|
چهل روز بدون گناه {حرکت اول}
|
|
۲۲:۲۱, ۱۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۳ ۱۱:۴۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
الهی العفو یا رحمن و یا رحیم طرح تزکیه نفش محرم الحرام 1434 خواهش می کنم افراط و تفریط نکنید و روزی یک بار به این تاپیک مراجعه کنید . 1-افزایش صیر ( که سپردن کارها به خدا ) در نتیجه کاهش غرور را به دنبال داره . منم ها کمتر میشه 2-نگاه به نامحرم 3-احترام مطلق به پدر و مادر حتی در صورتی که حق با ما باشد فعلا روی این مسائل زوم کنیم بهتره چرا که اگر دایره وظایف را گسترده تر کنیم شیطان لعنت الله علیه مارا به فراموشی میندازه . و همچنین سعی در ذکر خدا در اوقات بیکاری شروع تزکیه نفس یکشنبه نماز صبح
1-انصارالمهدی *** 2-Driverا *** 3-علی الهادی *** 4-مفتقر *** 5- farzad313 *** 6-mahdi147-سید ابراهیم ***8-aleerz ا 9-مهدی 313 *** 10-علی 110 11-pink_rose14666 ***12-soshiant 13-Piano ا***14-HossEiN 15- Farvardin ا*** 16- جواد داندي 17- mehdinoroozi ***18-LOGO1ا 19- "مسیحا" *** 20-iimba 21-goo *** ا 22- حدیث 23- Sh_K *** 24-ZOT 25- AWWA *** 26-zaragenetic64 27-emmy ***28-mino90 29-Ayselا ***30- لبخند 31- razieh.r *** 32-N30 33- محمدصالحی *** 34-ایناز 35- RAHA-1984 *** 36-Roojan 37-setae 38- *Sajjadا 39-pariyadelbariا 40-آشفته 41- |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۷, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام.....
اگه قابل بدونید این بنده ی سرتاپا تقصیر هم تو جمع خودتون را بدین.... ![]() ![]() ![]() یاعلی |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام دوستان اینجا را هم بخوانید مفید است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-54...l#pid29674 یا علی مدد |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
واقعا طرح زیبایی است ان شاءالله موفق باشید. [/b] فقط یه نکته یه استاد اخلاقی میگفت تمام مکارم اخلاقی مانند دانه های تسبیح به هم چسبیده است فقط کافی است یکی از انها در خود برجسته کنی و بکشی بالا بقیه ها دانه ها با اون دانه بالا می اید . |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
طرح بسیار ارزشمندی است اما تا توجه به مطالبی که در این تاپیک: درست کردن ایمان و اصلاح قلبم را از کجا شروع کنم؟ (پست ویژه) خدمت دوستان تقدیم کردم
بسیار به جا است که با توجه به کلام نورانی مولا علی له که می فرمایند: به خدا قسم هیچ بنده ی با تقوایی را نمی بینم که از تقوایش بهرهمند گردد مگر آنکه زبان خود را حفظ کند و همانا از رسول خدا صلوات خدا بر او باد فرمود: ایمان بنده درست نمی شود تا وقتی که قلبش درست نشود و قلبش درست نمی شود تا زمانی که زبانش درست نشود پیشنهاد می کنم روی زبانمان هم کار کنیم که بر طبق این روایت اصلاح قلب و ایمان از اصلاح زبان شروع میشود توفیقی باشد إن شاء الله بنده هم شرکت خواهم کرد |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
khosh be haleton , man vaghean adamesh nistam ke ghol bedam va betonam anjam bedam vali say mikonam kamtar gonah konam . sharmande fonte farsi nadaram.
|
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۱۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۲۲:۰۱ توسط pink_rose14666.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
سلاممنم بازی منم بازی
|
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۱۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۱ ۱۲:۲۱ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان .
طرح بسیار به جا و مناسبیه ... با این موافقم که هر کسی نسبت به شرایطی که داره یه تزکیه نفس داشته باشه ..... جدول هم نظر خوبیه برای 40 روز ... خواهشا دوستان پیگیر باشن و زمان شروع رو اعلام کنن . و من الله توفیق . |
|||
|
|
۵:۲۴, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
شروع تزکیه نفس یکشنبه نماز صبح 1-انصارالمهدی2-Driver 3-علی الهادی 4-مفتقر 5-farzad313 6-mahdi14 7-سید ابراهیم 8-aleerz 9-مهدی 313 10-علی 110 11-pink_rose14666 12-soshiant 13-محیصا |
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
منم میخوام باشم
لطفا اسممو اضافه کنین
|
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
طرح خوبيه.
من هم سعي ميكنم باشم. يه سوالك حتما بايد ارائه بدهيم؟؟ كه چقدر موفق بوديم و چقدر به خطا رفته ايم؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چهل روز بدون گناه { حــرکـت دوم } | رهگذر. | 123 | 41,479 |