|
سياه يا سبز؟
|
|
۱۷:۰۳, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
دوستان عزيز ازتون سوالي دارم؛ يكي از نشانه هاي ظهور كه در اخرالزمان به وجود مياد پرچم هاي سياهي از خراسان هست... حال انكه در بعضي ديگر از احاديث گفته ميشه كه پرچم هاي سبزي از خراسان ميان و بيت المقدس رو ازاد ميكنند(اين حديث دقيقا در ميان اعل سنت هم نقل ميشه و همين دليله كه جهاد اسلامي فلسطين پرچم هاي سبز دارند...) ميخواستم بدونم كه:فرق اين دو چيه؟و همينطور توضيحات بيشتر... ممنون |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول: حال انكه در بعضي ديگر از احاديث گفته ميشه كه پرچم هاي سبزي از خراسان ميان و بيت المقدس رو ازاد ميكنند(اين حديث دقيقا در ميان اعل سنت هم نقل ميشه و همين دليله كه جهاد اسلامي فلسطين پرچم هاي سبز دارند...)متن دقیق حدیث و منبعش دوست گرامی ... |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۳/آذر/۹۱ ۱۷:۰۳)AntiLucifer نوشته است: يكي از نشانه هاي ظهور كه در اخرالزمان به وجود مياد پرچم هاي سياهي از خراسان هست...ضمن تشکر از النور عزیز،برای مورد ولی هم که ذکر کردید منبع بیارید شما ابتدا صحت حرفاتون رو تایید کنید،سپس توضیح بخواهید |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من که تا حالا چنین حدیثی رو ندیدم.
هر جا این حدیثو به شکل های مختلفش خوندم فقط به پرچم های سیاه اشاره شده. |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من که شنیدم پرچم های سیاه ار خراسان برافراشته میشه آقای رائفی هم میگه آمریکایی ها میخواستن امام زمان جعلی بسازن القاعده همان سپاه خراسانی بود که درست کردن با پرچم های سیاه که بعد هم بگن پادشاه اردن امام زمانه
|
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام درباره پرچم سبز نشنیده بودم و اگر منبع رو ذکر فرمایید مطمئنا گره گشا خواهد بود اما درباره پرچم مشکی که روایت بسیار است بعنوان مثال: رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : ما اهل بيتى هستيم كه خدا آخرت را براى ما خواسته است و اين اهل بيت من بعد از من دچار بلاء شده و (از حقوق خود) محروم خواهند شد تا اينكه عده اى كه بيرقهاى سياهى دارند از طرف مشرق می آيند و دو مرتبه يا سه مرتبه حق خود را طلب ميكنند و حق را بآنها نميدهند تا اينكه جنگ كنند و غالب شوند، آنگاه حق آنها را بآنها ميدهند ولى قبول نميكنند و حق را بمردى از اهل بيت من رد ميكنند و او زمين را پر از عدل ميكند بعد از آنكه از ظلم پر شده باشد هر كدام از شما آن را درك كرديد بايد خود را بآن برسانيد و لو اينكه با دست و سينه خود از روى برف برويد زيرا كه او مهدى عليه السّلام است. غیبت نعمانی ص 145 ، الحاوی للفتاوی ج 2 ص 127 ، الامام المهدی ص 67 و 296 و ...
|
|||
|
|
۲:۳۸, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نکته:در عربی به سبز پررنگ نیز اسود گفته می شود در ضمن گرفتار این رنگ ها نشوید چرا که اکنون تمام گروه های تروریستی وابسته به رژیم سعودی برای شیادی از رنگ سیاه استفاده می کنند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |