کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یاری در دو بحث
۱۷:۱۰, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام ...
چند مدتی هست که بعضی از دوستان و یا اساتید حرف هایی می زنند که بر خودم واجب دیدم جواب های با دلیل و قاطع براشون بیارم.
لطفا بنده رو در اثبات خلاف بودن این دو قضیه کمک کنید.

1- می گویند پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مردی بوده که زبان شیوایی داشته و همه اینها (قرآن) رو خودش نوشته و اونها رو به خدا نسبت داده تا بتونه مردم رو با این به سمت کار های خوب بکشه.

2- می گویند تمامی خدا پرستی ها حتی پرستش خدای واحد هم نوعی بت پرستی است و در واقع بی خدایی و اله بودن برابر است با بت پرست نبودن.

بر اساس معلومات خودم پاسخ دارم و دادم، اما به اطلاعات بالای شما در تالار هم ایمان دارم تا کامل تر شود.
با تشکر فراوان.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Mohammad Trust ، hesam110 ، یاســین ، Agha sayyed ، R3Z4 ، جویای حقیقت ، Havbb 110 ، بچه شیعه ، ترنم ، احیاء ، saloomeh ، بیداری اندیشه
۲۲:۲۷, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
از عزیزن تمنا دارم بجای تشکر کمی هم مرا مورد سخنانشان آگاه سازند Big Grin فرض کنید غریبه ای هستم که به ایمان شما حمله ور شده. شاید این خشم یاری کند.Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، بچه شیعه ، ترنم
۲۲:۳۸, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سید جان در مورد مطلب اول
این بحث جدیدی نیست
این شبهه که حضرن محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قرآن رو به کمک سلمان فارسی ! و از زبان خودش نوشته در گذشته مطرح شده و پاسخ اون هم داده شده
اگر اشتباه نکنم یک مطلب با عنوان اسرار 1000 ساله نوشته شده که حضرت امام (رحمة الله علیه) پاسخ اون رو هم دادن
البته ممکنه اشتباه کرده باشم

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، جویای حقیقت
۲۲:۵۰, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام دوست عزیز، برای جواب دادن به این سوالها بحث های عمیق و فلسفی و 100 درصد علمی وجود داره که در کتب مبانی اندیشه اسلامی وجود داره، اما بحث سنگینیه که در صورت تمایل می تونیم کم کم در این سایت بهش بپردازیم اما به طور خلاصه:
در جواب سوال اول اینکه:
1) اگر یک انسان توانسته قرآن را بنویسد، حتما انسان های دیگری هم می توانند بنویسند، اما در قرآن دعوت به رقیب شده و گفته شده اگر می توانید یک سوره مانند قرآن بیاورید!
و هیچ کس هم نمی تواند در نتیجه یک انسان نمی تواند چنین کتابی نوشته و چنین دعوتی در درون کتاب بنماید.
2) قرآن دارای اعجاز های معنوی و محتوایی زیادی است

در جواب سوال دوم یک سوال کافی است، اگر خدایی وجود ندارد ما چگونه به وجود آمده ایم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، جویای حقیقت ، بچه شیعه ، احیاء ، بیداری اندیشه
۲۳:۲۱, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5

سوال اول که مدت هاست جواب داده شده. یکی از جواب هاش اینه:
اعوذ به الله منم شیطان رجیم
أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَاهُ قُلْ فَأْتُواْ بِعَشْرِ سُوَرٍ مِّثْلِهِ مُفْتَرَيَاتٍ وَادْعُواْ مَنِ اسْتَطَعْتُم مِّن دُونِ اللّهِ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ ﴿۱۳﴾
يا مى‏گويند اين [قرآن] را به دروغ ساخته است بگو اگر راست مى‏گوييد ده سوره برساخته‏شده مانند آن بياوريد و غير از خدا هر كه را مى‏توانيد فرا خوانيد (۱۳)
فَإِن لَّمْ يَسْتَجِيبُواْ لَكُمْ فَاعْلَمُواْ أَنَّمَا أُنزِلِ بِعِلْمِ اللّهِ وَأَن لاَّ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ فَهَلْ أَنتُم مُّسْلِمُونَ ﴿۱۴﴾
پس اگر شما را اجابت نكردند بدانيد كه آنچه نازل شده است به علم خداست و اينكه معبودى جز او نيست پس آيا شما گردن مى‏نهيد (۱۴)

واما سوال دوم
باید دید هدف از بت پرستی چیه. آیا هدر دادن وقت و عمر خود در راهی بیهوده (بر خلاف نیاز های واقعی) نیست؟ آیا غیر از اینه که آدم بی خدا بنده هزار بته؟
آدمی که می گوید که به خدا اعتقاد ندارد و بنده هیچ کس نیست، در وهله اول بنده نفس خودشه. و در امتداد اون بنده هرچیزی که هدف زندگیش قرار داده. مثل پول در آوردن و ماشین خریدن، مشهور شدن و ... . چیزی که هرگز نمی تونن انکار کنن اینه که انسان یا باید بنده چیزی باشه یا باید بشینه یک گوشه و منتظر مرگ بشه (بهتر از اون خودشو هر چه زودتر بکشه) اگه این کارو نکرد که هیچ کدومشون نمی کنن، پس اون ها بنده و برده همون دلیل زندگی کردنشون هستن.
کسایی که حاضرن برای خواسته های نفسانی شون هر کاریو انجام بدن ابدا نمی تونن ادعای آزاد بودن از بندگی بکنن.

امیدوارم که تونسته باشم جواب خوبی به سوالاتتون بدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: KABOOTAREHARAM ، سدرة المنتهی ، جویای حقیقت ، احیاء ، بیداری اندیشه
۲۳:۲۹, ۷/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۲۳:۳۵ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:سید جان در مورد مطلب اول
این بحث جدیدی نیست
این شبهه که حضرن محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قرآن رو به کمک سلمان فارسی ! و از زبان خودش نوشته در گذشته مطرح شده و پاسخ اون هم داده شده
اگر اشتباه نکنم یک مطلب با عنوان اسرار 1000 ساله نوشته شده که حضرت امام (رحمة الله علیه) پاسخ اون رو هم دادن
البته ممکنه اشتباه کرده باشم
درود و سلام به مهدی جان عزیز ، به به ، خداوند دایی محترم را مورد رحمت قرار می دهد خدا کند ما نیز مورد رحمتش واقع شویم.
اگر ممکن است آدرسی بدهید برای گفته تان کاملا مطالعه کنم یا اشاره ای کوتاه کنید.
خیلی ممنونHeart
نقل قول:سلام دوست عزیز، برای جواب دادن به این سوالها بحث های عمیق و فلسفی و 100 درصد علمی وجود داره که در کتب مبانی اندیشه اسلامی وجود داره، اما بحث سنگینیه که در صورت تمایل می تونیم کم کم در این سایت بهش بپردازیم اما به طور خلاصه:
در جواب سوال اول اینکه:
1) اگر یک انسان توانسته قرآن را بنویسد، حتما انسان های دیگری هم می توانند بنویسند، اما در قرآن دعوت به رقیب شده و گفته شده اگر می توانید یک سوره مانند قرآن بیاورید!
و هیچ کس هم نمی تواند در نتیجه یک انسان نمی تواند چنین کتابی نوشته و چنین دعوتی در درون کتاب بنماید.
2) قرآن دارای اعجاز های معنوی و محتوایی زیادی است

در جواب سوال دوم یک سوال کافی است، اگر خدایی وجود ندارد ما چگونه به وجود آمده ایم؟

درود و سلام فراوان خدمت شما عزیز. ممنون ازین که مواردی را یاد آورم شدید.
1-در مورد ، مورد اول من تا بحال آیات سلمان رشدی را نخوانده ام ، بعضی افراد این اعجاز قرآن را با مثال آیاتی که سلمان رشدی آورده زیر سوال می برند ... برای آن چه پاسخی بدهیم؟

2- در این مورد خداوند قطعا ما را آفریده و اوست لایق خدایی ، در این شکی نیست.
اصلا کسی و وجودی همچون او وجود ندارد که لایق خدایی و منزه و پاک باشد.
در قرآن هم آمده بگو اگر بتان را می پرستی انها چه چیز را خلق کرده اند؟

و اما اینها پرستش خدا را با پرستش یک بت یکی می کنند تا و فرهنگ بی خدایی و استقلال را جایگزین آن معرفی می کنند.
(البته در این مورد جواب را خودم دادم ، خالق با بت یکی نیست )

باسپاس.

همچنین باتشکر از r3z4 عزیز جواب سوال دوم قانع کننده هست و پاسخ اول همچنان بر قوت خودش باقی.
Heartممنون عزیزمHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: R3Z4 ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، جویای حقیقت ، بچه شیعه ، احیاء ، بیداری اندیشه
۲۳:۴۳, ۷/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۲۳:۴۵ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #7
آواتار
من زیاد اطلاعات ندارم
اما اینو همه میدونن که پیامبر اسلام امی بوده و یه فرد بی سواد نمیتونه ایاتی مثل قران رو بیاره...

اما سلمان رشدی که همون ایات نلک غرانیق العلی( و یه همچین چیزی) رو ظاهرا منظورتونه... که میگه پیامبر موقع حج داشت قران میخوند و ایات زیر رو شیطان بر زبانش کرد...
مفهوم ایاتی که بهش استناد میکنن رو بهش دقت کنین...
مطمئنا نمیتونه با ایات قران یکی باشه و از یه جا بالاخره میلنگه (از نظر معنا و یا هماهنگی با ایات قبلی) البته خیلی باید روش دقیق شد.

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%BA%D8%B...B%8C%D9%82
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: KABOOTAREHARAM ، سدرة المنتهی ، احیاء ، بیداری اندیشه
۰:۰۳, ۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۱۳:۴۸ توسط KABOOTAREHARAM.)
شماره ارسال: #8
آواتار
متشکرم دوست عزیز
اعجاز های قرآن بی شمار هست،
اعجاز علمی(اطلاعاتی که در قرون جدید کشف شده مانند لایه های جنینی، کروی بودن زمین و ...)
اعجاز عددی( رابطه حروف با اعداد مثل 7، که با وجود این اعجاز حتی یک حرف نمی تواند کم و زیاد شود، و نمونه های جالب دیگر تعدادهای عجیبی از کلمات هست مثلا واژه یوم و جمع آن به معنی روز 365 بار به تعداد روزهای سال،واژه شهر به معنای ماه به 12 بار و از این قسم زیاد است)
اعجاز لفظی که در نوع نثر بی نظیر است و بسیاری از زبان شناسان به این موضوع اعتراف کرده اند.
من نوشته ی سلمان رشدی رو نخوندم ولی مطمئنا این اعجاز ها رو نمیشه در اون پیدا کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، احیاء ، بیداری اندیشه
۰:۱۵, ۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۰:۴۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #9
آواتار
خیلی ممنون از هر سه شما ، من امشب آیات اون بنده خدای کافر رو می خونم تاپیک رو ادامه میدم.Heart
خیلی ممنون که به قضیه غرانیق هم اشاره کردید ، واقعا نمی تونه درست باشه چون قضیه عصمت با مشکل مواجه می کنه ، یک داستان سمی از طرف کسانی نقل میشه که اون زمان هنوز متولد هم نشده بودند !
شب خوش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احیاء ، KABOOTAREHARAM ، بیداری اندیشه
۲:۵۳, ۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۲:۵۶ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #10
آواتار
ببخشید . یک مسئله ای رو یاد آور بشوم . امی بودن پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به معنی بی سوادی ایشون نبوده! بلکه به معنی قریب به بقین به این معنی هست که ایشون از بین جماعت اهل کتاب مبعوث نشده و از جمعیت یهود و نصاری نبوده . و از بین جمعیت کفار مبعوث شده اند .
یا در حدیثی از امام جواد اهست که چون پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در مکه که به " ام القری " معروف هست ، مبعوث شده اند . به همین جهت امی خطاب شده اند .
البته تمام اجداد شخص پیامبر ، همانطور که در قرآن هم آمده یکتا پرست بودند.
در روایتی دیگر هم از امام جواد (علیه السلام) هست که پیامبر اکرم بر 72 زبان تسلط داشتند و با هر قومی به زبان خودش سخن می گفتند .
لینک را مطالعه بفرمایید :
http://www.rasekhoon.net/article/show-94126.aspx

در پاسخ به پرسش دوم هم باید عرض کنم ، خداپرستی و یکتاپرستی حتی در لغت به معنی مخالف بت پرستی هست !
چطور می شود این دو را برابر گرفت!!!
اگر پیامبر زبان شیوایی داشتندو قرآن را خودش نوشته ، کارهای خوب انجام دادن توسط مردم چه نفعی به حال ایشان داشت!!
چه بهانه های عجیب غریبی می تراشند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، احیاء ، R3Z4 ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا