اصلا نمیتونه تنها دنیا رو مدیریت کنه.دینی میخواد به اسم اسلام و امام زمانش که تا وقتی مردم قلبن نخوانش وضعیتشون همینه
نقل قول:
جامعه بسیار پویا است و زندگی به نحوی

مرفه و منظم ادامه دارد
یا من از مریخ اومدم یا دوست شما !!!
پس این همه آمار و ارقام از فقر و بیکاری تو غرب از کجا اومده.این همه تظاهرات های خیابانی تو اروپا و امریکا واسه چیه.احتمالا اومدن از دولتشون تشکر کننDodgyDodgy

نقل قول:یعنی آنها دارند زندگیشان را می کنند و بدون اسلام هم زندگیشان به خوبی و خوشی

می گذرد
بدون اسلام !؟!؟!؟!؟
عــــــــجــــــــــــب !!!!!

در ضمن اتفاق افتادن چنین موضوعی دلایل دیگه ای داره نه اینکه بدون دین میشه بهترین زندگی رو داشت.مثل اینکه فراموش کردید تا قرن سه مسلمونا آقای دنیا بودن و دقیقا جایی که دین تضعیف شد ما عقب افتادیم. من نمیدونم خودشون قبول دارن همه پیشرفتشون از دانشمندان مسلمان و تعالیم اسلامی بوده شما قبول نداری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، سید ابراهیم ، یاســین
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا