کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کجایند آدم خوبا؟
۱۲:۱۶, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
واقعا حالا میفهمم چرا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمیاد!
نمیدونم اینایی که توی سایت میان حرف از خوبی ها میزنن واقعا آدم خوب هستن یا اینکه ظاهرشون خوبه چون فقط توی این سایتای مذهبی آدم خوب پیدا میشه. نمیدونم اینجا اینجوریه یا همه جا مثل اینجایه. به جز تعدادی انگشت شمار، آدم خوب نمیبینم. آخه چه وضعشه مثلا اینا مسلمون هستند. از چی بگم؟ میای بچه خوب بشی آدمو مسخره میکنن. آخه هرجور گناه و کثافت کاری میکنن حالا این که چیزی نیست کارشون رسیده جایی که به ائمه توهین میکنن. آدم دلش میخواد از گلوش بگیره چشماش بریزه بیرون.
حالا اونا رو ولش کن من از مثلا خوبا بگم. دیروز هم اتاقیم اومده پیشم یک فایل پی دی اف آورده که من ویرایشش کنم و اسم اونو به جای یه نفر دیگه بزنم و این آقا بره با تقلب نمره خوب از استاد بگیره. بهش میگم دوست عزیز این کار تو تقلبه گناهه دوستام میزنن زیر خنده منو مسخره میکنن(مگه کمک به تقلب و تقلب گناه نیست؟) فکر میکنه من شوخی میکنم.بعد بهم میگه مگه تو هیچ گناهی نمیکنی؟مثلا وضو میگیری آب اسراف نمیکنی؟میگم تا جایی که بتونم نه چرا اسراف کنم. آخرشم واسش درست نکردم از دستم ناراحت شد بهم فحش هم داد توهین هم کرد منم عصبانی شدم منم توهین کردم و کارو بدتر کردم بعدشم ازم قهر کرد و بهم گفت حالش از من بهم میخوره.
حالا هم اتاقی دیگه من هم با من رو دنده لج افتاده فقط منتظر من یک خطا یا گناه بکنم بعد بگه ببین تو گناه میکنی پس چرا به اون کمک نکردی؟ میگم چه ربطی داره ما که معصوم نیستیم اشتباه داریم ولی اینا دلیل نیست که گناه های دیگه رو هم انجام بدیم. خسته شدم.
از چی بگم؟کجایند آدم خوبا؟ حقیقتش من که از اومدن امام زمان(علیه السلام) با کارایی که این آدما میکنن ناامید شدم.
بعدشم وقتی اطراف ما آدم خوب نباشه چه جوری ما خوب باشیم؟لطفا کمک کنید یکم بهم امید بدین.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Reza2035 ، sajad0511 ، farzad313 ، جویای حقیقت ، بچه شیعه ، heaven ، N.Mahdavian ، aboutorab ، مجید املشی ، soheyl68 ، نسیم ، انتصـار ، sarallah
۱۲:۳۳, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #2

بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام

حتما این حدیث رو شنیدید که :"درآخرالزمان نگه داشتن دین مثل نگه داشتن ذغال برافروخته دردست است."

هرچه جلوترمیرویم هم دینداری سخته،وهم هزینه های نگه داشتن آن.اینکه حاضرنشدید کاری که قبول نداشتید یعنی "تقلب" کردن رو انجام بدید ودرگناه دوستتون شریک بشید درسته اما درمقابل توهین دوستتون هم نباید متقابلا توهین کنید.شاید بهتر باشه همانطورکه درانجام ندادن وشریک نشدن درگناه مصمم بمانید اما ازدوستتان بابت توهینی که به او کردید معذرت خواهی کنید. شاید اینطوری اون به زشتی کارش پی ببره وشماهم از افکارمزاحم خلاص بشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: farzad313 ، جویای حقیقت ، مهدی2012 ، بچه شیعه ، heaven ، N.Mahdavian ، aboutorab ، soheyl68 ، انتصـار
۱۳:۱۵, ۹/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۱ ۱۳:۴۰ توسط sajad0511.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۹/دی/۹۱ ۱۲:۱۶)mahdi2012 نوشته است:  سلام
واقعا حالا میفهمم چرا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمیاد!
نمیدونم اینایی که توی سایت میان حرف از خوبی ها میزنن واقعا آدم خوب هستن یا اینکه ظاهرشون خوبه چون فقط توی این سایتای مذهبی آدم خوب پیدا میشه. نمیدونم اینجا اینجوریه یا همه جا مثل اینجایه. به جز تعدادی انگشت شمار، آدم خوب نمیبینم. آخه چه وضعشه مثلا اینا مسلمون هستند. از چی بگم؟ میای بچه خوب بشی آدمو مسخره

اخ قربون دهنت حرف دلمو زدی
مهدی جان یک چیز میگم عمل کن اگه نتیجه ندیدی هرچی میخوای بهم بگو
از هر دو جهان بگزر تنها زنوتنها خور ****** تا ملک و ملک گویند تنهات مبارک باد
واقعا تو ی این زمونه بجز دوری از مردم جور دیگه ای نمی تونی ایمانتو نگه داری
توی کتاب ارشاد القلوب هم به این اشاره شده:
((بدان كه تمام خوبيها در گوشه‏نشينى و دورى از مردم است زيرا كه بواسطه كناره‏گيرى اخلاص در عمل بدست آيد و در غيبت و سخن چينى و بيهوده گوئى بسته مى‏شود و سلامتى چشم و گوش در اعتزال از مردم است و دورى كردن از مردم نشانه‏ى انس با خداست و از سفيان ثورى نقل شده كه گفت خواستم بر حضرت جعفر بن محمّد عليه السّلام وارد شوم اجازه‏ى ورود خواستم و اجازه داد او را در زير زمينى ديدم دوازده پله داشت عرضكردم اى پسر رسول خدا شما درين گوشه‏ى انزوا قرار گرفته‏ايد با اينكه مردم بشما نياز دارند حضرت فرمود: اى سفيان روزگار فاسد و بد شده برادران نيز بد شده‏اند و همه چيز عوض گرديده بدين جهت تنهائى را اختيار كرديم‏)) ارشاد القلوب ج 1 صفحه ی 239
منظورم اینکه هر کی مسخرت کرد باهاش قطع رابطه کن من خودم همین مشکل تو رو دارم با قطع رابطه کردن تقریبا 50 درصد این مشکلم حل شد
و همیشه یاد این ایه ها باش
إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا
و ما عند اللّه خیر و أبقی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مهدی2012 ، aboutorab ، soheyl68 ، انتصـار
۱۳:۲۴, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
قرآن میفرماید:
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر اینکه خودشان بخواهد.
حالا اینقدر منتظر افزایش ظلم نباشید. باید دسته جمعی گفت خدا غلط کردیم. ظلم و جور رو از جامعه ریشه کن کنیم.
اگر امام زمان همینجوری بیاد که خودمون کشتیمش.
الان هر حدیث آخرالزمان به وقوع میپیونده تو دلمون اظهار شادی میکنیم که امام زمان میخواد بیاد. ولی در اصل باید گریه کرد.
امام زمان تا وقتی که آدم نشیم نمیاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مهدی2012 ، بچه شیعه ، sajad0511 ، soheyl68 ، انتصـار
۱۳:۵۹, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
ممنون از راهنماییتون حرفاتون کاملا درسته منم اگه دوستم اومد ازش معذرت خواهی میکنم.خدا هممون رو هدایت کنه و گناهانمون رو ببخشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68
۱۴:۳۳, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
(۹/دی/۹۱ ۱۳:۱۵)sajad0511 نوشته است:  اخ قربون دهنت حرف دلمو زدی
مهدی جان یک چیز میگم عمل کن اگه نتیجه ندیدی هرچی میخوای بهم بگو
از هر دو جهان بگزر تنها زنوتنها خور ****** تا ملک و ملک گویند تنهات مبارک باد
واقعا تو ی این زمونه بجز دوری از مردم جور دیگه ای نمی تونی ایمانتو نگه داری
توی کتاب ارشاد القلوب هم به این اشاره شده:
((بدان كه تمام خوبيها در گوشه‏نشينى و دورى از مردم است زيرا كه بواسطه كناره‏گيرى اخلاص در عمل بدست آيد و در غيبت و سخن چينى و بيهوده گوئى بسته مى‏شود و سلامتى چشم و گوش در اعتزال از مردم است و دورى كردن از مردم نشانه‏ى انس با خداست و از سفيان ثورى نقل شده كه گفت خواستم بر حضرت جعفر بن محمّد عليه السّلام وارد شوم اجازه‏ى ورود خواستم و اجازه داد او را در زير زمينى ديدم دوازده پله داشت عرضكردم اى پسر رسول خدا شما درين گوشه‏ى انزوا قرار گرفته‏ايد با اينكه مردم بشما نياز دارند حضرت فرمود: اى سفيان روزگار فاسد و بد شده برادران نيز بد شده‏اند و همه چيز عوض گرديده بدين جهت تنهائى را اختيار كرديم‏)) ارشاد القلوب ج 1 صفحه ی 239
منظورم اینکه هر کی مسخرت کرد باهاش قطع رابطه کن من خودم همین مشکل تو رو دارم با قطع رابطه کردن تقریبا 50 درصد این مشکلم حل شد
و همیشه یاد این ایه ها باش
إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا
و ما عند اللّه خیر و أبقی
سلام. بنده با نظر شما موافق نیستم! به خاطر اینکه آدم وقتی بره یه گوشه بشینه بگه من دیندارم که کار شق القمری نکرده! ماها که به حساب خودمون یکم اعتقادات دینی داریم باید بریم تو جامعه و مشکلات رو حل کنیم! ما اگه تو خونه بشینیم پس کی امر به معروف کنه! کی نهی از منکر کنه! هر روز ظلم و فساد بیشتر و ماهم گوشه نشین تر...! اگه ما بشینیم کی بره پستهای مهم رو در اختیار بگیره؟! یه مشت آدم فاسد؟!(تعریف از خودم نباشه!). نه عزیز من سخت نیست که بری یه گوشه بشینی و دینداری بکنی، سخت اینه که تو آب بری و خیس نشی...!Wink

امام علی(علیه السلام): همه کارهای نیک و جهاد، در برابر امر به معروف و نهی از منکر، مانند قطره ای در برابر دریاست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، soheyl68
۱۶:۱۸, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
البته دوست عزیز حرف شما هم درسته و به نکته خوبی اشاره کردین. امر به معروف و نهی از منکر که جای خودش هست و باید باشه ولی باید دید خود فرد و موقعیت چه جوریه. وقتی با مردم بودن باعث بشه ایمان فرد ضعیف بشه بهتره که تنها باشه مثلا یه فرد تنها باشه بهتر از اینه که با چهار نفر نامسلمون هم اتاق باشه. و یا مثلا یه فرد اگه تنها باشه شاید به گناه بیفته پس بهتره این فرد تنها نباشه. البته اوقاتی تنها و با خدا بودن خیلی خوبه. همیشه باید در شرایطی باشیم که به خدا نزدیکتر شویم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، soheyl68 ، یاســین
۱۳:۲۳, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
در حال ایجاد موضوع جدید بودم که این موضوع رو دیدم.
به نظر من مذهبی ها باید خوب زندگی کنند. شاد و با نشاط. و به موفقیت برسند.
این موضوع هم در شرایط خانوادگی هست؛ یعنی اگر یک فرد در خانواده، مذهبی هست و بقیه نیستن، باید پای عقایدش بایسته و رشد کنه و بقیه با دیدن اون، به دین علاقه مند بشن.
در کشور هم باید مذهبی ها نشون بدن که آینده ی بهتری دارند و مثلا آمار طلاق و بزهکاری و ... کمتر هست در زندگی هاشون.
و در جهان هم مسلمانان هستن که باید با زندگی بهترشون، نشون بدن که اسلام چه نقشی در زندگی آدم ها داره و تاثیرشو نشون بدن. تا بقیه جذب بشن.

این که می گن تنها باش اما دینتو حفظ کن و ارزش های دینتو حفظ کن یا می گن در جمع باش و از ارزش ها تخطی نکن، هر دو درست هست.
تنهایی به معنای همرنگ جماعت نشدنه. یعنی باید ثبات شخصیت داشته باشی، عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باشی و خودت باشی.
و اجتماعی بودن یعنی با بقیه هم باشی (نه با هر کس).
مثلا من در جمع افرادی می رم که از حرف زدشون حالم به هم می خوره. یعنی پوچ مغزهای کم نظیزی هستند. اما زمانی می رم که مدت کوتاهی پیششون باشم و سعی می کنم طوری رفتار کنم که اون ها به تغییر کردن فکر کنن. براشون نسخه نمی پیچم. فقط می خوام فکر کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، sagheb ، sarallah ، مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا