کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی جنگ خانها یک بازی اعتیاد آور
۲۲:۱۰, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بازی جنگ خانها یک بازی اعتیاد آور
چند وقت بود هست که تبلیغ زیادی درباره بازی جنگ خانها میشه که اعلام میشه کاملا رایگانه..
در ابتدای این بازی شما باید از11قبیله یه قبیله انتخاب کنید که خونریز تر و جنگاور ترین اونها قوم عربه.. و در زیر آن نوشته شده است درآغوش تاریکی
دنیاس سوم این بازی که قدرتمند ترین دنیای ان است در کنار ورژن 31آن به شما دنیایی معرفی میکند به نام دنیای جنگ 313
ودربالای تصویر صفحه اصلی بازی عکسی میبینید که یک سرباز که نماد قوم عرب هست وجود داره که یک کم عقب تر از آن یه سرباز هست که نماد قوم پارس هست که تداعی گر این است که ایرانی ها مدافع عربهای خونریز هستند.
[تصویر: uo55vtasl3clg3xf46r2.png]

داخل بازی که میشویم یه مشاور یهودی برای بهتر بازی کردن شمارو راهنمایی میکنه... از کجا میگم یهودی؟ خودتون قضاوت کنین[تصویر: confused.gif][تصویر: confused.gif]
[تصویر: ge7da66p22vlbh5jr1t.png]

برای بدست اوردن منابع یا باید از فروشگاههای صهیونیستی مثل کوکا کولا خرید کنیم یا پول را ازطریق همین حساب های متصل به شتاب به حسابشان واریز کینم.. ویا اینکه عبادت انجام دهیم..[تصویر: huh.gif][تصویر: huh.gif]

اینهم آیکون عبادت است که برای بدست آوردن منابع باید انجام دهیم
[تصویر: 8w2josad62amdar4am.png]

سه نوع عبادت رو میشه انجام که در قبال نرخ متفاوتی از سکه این عبادتها انجام میشه..
[تصویر: aec8xniq7num0aabro9h.jpg]
این عبادت با دادن 10 سکه انجام میشه.. که اون سایه تاریک عبادت کننده را همراهی میکنه
البته دربالی این عکس نوشته ممکن است خدا به عیادت شما پاسخ ندهد و یا خشمگین باشد و شما بعد از عبادت تنبیه کند.. اما عموما پاداش میدهد..

[تصویر: dga1107av5l4wrtocc.jpg]
این عبادت با دادن30 سکه انجام میشود که دست نورانی شخص مارا یاد پیامبر بزرگ حضرت موسی می اندازد.

[تصویر: 12v4uchsvg2le4ajav47.jpg]
این عبادت که مقابل پاپ انجام میشه با دادن 100 سکه انجام میشه که تبعا دارای پاداش خوبیست

دربازی کاربر باید به اینترنت متصل باشد و ساختمنهایی را بسازد که یکی ازین ساختمانها دیواریست
که ستونهای آن از 9 ابلیسک ساخته شده است.
[تصویر: vgb95zdowmin3gj5wsw.png]

بعد از انجام یه سری کارها و ساختن ساختمانها نشانهایی مبینی بر قوی تر شدن کاربر میدهد که بیشتر آنها نمادهایی از فراماسونری و شیطانپرستیست

این هم نشانهای اهدایی
[تصویر: 2xcngwrqqch0g476ehi.png][تصویر: llfrui150tqpkufgtapi.png][تصویر: 9dqzcwxhie7ef6irt14b.png]

خیلی از کاربرها در پیامهای گروه خود اذعان میکنند که این بازی اعتیاد اور است و خیلی از انها نمیتوانند از آن دست بکشند..
درضمن دیده شده که در رومهای این بازی گروههای ضد دین با یکدیگر براحتی لابی میکنند و برنامه ریزهای خودرابرای داخل ایران انجام میدههند..

عکس بیشتر کاربران هم عکسهایی از نمادهای شیطان پرستی است ..
اما روز به روز به بازیکنان این بازی اضافه میشود و درآمد صاحبان سایت بیشتر میشود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، أین المنتظر ، خیبر110 ، محمود ، zohur ، محب الزهرا ، sam fisher ، xmontazer

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۴, ۲۴/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۱ ۲۰:۵۷ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۴/آبان/۹۱ ۲۰:۰۱)Orib نوشته است:  سلام به تو هموطن ایرانی که

این نوشته را می خونی:

من یک جوان 27 ساله ایرانی هستم. مهندسی مکانیک دارم ولی بیکارم.10 ماهه خدمتم تموم شده. تو این مدت فقط توی دنیای خیالی اینترنت و سایت هایی مثل تراوین و خان وارز و ... زندگی می کنم. کاملا احساس بیهودگی و پوچی میکنم.چون هدفی ندارم.آینده ای ندارم.شغلی ندارم. نماز نمی خونم. قرآن نمی خونم و ارتباطم با واقعیات قطع شده.

امروز 24 آبان ماه 1391 است.
من تصمیم گرفتم این بازی و بقیه بازی ها رو برای همیشه ترک کنم.[/b]

[b]چون احساس می کنم با یه معتاد فرقی ندارم .

چون فکر می کنم یه موجود بی مصرف شدم.
چون فکر می کنم باید در زندگی واقعی مهارت، تجربه،سرمایه کسب کنم نه در یک دنیای خیالی.
چون باید به میهنم خدمت کنم نه به کسانی که هدفشون تیره کردن قلبای ماست.
چون کسانی هستند که امیدشون به من و امثال منه تا این مملکتو بسازیم.
چون این ماییم که شوالیه های وطنمون هستیم و از ایران در برابر استعمار و زورگویی،فقر و بیچارگی محافظت می کنیم.
چون همه ما، همه ما انسان ها، چه ایرانی و چه غیر، روز قیامت به خاطر زمان هایی که به بیهودگی گذروندیم بازخواست می شیم.

پس بیاین با همدیگه، خودمون و این سرزمین رو از نو بسازیم.بیاین ایرانمون رو سرافراز کنیم.شمایی که الان عضو این جور سایت های بازی هستین اگه این متن تاثیری در شما گذاشت دست یاری هم قبیله ای تون رو محکم بگیرین! و از این زندان مجازی که روح تون رو اسیر کرده فرار کنین.

در پناه حـق پیروز و سربلنـــد باشیـــد.

بیا تا گل برافشانیم و می در ساقر اندازیم.
فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو براندازیم.
اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و یاران به پا خیزیم و بنیانش براندازیم.[/b]

این متن غیر واقعی است ( یعنی نه توسط یک گیمر این بازی نوشته شده است بلکه توسط یک حزب اللهی تازه جوان

نوشته شده است ) , البته خود من هیچ بازی آنلاین ( و حتی غیر آنلاین ) انجام نمی دهم ولیکن این نوع بازی های

مبتنی بر استراتزی و مدیریت را مفید می دانم ( البته به شرط آن که افراط نشود)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۵۴, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12

آره من حزب اللهی ام. چون خدا رو دوست دارم.شما خدا رو دوست نداری؟ شیطان رو دوست داری؟ همه ما انسان ها از عالم زر تا حالا که به خدا تعهد دادیم حزب اللهی هستیم. حالا تو اگه اعتراضی داری به این مسئله برو خودکشی کن تا دیگه حزب اللهی نباشی و حزب مرگ و نیستی و تاریکی بشی.چی غیر واقعیه ؟

33ساعت و 54 دقیقه واسه آهنگری سطح 20منتظر بمونی غیر واقعیه؟
واسه درست کردن برج سطح 8 یک ساعت و 5 دقیقه منتظر بمونی غیر واقعیه؟
6 ساعت واسه مأموریت سطح 100 استقامت شوالیه منتظر باشی غیر واقعی؟واسه فرمانداری سطح 4 ، 54 ساعت منتظر باشی غیر واقعیه؟واسه سربازخانه سطح 15 دو ساعت و 45 دقیقه منتظر بمونی غیر واقعیه؟قوم پارس از همه اقوام ضعیف تره . اینم غیر واقعیه؟ارتقا سطح مال کیاست؟ اتفاقی مال فراماسون ها نیست ؟!! اینا غیر واقعیه؟اصلا می دونی چطور با یه لینک امضا توی اینترنت کلی تقلب کرد؟ میدونی میشه با تغییر یه نرم افزار کلیک خودکار که روی یه سرور نصب شده همیشه منابعت پر باشه و گنده های خان وارز و تراوین هم که ادعاشون میشه حالیشون نشه؟ اینا غیر واقعیه؟ آره؟پسر میخوای یه روز بیام باهات چت کنم همه سطوح و زمان انتظار و جزییات بازی خان وارز و تراوین رو از حفظ واست بگم.(البت توی تراوین یه ماهه که اکانتم بسته شده!) اینا مدیریت نیست اینا سوء مدیریت وقت و سرمایه و زندگیه. استراتژی نیست. سبک عقلیه.برای همه چی سکه پرداخت کنی غیر واقعیه؟ واسه برگردوندن امتیاز شوالیه 100 سکه،برگردوندن امتیاز تجربه 100 سکه، خرید منابع 45 سکه، اشتراک VIP از 100 تا 750 سکه ، 100 سکه واسه دانش اضافی( ننگه واسه کل بشریت. به کجا رسیدیم.دیگه دانشم پولی شده خنده داره) ............................ایـــــــــــــــــنا غیر واقــــــــــــــــــعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه به هیچ وجه. اینا غیر واقعی نیست.ذره ذره سوختن و تلف شدن عمر غیر واقعی نیست.میخوای بگم چی واقعیه؟ پرستش واقعی برای خدای یکتاست نه خدایان، نه اون پرستشی که با 100 تا سکه و فرمانداری سطح 1 خدایان دروغی و مجازی رو می پرستی. اونا هستن که غیر واقعین. واقیعت اینه که اون وقت که کل دنیا بت می پرستیدن ما توی ایرانمون، تو دوره کوروش و داریوش مون و همه دوران های دیگه بت پرستی نداشتیم. ولی فرزندانشون چه بد میراث دارایی هستن.میدونی چی رو داری با 70 تا سکه قربانی می کنی؟ آره: خودتو قربانی میکنی. عمرتو . جوونیتو. میدونی واسه کی خودتو قربانی می کنی؟ واسه شیطان که دوست نداره انسان از جوونیش درست استفاده کنه.!!! واقعیات ایناست.تجربه ای که توی زندگی بدست می آری واقعیه نه تجربه ای که توی بازی بدست می آری. قهرمان واقعی زندگی خود ماییم نه شوالیه بازی .اون منابعی که با صرف وقت زیاد بدست می آری غیر واقعیه. سرمایه و منابع واقعی دوستات هستن، خانوادت هستن نه خاندانت توی بازی ، دانشی که داری،درسی که خوندی،مهارت هایی که داری اینا سرمایه ها و مهارت های واقعی هستن.اصلا میدونی دروغ چیه؟ دروغ یعـــــــــــــــــنی غیرواقعی بودن!وغیـــــــــرواقعی یعـــــــــــنی دروغ!خدایا این مملکت را از دشمن و خشکسالی و دروغ ایمن بدار . (داریــــــــــــــــــــــــوش بزرگ)یـا حق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، only_y2d
۰:۰۷, ۲۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۴/آبان/۹۱ ۲۳:۵۴)Orib نوشته است:  آره من حزب اللهی ام. چون خدا رو دوست دارم.شما خدا رو دوست نداری؟ شیطان رو دوست داری؟ همه ما انسان ها از عالم زر تا حالا که به خدا تعهد دادیم حزب اللهی هستیم. حالا تو اگه اعتراضی داری به این مسئله برو خودکشی کن تا دیگه حزب اللهی نباشی و حزب مرگ و نیستی و تاریکی بشی.چی غیر واقعیه ؟

33ساعت و 54 دقیقه واسه آهنگری سطح 20منتظر بمونی غیر واقعیه؟
واسه درست کردن برج سطح 8 یک ساعت و 5 دقیقه منتظر بمونی غیر واقعیه؟[b]6 ساعت واسه مأموریت سطح 100 استقامت شوالیه منتظر باشی غیر واقعی؟واسه فرمانداری سطح 4 ، 54 ساعت منتظر باشی غیر واقعیه؟
واسه سربازخانه سطح 15 دو ساعت و 45 دقیقه منتظر بمونی غیر واقعیه؟قوم پارس از همه اقوام ضعیف تره . اینم غیر واقعیه؟ارتقا سطح مال کیاست؟ اتفاقی مال فراماسون ها نیست ؟!! اینا غیر واقعیه؟اصلا می دونی چطور با یه لینک امضا توی اینترنت کلی تقلب کرد؟ میدونی میشه با تغییر یه نرم افزار کلیک خودکار که روی یه سرور نصب شده همیشه منابعت پر باشه و گنده های خان وارز و تراوین هم که ادعاشون میشه حالیشون نشه؟ اینا غیر واقعیه؟ آره؟پسر میخوای یه روز بیام باهات چت کنم همه سطوح و زمان انتظار و جزییات بازی خان وارز و تراوین رو از حفظ واست بگم.(البت توی تراوین یه ماهه که اکانتم بسته شده!) اینا مدیریت نیست اینا سوء مدیریت وقت و سرمایه و زندگیه. استراتژی نیست. سبک عقلیه.برای همه چی سکه پرداخت کنی غیر واقعیه؟ واسه برگردوندن امتیاز شوالیه 100 سکه،برگردوندن امتیاز تجربه 100 سکه، خرید منابع 45 سکه، اشتراک VIP از 100 تا 750 سکه ، 100 سکه واسه دانش اضافی( ننگه واسه کل بشریت. به کجا رسیدیم.دیگه دانشم پولی شده خنده داره) ............................ایـــــــــــــــــنا غیر واقــــــــــــــــــعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه به هیچ وجه. اینا غیر واقعی نیست.ذره ذره سوختن و تلف شدن عمر غیر واقعی نیست.میخوای بگم چی واقعیه؟ پرستش واقعی برای خدای یکتاست نه خدایان، نه اون پرستشی که با 100 تا سکه و فرمانداری سطح 1 خدایان دروغی و مجازی رو می پرستی. اونا هستن که غیر واقعین. واقیعت اینه که اون وقت که کل دنیا بت می پرستیدن ما توی ایرانمون، تو دوره کوروش و داریوش مون و همه دوران های دیگه بت پرستی نداشتیم. ولی فرزندانشون چه بد میراث دارایی هستن.میدونی چی رو داری با 70 تا سکه قربانی می کنی؟ آره: خودتو قربانی میکنی. عمرتو . جوونیتو. میدونی واسه کی خودتو قربانی می کنی؟ واسه شیطان که دوست نداره انسان از جوونیش درست استفاده کنه.!!! واقعیات ایناست.تجربه ای که توی زندگی بدست می آری واقعیه نه تجربه ای که توی بازی بدست می آری. قهرمان واقعی زندگی خود ماییم نه شوالیه بازی .اون منابعی که با صرف وقت زیاد بدست می آری غیر واقعیه. سرمایه و منابع واقعی دوستات هستن، خانوادت هستن نه خاندانت توی بازی ، دانشی که داری،درسی که خوندی،مهارت هایی که داری اینا سرمایه ها و مهارت های واقعی هستن.اصلا میدونی دروغ چیه؟ دروغ یعـــــــــــــــــنی غیرواقعی بودن!وغیـــــــــرواقعی یعـــــــــــنی دروغ!خدایا این مملکت را از دشمن و خشکسالی و دروغ ایمن بدار . (داریــــــــــــــــــــــــوش بزرگ)یـا حق.
سلام

جوش نزن داداش
این اقای نقوی کلا کارش همین هست.
براش دعا کن شاید فرجی شدBig Grin

من هم یک چند ماهی بازی تراوین رو انجام دادم
نه تنها این بازیها اعتیاد اور و بی فایده هستن
بلکه توی این بازیها یاد میگیری که با نابود کردن بقیه بازیکن ها پیشرفت بکنی
این کاملا ضد اخلاقی و ضد اسلامی هستش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوای انتظار ، only_y2d
۰:۱۵, ۲۵/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۱ ۰:۲۱ توسط Orib.)
شماره ارسال: #14

اگه فکر می کنه غیر واقعیه این ایمیلمه:
royal.e.boy111@gmail.com

ایمیل بزنه تا آدرس بدم بیاد از نزدیک هم خودمو ببینه هم 100 تای دیگه مثل خودمو که درگیر این بازی ها بودن و هستن.

عموم توی اصفهان مسئولیت یکی از نهادهای فرهنگی مهم رو داره.
من مرد نیستم اگه یه کاری نکردم این سایت تراوین و خان وارز رو تا چند وقت دیگه فی*ل*تر نکردن.

حالا ببینین.
وای به حال اونایی که گردانندگان این سایت ها هستن.

اول هم درگاه بانک ملت رو برای پرداخت های اینترنتیشون می بندم.
۱۱:۱۱, ۲۵/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۱ ۱۱:۱۵ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۵/آبان/۹۱ ۰:۱۵)Orib نوشته است:  اگه فکر می کنه...:
royal.e.boy111@gmail.com

ایمیل بزنه.

عموم توی اصفهان مسئولیت یکی از نهادهای فرهنگی مهم رو داره.
من مرد نیستم اگه یه کاری نکردم این سایت تراوین و خان وارز رو تا چند وقت دیگه فی*ل*تر نکردن.

حالا ببینین.
وای به حال اونایی که گردانندگان این سایت ها هستن.

اول هم درگاه بانک ملت رو برای پرداخت های اینترنتیشون می بندم.

ولله ، این چند جمله بالا را خواندم ، تا آخر قضیه را فهمیدم ، تو یک از کاربران همین جنگ خانها بوده ای و و در بازی

شکستت داده اند آن هم شکستی سخت ،
و تو هم از حرص و لجت ، می خواهی ایرانی بازی دربیاوری و این گونه

ناجوانمردانه انتقام جویی کنی ! هرچند این گونه حرفها و بلوفها و الدرم بلدرم ها در بین ایرانیان بسیار شایع است و

هیچ کاری هم نمی توانی بکنی !
۱۲:۱۲, ۲۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #16

(۲۵/آبان/۹۱ ۱۱:۱۱)شاهین نقوی نوشته است:  ولله ، این چند جمله بالا را خواندم ، تا آخر قضیه را فهمیدم ، تو یک از کاربران همین جنگ خانها بوده ای و و در بازی

شکستت داده اند آن هم شکستی سخت ،
و تو هم از حرص و لجت ، می خواهی ایرانی بازی دربیاوری و این گونه

ناجوانمردانه انتقام جویی کنی ! هرچند این گونه حرفها و بلوفها و الدرم بلدرم ها در بین ایرانیان بسیار شایع است و

هیچ کاری هم نمی توانی بکنی !

چرا اینقدر به قضیه با دید سطحی نگاه می کنی؟

آره من توی بازی شکست سختی خوردم. نه من بلکه همه کسانی که این بازی رو انجام میدن حتی نفر اول هم توی زندگی واقعیشون شکست سختی می خورن ...چون وقتشون که مثل طلاست رو از دست میدن.

آره درست میگی فی*ل*تر کردن این سایت ها خوب نیست.خود ما باید اینقدر درک و شعورمون بره بالا که بدونیم چکاری به نفعمونه چه کاری نیست.مسئله اینجاست که تشخیص خوب و بد بودن این جور موضوعات فرهنگی واسه همه مردم کار ساده ایی نیست.
۱۳:۵۳, ۲۵/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۱ ۲۳:۵۴ توسط S!lenced.)
شماره ارسال: #17
آواتار
بچه ها کارتون داره به جنگ و دعوا میکشه
آقای نقوی
شما که اطلاعاتی راجع به اینگونه بازی ها ندارین لطفا زود قضاوت نکنین
.
.
.
ممنون
یا علی
۱۴:۱۰, ۲۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام
من از این بازی خبر چندانی ندارم ، اما بازی erepublik رو مدتی بازی می کردم ، اولش حس می کردم شهروند ایران هستم و می تونم موفق بشم و ... ، رفتم جلوتر ،دیدم اینجا بازی نیست ، بنگاه اقتصادیه!
ابتدا به اسم بازی رایگان وارد میشی ، می شی شهروند ایران ، غیرتت می گه برو رشد کن، هر روز بیا بازی کن ، قوی شو ، بجنگ و ... ، تا اینجاش علافیه ، باشه ، از بین رفتن وقته ، باشه ، اما بعدش می ری جلو تر، می بینی کشور مقابل یک دفعه رشد کرد؟!! می بینی طرف رفته دلار داده ، پول بازی رو خریده ، رشد کرده ، میاد شهرهات رو می گیره.
بعضی از خرپول ها میرن دلار می دن برای دفاع از ایران،پیشرفت می کنند،اما چه فایده ، کشور سازنده (رومانی) ، بازی مال خودشه ، می تونه به هم کشوری هاش رایگان پول بده، اون وقت بازیکن ایرانی مجبوره ب خاطر غیرتش هم که شده، پول بده به کشور رومانی! این وسط ، هم توی بازنده است ، هم تو دنیای واقعی ، چون تمام درآمدش رو به عشق وطن ، به ضد وطن هزینه می کنه وز از وطنش خارج.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، محب الزهرا ، آوای انتظار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]