کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نام امام حسین در بازی Medal of Honor Warfighter 2012
۵:۲۷, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام بازي مدال از لحاظ گرافيکي بازي خوبيه ولي سر تا سر بازي مسلمون کشيه از مسلموناي ايراني گرفته تا عراقي افغاني و عرب تو سر تا سر بازي با تمامي اين چهرها مواجه هستيد حتی بعضی از شخصیت های بازی دقیقا مثل رزمندهای زمان جنگ خودمون هستش خيلي جالبه که مرحله اخر بازی در مسجد در حال سوختن هستش کارکتر اخر بازي پيش نمازي که رهبر کل ترورهاي اخير جهان هم هستش و اخرين مرحله بازي جاي هستش که پيش نماز بخودش بمب بسته شما بايد تا چاشنی بمب را فعال نکرده بکشيدش مطلب جالب اينکه هنگامي که ميخواد بمب بترکونه ميگه يا حسين وگیمر با شنیدن این صدا باید شلیک بکنه متاسفانه بخشی از موزیک این بازی رو هم یک ایرانی درست کرده ( معرفي مسلمونا به عنوان تروريست کار کثيفيه که تو اين بازي به چشم ميخوره)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، mahdyshr ، Maysam-1st ، AMINI ، blue.blood ، bagheri4 ، faateme-313 ، دل خسته ، MOHSEN-Z ، R3Z4 ، محب الزهرا ، hooman-za ، black ، جویای حقیقت ، Ramin_Ghn ، Amirsaeed ، freewish ، netlog36 ، راحیل ، erfan rostami ، بچه شیعه ، paramida.ir ، warior ، سرباز منتظر ، sajjadbest22 ، أین المنتظر ، ســــــاقی ، Mitsonary ، kashkol-ir

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۳۰, ۷/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۲ ۱۰:۴۷ توسط warior.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۷/تیر/۹۲ ۸:۲۹)PWLG نوشته است:  به نام خدا
دوست عزیز روسها، چینی ها، ژاپنی ها یا آفریقایی ها آدم نیستند؟
فقط ما آدمیم؟ من درمورد بازی نظرنمیدم چون نه بازی کردم نه خوشم میومد ازش. ولی همین که یه نفر چنین حرفی بزنه، برای خراب کردن کسانی که ادعای دینداری دارند، کافیه. بعد، یه
‏ نفر تاپیک رو میخونه و باخودش میگه: "ایناکه مثلا مسلمان هستند، ازهمه بیشتر نژادپرستند."
در پناه حق

بله روسها، چینی ها، ژاپنی ها یا آفریقایی ها آدم هستند فقط ما آدم نیستیم ؟

باید بگم که مسلمونی و مسلمانان از یک نژاد خاص نیستن چون در اکثر کشورها ونژادها مسلمون هم پیدا میشه پس طرفداری ازشون رو نمیشه نژاد پرستی گذاشت

اما این که چرا توی فیلمها و بازیهاشون افرادی رو نشون میدن که لباس عربی و چفیه به تن دارن بخاطر این هستش که از روزی که تصمیم به خراب کردن چهره مسلمانان کردن توی دنیا مسلمانان رو با شمایل یک عرب نشون دادن و عراب شدن نماد اسلامبه این عکس هم اگر نگاه کنید افراد درون بازی از هم پیمانان آمریکا هستن
Medal-of-Honor-Warfighter

1_آمریکا 2_ کانادا 3_ انگلستان 4_ نروژ 5_ سوئیس 6_ آلمان 7_ کره جنوبی 8_ لهستان 9_ روسیه 10_استرالیا
معنی اسم بازی هم ( مدال افتخار مبارز جنگ ) هستش
جنگ با کی ؟ مسلمانان
یعنی کل دنیا داره با مسلمانان میجنگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ghost
۱۱:۱۱, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
من یادمه توی یکی از اولین نسخه های بازی یه چیزی دیدم که کلی متعجب شدم. وقتی که توی بازی می مردی یک صفحه باز میشد که از آخرین چک پوینت لود شه. توی اون صفحه جملات جالب و قابل تامل و عموما حماسی رو از افراد مشهور به طور تصادفی نمایش می داد تا لود انجام شه. یکبار یادمه یک جمله از حضرت امیر گذاشته بودن داخلش و زیر جمله نوشته بودن:
ali ebn abitaleb
البته اون برای نسخه های خیلی قبل بود و نمی دونم چطور شده بود که این کار رو کرده بودن. احتمالا اصلا نمی دونستن حضرت امیر چه شخصیتی هستن و ناخواسته تبلیغ کرده بودن Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: warior ، خیبر110
۱۲:۳۱, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
دوستان همگی خسته نباشید!
یه جورایی همه درست میفرمایید.اونا مسلمونا رو هدف قراردادن که بکوبنشون.دقیقا توی این بازی هم همچین نقشه ای رو اجراکردن اما به غیراز این کارهای مذهبی و توهین به اسلام و مسلمون ها،از راه سیاسی هم وارد شدن.اگه حواستون باشه،ابتدای بازی که دقیق یادم نیست فکرکنم مرحله دو بازی که روی قایق تک تیرانداز رو شما هدایت میکنید و باید کاپیتان رونجات بدین،گوشه تصویر مینویسه آبهای بین الملل،(خلیج عربی).
بله.ما خودمون کم کاری میکنیم وگرنه اگر10تابازی با گرافیک خوب و دلپسند و با قیمت مناسب واسه مردم ساخته بشه،کسی سراغ بازی های خارجی دیگه نمیره.این نظر من بود.با تشکر
۱۲:۳۶, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
به نام خدا
ماه رمضان مبارک
عزیز من سرمایه داران ایرانی پول خرج کردن و برنامه نویسان بازی خوب نساختن؟
وقتی سرمایه نیست، با بادهوا بازی با کیفیت خوب بسازند؟
همین مدال افتخار چقدر خرج ساختش شد؟
۱۵:۱۳, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
دوست عزیز اگه بخوای با جزئیات حساب کنی که هزار و یک قسمت دیگه جا میمونه.منظور من فقط برنامه نویس ها نبودن.منظور من این بود که مدیریت خوبی نداریم.اگر بر صنعت بازی های رایانه ای کشور نظارت و مدیریت فعال و کاردانی باشه،چرا نشه؟
لطفا از صحبت های من برداشت غلط نکنید.بنده منظور کلی داشتم!
۱۷:۳۷, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
به نام خدا
ببخشید بابت لحن تندم. منظورتون رو فهمیدم.
یه نکته درمورد قیمت: میدونید همین بازی هایی که تو ایران حلقه ای ۲،۳ هزارتومن فروخته میشه، توکشور خودش چه قیمتهایی داره؟
یوبیسافت ۲سال رو AC4 کارمیکنه تاکیفیتش بهتر باشه ولی پردیس رو شبگرد ۲سال کارمیکنه چون ۱سالش، بودجه کم داشتن.
اگه بازی خوب میخوایم، باید هزینه اش رو هم بدیم.
در پناه حق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]