کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیش گویی جالب شهید اندرزگو(حتما بخونید)
۲۱:۴۱, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
وحيد يامين پور در صفحه شخصي خود در شبكه اجتماعي گوگل نوشت:

در حال ساخت یک سری مستند سیاسی هستیم. تا به حال 16 قسمت تولید شده؛ دیروز رفتیم خانه ی شهید سیدعلی اندرزگو برای مصاحبه با همسرش. اندرزگو از آن شخصیتهای پیچیده ای بوده که خیلی ها جذبش شده اند. مصاحبه ی عجیبی شد. وسط مصاحبه چند بار گریه کردیم. همسر شهید خودش یک شهید زنده است. فکر کنید که تا چند ماه بعد از شهادت همسرش در زندان اوین تحت شکنجه ی ساواک بوده، آنهم در 25 سالگی!

مصاحبه که تمام شد به تیم تصویربرداری اشاره کردم که دوربین ها را خاموش نکنند، من وارد گفتگوی غیر رسمی شدم تا نگفته ها را بشنوم و چیزهایی شنیدم که برایم خیلی عجیب بود. یکی از خاطرات همسر شهید که خیلی عجیب بود ازاین قرار است؛ همسر شهید:

چند ماه قبل از شهادتش در خانه نشسته بودیم. سید علی یک ذغال گداخته را از روی قلیان برداشت و کف دستش گرفت. من شگفت زده پرسیدم سید دستت نمی سوزد؟ سید لبخندی زد و گفت: «این که هیچ، بدن من به آتش جهنم هم حرام است. بعد سید علی گفت بزودی پهلوی می رود و انقلاب پیروز خواهد شد. دو سال بعد از پیروزی شخصی رئیس جمهور خواهد شد که نامش «سید علی» است. از آنروز به بعد منتظر ظهور حضرت ولی عصر عج باشید.» بعد گفت دینداری در آن دوران مثل نگه داشتن این ذغال گداخته در دست است. همسر شهید گفت من پرسیدم: سیدعلی! منظورتان این است که خودتان رئیس جمهور می شوید؟ سید پاسخ داد خیر، من آنروز نیستم.

بعد ذغال را آرام برگرداند و روی قلیان گذاشت... همسر شهید گفت: دست از سیدعلی نکشید.

پ ن 1: این گفتگو را با 3 دوربین تصویربرداری کردیم. نمی دانم کی زمینه ی انتشارش فراهم می شود

منبع : از سایت وعده صادق http://www.alvadossadegh.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، Havbb 110 ، heaven ، R3Z4 ، دل خسته ، Amirsaeed ، somayeh ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، عبداللهی ، MAHDI59 ، hesam110 ، netlog36 ، rastin ، شهـاب ، كارمند پيمانی ، areeiiyan ، انصارالمهدی ، salman313 ، NARJES
۳:۱۱, ۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۳:۱۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #2

با سلام .

در وصف شهدای این انقلاب هر چه بگوییم کم گفته ایم و حتی در بسیاری موارد انها را نشناخته ایم اما سوال از جناب یامین پور و سایت وعده صادق بابت این خبر :

1.چگونه این صحبت شهید اندرزگو را میخواهید اثبات کنید ؟(چون چنین ادعایی حداقل نیاز به فیلم دارد )
2.ایا راه بهتری برای اثبات این انقلاب نداشتید که وارد چنین حوزه ای شدید ؟

تعجب نمیکنم اگر تعدادی معاند از این خبر سواستفاده کنند و بر علیه شهدا استفاده کنند. انقلاب اسلامی به حد کافی مبانی تئوریک و اعتقادی دارد که نیازی به این حرفها برای اثباتش نداشته باشد .این خبر هم درست مثه خبریست که پارسال وعده صادق منتشر کرد که دختر سنی شب اول قبر کنار قبر اقوامش میخوابد و امام علی را میبیند و موهایش سفید میشود و مذهب شیعه را انتخاب میکند یا همان خبری که باز وعده ی صادق زده بود که امام خمینی به اقای طالقانی یا مطهری در ارتباط با حضور مردم در روز 22 بهمن فرمودند :گمان ببرید که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چنین دستوری دادند.
کلا سایت وعده ی صادق در بخش اخبار موارد غیر قابل استناد زیادی مطرح میکند که هر جور ادم پیگیر میشود نمیتواند به ان در جبهه ی جنگ نرم به ان استناد کند.
ایجاد پروپاگاندا برای تبلیغ اسلام راه صحیحی نیست . پروپاگاندا برای کسانیست که حرف برای گفتن ندارند نه اسلام ! نمیگویم معجزات دروغ است اما این حرفها برای پای منبر است نه نوشتن اخبار !

با انتشار اینحرفها نه کسی نظرش راجع به انقلاب اسلامی عوض میشود نه هیچکدام از اهل تسنن شیعه میشود. ان شاالله مدیران وعده صادق پاسخی برای ایجاد این اخبار غیر قابل استناد و گاها اخباراتی که موجب سو استفاده دشمنان اسلام میشود داشته باشند .

یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، دل خسته ، Amirsaeed ، مفقود الاثر ، sadegh-a ، MAHDI59 ، hesam110 ، Lord_Contemno ، mahdyshr ، مرغ باغ ملکوت ، netlog36 ، rastin ، كارمند پيمانی ، areeiiyan ، salman313 ، mohamad
۸:۱۹, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سید علی یک ذغال گداخته را از روی قلیان برداشت

من با این قسمتش مشکل دارمConfusedConfusedConfused
البته میدونم اون زمان مثل الان نسبت به سیگار و قلیان این ذهنیت که این ها مضرر هستند وجود نداشت ولی خوب به هر متنی نمیشه اطمینان کردConfusedConfusedConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر
۹:۵۵, ۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۱۰:۰۱ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:با سلام .

در وصف شهدای این انقلاب هر چه بگوییم کم گفته ایم و حتی در بسیاری موارد انها را نشناخته ایم اما سوال از جناب یامین پور و سایت وعده صادق بابت این خبر :

1.چگونه این صحبت شهید اندرزگو را میخواهید اثبات کنید ؟(چون چنین ادعایی حداقل نیاز به فیلم دارد )
2.ایا راه بهتری برای اثبات این انقلاب نداشتید که وارد چنین حوزه ای شدید ؟

تعجب نمیکنم اگر تعدادی معاند از این خبر سواستفاده کنند و بر علیه شهدا استفاده کنند. انقلاب اسلامی به حد کافی مبانی تئوریک و اعتقادی دارد که نیازی به این حرفها برای اثباتش نداشته باشد .این خبر هم درست مثه خبریست که پارسال وعده صادق منتشر کرد که دختر سنی شب اول قبر کنار قبر اقوامش میخوابد و امام علی را میبیند و موهایش سفید میشود و مذهب شیعه را انتخاب میکند یا همان خبری که باز وعده ی صادق زده بود که امام خمینی به اقای طالقانی یا مطهری در ارتباط با حضور مردم در روز 22 بهمن فرمودند :گمان ببرید که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چنین دستوری دادند.
کلا سایت وعده ی صادق در بخش اخبار موارد غیر قابل استناد زیادی مطرح میکند که هر جور ادم پیگیر میشود نمیتواند به ان در جبهه ی جنگ نرم به ان استناد کند.
ایجاد پروپاگاندا برای تبلیغ اسلام راه صحیحی نیست . پروپاگاندا برای کسانیست که حرف برای گفتن ندارند نه اسلام ! نمیگویم معجزات دروغ است اما این حرفها برای پای منبر است نه نوشتن اخبار !

با انتشار اینحرفها نه کسی نظرش راجع به انقلاب اسلامی عوض میشود نه هیچکدام از اهل تسنن شیعه میشود. ان شاالله مدیران وعده صادق پاسخی برای ایجاد این اخبار غیر قابل استناد و گاها اخباراتی که موجب سو استفاده دشمنان اسلام میشود داشته باشند .

یا علی

دوست عزیز ایشون در حال ساخت مستند هستند و شاید این فیلم را منتشر کنند . اگر متن را مطالعه کنید متوجه می شوید که . . .
نقل قول: پ ن 1: این گفتگو را با 3 دوربین تصویربرداری کردیم. نمی دانم کی زمینه ی انتشارش فراهم می شود

شاید فیلم را منتشر کنند . تا کی ذهن ها آمده دریافت این مطلب را داشته باشند . شاید درج این مطلب هم نوعی آمداگی ذهنی را بوجوید آورد .
شما با وحود اینکه ناظر انجمن سینما در بیداری اندیشه هستید شاید فراموش کرده اید رسانه دارای انواع مخاطب است و اگر فیلمی در این زمینه (همان پروپاگاندا به قول شما ) ساخته میشد دارای مخاطبین مخصوص به خود بود اما چون خبر است باید فلان خبرگزاری آن را تایید کند !!؟؟
از کی معجزه را خبرگزاری ها تایید می کنند ؟ وعده ی صادق دارای مخاطبی مخصوص و اخباری مخصوص تر است و از قدیم الایام تا اکنون خیلی ها از این موارد را قبول نکرده و نخواهند کرد .
دوست عزیز بعضی خبرها پذیرش عام ندارند و دلیلی هم نیست که چون پذیرش عام ندارند پس متتشر نشود

نقل قول: سید علی یک ذغال گداخته را از روی قلیان برداشت

من با این قسمتش مشکل دارم[تصویر: confused.png][تصویر: confused.png][تصویر: confused.png]
البته میدونم اون زمان مثل الان نسبت به سیگار و قلیان این ذهنیت که این ها مضرر هستند وجود نداشت ولی خوب به هر متنی نمیشه اطمینان کرد[تصویر: confused.png][تصویر: confused.png][تصویر: confused.png]
برای پذیرایی مهمان از دخانیات (قلیان ) استفاده میشده
من این مطلب را از کتاب الفبای مهدویت خوانده ام . آیت الله مرعشی نجفی در دیدار امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در مسجد سهله به حضرت صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چای قهوه و دخانیات را تعادف می کنند و می پرسند که آیا میل دارید برایتان بیاورم ؟ و حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می فرمایند : این امور از فضولات زندگی است و از این فضولات به دوریم .
دوست عزیز قبلا برای مهمانی ها استفاده میشده . خیلی از پدربزرگ و مادربزرگ های الان قلیانی هستند . مثل مادر بزرگ خودم
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، مفقود الاثر ، hesam110 ، كارمند پيمانی ، areeiiyan
۱۰:۱۱, ۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۱۰:۱۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۸/دی/۹۱ ۹:۵۵)انصارالمهدی نوشته است:  دوست عزیز ایشون در حال ساخت مستند هستند و شاید این فیلم را منتشر کنند . اگر متن را مطالعه کنید متوجه می شوید که . . .

شاید فیلم را منتشر کنند . تا کی ذهن ها آمده دریافت این مطلب را داشته باشند . شاید درج این مطلب هم نوعی آمداگی ذهنی را بوجوید آورد .
شما با وحود اینکه ناظر انجمن سینما در بیداری اندیشه هستید شاید فراموش کرده اید رسانه دارای انواع مخاطب است و اگر فیلمی در این زمینه (همان پروپاگاندا به قول شما ) ساخته میشد دارای مخاطبین مخصوص به خود بود اما چون خبر است باید فلان خبرگزاری آن را تایید کند !!؟؟
از کی معجزه را خبرگزاری ها تایید می کنند ؟ وعده ی صادق دارای مخاطبی مخصوص و اخباری مخصوص تر است و از قدیم الایام تا اکنون خیلی ها از این موارد را قبول نکرده و نخواهند کرد .
دوست عزیز بعضی خبرها پذیرش عام ندارند و دلیلی هم نیست که چون پذیرش عام ندارند پس متتشر نشود
یا علی

هیچ اعتباری به خبرگزاری های حتی داخلی هم نیست بعضی اخبار حاشیه ای بارها شده پخش شده ولی بعدا مشخص شده جعلی بود
مثلا خودتان سرچ کنید درباره ی اولین پهباد عمود پرواز ساخت یکی از دانشگاه های ایران که چند وقت پیش خبرش را در تلوزیون فله ای در بخش های خبری به صورت خبر کوتاه و حاشیه ای پخش کردند و بعد معلوم شد عکس ادعایی متعلق به طرح ناموفق چند دانشجو در ژاپن بوده و....ConfusedConfusedConfused

یا خبری در مورد ارم پپسی روی ماه که سایت های خبری معتبر فله ای ان را انتشار دادندAngry و بعد مشخص شد دروغ بود.

من سایت وعده ی صادق رو زیر سوال نمیبرم چون مقالاتش رو قبول دارم و بارها از مقالات عالیش استفاده کردم
ولی بخش خبرش را خود جناب خادم الامام به روز نمیکند و فقط بر روی این بخش نظارت دارتد و تمام اخبار این بخش جمع اوری اخبار مهدوی و سیاسی از خبرگزاری های معتبر است
این که سریع یک خبر را قبول نکنیم بد نیست
وگرنه امکان این هست که این مساله واقعیت داشته باشد .
انشاالله وقتی فیلم مستندش پخش شد بیشتر به صحت این خبر امیدوار کننده و بشارت بخش پی میبریم ولی یک مساله دیگر هم یادمان نرود گاهی یک بشارت حجت تمامی برای یک نفر است نه برای یک جامعهWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انصارالمهدی ، كارمند پيمانی
۱۳:۵۲, ۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۱۳:۵۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #6

جناب انصار المهدی این مسائل فقط ایجاد شبهه است .
این اخبار بی پایه و اساس است و موجب سو استفاده ی خیلی ها میشود هیچکس هم نمیتواند این قبیل اخبار را اثبات کند خود من که باور نمیکنم حتی اگر از زبان همسر شهید اندرزگو بشنوم Wink.
همین اقایان هستند که با پخش مسائل بی پایه و اساس که به هیچ وجه نمیتوان ان را اثبات نمود فقط ایجاد جو کاذب میکنند من هم به عنوان ناظر تالار اینگونه نظر نمیدهم من یک کاربر هستم مثه بقیه کاربران و این خبر تو خالی را باور نمیکنم .
همین عکس کودک سر بریده را هم که تالار زدند منبع اش وعده صادق است به قدری کذب و بی اساس است که برای اثباتش به جدال باید پرداخت .
در ضمن مردم ایران به خاطر این قبیل حرکات به شهدا احترام نمیگذارند به خاطر خونی که در راه دین و وطنشان داده اند احترام میگذارند .
بگذارید من هم یه خبر به همین سبک تولید کنم :

برای ساخت مستند زندگی شهید ابشناسان به خدمت خانواده اش رفتیم همسر ایشان جمله ای گفت که تکان دهنده بود میگفت :
شهید ابشناسان روزی بسیار اشفته حال بود از وی درباره ی حالش پرسیدم گفت : در سال 88 فتنه ای میشود که در ان شما باید به پای نظام بایستید و در نماز جمعه از رهبر ایران حمایت کنید
در سال 88 یاد سخن شهید افتادم و اعضای فامیل و همسایه را با خود به نماز جمعه بردم .

WinkWinkWink

بخش اخبار سایت وعده صادق = نشر اکاذیب

کلا عاشق معجزه و ماورا هستن .

سیاست و جنگ عرصه اقدامات رئال است . نه فیلم های تخیلی!!! برای من صحبت های همسر شهید اندرزگو و اقای یامین پور سند نیست ! من نیاز به دلیل عقلی برای باور انقلاب اسلام دارم نه حرفهای یک مجری صدا و سیما و همسر شهید !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۱۶:۵۶, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول: سیاست و جنگ عرصه اقدامات رئال است . نه فیلم های تخیلی!!! برای من صحبت های همسر شهید اندرزگو و اقای یامین پور سند نیست ! من نیاز به دلیل عقلی برای باور انقلاب اسلام دارم نه حرفهای یک مجری صدا و سیما و همسر شهید !

بله دوست عزیز
شاید جانبداری بنده در پست قبل شما را به اشتباه به حمایت بنده از صحبت شخص یامین پور بیندازد . بنده نه از صحبت شخص یامین پور و نه از صحبت همسر شهید اندرزگو حمایت می کنم بلکه لب کلام بنده نگاه کلی به این قضیه بود . کسی نمی تواند منکر کرامات در دین اسلام شود . هستند انسان های صاحب فضلی که صحبت آن ها برای اهل تفکر قابل تامل است . دیدگاه صفر و صدی به این قضیه کاملا اشتباه است . آیت الله بهجت را کسی نیست در ایران که نشناسد

نقل قول: در ضمن مردم ایران به خاطر این قبیل حرکات به شهدا احترام نمیگذارند به خاطر خونی که در راه دین و وطنشان داده اند احترام میگذارند .

تنها به همین خاطر ؟

همه چیز در دایره عقل نمی گنجد
البته گسترش این مطالب به صورت عام هم جای بازنگری دارد و به قول شما دستاویز معاندین می شود
یا علی
۱۸:۰۱, ۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۱۸:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #8

جناب انصار المهدی .
هر کنشی یک واکنش دارد .
فقط پخش کردن این مطالب هنر نیست که بگوئیم در جبهه ی جنگ نرم فعالیت میکنیم و مطلب میزنیم ایا این مطالب در صورت وارد کردن شبهه قابل اثبات هستند ؟ خیر .
من منکر کرامات و معجزاتی که در دین اسلام هست نمیشوم ولی این حرفها برای منبر است نه فضای عمومی مثه اینترنت چون ادم ضد انقلاب با این حرفها نظرش عوض نمیشود . اما اگر بحث بر سر باز کردن قوطی نوشابه برای خودمان است موردی ندارد . در صورت فقط این اخبار باعث تمسخر میشود نه چیزه دیگر .
گمان میکنم منظور من کاملا واضح است و در صورت امکان خواهش میکنم که ادامه ندهید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۱۹:۵۸, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
واقعا شما به هم چین چیز هایی برای اعتقاد داشتن یا نداشتن استناد می کنید.
به این که یه آدم زغال کف دستش بگیره، نسوزه ، پیشگویی میکنه حالا بر فرض اگه همین شهید گرام ومحترم می گفت آره یکی میاد پدرتونو در می یاره و فلان فلانتون میکنه شما ها هم حتما می گفتید آره دیگه پس سید علی (جانم فدایش) خیلی .....

استدلال شما برای یار و پیرو یکی شدن اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید گفته بشه برای استحکام ایمان و عقیده
به نظر من کسی که به هدف و آرمانش ایمان داره نیازی به این جور مبحث ها هم نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Lord_Contemno
۱۷:۵۴, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
به قول معروف هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
اجازه بدید یه خاطره از خودم بگم در همین مورد
یکی از اساتید دانشگاه فکر میکنم توی کلاس اندیشه بود
یکی از کرامات عرفای معاصر رو بازگو کرد. در مورد طی الارض بود
داستان این بود که یکی از علما برای نماز جماعت میبایست در شهری حضور پیدا میکردن که بی اطلاع بودن از این قضیه
چند دقیقه قبل از شروع نماز با ایشون تماس میگیرن و میگن چرا تشریف نمیارید ایشون هم میگن که من در فلان شهر هستم .
بعد از اینکه قضیه رو براشون توضیح میدن ایشون هم میگن که شما نگران نباشید و درست چند دقیقه بعد در نماز جماعت حاضر میشن.
استاد ما بنده ی خدا با هیجان این موضوع رو تعریف کرد و از بچه ها پرسید : خوب نظرتون چیه ؟
یکی از ته کلاس گفت: خوب معلومه ! خالی بسته !!!
بعد هم همه هر هر خندیدن!!!
ما بعد از کلاس کلی با استاد صحبت کردیم که چرا این مطالب رو توی همچین کلاسی که ظرفیتش رو ندارن بازگو می کنید.
نظر استاد این بود که این مطالب بالاخره باید از یه طریقی به گوش همه برسه
حالا به نظرم دلیل انتشار اخبار از این دست هم همینه که بعضی از سایت ها اعتقاد دارن که این مطالب باید بازگو بشه.
گرچه
وقتی آدم تبعاتش رو نگاه میکنه
به این نتیجه میرسه که بار منفی این مطالب بسیار بیشتر از تاثیر مثبتش هست.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، N.Mahdavian ، Reza2035 ، دل خسته ، rastin ، Havbb 110 ، كارمند پيمانی ، میلاد.م ، salman313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا