|
اگر تونستید به این سوال جواب بدید
|
|
۲:۳۷, ۱۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۱ ۳:۳۵ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه
من خواستم یک موضوعی رو مطرح کنم ولی گفتم این موضوع رو به صورت سوال مطرح کنم تا دوستان خودشون به جواب برسند تا لذتش بیشتر باشه براشون البته خودم تا چند روز دیگه جواب مد نظر رو ارسال میکنم اما میخوام قبل از اون دوستان پاسخ این سوال رو بدند خب دوستان همه میدونیم یکی از القاب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یوسف زهرا هستش و علتش شباهت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با حضرت یوسفه که دوستان اگر مایل بودند میتونند کلید واژه { شبهات حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با حضرت یوسف } رو تو گوگل سرچ کنند اما سوال من اینه که شباهت منتظران مهدی با منتظر یوسف (حضرت یعقوب ) چیه؟؟؟ میتونید از ایات سوره یوسف هم کمک بگیرید منتظر پاسخ دوستان هستم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۸, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:جالبه که اهل سنت هم اعتقاد دارند حضرت مهدی توی چاه فوت شده مطمئنید؟! من چیزای دیگه ای شنیدم! |
|||
|
|
۳:۰۴, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
منظور ایشان سرداب مقدس است
|
|||
|
۳:۰۷, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:مطمئنید؟!با سلام بله مطمئنم حتی من خودم هم برای اطمینان از دوستان اینترنتیم که اهل سنت هستند پرسیدم و اونها گفتند از نظر ما درون یک چاه فوت شدند ببینم اون چیزی که شما شنیدید چیه؟ اللهم عجل لویک الفج |
|||
|
۴:۲۵, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
تا اونجایی که من از اینطرف اونطرف پراکنده و اجمالی خونده بودم ، نظر اهل سنت بر این هست که حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از نسل حضرت امام حسن عسکری (علیه السلام) هست (تا اینجاش رو مطمئنم ، حتی حدیث با سند معتبر برای اهل سنت هم در این رابطه هست)
ولی اختلاف نظر اساسیشان با شیعه این هست که لزومی نداره که حضرت مهدی به غیبت رفته باشن بلکه هر وقت موقعش شد به دنیا میان اینو من خیلی جاها دیده بودم و خونده بودم برای همین خیلی تعجب کردم وقتی دیدم شما اینو نوشتید.... به هر حال به نظر من نیاز نبود برای وجه اشتراک حضرت مهدی و حضرت یعقوب ، از برادران اهل سنت سند بیارین... |
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۱ ۱:۱۱)ahmad1300 نوشته است: 2- یک نکته جالب دیگه کسانی که فکر میکردند یوسف مرده (برادران یوسف) فکر میکردند یوسف توی چاه مرده جالبه که اهل سنت هم اعتقاد دارند حضرت مهدی توی چاه فوت شدهسلام برادران یوسف از همه بهتر می دونستند یوسف زنده است ، و اون رو داده بودند به مصری ها ، منتها خودشون رو به نفهمی می زدند. |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:سلامبا سلم نه دوست عزیز طبق ایه 15 سوره یوسف برادرانش او رو در چاه گذاشتند و طبق ایه 19 کاروانی که از اونجا کمیگذشت یوسف رو فروخت نقل قول:تا اونجایی که من از اینطرف اونطرف پراکنده و اجمالی خونده بودم ، نظر اهل سنت بر این هست که حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از نسل حضرت امام حسن عسکری (علیه السلام) هست (تا اینجاش رو مطمئنم ، حتی حدیث با سند معتبر برای اهل سنت هم در این رابطه هست)اخ اخ شما منظور من رو متوجه نشدید من نگفتم نظر اهل سنت راجع به مهدی اخر الزمان چیه من نظر اهل سنت راجع به حضرت مهدی شیعه ( فرزند امام حسن عسکری ) رو گفتم که بر طبق اعتقادات اونها درون چاه فوت شده بذار یک بار دیگه شباهت مد نظرم رو بگم عده کثیری (خانواده حضرت یعقوب) که فکر میکردند یوسف توی چاه فوت شده حضرت یعقوب (منتظر یوسف) رو به گمراهی متهم میکردند حالا عده کثیری از مسلمون ها شیعیان (منتظرین یوسف زهرا)به علت اینکه فکر میکنند یوسف زهرا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در چاه فوت شده منتظرینش (شیعیان ) رو به گمراهی متهم میکنند نکته جالب اینه که در اخر مشخص شد حرف حضرت یعقوب درست بود و یوسف وعده در ارامش بودن رو به او داد و انشالله با ظهور حضرت درستی حرف ما ثابت و حضرت مهدی امنیت رو در جهان برقرار میکنند ضمنا دوستان اگر شباهت دیگه ای هم به ذهنشون میرسه بفرمایند اللهم عجل لولیک الفرج در پناه حق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |