کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما در مورد این احادیث و روایات چیست؟
به احتمال زیاد جعلی است
احتمال صحیح بودنش هست و می خواهم در موردش تحقیق کنم
احتمال صحیح بودنش هست اما نمی خواهم در موردش تحقیق کنم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا سیاه دانه داروی تمام بیماریهاست؟
۱۸:۱۴, ۵/بهمن/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۵ ۲۱:۰۴ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1

سلام
در خیلی از سایتهای طب سنتی، وقتی صحبت از سیاه دانه به میون میاد احادیثی ذکر میشه که آن را شفای هر نوع بیماری دانسته اند:
http://www.ctii.ir/learning/science/158-...a-sativa-l
نقل قول:- فی الیله الاسری: مامررت بملأمن الملائکه الاان قالوا یا محمد احتجم و أمر امتک بالحجامه و ما تداویتم به الحجامه، الشونیز و القسط.

ترجمه: شب معراج دراثناء پیمودن راه، به عده ای از ملائکه (فرشتگان) برخورد کردم که می گفتند: ای محمد(صلی الله علیه وآله) حجامت را به امّت توصیه بفرما و بهترین درمان برای شما حجامت و خوردن سیاهدانه و قُست است.

- فقه الرضا علیه السلام قال: اروی عن العالم علیه السلام: ان حبه السودا مبارکه یخرج الداء الدفین من البدن.

ترجمه: از فقه الرضا علیه السلام، از امام موسی بن جعفر علیه السلام روایت شده است که سیاهدانه مبارک است و بیماری های مزمن را از بدن خارج می کند.

- عن فیه الرضا: ان حبه السوداء شفاء من کل داء الا السام، علیکم بالعسل و حبه السوداء.

ترجمه: از امام رضا علیه السلام روایت شده: همانا سیاهدانه از هر بیماری شفاست به جز مرگ و بر شما باد به مصرف عسل و سیاهدانه.

- عن المفضل قال: شکوت إلی أبی عبدالله علیه أنی ألقی من البول شده فقال: خذ من الشونیز فی آخر اللیل.

ترجمه : از مفضل روایت شده است که به امام صادق علیه السلام، از سختی ادرار کردن شکایت کردم فرمودند: از سیاهدانه در آخر شب استفاده کن.

- عن أبی عبدالله علیه السلام قال: أن فی الشونیز شفاء من کل داء، فأنا آخذه للحمی و الصداع و الرمد ولوجع البطن و لکل ما یعرض لی من الأوجاع، یشفینی الله عزوجل به.

ترجمه: دربیان امام صادق علیه السلام چنین آمده است، همانا سیاهدانه شفای هر دردیست، من آن را برای تب، سردرد، درد چشم و شکم و سایر دردها مصرف می کنم و به اذن خداوند شفا می یابم.

- المکارم: قال رسول الله: ان هذه الحبه السوداء فیه شفاء من کل داء الاالسام

فقلت: و ما السام؟ قال الموت. قلت: و ما الحبه السودا؟ قال: الشونیز. قلت: و کیف أصنع؟ قال: تأخذ احدی و عشرین حبه فتجعلها فی حرقه و تنقعها فی الماء لیله، فاذا أصبحت قطرت فی المنخرالایمن قطره، وفی الایسر قطرتین، فاذا کان فی الیوم الثانی قطرت فی الایمن قطرتین و فی الایسر قطره، فاذا کان فی الیوم الثالث قطرت فی الایمن قطره و فی الایسر قطرتین تخالف بینهما ثلاثه أیام. قال سعد: وتجدد الحب فی کل یوم.

ترجمه : در کتاب مکارم الاخلاق رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم، بیان شده است: همانا در سیاهدانه شفای همه بیماری ها است، مگر سام.

پس گفتم سام چیست ؟ فرمودند: مرگ. گفتم سیاهدانه چیست؟ فرمودند: شونیز. گفتم چگونه برای مصرف آن را آماده کنم؟ فرمودند بیست و یک عدد آن را در پارچه ای داخل آب در شب قرار می دهی، صبح یک قطره در بینی راست و دو قطره در بینی چپ می چکانید، در روز دوم دو قطره در بینی راست و یک قطره در بینی چپ، در روز سوم یک قطره در راست و دو قطره در چپ می چکانید، تا سه روز عکس همدیگر. سعد گفته: هر روز این دانه را عوض می کنی.

اگر این احادیث جعلی باشند که نباید ذکر بشن. اما اگر صحیح باشند، می تونه یک انقلاب در علم پزشکی ایجاد کنه.

فکرشو کنید که یک دارو بتونه تمام بیماریها (به جز مرگ) رو شفا بده. دیگه لازم نیست دانشجوهای پزشکی هفت سال درس بخونند، فقط باید یه کلاس براشون گذاشته بشه که با سیاهدانه آشنا بشن. پزشکان هم دیگه نیازی به معاینه و تشخیص بیماری ندارند، بلکه صرفاً با اطلاع از بیمار بودن فرد، می تونند براش سیاهدانه تجویز کنند.

پس اگر فردی حتی یک درصد احتمال بده که این موضوع صحت داشته باشه، ارزش داره که عمرش رو صرف تحقیق در این زمینه کنه. اگر شما بتونید وجود چنین دارویی رو اثبات کنید، خدمت بزرگی به جامعه کرده اید و بدون شک لایق جایزه نوبل خواهید بود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، فاطمه خانم

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۱۰, ۱۴/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #21

(۱۲/بهمن/۹۵ ۱:۲۴)Bidel.s نوشته است:  اگه سیاه دانه مصرف کنی و عمل نکرد یعنی ایمان نداری و از ایرادی هم وارد نمی شه Smile
سلام
این اتفاقاً یک مسئله پذیرفته شده علمی است. اعتقاد به اثر بخشی یک دارو می تونه به بهبودی کمک کنه. به این میگن اثر پلاسیبو.
نقل قول:پلاسیبو (لاتین: Placebo، /pləˈsiboʊ/؛ plə-SEE-boh) به معنی «من خوب خواهم شد»[۲]– به استفاده از روش‌های درمانی صوری و تلقینی گفته می‌شود که می‌تواند با فریب بیمار، اثر مثبتی در روند بهبودی وی داشته باشد. اثر درمانی که از به کار بستن چنین روش‌هایی حاصل می‌شود را نیز اثر پلاسیبو می‌نامند.

رایج‌ترین روش‌ها برای ایجاد اثر پلاسیبو استفاده از دارونما (چیزی ظاهراً شبیه به دارو بدون هیچ اثر واقعی) و جراحی‌های دروغین است. در روند استفاده از شبه داروها، یک قرص بدون اثر به بیمار داده می‌شود و به او گفته می‌شود که با خوردن این قرص حالش بهبود می‌یابد. البته بیمار نباید بفهمد که این قرص، قرص بی‌اثر است و شما در حال اجرای یک روند شبه‌دارویی بر روی وی هستید. تجربیات پزشکان نشان داده‌است که این پدیده روانی تاثیر بسیار بالایی در بهبود بسیاری از بیماران دارد.

شرکت‌های داروسازی در مسیر ساخت دارو از این نوع دارونما به عنوان کنترل گروه شاهد استفاده می‌کنند.

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D9%...8%A8%D9%88
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا