|
ابراز انزجار از اقدامات اخیر سایت های drHasanAbbasi.ir و masontube
|
|
۱۴:۳۳, ۱۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۱ ۱۴:۵۸ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بدینوسیله ما جمعی از شاگردان استاد حسن عباسی از اقدامات سایت DRHasanAbbasi.ir که به اسم نشر اندیشههای استاد،دارن برعلیهشون کار تخریبی میکنن اعلام برائت میکنیم. همچنین از کسانی که سعی دارن اندیشههای استاد رو در تقابل با اندیشههای حضرت اقا(دامت برکاته) و حضرت امام (رحمة الله علیه) نشون بدن هم اعلام انزجار میکنیم. لینک زیر از وبلاگ ماسون تیوب که وابسته به گروه نور بصیرت یعنی همان گروهی که سایت DRHasanAbbasi.ir را اداره میکنن گذاشته شده. [b] فقط برید بخونید چه توهینها و تهمتهایی رو به استاد زدن. و با چه ادبیات وقیحانه ای درباره استاد اعلام نظر کردن.
در بخش دیگری این سایت با انتشار دادن یکی از کلیپ های استاد رائفی پور سعی دارد ایشان را مقابل دکتر عباسی قرار دهد : متن زیر عینا کپی شده از سایت ماسون تیوب : _______________________________________ کلیپ بسیار بسیار مهم از استاد رائفی پور حتماً حتماً دانلود کنید / کلیک کنید : http://www.aparat.com/v/CDsKb [i]عظمت علامه طباطبایی و توهین عده ای جاهل به ایشان، خاطره استاد رائفی پور از خواندن یکی از کتاب های علامه حسن زاده آملی و تأثیر عجیبی که روی ایشان داشته است. _______________________________________________________ در نوشته بالا منظور از عبارت عده ای جاهل دکتر حسن عباسی است و نمونه ای دیگر از توهین های این سایت به یکی از دوستان نزدیک دکتر حسن عباسی یعنی اقای مهدی نصیری که این جمله عینا از سایت ماسون تیوب کپی شده است : لطفاً استاد حسن عباسی عزیز که خود زخم خوردۀ اینگونه مسائل هستند، به دوست صمیمی شان آقای نصیری بفرمایند که دست از اقدامات ژورنالیستی بی سوادانه و موهن و هتاکانه علیه بزرگترین حکمای الهی و عرفای شامخین بردارد. متاسفانه سایت ماسون تیوب بازدید روزانه بالایی دارد ولی ما بعنوان شاگردان دکتر حسن عباسی باید به این سایت مراجعه کرده و شبهات آن را پاسخ بگوییم و از دکتر دفاع کنیم هر چند این سایت نظرات مخالف را معمولا نشر نمی کند و اصلا معمولا نظری نشر نمی کند ولی با ارسال نظرات خود باید آنها را مجبور کنیم که از این کار خود دست بردارند و بدانند عده ای این کار آنها را زیر نظر دارند و هر کاری دلشان بخواهد نمیتوانند بکنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۷, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من کسی رو نمیشناسم که در تمام شاخه ها دانشمند باشه اگر شما میشناسید مثال بیارید تا من هم از اشتباه در بیام!
داداش من الان کسی حتی در تمام شاخه های پزشکی مهارت نداره چه برسه به تمام شاخه های علم! |
|||
|
|
۲:۲۴, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۱ ۱:۴۷)A L I نوشته است: من کسی رو نمیشناسم که در تمام شاخه ها دانشمند باشه اگر شما میشناسید مثال بیارید تا من هم از اشتباه در بیام! امروزه و در فضای علمی کنونی، "دانشمند" به کسی گفته می شود که تنها بر یک رشته علمی تسلط کافی داشته باشد و بتواند در رشته خود نوآوری کرده و آن دانش را یک گام به جلو ببرد، اما با مطالعه تاریخ علم به دوره هایی بر می خوریم که در آنها " دانشمند" لقب کسی است که در تمامی علوم زمان خود مهارت داشته و در بیشتر آنها صاحب نظر به حساب آید.و دیده شده که بعضی ازاین دانشمندان توانسته اند چندین شاخه از علوم زمان خود را به شکل قابل اعتنایی ارتقاء داده و در آنها تاثیر شگرفی بگذارند؛ بنابراین ممکن است در بررسی تاریخچه علوم مختلف به نام یک دانشمند برخورد کنیم که در رشد تمامی این علوم موثر بوده است و نام او به عنوان یک نابغه در تاریخ ثبت شده باشد. اینجا این عزیزان هم در حوزه علوم اسلامی و انسانی از یزر شاخه های علم امروز دانش مند هستند. اما اینکه شما کسسی رو نمیشناسید من میگم شما ازبر کن: ابن سینا نمونه بارزی از دانشمند در تمامی علوم :علم طب یا پزشکی،ادبیات و ادب ،منطق،فلسفه،هنر،هندسه،نجوم،فقه وکلام و ...اگر دوست داشتید بگین تا افراد دیگری رو هم معرفی کنم.
|
|||
|
|
۳:۰۴, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۱ ۲:۲۴)حنین نوشته است:دوست عزیز بحث ما در مورد علم امروز بود! اگر دقت کنید خودم گفتم که در علم امروزه نمیشه کسی رو بگید که به همه علوم مسلط باشه و بهش بگید دانشمند! گذشته افراد زیادی بودن که به علوم مختلف آشنا بودن! |
|||
|
۵:۰۲, ۱۹/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۱ ۵:۰۷ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
بقیه را کاری ندارم ولی ان دنیا یقه تک تک عالمان,مسئولین و متخصصین دین این مملکت را میگیرم ... استاد من یک بت شکن است.....استاد من ابراهیم معاصر است....15 سال است با تمامی مصادیق کفر و التغاط و انحطاط در مملکت مبارزه میکند و داد میزند.....آهای ای بندگان خدا ....ای انسان های دین مدار و متخصص! ای عالمان دین! اینا همش اتمام حجته بر شما.....آن دنیا ازتون میپرسن به عنوان متخصص دین برای جامعه چه کردید؟ چرا مردم و جامعه را از مصادیق ضد دین نجات ندادید؟ چرا گذاشتید زندگی مردم ربوی بشود؟ چرا تهاجم نرم دشمن را جدی نگرفتید؟ چرا افراد نخبه را کشتید؟؟ این داد و فریادهای دکتر همش اتمام حجته....به خداوندی خدا اون دنیا یقه تک تکتونو میگیریم .....دکتر وظیفه ای بر گردنش هست و این کار را به نحو احسن انجام میدهد ولی وای به حال شما جماعت متحجر و دین نمایی که فقط بلدید ساز مخالف بزنید و صد البته مغرض هستید....اگر به جهت تهمت و فشارهای بیجای شما استعداد و وقت یک فردی مثل دکتر فقط صرف جواب دادن به صحبت های شما می شود در آن دنیا به اندازه ثانیه ثانیه آن جواب میدهید.... هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند |
|||
|
|
۵:۵۰, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۱ ۳:۰۴)A L I نوشته است: دوست عزیز بحث ما در مورد علم امروز بود! اگر دقت کنید خودم گفتم که در علم امروزه نمیشه کسی رو بگید که به همه علوم مسلط باشه و بهش بگید دانشمند!منم نگفتم امثال دکتر عباسی و پور ازغندی و ... مسلط به تمام علوم هستند این نخبگان علم دارند|متخصص هستند|در علوم انسانی و اسلامی و اکثر زیر شاخه های آنان.و اونجا هم قید کردم که ( اینجا این عزیزان هم در حوزه علوم اسلامی و انسانی از یزر شاخه های علم امروز دانش مند هستند.) اما مشکل ماها اینه که میخوایم بدون دلیل و با معلوم نیست چه هدفی بی دلیل اثبات کنیم امثال دکتر عباسی بی سواد هستند و به قول اون آقا حراف اما؛ اما مطمپن باشین با حرف من و شما و هزاران نفر مثل ماها این افراد چیزی از علمشون،دانش،درکشون و احاطه ای که بر مسائل ریز و درشت جامعه امروز دارند کم نمیشه. شما اصل مطلبی که دکتر به اون اشاره کرده رو نگرفتین،مکتب ملاصدرا دانش محوره،تولید دانش میکنه،اگر انقلاب ما بر اساس مکتب ملاصدراست پس امروز دانش کجاست کو،اگر این همه بر اقتصاد تاکید میکنن دلبل داره،به در میزنه تا دیوار بفهمه.خط قرمزها رو نمیشه رد کرد حیف و هزار حیف. به قول شاعر تو مو می بینی و ما پیچش مو
|
|||
|
۹:۵۸, ۱۹/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۱ ۱۰:۲۷ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۱ ۵:۵۰)حنین نوشته است: شما اصل مطلبی که دکتر به اون اشاره کرده رو نگرفتین،مکتب ملاصدرا دانش محوره،تولید دانش میکنه،اگر انقلاب ما بر اساس مکتب ملاصدراست پس امروز دانش کجاست کو،اگر این همه بر اقتصاد تاکید میکنن دلبل داره،به در میزنه تا دیوار بفهمه.خط قرمزها رو نمیشه رد کرد حیف و هزار حیف.به قول شاعر تو مو می بینی و ما پیچش مو اول عرض کنم که ماشاء الله دکتر به راحتی کلیت فلسفه و عرفان را زیر سوال می برند چرا حالا شما عزیزان از انتقاد یک سایت اینگونه برآشفته اید که از واژه ی انزجار استفاده می کنید.لاجرم بایدحق بدهید به کسانی که که به خاطر استادشان آیت الله جوادی و بلکه میراثی که از عرفای بزرگی مثل ملاصدرا و ابن عربی و سهروردی و حضرت امام(رحمة الله علیه) به یادگار مانده به دفاع برخواستند.باید قبول کنید که اگر به فرض انتقادی وارد باشد در وهله ی نخست نه به آیت الله جوادی بلکه به کتب و سخنان امام(رحمة الله علیه) و رهبری وارد است. 1- از خدمت جناب حنین می خواهم بفرمایند اصلا دانش محور چه است و سخنان ملاصدرا در چه حوزه ای است که شما این دو واژه را بر هم منطبق می کنید یا نمی کنید؟ لطفا خط قرمز ها را رد نمایید!!! و این که علوم استراتژیک در این وادی در کجای دانش قرار دارد؟ 2- سوال دیگر اینکه تعریف که عزیزان از علوم استراتژیک فرمودید تفاوتی با علوم استراتژیک غربی دارد؟(یاد آن مطلب افتادم که می گفت همه ی فلسفه ی اسلامی شما یونانی است و نگو لغت استراتژیک بلکه بسیاری از واژه گان و حتی استراتژی های این علم از افسانه های یونان است.البته اعتراضی نیست ولی چیزی که عوض دارد گله ندارد) و سخن اینجاست که اگر این علوم دردی را دوا می کرد چرا مراکز تصمیم گیری در غرب راه به جایی نبردند؟ چه اینکه به نظر عده ای که ادعای علوم استراتژیک و فن رسیدن به حداکثر مطلوب را می کنند خود الان در داخل و در تعامل مناسب با شاگردان شاگردان آیت الله جوادی و مصباح و.....و بلکه متن کتاب ها ی حضرت امام(رحمة الله علیه) و سخنان رهبری.....مانده اند!!! نکته ای که در سخنان شما بود کنار هم گذاردن جناب رحیم پور ازغدی و دکتر عباسی است و حال آنکه اولی ریشه ی تفکرش بر فلسفه،عرفان نظری و فقه است و دیگری متعرض به این ها. |
|||
|
|
۱۰:۵۵, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به حول قوه ی الهی دوباره مباحث طرفداران عباسی با مخالفین شروع شد.
همش هم سر یک مطلب کذایی ایست ...این جواب خود عباسی ایست به برادران و خواهران محترم حوزه : واقعيت علمي بحران تئوريک از قسمت ارتباط با ما نیز میتوانید پاسخ ایشان را بدهید . |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۱ ۱۰:۵۵)Reza2035 نوشته است: به حول قوه ی الهی دوباره مباحث طرفداران عباسی با مخالفین شروع شد. بسم الله اگردر مورد بسته شدن این موضوع، پرسشی دارید. به اطلاع بنده برسانید تا پیگیری نمایم با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |