|
دوستان تا کی سکوت این سکوت نتیجه اش توهین به مقدسات است
|
|
۱۸:۲۰, ۲۹/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۱ ۱۸:۲۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
باز هم حرکتی کفرآمیز توسط چند کاربر در سایتی که مجوز دارد. خودتان بخوانید ببینید که دشمن چطور نفوذ میکند خود این پسته اصلی که باعثه بحثهای کفرآمیز شده مشکوکه به استفاده از کلمه مولا دقت کنید: پ 29 آذر 1391 ساعت 15:16 آقا جون یلدا عید نیست که هی میگین مبارک به مولا ! eli شما فقط عیدا میگین مبارک؟؟؟ milad1 از عیدای من در آوردیه اسلامی که عید تره والا ! saha.samadi توئـــیگی ✓ Twigg عزیز معنی مبارک این هست که به خیر و خوشی و خوبی بگذره و ربطی یه عید نداره فـــــــــــــــــــــــرناز ... خوب شما 22بهمن جشن بگیرین.واسه من یلدا واقعا عیده.عید یعنی بهانه واسه شادی. فرزانه محمدی عید لغت عربی است که در زبان فارسی " جشن " معنی شده است . - فرهنگ معین - غزاله حسنی شما لباس میخرید میگن مبارک باشه یعنی لباست عیده؟؟؟؟ سبا میلاد لایک! مهرزادبانو پـریـنــــــاز ميلاد و غزاله هزاران لايك Sorour S لایک غزاله eli غرض دادن فاز منفی بود که حاصل نشد پـریـنــــــاز فرناز و saha لايك nymph غزاله دمت گرم! مشت محکمی بود بر دهان استکبار جهانی! علیرضا عیدهایی رو که پیامبر خدا گذاشته من درآوردین؟ تپل خان براهزارمین بار میگم با مذهب کاری نداشته باش ----یکی بیاد اینجا نظارت کنه تا فی*ل*تر نشده جنبه داشته باشید دیگه اینکه یلدا عید هست یانه یا چشن هست یا نه به اسلام چه ربطی داره مهران غفاري واسه شما عيد نيست براي ما هست فواد شریفیان بروید و لتیمر را بیابید حالا مهرزادبانو تپل جان: control yourself plz..... bon appetit من واسه یه واژه قشنگ پارسی به نام یلدا، هرگز کلمه عربی به کار نمی برم که کنارش بگم "مبارک" . میگم یلدا فرخنده باد! همیشه تلاش می کنم از واژه های پارسی بهترین بهره رو بگیرم. این یکی از قشنگترین آیین هاییه که از نیاکان ما بهمون رسیده. و باید اونها رو پاس بداریم تا برای آیندگان این ایین ها رو زنده نگه داریم. یلدای همتون فرخنده باد! تپل خان .this for those who dont understand Persian. i said 1000 time: please respect to religion عاطفه منم با تپل خان موافقم. الکی الکی میان سایتو فی*ل*تر می کنن اونوقت مهران غفاري من هم به شخصه عيدهاي اسلامي يا به قول دوستمون عيدهايي رو كه پيامبر اسلام گفته قبول ندارم و يلدا رو جشن ملي ميدونم اما به كساني كه عيدهاي اسلامي هم براشون مهمه احترام ميزارم وشايد بهشون تبريك هم بگم ولي انتظار دارم ديگران هم به ما احترام بزارن و نگن اين عيد نيست "به مولا" تپل خان یعنی تشخیص شما برا مسلمان بودن یا نبودن یک شخص اینه که بگه به مولا واقعا عجیبه مهران غفاري نه اينكه يلدارو عيد نميدونه رو گفتم و جمله "به مولا " به نظرم خيلي جالب نيست گفتنش در اينجا . مگه سر گذر ايستاديم و تسبيح ميچرخونيم؟ تپل خان از اینور میگی اعتقادات هر شخص برا خودش محترمه از اونور به کامنت دومی لایک میدی پارادوکسه شدید داره تپل خان مهران اینجا فقط به این گیر دادی چرا در پستهای دیگه که به وفور از اینجور کلمات استفاده شده چیزی نگفتی و ربطش دادی به عیدهای اسلامی وحید لایک به اولی و دومی و سومی و چهارمی و ششمی و مهران! من خودم کارم زبان و واژه س اما با سره نویسیِ افراطی موافق نیستم... دربندِ ظاهر و صورت نیستم زیاد... یا عید مبارک یا جشن فرخنده... هر دوش یکی هست... اعتقادات هر کسی هم واسه خودش محترمه.. وارد حریم دیگران نشین... mahsa.m زنده باد bon appetit . لایک داره این حرفتون 1000 تا تپل خان خوب دیگه متاسفانه ما ایرانیها همینطوری همیشه افراط همیشه تفریط دقیقا مثل گذر از طرح ترافیک میمونه که در ورودیهاش دوربین گذاشتن همه برعکس ورود ممنوع رفتن از خروجیها وارد طرح شدن و انقدر این قانون شکنی ادامه پیدا کرد تا عاقبت برا خروجی ها هم دوربین گذاشتن و کار آنها باعث شد که حتی اشخاصی که خانه شان داخل طرح بود و خارج میشدند و پلیس هم با آنها کاری نداشت به پای یک عده خلافکر بسوزند و با نسب دوربین در خروجیها عملا خشک و تر باهم سوخت. منظور این است که ماها کارمون شده افراط و تفریط و اگه بهمون آزادی بدن خودمون با دستهای خودمون آزادی رو سلب میکنیم و انقدر افراط میکنیم تا بالاخره یکی بیاد جلومون بایسته و بشونمون سره جامون mahsa.m در مورد استفاده از زبان پارسی خودمون به جای عربی کاملا موافقم. منم ترجیح میدم در حد امکان همیشه از زبان پازسی استفاده بشه و کمتر از عربی و حتی واژه های انگلیسی اونقدر اعصابمو خورد نمیکنه که که این عربی میکنه ولی...... حالا خدایی یلدا عیده یا جشنه یا بزرگداشت. با اعیاد اسلامی کی دوست داره و کی دوست نداره. کی اعتقاد داره یا نداره... بابا والا اینقدر پیچیده نیست. اینقدر بحث و جدل و خدا نکرده خصومت ورزی نداره!! چرا ما ملت نمیتونیم خودمون دو قدم به سمت دموکراسی بر داریم؟! هر کسی یه چیزایی رو قبول داره و دوست داره و یا بر عکس نداره. مهم اینه که بتونیم با افکار متفاون با هم کنار بیایم و حد و احترام همدیگر رو رعایت کنیم و به زور سعی نکنیم همه رو راضی کنیم مثل ما فکر کنند. به نظر من نقطه مشترک همه ما ها ملیت ایرانی و زبان شیرین پارسی هست و بعد از اون هم دین مشترک اسلام (البته در حد اکثریت)...... میشه با همین مشترکات همه به خوبی با هم کنار بیان..... زنده باد ایراد و ایرانی و یلدای همه اونایی که دوس دارن این آیین باستانی رو فرخنده باد bon appetit مهسا :x mahsa.m ایران و ایرانی * تپل خان مهسا جان ممنون از پست قشنگت ولی من نمیتونم ساکت بشینم وقتی شخصی به اعتقاداتم توهین میکنه و اونارو زیر سوال میبره و در ضمن چه بخواهیم چه نخواهیم اینجا کشور اسلامیه و قوانین اسلام بر آن حکمفرما و اکثریت هم مسلمان خوب پس چطوریه که یک عده که اقلیت هستند و به خدا یا اسلام اعتقاد ندارند بیان اعتقادات مارو زیر سوال ببرند ماهم بشینیم نگاه کنیم این تعریف دموکراسی نیست تعریف دموکراسی یعنی احترام و عدم توهین به اعتقادات یکدیگر الان یکی اوممده گفته مثلا یلدا عید نیست بعد یکی اومده کامنت گذاشت و به اسلام توهین کرده این دو به هم چه ربطی داره آخه؟؟؟؟ saha.samadi بچه ها یه صلوات بفرستید بحثو تموم کنید. شب یلداتونو با این حرفا خراب نکنید. شاد باشید و از زندگی لذت ببرید mahsa.m لایک تپل خان. موافقم. دموکراسی به نظر من یعنی هر کس بتونه در چها چوب قانون ( البته قانون منسفانه و بی جانب) عقاید خودشو داشته باشه و حتی عقایدشو تبلیغ کنه اما بدون توهین و تحقیر عقاید دیگران وحید لایک دوتابالایی.. صلوات بفرستین... کف هم بزنین... دهنتونو شیرین کنین... روی همم ببوسین... لدفن ادامه ندین... تپل خان ببین مهسا جان مثلا در موردهمین عدم استفاده کلماتی بجز پارسی یادمه خودم اینجا زمانی که نام کاربری علیرضابود سر همین که دوستان کلمه لایک را بکار میبردند کلی صحبت کردیم و تا یک مدت از کلمه درود به جای لایک استفاده میکردیم به هر حال اگر ما به پارسی علاقه داریم باید از ورود کلمات اجنبی چه عربی چه انگلیسی به زبانمان جلوگیری کنیم نه اینکه بیایم تبعیض قایل شیم و فقط بگیم مثلا کلمات عربی نباید استفاده شه بلکه همین کلمه لایک هم باید تبدیل به درود بشه اگه بخواهیم انصاف را رعایت کنیم البته در دنیای امروز دیگه کلا تمام زبانهای مختلف ملل تاثیراتی بر یکدیگر دارند و نمیتوان محدودیت خاصی برای ورود بعضی کلمات به زبانمان قایل شویم ولی تا حدودی میتوان این فرایند را تعدیل کرد حتی شما اگر در خود زبان انگلیسی هم دقت کنید بسیاری از کلمات ریشه پارسی یا عربی یا ترکی دارند و به اصطلاح بومی میشوند . mahsa.m خب اینم میشه همون بحث ترجیح دادن بعضی چیزا. موافقم باهاتون که باید سعی بشه که کمتر از کلمات بیگانه از هر زبان دیگری استفاده کنیم. البته به قول شما "بسیاری از کلمات ریشه پارسی یا عربی یا ترکی دارند و به اصطلاح بومی میشوند ." خیلی ار واژه ها دیگه در زبان ما جا افتادتد حد اقل در محاوره روزمره. ولی من کلا عربی رو زیاد دوست ندارم این دیگه یه ترجیح شخصیه منه |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کلا از پست شما چیزی نفهمیدم.
منظور شما اینه که تبریک گفتن شب یلدا، گفرآمیزه؟! با این حرفا واسه اسلام الکی دشمن درست می کنید. وقتی فرهنگ مردمو مقابل با اسلام قرار می دید، معلومه که مردم از اسلام زده می شن. کجای قرآن گفته مردم نباید واسه خودشون فرهنگ داشته باشن؟ اسلامو مقابل فرهنگ مردمو قرار ندین. بلد نیستید برای اسلام کاری بکنید لاعقل مردمو از اسلام فراری ندید. ببینید یه آدم عاقل فرهنگ مردمو چه جوری به سمت اسلام سوق می ده: آداب اسلامی ویژه شب یلدا |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
باید با این موارد رفته رفته برخودر کرد. اگر حکومت جمهوری اسلامی همون اول کار می اومد و عید نوروز رو حذف می کرد و ... ، میشد پیراهن عثمان یک عده ..... باید با فرهنگ سازی عید رو از یک بهانه برای شادی تفکیک سازی کرد ، و الا می بینید که ، مقابله می کنند. درست مثل این هست که به یک آقای دکتر که خودش رو علامه دهر می دونه ، یک عطار بگه تو بلد نیستی و نمی فهمی و این غا ها ضرر دارند و ... |
|||
|
۲۲:۵۸, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
اصلا ما ایرانیها ثابت کردیم که جنبه ی بحث کردن رو نداریم زود میریم سراغ جمله های قلمبه سلمبه ومیگیم این کلمه ایرانیه این عربیه آخه دیگه اینا چه ربطی داره به انتخاب کلمه ها در ثانی یلدا اصلا با ایین اسلام هیچ مغایرتی نداره اینجور ادما هستند که تا یه عید یا به قول دیگه ای جشن بیاد زود سنگ اصالت وفرهنگ واین جور چیزا رو به سینه میزنن این جور آدما از اسلام بیزارند وتا یه چیزی میشه زود اون رو به اسلام میچسپونن بس کنید ترو خدا هی عرب وعجم راه میندازند |
|||
|
۱۸:۳۲, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
و جالب اینه که همین آدما برای جشنی مثل کریسمس که هیچ ربطی به اسلام و ایران نداره میرن درخت کاج میگیرن و به هم تبریک میگن واقعا مضحکه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |