|
محدوده ی حجاب ما درسته...؟؟؟(گفتگو محور)
|
|
۱۱:۰۷, ۱۱/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۱ ۸:۴۷ توسط parisan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام امیدوارم تکراری نباشه سرچ کردم چیزی نیومد... اما مسئله ای هست که اطراف خودم زیاد می بینمش مسئله اینه که اسلام حدود حجاب رو برای زنان تمام بدن بجز دستان تا مچ و گردی صورت تعیین کرده اما چیزی که من می بینم حتی برای دختران چادری اینقدر نیست ظاهرا محدوده ی اصلی حجاب چندان مهم نیست از شما بزرگواران می خوام که بگید به نظر شما چرا برامون مهم نیست و محدوده ی حجاب اطرافیانتون رو چقدر مطابق حقیقت حجاب می دونید؟؟؟ حتما جواب بدید لطفا... جواب نظرسنجی یادتون نره در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۱ ۱۱:۰۷)جویای... نوشته است: محدوده ی حجاب اطرافیانتون رو چقدر مطابق حقیقت حجاب می دونید؟؟؟ منظور شما از اطرافیان چیست؟ |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بعد یه سوال در مورد ِ نظر سنجی ... اگه کسی نظرش با نظر سنجیه شما جور نبود چه کار کنه ؟ البته در وهله ی اول یکی خودم هستم
|
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اگه میشه یکم سوالتون رو واضح تر بگید در مورد نظر سنجی هم بنده حجابم در بیرون از منزل و داخل مهمانی اقوام متفاوته |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۸:۳۳, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام ممنون از همراهیتون اما جواب ها نقل قول:منظور شما از اطرافیان چیست؟ دوستان (البته فکر نمی کنم شامل شما بشه ![]() ![]() )مادر خواهر همسر فامیل آشنا..........خلاصه هر خانومی که اطرافمون می بینیم نقل قول:بعد یه سوال در مورد ِ نظر سنجی ... اگه کسی نظرش با نظر سنجیه شما جور نبود چه کار کنه ؟ البته در وهله ی اول یکی خودم هستم بعد؟؟؟؟ مشکلش چیه ممنون می شم مطلعم کنید. نقل قول:اگه میشه یکم سوالتون رو واضح تر بگید یعنی چرا افراد واسشون مهم نیست دستشون زیر آستین معلومه یا پاشون جوراب نیست یا نک موهاشون معلومه؟؟؟منظور من بی حجاب و بد حجاب نیست کمی سهل انگار درمورد ایراد نظرسنجی موافقم سوال نظر سنجی رو برای بیرون در نظر بگیرید ولی سوال اصلیم کلیه. نقل قول:انشاءالله مفید واقع بشه ممنون انشا الله در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۹:۰۲, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۱ ۱۱:۰۷)جویای... نوشته است: از شما بزرگواران می خوام که بگید به نظر شما چرا برامون مهم نیست و محدوده ی حجاب اطرافیانتون رو چقدر مطابق حقیقت حجاب می دونید؟؟؟ من فکر میکنم به علت نا آگاهی[/u] هست. یعنی اطلاعات یک خانم ممکن است در آن حوزه ضعیف باشد.من در اطرافم میبینم خانم هایی که چادری هم هستند اما مچ دست هایشان(گاهی اوقات ساق دستهایشان) کاملا پیداست.جورابهای نازک میپوشند و البته با نامحرم هم ارتباط راحتی دارند,یا آرایش میکنند و برایشان مهم نیست که چه تاثیر منفی ممکن است بگذارد. اساسا وقتی انسان از علت و چرایی چیزی آگاهی نداشته باشد,نمیتواند به درستی آن را انجام بدهد. تا برای ما سوالی ایجاد نشود به دنبال پاسخ آن نمیرویم. مثلا درمورد احکام شخصی یک فرد مسلمان.چقدر در این مورد به رساله مراجعه کرده ایم و احکام خودمان را میدانیم؟تا زمانیکه به مشکل برنخوریم سراغ آن نمیرویم.البته به جز کسانیکه برایشان واقعا مهم باشد. این مساله هم همینطور است.ممکن است آن را جدی نگیرند و به دنبال آن هم نباشند که بدانند حجاب کامل چیست؟ |
|||
|
|
۹:۵۶, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
همانطور که گاهی اوقات نماز اول وقت رو بخاطر کار دنیا از دست میدیم همانطور که گاهی اوقات خودمون رو مجاز به گفتن غیبت کوچولو و دروغ کوچولو میدونیم و توجیح میکنیم به نظرم حجاب هم همینه هر گناهی یه مرزی داره که خود گناه رو شاید اکثرا انجام نده اما راحت از مرز میرن و میان به نظر من(که خودم هم شامل میشم) بخاطر ضعف ایمانه همیشه سهل انگاری ها مال ضعف ایمانه وگرنه دیگه تو این مملکت فکر نکنم کسی حدود حجاب رو ندونه اینو دیگه واقعا تو مدرسه یاد دادن |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
آخه چند نوع ِ دیگه پوشش هم داریم ...
شال دامن کت تیشرت ِ بلند ( مانتوهای کوتاه که شبیه T-shirt هستن ) و یه سری چیزای دیگه که حتما" خودتون اطلاع دارید ... البته اینایی که من گفتم هم بیرون از خونه و هم داخل خونه کاربرد داره . |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۱۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام نقل قول:همانطور که گاهی اوقات نماز اول وقت رو بخاطر کار دنیا از دست میدیم اره در مورد خودم و دوستام از اون جماعت 30 نفری فکر کنم فقط من ودو سه نفر شاید محدوده حجاب واقعا برامون مهمه و همین رو نتیجه ی تلاش های دبیر دینی راهنماییم می دونم چون تقریبا هر جلسه با اصرار بهمون می فهموند محدوده ی حجاب تا کجاست اما شاید برای همه نه کسانی که دوران طاغوت محصل بودن فکر نمی کنم خیلی براشون جا افتاده باشه طرف بحث من فقط دوستام نیستند همه ی خانم هایی که حجاب براشون مهمه. دوستانی که تو بحثن موافقند که مشکل فقط ضعف ایمانه؟؟؟ نقل قول: آخه چند نوع ِ دیگه پوشش هم داریم ... صد البته ولی شما هم قبول کنید که دوستانی که قراره درمورد عدم رعایت دقیق پوشش برای خانم هایی که عزتشون رو از دست ندادن و به حجاب پایبندند صحبت می کنند تی شرت بلند نمی پوشن شال رو قبول دارم ولی گزینه ها خیلی زیاد می شد.منتظرم
در پناه حق موفق باشیدیا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خطر! به محدوده ممنوعه وارد نشوید... | N.Mahdavian | 0 | 1,275 |
۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)