|
بد نام کردن حجامت در کتب درسی
|
|
۹:۴۲, ۵/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۱ ۹:۵۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
" سلام علیکم متاسفانه چند روز پیش متوجه شدم که اینبار در کتاب علوم زیستی سال اول دبیرستان در بخش مربوط به راههای ورود ویروس ایدز به بدن، سنت نبوی و اوصیایی حجامت را در کنار وسایل خالکوبی از راههای سرایت ایدز معرفی کرده اند. و اینبار وزارت آموزش و پرورش مرکب جولان بدخواهان و مغرضان حجامتشده است تا با تزریق افکار ضد دینی شان در نوجوانان ما چهره ای آلوده از حجامت ترسیم کنند. این درحالی است که حجامت با آن برد عظیم پیشگیری و درمانی اش در طول این بیست و چند سالی که از احیای آن می گذرد بسیار عالی امتحان پس داده و تاکنون موردی از انتقال بیماری توسط ان گزارش نشده است. علت این امر بر همه ی صاحبان رشته و دوستداران سنت اسلامی حجامت کاملا آشکارست. اما جهت اطلاع سایرین و برای اینکه به زبان خودشان گفته باشم اینکه حجامت تماما با وسایل یکبار مصرف و استریل صورت می گیرد و علاوه بر آن خود عمل حجامت یک مکانیسم ضد بیماری و آلودگی را در بدن فعال کرده که مانع از ورود هرگونه آلودگی از محل حجامت به بدن می شود.تفکر غیر دینی که بر برخی مسئولان حاکم باشد نتیجه اش همین می شود. آیا برخی از آنان واقعا در جریان نیستند که حجامت دارای چه پیشینه و جایگاهی بوده و چگونه به جایگاه فعلی خود دست یافته است؟ به نظرم حداقل باید همه مسئولان با آن همه مطالب و کتب و سخنرانیهایی که از حجامت در محافل گوناگون پخش شده است از قضیه آگاه باشند.برخورد با حجامت موضوعیت ندارد و وزارت آموزش و پرورش که یکی از ارگانهای انتقال ارزش های دینی به فرزندان این کشور است و در سالی که خودش آن را تحول بنیادین در آموزش و پرورش معرفی کرده است و پس از آنکه حجامت الان دیگر جایگاه کاملا اجتماعی و قانونی به دست آورده است و دیوان عدالت اداری هم سالها قبل به احکام مخالف با آن رای ابطال زده است نباید اینگونه رفتاری داشته باشد و مسئولان این وزارت و در راس آن وزیر مربوطه باید هرچه سریعتر نسبت به اصلاح کتاب و حذف این مطلب از کتاب و یا کتب مربوطه اقدام کند تا در سال آینده به هیچ وجه شاهد چنین مطلبی در کتاب های درسی نباشیم و به کمتر از این هم قانع نخواهیم شد. وقت آن رسیده است که همه ی مسئولانی که سالها طبل مخالفت با حجامت را می کوفتند به خود آیند و همچون مسئولی آگاه به قضیه حجامت نگاه کنند و ارزش آن را در حل بحرانهای اجتماعی درک کنند.جهت اثبات بطلان این مطلب که حجامت از راههای انتقال ایدز است توجه شما را به لینک زیر از وبلاگ طب و تهدید نرم جلب می کنم. حتما لینک های زیر را ببینید که یک نمونه از صدها نمونه ای است که صدایش هم در نمی آید اما از هر طرف به حجامت حمله کرده و اینگونه آنرا آلوده ساز معرفی می کنند.حجامت خطرناک است یا اندوسکپی http://www.aftabnews.ir/vdciyyaz3t1a5p2.cbct.html[/b] نمونه ای از حمله به حجامت در سال های گذشت هhttp://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=211629 ............................................................... منبع http://www.islamteb.blogfa.com/post-17.aspx واقعا اسف باره، اینا مسلمان نبودن چیکار میکردن
بسم الله الرحمن الرحیم برخی عناوین مباحث مطرح شده : + معرفی کتب تدوین شده در باب حجامت + سابقه شخصی شروع حجامت در ایران + حجامت و افزایش بینایی + حجامت و درمان جنون + توطئه ی حذف حجامت در ایران + تغییر سنت های تغذیه ای( نان، روغن) + بهترین ها و اصل ها در میوه ها و حبوبات + تاثیر انواع رفتارها و هنجارها بر خون انسان + سوداسازها و تاثیر بر خون + بهترین روش برای پاکسازی خون + حجامت و مقابله با بحرانهای اجتماعی (بمبارانهای شیمیایی، مسمومیت های غذایی، گزیدگی ها ) + ضرورت حجامت در عصر حاضر + حجامت در پیشگیری از بیماریها + مزیت حجامت بر سایر روشها + حجامت پشت گوش و درمان زردی نوزادان + حجامت آلرژی و درمان آلرژی و فراگیری آن + حجامت گرم و خشک و درمان آرتروزها + درمان آلرژی با تخت گیوه در قدیم + حجامت و درمان بیماریهای پرکشتار مانند سکته قلبی + حجامت و درمان آسیب های اخلاقی و مشکلات اجتماعی + تاثیر برخی ایام ماه قمری بر غلیان خون و جنون + اوقات وعده های غذایی + تاثیر عمل به دستورات دینی + ستون های طب ( حجامت و تغذیه) + اصلاح سبک زندگی + تغییرات نابجای غذایی + رساله ی ذهبیه پرسش و پاسخ از استاد خیراندیش : + پیدایش ویتیلیگو و درمان آن + بواسیر و عوارض ناشی از عمل جراحی + دیابت و یبوست + حساسیت های ناشی از زالودرمانی + ناراحتی و نارسایی کبدی + تپش قلب و کم خونی + انسداد حالب کلیه و عفونت ادراری + گواتر و کم کاری تیروئید + خشکی چشم + کم خونی و کمبود کلسیم + درد معده و تهوع صبحگاهی + بلغمی مزاجها و درمان کسالت آنها و حجامت + غذاهای گرم مزاج اصلی + کم خونی و درمان با حجامت گرم + نقرس و روماتیسم + بثورات جلدی و خارش و ناراحتی خواب + زردی نوزاد و حجامت پشت گوش + درد گیجگاهی و شقیقه ها + خون دماغ شدن + آفت دهان و حجامت + ناراحتی قلبی توسط انگور + تومور مننژیومایی + دیابت نوع 1 + آستیگمات چشم + اضطراب شدید در دختر نوجوان + حجامت زنان باردار و نوزادان + بیماری ام اس MS ( اشاره ای به دریاچه ی ارومیه در درمان ام اس ) + بیماری صدف ( داءالصدف ) مطالب بالا رو میتونید در فایل های صوتی زیر بیابید(دکتر خیر اندیش) [align=-WEBKIT-CENTER]قسمت اول: دانلود [align=-WEBKIT-CENTER]قسمت دوم: دانلود[align=-WEBKIT-CENTER]قسمت سوم: دانلود
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۱, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
به همین راحتی ابن سینا و بقیه پزشکان برتر تاریخ رو از علم بیرون میندازه!
|
|||
|
|
۲:۱۱, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کسی که مطلبی رو نخواد قبول کنه اگه تا قیامت هم براش دلیل بیاری قبول نمیکنه |
|||
|
|
۴:۰۵, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام
ما تو خونوادمون هر سال حزیران میریم پیش دکتر طب سنتیمون و حجامت می کنیم واقعا که عالیه من خودم تا حالا 4یا5 مرتبه حجامت کردم خیلی خوبه در ضمن کسی که با این همه جواب قانع کننده بازم میگه دلیل بیارین یعنی کلا باید آدم بهش شک کنه که اینا همش بهونشه دنبال چیزه دیگه ایه هدفش تخریب طب سنتیه درضمن کسایی که میگن حجامت جزء راههای انتقال ایدز هست واقعا براشون متاسفم چون مثل اینکه از نزدیک ندیدن که تماما بهداشتی انجام میشه از تیغ گرفته تا لیوان بادکش تا ظرفی که خون توش خالی میشه و همش یکبار مصرفه و برای هر فرد جدا به هر حال هر کسی باور نمیکنه فوایدشو یه مرتبه امتحان کنه...البته با نظر پزشک طب سنتی |
|||
|
|
۷:۱۸, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول:درضمن کسایی که میگن حجامت جزء راههای انتقال ایدز هست واقعا براشون متاسفم چون مثل اینکه از نزدیک ندیدن که تماما بهداشتی انجام میشه از تیغ گرفته تا لیوان بادکش تا ظرفی که خون توش خالی میشه و همش یکبار مصرفه و برای هر فرد جدا البته من تاکنون نه حجامت کرده و نه از نزدیک این عمل را مشاهده کرده ام. اما فکر می کنم از آنجا که انجام این عمل مانند عمل اهدای خون تحت نظر سازمانهای مربوطه نیست و ممکن است افرادی اقدام به انجام این عمل کنند که رعایت بهداشت را ننمایند بهتر است با احتیاط درباره آن نظر بدهیم. همانطور که می دانیم دفع ضرر احتمالی واجب است. یعنی چون نمیتوان صددرصد بر کار افراد حجامت گر نظارت کرد بهتر است آن را محدود کرد تا کسی صدمه نبیند و این به معنای مخالفت با حجامت یا دستورات اسلام نیست. |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۷/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۱ ۱۳:۲۷ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۱ ۷:۱۸)آتنا محمدی نوشته است: البته من تاکنون نه حجامت کرده و نه از نزدیک این عمل را مشاهده کرده ام. اما فکر می کنم از آنجا که انجام این عمل مانند عمل اهدای خون تحت نظر سازمانهای مربوطه نیست نوشته هاي با رنگ آبي از بنده هست . |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
اینا همه پدربزرگ ها و مادربزرگ های ما هر روز حجامت کردند ندیدیم یه بار ایدز بگیرن چه حرف هایی میزنند. البته پیش دکتر رفتن و استفاده از وسایل یکبار مصرف خیلی خوبه.
ولی زالو از حجامت خیلی بهتره پدربزرگم نمیدونم پاش چی شده بود که سیاه شده بود یکی از اقوامش رفته بود از رودخونه یه زالو گرفته بود انداخته بود رو پاش معجزه کرد و خوب شد. اینا همه فکر های منفی و بد بینی همش به خود آدم برمیگرده وقتی میبینی اینا همه آدم با حجامت و زالو خوب شدن دیگه دلیل علمی رو بذار دم کوزه آب بخوره. اینقد واسه ما علم علم میکنن همین علم هزاران نفر رو کشته. مگه علم اشتباه نمیکنه علم که دائما در حال تغییره و همش نظریه جدید میاد. خوش به حال ما که اهل بیت رو داریم و میتونیم اینقد بهره از حدیثاشون ببریم. اینجا رو هم یه سر بزنین خیلی خوبه http://www.iraniantherapy.com/fashafayaftegan.aspx |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
حجامت اگه توسط پزشک و با وسایل استریل و یکبار مصرف انجام بشه نمی تونه باعث انتقال بیماری ها بشه اما مشکل، حجامت های خونگی است
من دندانپزشک هستم و یکی از بیماران خودم که فوق العاده هم زن مومنی بود متاسفانه هپاتیت داشت وقتی ازش پرسیدم چطوری مبتلا شده گفت حجامت خونگی کرده. مساله تخریب حجامت نیست بلکه هدف رعایت شرایط استریل و افزایش آگاهی مردمه. آمار ایدز و هپاتیت توی کشور ما متاسفانه خیلی بالاتر از اونی که فکرشو می کنیم و واقعا لازمه که این آموزش ها و اطلاع رسانی ها صورت بگیره. |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۱ ۹:۵۸)مردتنهای شب نوشته است: یک مرجع(رفرنس) معتبر علمی بیاور که حجامت مفید است ! ( حاشا و کلا که نمی توانید ) دوست عزیز الان چند سالی هست که حجامت حتی در کشور های پیشرفته دنیا هم صورت می گیرد .یکی از فواید آن ابن است که خون های کثیف از بدن خارج می شود. در سال ها پیش این کار توسط شاخ بز صورت می گرفت ولی در حال حاضر این کار توسط پزشکان و وسایل بهداشتی صورت می گیرد. |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۲)pari74bala نوشته است: دوست عزیز الان چند سالی هست که حجامت حتی در کشور های پیشرفته دنیا هم صورت می گیرد .یکی از فواید آن ابن است که خون های کثیف از بدن خارج می شود.راست میگه حجامت که حتی تو کتب دینی هم توصیه شده حتی زمان هایی از سال هم به عنوان بهترین روز انتخاب شدن !!! واسه بدن هم مفیده و اونایی هم که انجام دادن میگن خیلی تاثیر مثبت داشته در اونا ! من خودم حجامت نکردم چون یه خورده میترسم ... ![]() اگه شد یه جدول میزارم تا ثابت کنم که حرف بالام درسته ! |
|||
|
|
۰:۰۵, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
منم امسال اول بودم فکرکردم چیزبدیه روم نشدازکسی بپرسم
مرسی که گفتین لایک دارین