|
در مورد سبک زندگی خودتان چه نظری دارید؟
|
|
۰:۴۷, ۱۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
قسمت جدیدی بی سر و صدا اضافه شده ![]() من خودم زیاد به تاپیکهای کپی سر نمی زنم و دوست دارم از این قسمت جدید به خوبی استفاده کنیم و مشارکت عمومی داشته باشیم تا چیزهای مفیدی از هم یاد بگیریم برای شروع چطوره سبک زندگی خودمون رو بررسی و نقد کنیم و راهکارهایی برای بهتر شدنش بدیم؟ موافقید؟ البته شاید بهتر باشه برای هر زمینه از زندگی یک تاپیک داشته باشیم. در اقتصاد. در کار و تحصیل. در فرهنگ. در ورزش. در تفریح و سایر چیزها فعلا با همین تاپیک کلی استارت می زنیم و اگر مفید بود، تفکیک می کنیم ![]() با چند سوال شروع می کنم. بقیشو خودتون ادامه بدید ![]() 1-به طور کل مهمترین نقاط قوت زندگی شما چه چیزهاییست؟ مثل اخلاق و رفتار و تخصصهایی که کسب کردید و جایگاه اجتماعی که دارید و ... 2- مهمترین نقاط ضعف و کم کاری ها در زندگی شما چیست؟ 3- اولویت های شما در زندگی چیه؟ الان دنبال چی هستید؟ 4-اهداف کوتاه مدت و میان مدت و در نهایت آرمانهای شما در زندگی چیه؟ (اخیرا بلاهای زیادی سر تاپیکهای این حقیر میاد. لطفا اگر امکانش بود قبل از هرگونه انهدام و ادغام یک اطلاعی بدید.ممنون) |
|||
|
|
۹:۲۱, ۱۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۲ ۰:۴۷)علائم ظهور نوشته است: سلام سلام همینطوره. بعد از بررسی دیده شد که خیلی از تاپیک ها در جای درست خودشون قرار ندارن و وجود چنین بخشی احساس شد. بحث در مورد سبک زندگی می تواند در زیستنمان بسیار تاثیرگذار باشد. (۱۶/فروردین/۹۲ ۰:۴۷)علائم ظهور نوشته است: البته شاید بهتر باشه برای هر زمینه از زندگی یک تاپیک داشته باشیم. در اقتصاد. در کار و تحصیل. در فرهنگ. در ورزش. در تفریح و سایر چیزها انشاالله قصد است که در این بخش به همین مواردی که فرمودید پرداخته بشه. مواردی مثل: الگوی مصرف، بهینه سازی و ... |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۲۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برادر خودت سوالاتت رو جواب بده ما رومون نمیشه
![]() ![]() / خجالت میکشیم
|
|||
|
۱۹:۱۶, ۲۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول: با چند سوال شروع می کنم. بقیشو خودتون ادامه بدیداینا همش سوال شخصیه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایا شما در زندگی هدف دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | fatemehsadat | 26 | 12,992 |
۱۹/فروردین/۹۳ ۱۲:۲۶ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش سبک زندگی | Tolou | 2 | 2,850 |
۲۶/مهر/۹۲ ۰:۴۶ آخرین ارسال: مجید املشی |
|

![[تصویر: bestlife.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/image/bestlife.jpg)

![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)