|
یاری در دو بحث
|
|
۱۷:۱۰, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام ...
چند مدتی هست که بعضی از دوستان و یا اساتید حرف هایی می زنند که بر خودم واجب دیدم جواب های با دلیل و قاطع براشون بیارم. لطفا بنده رو در اثبات خلاف بودن این دو قضیه کمک کنید. 1- می گویند پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مردی بوده که زبان شیوایی داشته و همه اینها (قرآن) رو خودش نوشته و اونها رو به خدا نسبت داده تا بتونه مردم رو با این به سمت کار های خوب بکشه. 2- می گویند تمامی خدا پرستی ها حتی پرستش خدای واحد هم نوعی بت پرستی است و در واقع بی خدایی و اله بودن برابر است با بت پرست نبودن. بر اساس معلومات خودم پاسخ دارم و دادم، اما به اطلاعات بالای شما در تالار هم ایمان دارم تا کامل تر شود. با تشکر فراوان. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۵, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سید جان انگار بنده اشتباه کردم
کتاب اسرار هزار ساله شامل شبهاتی در رد مذهب تشیع هست و جواب امام هم در کتاب کشف الاسرار به چاپ رسیده |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
در مورد سوال اول شما کافیه جستجو کنین دلایل اعجاز قرآن و با دریایی از مطالبی مواجه بشین که ثابت میکنه محاله حتی فردی کاملا با سواد بتونه کتابی چنین بیاره. اونهم کتابی که نه یکباره بلکه در طول زمان و بنا به اقتضائات نازل میشده. کتابی که درش اختلافی نیست. اگر هم اختلافات کوچکی مثلا دشمنان پیدا کردن به دلیل بی سوادی اونهاست چون همشون توضیح عقلی و منطقی دارن. چنین چیزی خودش محاله با عقل بشری اتفاق بیفته. دو تا مثال فلان کس که اصلا اینقدر زشت و سطح پایین بوده که کمتر کسی ازش خبر داره نمی تونه مثال نقض باشه. اون زمان عرب خیلی به ادبیات گرایش داشت. تا الان هم همینطوره. اگر واقعا می تونستن کتابی در اندازه سوره های قرآن بیارن، با این دنیای ارتباطات و دانلود کتاب و .... شبکه های دشمن دست به تبلیغات گسترده نمی زدن؟ معلومه که چیز قابل عرضی ندارن والا الان گوش دنیا رو کر کرده بودن.
از طرفی فکر هم چیز خوبیه. چطور ممکنه یه نفر توی بیابون به این نتیجه برسه با خودش که بیاد دینی چنین بزرگ راه بندازه اونهم در نهایت زیبایی. با اون همه معجزات از خود پیامبر و معصومین علیهم السلام.... تازه معارف توحیدی و اصول اخلاقی که در قرآن مطرح شده و آداب زندگی و .... که علم امروز به درستی اونها پی برده....همه اینها بر می گرده به اعجاز قرآن از منظرهای متفاوت... در مورد سوال دوم که دوستان گفتن. اضافه کنم که بشر بنا به فطرتش که ضعیف آفریده شده همیشه احساس نیاز به موجودی برتر میکنه که بخواد نیازهاش رو برطرف کنه. به قول یکی از معصومین زمانیکه آدمی امیدش از همه جا قطع میشه و باز درونش احساس میکنه که کسی هست که نجاتش بده در واقع داره به فطرت اولیه اش بر می گرده و احساس نیاز به موجودی برتر. موجودی که به همه جهان خلقت اشراف داشته باشه وگرنه نمی تونه کمک کنه. بنابراین حس پرستش موجودی برتر در ذات انسان وجود داره و قابل انکار نیست. از طرفی گرایش به تعالی هم در بشر وجود داره. برای همین تعالی هست که بشر کار میکنه، دنبال تجملات و زیبایی های دنیا میره، دنبال کسب علم میره و .... حالا عده ای پی می برن به خالقی که همه این کمالات از اوست و معدنش رو پیش او دنبال می کنن. نتیجه میشه پرستش این موجود برتر برای رسیدن به منشأ همه کمالات... از زوایای دیگه ای هم میشه بررسی کرد مستند به آیات و روایات اما همین اندازه هم کافیه که پرستش خداوند یعنی وجودی صاحب همه صفات عالی رو با بت پرستی یکی ندونیم. اگر کسی خداوند رو نپرسته یعنی خالق خودش و جهان رو نپرسته قطعا دچار پرستش موجودات پست میشه چه خودش چه شیطان چه بت چه جن و چه.... اما این کجا و آن کجا؟ چه قیاسی!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |