|
نگاهی به فیلم های The Expendables 1 , 2
|
|
۰:۴۷, ۱۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۸:۳۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من که اصلا تو کار نقد نیستم،این تاپیک بیشتر درخواستیه برای اینکه اینکاره هاش وارد عمل شن! Expendables ، یا همون بی مصرف ها،یکش فکر کنم تو 2011 و دوش تو 2012 مهین چند وقت پیش اومد بیرون که من هردوشو دیدم بی مصرف های یک و دو،مجموعه ای از تمامی بازیگران درجه یک اکشن کار رو تو خودش داره کسانی که عاشق فیلم های اکشن باشن،با دیدن این دو فیلم به فضا میرن،مثل من ![]() بی مصرف های یک با کارگردانی سیلوستر استالون و دو با کارگردانی سیمون وست بازیگران بی مصرف های 2 : Sylvester Stallone ...Barney Ross...Jason Statham...Lee Christmas...Jet Li...Yin Yang...Chuck Norris...Booker...Jean-Claude Van Damme...Vilain...Bruce Willis...Church...Arnold Schwarzenegger...Trench...Liam Hemsworth...Bill The Kid...Nan Yu...Maggie و.. اگه همیشه طرفدار فیلم های اکشن بودید،با دیدن این فیلم مخصوصا اولیش،خونتون به غلغل میاد ![]() خلاصه بگم که دیگه ترکونده حالا سوال من اینه که آیا واقعا این دو فیلم،100 درصد اکشن هستن،یا مثل همه ی فیلم های هالیوودی نکات فراوونی تو دلشون هست؟ من که به شخصه درهنگام دیدن این فیلم،گاهی اوقات نکاتی توجهم رو به خودش جلب میکرد که تامل برانگیز بود ![]() ![]() پیشاپیش تشکر از دوستانی که این فیلمو نقد خواهند کرد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۳, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۶/آذر/۹۱ ۹:۱۵)M03TAFA نوشته است: خیلی برام جالبه که فیلما و کارتونهای هالیوودی دارن به سمت اتحاد پیش میرن و میخوان اینو به مردمشون القا کنن که متحد باشین و بمونین. بنظرم تاکید روی اتحاد برای امادگی برا New world order هست.. نظر شما چیه؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم کمپانی-The Company | محمود | 13 | 10,051 |
۲۱/آبان/۹۵ ۲۱:۲۰ آخرین ارسال: hemebi |
|
| نگاهی به فیلم عبری-فارسی باباجون | ام ابیها | 0 | 1,319 |
۲۰/مرداد/۹۵ ۶:۴۵ آخرین ارسال: ام ابیها |
|
| نگاهی به فیلم «جادوگر» (The Witch) | Silence | 5 | 2,244 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: قلب |
|
| نگاهی به فیلم agora ساخته آلخاندرو آمنابار | vahrakan | 0 | 1,666 |
۸/مهر/۹۴ ۹:۱۶ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| .:: نگاهی به شش فیلم ضد ایرانی ::. | SAViOR | 8 | 6,301 |
۱۲/خرداد/۹۳ ۱۶:۰۰ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| نگاهی به فیلم " اطلس ابر " Cloud Atlas | javadth | 12 | 12,948 |
۲۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: onidona |
|
| نگاهی به فیلم "هری پاتر و یادگاران مرگ" | منتظران موعود | 6 | 6,903 |
۱۶/آبان/۹۲ ۱۰:۲۲ آخرین ارسال: Rahil... |
|

![[تصویر: IMAGE634181609922187500.jpg]](http://cinemapress.ir/Images/News/Larg_Pic/1-6-1389/IMAGE634181609922187500.jpg)
![[تصویر: 5.jpg]](http://moviemag.ir/images/stories/reviews/9019/The_Expendables_2/5.jpg)