|
ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی !
|
|
۱۵:۱۸, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۵:۲۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آزادی نیوز، سایت خبری "القاهره نت" به نقل از برخی روزنامه های آمریکایی اعلام کرد که "آنجلینا جولی" بازیگر سرشناس سینماهای آمریکا قصد دارد در آینده ای نزدیک مسلمان شود و خبر مسلمان شدنش را رسما اعلام کند.
![]() این روزنامه های آمریکایی در حالی این خبر را اعلام کردند که در ادامه آن نوشته اند: البته تا به این لحظه "آنجلینا جولی" این خبر را تأیید و یا تکذیب نکرده است. "قاهره نت" در ادامه نوشت: این روزنامه های آمریکایی برای اثبات مدعای خود اعلام کردند که این بازیگر سرشناس آمریکایی طی چند وقت اخیر اهمیت بسیار زیادی به "تمدن اسلامی" داشته و اعلام کرده که قصد دارد مطالعاتی در این زمینه داشته باشد. این سایت در ادامه نوشت: "آنجلینا جولی" همچنین قصد دارد در چند وقت آینده زبان عربی بیاموزد تا بتواند بهتر با این فرهنگ و تمدن آشنا شود. کد قالب بندی شده: http://alqahera.net/haber_detay.asp?haberID=1523من همینجا رسما آمادگی خودم رو برای همکاری در آشنا نمودن بیشتر با تمدن اسلامی و ظهور و ... اعلام میکنم
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۲, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بله این ادعا مدتی است یعنی حدود سه ساله من میشنوم که این ادعا میشنوم این اتفاق افتاده.
وقتی سوژه رسانه ای ته بکشه با سخن پراکنی موضوع جدید و داخ بالا میاد که همه رو جلب میکنه و هرکسی رو وادار به اظهار نظر میکنه. این ادعا هیچگاه صحت نداشته و هیچگاه هم اتفاق نخواهد افتاد چون به عقیده من این خانم یکی از مهره های یهود و هالیووده. هیچگاه ایشون بدون اجازه ی سران دست به این اقدامی نیمیزنه چون محو میشه. همینطور که به مردم افریقا سومالی افغان ها و این نین کشورهایی سر زد و چهره ی خود و استار های هالیوود رو خوب جلوه داد یکی ازحرکات مهره بود.تاثیر فرهنگ مستقیما در خاطره ثبت میشه و برای مدت زیادی در حافظه خواهد ماند. |
|||
|
۱۷:۵۶, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی !مزخرفه نقل قول:هر کی هر چی دلش میخواد میگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدا که نیستین که !!!!!!!!!! سوژه نداشششششششششششتین د ی گ ه ؟؟؟! در توبه بازه ولی توبه گرگ مرگه. حالا چرا در توبه واسه برد پیت باز نیست؟حتما باید آنجلینا و هر چی زن ... مسلمون بشن؟ |
|||
|
۱۸:۱۱, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۰ ۱۷:۵۶)shafagh_mah نوشته است:نقل قول:ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی ! جالبه.هروقتیکه ما در مورد برخی موضوعات میایم ضرب المثل بگیم,می گین که این ضرب المثلا همیشه درست نیست.حالا چی شده که بعضیا اهل ضرب المثل شدن؟ ![]() ![]() ![]() البته تقصیریم ندارینا اشکال از جای دیگس |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
هر انسانی آزاد در انتخاب است.
حضرت علی (علیه السلام) به مالک گفت از یک شب تا صبح با گناه کار مثل دیشبش برخورد نکن ، شاید توبه کرده باشد. |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
گرگ بودن یا نبودنشو من و شما مشخص نمیکنیم ! !!!!! شروع هر کاری میگیم بسم الله الرحمان الرحیم ؟! معنیش چی بود ؟!!!!!!!!!
به نام خداوند بخشنده و مهربان میشه یکی بگه این یعنی چی ؟ ![]() ![]()
|
|||
|
۱۹:۲۵, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بزودی معلوم خواهد شد این توبه است یا.......
|
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۰ ۱۸:۳۰)Grace Dies نوشته است: هر انسانی آزاد در انتخاب است. آزادی در انتخاب درسته ولی کسی که عده ای رو به انحراف بکشونه بحثی جدا داره.ما میگیم توبه ولی شرایط قبول توبه رو نمی گیم. من میگم چرا یه بازیگر مرد مسلمون نمیشه؟یا چرا یه بازیگر سیاه پوست مسلمون نمیشه؟حتما باید خانم های پری رخ مسلمون بشن؟یه عکس هم از یکیشون منتشر شده بود که داشت نماز میخوند. (۱۳/آبان/۹۰ ۱۸:۱۱)fereydun نوشته است:دوست گرامی شما چرا حرف یک نفر دیگه رو به بنده تعمیم میدی؟من یاد ندارم جایی این جور حرفی زده باشم.(۱۳/آبان/۹۰ ۱۷:۵۶)shafagh_mah نوشته است:نقل قول:ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی ! و سرکار blue sky گرگ بودنشون کاملا آشکاره.نمیبینید؟داره زوزه میکشه. |
|||
|
۱۹:۴۱, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
اقا من قصد توهین نداشتم. وگرنه منم با جمله دوستمون موافقم
حضرت علی (علیه السلام) به مالک گفت از یک شب تا صبح با گناه کار مثل دیشبش برخورد نکن ، شاید توبه کرده باشد. |
|||
|
۲۰:۳۸, ۱۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۲۰:۴۵ توسط blue sky.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
نه نمیبینم ! چشم برزخی ندارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه ! دیگه سوژه نداریم واسه بحث ......... خبر مسلمون شدنش رو کی تایید میکنه ؟؟ کذب نیست؟ بعضی از افراد اگه توی یه مقطع می بایستی مروج دین میشدن !!!! اینجوری میخواستن افراد رو به مسلمون شدن تشویق و ترغیب کن ؟ چرا ادمو حرص میدین ! بابا خدا ارحم الراحمینه .... البته اینم میدونم توبه شرایطی داره
|
|||
|
۲۰:۵۲, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۰ ۲۰:۳۸)blue sky نوشته است: نه نمیبینم ! چشم برزخی ندارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ما که قصد حرص دادن نداریم. بابا به خدا نه چشم برزخی لازمه نه تلسکوپ نه هیچ چیزی.یه چشم هم میتونه ببینه اینا چه گرگی هستند. خدا ارحم الراحمین هست اما توی شریعت ما هست که توبه بعضی افراد پذیرفته نمیشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عکسی پرمعنا زآنجلینا جولی | آیدا77 | 44 | 19,557 |
۱۵/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۲ آخرین ارسال: fire man |
|

![[تصویر: angelina-jolie-salt.jpg]](http://civilclothing.com/blog/wp-content/uploads/2010/01/angelina-jolie-salt.jpg)