|
ایا شما در زندگی هدف دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۱۷:۱۶, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
صلوات خداوند بر ائمه الهدی و خاتم المرسلین قصدم از نوشتن این تایپیک آشنایی خودم با اهداف زندگی است نمیدانم شما چه زمانی این فکر به ذهنتان خطور کرده است که اصلا برای چه به دنیا امدیم هدف چیست راهنما چیست و از این نوع سوالات من هم از مدتها پیش به دنبال جواب برخی از این سوالات رفته و تا کمی قانع و به کار بسته ام اما وقتی در سیر زندگی پیش میروی خیلی سخت میشود که بفهمی هدف چیست ؟بعضی ها میگویند باید به رضای خدا راضی بود و بعضی میگویند هر چه بادا باد لطفا راهنماییم کنید . با تشکر. |
|||
|
|
۱:۲۶, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام.
اصولا داشتن هدف هست که به زندگی آدمی جهت میدهد.اگر هدف نداشته باشید,نمیتوانید در یک مسیر ثابت, قدم بردارید. داشتن هدف و انتخاب هدف هم هرچه که باشد,میتواند مواردی چند را دربربگیرد. 1)حتما رضایت خدا در آن باشد. 2)حتما نتیجه و فایده اخروی و دنیوی داشته باشد. 3)باعث شود در زندگی خود حتما از نظر معنوی پیشرفت کنید. البته این ها را از روی تجربه میگویم.چیزهایی است که در زندگی به آن رسیده ام.من عمیقا به این معتقدم که نباید اهداف دنیوی ما را از هدف اصلیمان که قرب الهی است دور سازد و نباید سرگرم اهداف کوچک دنیایی بشویم.فقط در حد ضرورت وقتمان را معطوف آن کنیم.(مثلا اینکه آیا دانشگاه رفتن در آینده و پیشرفت من به واقع نقشی دارد یا خیر؟ من گاهی از خودم میپرسم,اگر دانشگاه نمیرفتم آیا موفق تر نبودم؟) درکل اگر میخواهید,در تمام موقعیت های زندگیتان تصمیم درستی بگیرید,حتما یک هدف مقدس و مهم در زندگی انتخاب کنید. التبه اهداف کوتاه مدت و بلند مدت وگاهی ابدی هستند. باید سعی کنید آنها در طول یکدیگر قرار داشته باشند.به این معنا که رسیدن به یکی از آنها,مانع رسیدن به دیگری نشود.مثلا هدفی نباشد که شما را از هدف اصلیتان که رضایت خداست,دور سازد. توکل به خدا و درخواست از او برای اینکه خودش راهی که متناسب باخلقت شما و هدف از خلقت شما بوده را, پیش پایتان قرار دهد ,را فراموش نکنید. در پناه خدا. |
|||
|
|
۲:۰۴, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من وقتی این سوال توی ذهنم اومد خیلی بچه بودم و چون جوابی نداشتم به خودم گفتم ولش بابا اگه من نرم دنبالش حتما اون میاد دنبالم.
اما نیومد کمی که بزرگ تر شدم گفتم سمان بیا در حال زندگی کنیم و به قول معروف خربزه رو بچسب که نان حرف است. ![]() و اما حالا به این نتیجه رسیدم که هدف داشته باشم البته در مورد من دوتا هدف صدق می کنه که رابطه هر دو طولی ان و وقتی مشکلات و یا به قول معروف زندگی برای آدم کارتاشو رو می کنه نباید از هدفت دور بشی حتی اگه همه دنیا مخالفشن اگر به هدفت ایمان داری اما اگه نه نمیتونی به هر دلیلی اهم و مهم کن ببین کدوم مهم تره و البته هیچ وقت توکلتو از دست نده آدم باید یادش باشه نا امیدی بسی امید است آدم باید کارشو انجام بده بقیه اش با بالایی موفق باشی و سربلند |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام و با تشکر از توجهتون / راه تشخیص اینکه رضایت خداوند در چیست را باید از کجا فهمید ؟
|
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با تشکر از شما بابت این تاپیک خوب.
راه تشخیص رضایت خداوند ابتدا این است که ابتدا شناختی بتوانیم از خداوند متعال داشته باشیم.... اینکه بدانیم اصلا جایگاه خداوند در عالم هستی کجاست، او کیست؟ اینکه او منشا همه خوبیهاست یعنی چی؟ این مراحل به نظر حقیر پله پله ای است... ولی یک چیزی خیلی خیلی مهم که من در این راه یاد گرفته ام اینه که اگر بخواهی فقط اگر بخواهی، خودشان دستت را می گیرند و دگر رهایت نمی کنند. مهم این خواستن است، مهم این است که میخواهی در بهشت چقدر خانه ات نزدیک به خانه مولا علی علیه السلام باشد؟؟؟ حالا این خواستن از کجا سرچشمه می گیرد؟؟؟؟ نفس انسان. این نفس انسان است که میخواهد در راه لبخند امام زمان قدم بگذارد یا موجبات ناراحتی ایشان را فراهم نماید... لذاست که امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: من عرف نفسه فقد عرف ربه. یا علی علیه السلام مدد |
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام چرا بحثو ادامه ندادید تازه داشت جالب می شد. می گم من یه هدف خیلی خیلی بزرگ دارم ولی می ترسم از اینکه عمرمو پاش بذارم تهش اون دنیا با کله از پل بندازنم پایین ![]() چه کنم؟؟؟ در پناه حق موفق باشید یا علی(علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من حس میکنم هدف واسه این دنیا یعنی
دوست دارس از چه راهی و خدمت تو چه لباسی به خدا نزدیک بشی وگرنه ته هدفای هممون که باید خدا باشه وگرنه رسما ول معطلیم |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام آره فلسفه اولیش همینه ولی چقدر مطمئن باشم که منحرف نمی شم و یا از اول اشتباه نمی رم در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام)مدد |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۱ ۲۰:۰۵)ضحی نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم از خدا کمک بخواین و کاملا مطمئن باشین که همه جوره هواتونو داره اول کار با قرآن،احادیث و... بسنجین تا جایی که حس کنین راه اشتباه نیست بعد دو رکعت نماز شکر بخونین و حرکت رو شروع کنین شک نکنین اگر همه چیز رو و دقیقا همه چیز رو بسپرین دست خود خدا خودش نمیزاره از راه مبحرف بشین یا اگه اشتباه باشه شمارو از برمیگردونه و راه بهتر میزاره جلوتون کسی منکر این نیست که خدا دست کسی رو که فقط چشم به خودش داره ول نمیکنه |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
قبلنا که بچه تر بودم(حدودا7-8سال پیش!) دلم میخواست بازیگر شم!اصن بازیگری هدفم بود تو زندگی!ولی خب نشد!
بزرگتر شدم اومدم دبیرستان رفتم پینگ-پنگ،مدالم اوردم ولی دکترم اجازه نداد برم جلوتر...اونم هدفم بودکه..نشد! اما الان... یکی دو سال پیش اتفاقی افتاد تو زندگیم که کلا طرز زندگیم عوض شد..دیگه هر کاری که میکردم فقط خوشحالی گل نرگسو در نظر داشتم و آرزوی سربازی آقام.. از این عشق، رسیدم به عشق خدام (تاحدی!)و آرامشی که همیشه آرزوشو داشتم..دیگه نه واسم بازیگری مهمه،نه پینگ-پنگی که بخاطرش خودمو به در و دیوار زدم..نمیگم کلا از همه چیز این دنیا بریدم،نه!ولی دیگه واقعا با تمام وجودم به این نتیجه رسیدم که خدای من،معشوق ابدی من،بهترینو برام میخواد..هیچ چیز تو این دنیا بی حکمت نیست..خلاصه یاد گرفتم همه جوره به خدام اعتماد کنم.. همه اینا رو گفتم که بگم درسته که هدف فقط یه چیز الهی نیست،ممکنه تو این دنیا خیلی چیزا هدفتون باشه اما یادتون باشه اگه به اهداف دنیاییتون رسیدید یا نه،در هر صورت اینا فقط وسیله اند واسه رسیدن به خدا.. خلاصه اینکه هیچوقت هدف اصلی زندگیتونو به یه چیز دنیایی گره نزنید!فقط همین! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| در مورد سبک زندگی خودتان چه نظری دارید؟ | علائم ظهور | 3 | 2,472 |