|
کبد چرب: علت و درمان
|
|
۱۶:۵۱, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کبد چرب، بیماری فراگیر
علت ها علت های اصلی این بیماری: 1- استرس 2- مصرف مواد غذایی مصنوعی و مواد غذایی حاوی مواد شیمیایی (مواد غذایی تولید شده توسط کارخانه ها)) 3- نوشیدن مایعات در بین غذا. به خصوص آب یخ 4- مصرف غذا روی غذا درمان 1- بهترین درمان این بیماری، پاکسازی کبد است. در حقیقت بایستی از علت های بروز این بیماری (4 علت ذکر شده) جلوگیری شود. در بین غذا، مایعات مصرف نشود، غذا روی غذا میل نشود و حتی الامکان از مواد غذایی طبیعی استفاده شود. 2- مصرف مواد غذایی که به عنوان دوست کبد شناخته می شوند: - سکنجبین - ترکیب عرق شاتره + عرق کاسنی + خاکشیر - مصرف سیب با پوست صبح (ناشتا بهتر است) و شب - مصرف سالاد شامل کلم، هویج، روغن زیتون بودار و آبغوره طبیعی - مصرف سوپ جو شامل گشنیز، سیب، به، شلغم، هویج، آلو و زرشک به همراه آبغوره 3- ورزش و فعالیت های بدنی 4- انجام حجامت عام در 2 تا 3 نوبت به فاصله 1 ماه. با پیروی از دستورات ائمه اطهار علیهم السلام و رعایت اصول صحیح تغذیه، در سلامتی روح و جسم خود بکوشیم. |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چطوری میشه فهمید که کبدمون چرب هست یا نه؟؟
من چیپس و پفک رو تقریبا هر روز میخورم و الان با این سخن شما یکمی همچین نگران شدم... |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
1- با انجام آزمایش خون که در آن موارد مربوط به کبد مورد بررسی قرار بگیره
2- انجام سونوگرافی کبد اگه تغییری در شیوه تغذیه خود ندین، بعید هم نیست دچار مشکلات جدی بشید. پس ان شاالله سعی کنید در برنامه ای به مرور مصرف این مواد شیمیایی سرطان زا را کاهش بدین تا کم کم از چرخه تغذیه شما خارج بشه. |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
البته یک عوارض ظاهری هم دارد
نمی دانم امکانش هست آنها را بیان بفرماید سرکار احیا؟ فکر کنم به طور مثال یکی از آنها ریزش موی کف سر و نازک شدن تارهای موی سر باشد به طور مثال البته قطعیتی ندارد که هر کس این علامت ها را داشت حتماً کبدش چرب است! مقصودم این است که به جز آزمایش یک سری نشانه های ظاهری هم دارد که اگر آنها را در خود دیدیم خوب است که سری به پزشک برای این مورد بزنیم |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید یک سوال: فرمودید: نقل قول:مصرف سالاد شامل کلم، هویج، روغن زیتون بودار و آبغوره طبیعی بنده اصرار به مصرف روغن زیتون بودار رو زیاد درطب سنتی مشاهده کردمف چه فرقی هست به این دو فرآورده واینکه مزایا ومضرتهای احتمالی اش. والبته اگر ازموضوع اصلی منحرف نشیم نحوه تشخیص روغن زیتون اصل رو بفرمائید.(بنده سرچ کردم چیزی بدست نیاوردم) درپناه حق |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
روغن زیتون بودار، روغنی طبیعی است و فاقد مواد افزودنی و شیمیایی است. در حقیقت روغنهای زیتون بی بو بر اثر افزودن مواد شیمیایی افزودنی به روغن زیتون بودار بدست می آیند.
بهترین راه تشخیص، مصرف آنهاست. تفاوت مزه و بوی این دو روغن کاملا مشخص است و تشخیص آن ها از یکدیگر بسیار راحت است. |
|||
|
|
|
|
|