کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ میان جهل مشتاق و دانش بخشنده
۲۱:۲۰, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[/b]هُوَالنّور
آنکه همواره به چگونه ساختن میاندیشد همنشین نور میگردد
سلام این منِ بی من پیشکش شما نازنین بندۀ خدا دوستِ خالقِ یکتا، که هنوز هم بدون احساس خستگی و ناامیدی باطل در حال جستجو و تحقیق برای کشف حقیقت ناب اینگونه قدردان زمان میباشی. پس تردید مدار که اوست بینا و شنوا و آگاه به این اشتیاق زیبایت، و پیش از این هم در نامۀ آخرین خود که برای تمام بندگانش به صورت کتابی درخشنده بنام قرآن ارسال داشته بر تمام عاشقانش سلام و درود فرستاده و به آنها ابراز عشق نموده ،خوشا بحال شما خوانندۀ عزیز و تمام عاشقان حقیقت جو.
پیش از پرداختن به موضوع مورد نظر از شما مهربان دوست و همنوع افتخار انگیزم تقاضا دارم به عنوان موجود زنده ای ملّقب به نام انسان متفکّر ، پس از مطالعۀ متن زیر عقاید زیبای خود را ،موافق یا مخالف ، نزد خود نگه مدار که همانا کثرت گزینی برابر است با دعوت از شیطان،
در ملکوت خالق مهربانمان انسان مخالف اما تسلیم و مشتاق به کسب ایمان را بارها ارزشمند تر و محبوبتر از انسانی میشمارند که دریچۀ ورودی جعبۀ عقاید خود را مسدود ساخته و در غرور ویرانگر خداپرستی خیالی و باطل خود خفته است و یا موجوداتی که بمانند مُردگان زنده نما سراسر طول حیات خود را مشغول دیدن و شنیدنند اما همچون آبی راکد و بد بو بیحرکتند و اسیر تاریکیهای خویش ، دوست و همسفر نازنینم، بدون بیان تفسیری دیگر از حقایقی از این قبیل ،در جهت بیان اصل مطلب آنگونه که آگاهی ،هرمخلوقی که اقامت در جهان هستی را برگزیده همواره در رود هستی جاریست و از رحمت این جریان، همواره تازه و زنده و جاودان خواهد ماند، بنابراین اجازه بده عقایدت در این رود جاری شود چرا که تمام عقاید موجود در جهان هستی ( مخالف یا موافق ) که در درون ذهن انسانها اسیر مانده اند میتوانند با جاری شدنشان توسط انسانها، میزان آب این رود جاری شده از ازل را بیش از پیش کرده و از نوری که از گردش رحمانی این آبها حاصل میشود تاریکیهای خود را بشویند و پس از هفت بار گردش کُلّی در طوافی حقیقی یکپارچه نور گردند و بدین طریق به جمع تمام پاکان حاضر در لااله الا الله حقیقت پرور بپیوندند.
مطالبی که در این متن و متنهای مربوط به این مبحث که در فرصتهای بعدی به خواست یکتا خالق نظام دهنده مطرح میشود مجموعه ایست بنام ((پرسش و پاسخ میان جهل مشتاق و دانش بخشنده ))
مطلبمان را با تعریفی حقیقی آغاز میکنیم و سپس با مطرح ساختن پرسشی از آن تعریف ،به اتفاق هم به پاسخش میاندیشیم و آنرا در جعبۀ عقاید واقع در ذهنمان بررسی مینماییم .
_////جهانی که بشر در آن متولد میشود ،جهان نیستی و فناست ،و غالبا" مدتها در آن به حیات موقت و دروغین سرگرم است.////
پرسش جهل مشتاق: چرا به این جهان نسبت دروغین و نیستی میدهید در حالیکه آنچه میبینم را نمیتوانم منکر شوم و آنچه نمیبینم را بپذیرم،این غیر عادلانه و غیر منطقیست! و خداوند مهربان عادل است و مالک منطق
پاسخ دانش بخشنده و صبور:آنچه میبینی را هیچگاه جزو نیستی به حساب نیاور. معنی جملۀ مطرح شدۀ بالااینگونه نبوده بلکه تفسیر شما از جمله ایکه خواندی چنین بوده که این تفسیر صحیح نمیباشد، برای دستیابی به تفسیر درست این بار با هم جمله را مرور میکنیم، شاید حقیقت را دریابی ،گفتیم ((جهانی که بشر در آن متولد میشود)) نه جهانی که بشرمیبیند و تصور میکند در آن متولد شده!
جهل مشتاق:منظورتان نا مفهوم است و مرا دچار سردرگمی کرده لطفا" بیشتر توضیح دهید.
دانش بخشنده و صبور:در حقیقت جهانی که بشر در آن متولد میشود بمانند گوریست تاریک و خاموش که بشر در آن آرمیده باشد،آنچه را که میپنداری پس از مرگ ظاهری بر مُردگان خواهد گذشت در حقیقت خود شما هر لحظه با آن وقایع روبرویید،
جهل مشتاق: من کاملا" گیج شدم محبت کنید و مثالی آورید .
دانش بخشنده و صبور: یکی از بسیار دلایل موجودی که دین اسلام را کاملترین دین معرفی کرده این است که کتاب مقدس این دین و آیین جاری در آن در هر عصری زنده و حاضر است و قابل هدایت . تکان دادن مردگان در گور و تلقین دانسته هایی نظیر نام و نشان و دین و قبله و... نمایشی زیباست و بینظیرکه به فرمان خالق یگانه و حاضر در هر لحظه در راستای هدایت بندگانش تا به بندگانی که هنوز در فرصت رحمانی و ارزشمند حیات موقت قرار دارند همواره یادآور شود که همواره خداوندتان شما را از هر سو و به هر وسیله ای صدا میزند و بسوی خویش که همانا حضور هوشیارانه در لحظۀ حال میباشد میخواند ،و بدانید که چشمانتان شاهد حقایقی نظیر یکپارچگی و وحدت خالق یکتاست ،و زبانتان دایما" این حقیقت را شهادت میدهد، باشد که انسان بخود آمده و از گور تاریکی که در آن سرگرم دیدن رویاست بیرون آمده و قیام نماید و با قیامش پیش از پایان فرصت حیات موقت ،قیامتش را بدست خود سامان دهد.و تکان دادن مردگان هم مصائبیست که از رحمت خالق مهربان بربندگان در طول حیات موقت وارد میاید تا بلکه بواسطۀ این مصائب ناگهانی تکانی بر اندام خفته در گورشان افتد و بتوانند صدای خوش آهنگی که همواره آنها را میخواند،بشنوند تا خویش را بشناسند.
مؤذن بانگ برکش خلق برخیزد بخوان نام خدا تا دیو بگریزد
شهادت ده گواهی کن گواهی خواه بگو این، اینو، آن ،آن، هر چه خواهی خواه
بگو شب رفت و خط فاصله پیداست به چشم بازو بیداری که بر دریاست
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gerdu ، shahede hagh
۰:۲۳, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2

با سلام به نورحق عزیز
بنده دقایقی پیش با این سایت آشنا شدم که دلیل ورودم به این تالار پیشنهاد اکید یکی از دوستان بود برای خواندن مطالب جنابعالی در این تالار
برخلاف آنچه به حقیقت ذزست نوشته اید هیچیک از خوانندگان این مطلب ارزشمند تا بحال نظری نداده اند ،البته بجز دوست عزیزی که پیام تشکر برای جنابعالی ارسال داشت که به این انسان زنده تبریک میگویم و از اینجا سلام عرض میکنم.
برایم این نکته تعجب آور است که 19نفر تا بحال این مطلب را مطالعه نمودند و با وجودیکه جنابعالی در ابتدای مطلب توضیح جامع و با کیفیتی را ارایه نمودی گویا هیچیک از این عزیزان زنده بودن را بدرستی درک ننمودند ، فی الحال از این مباحث که بگذریم از جنابعالی به عنوان یک دوست درخواست میکنم این مطلب را اگر امکان دارد ادامه دهید و آگاهیهایی که در اختیار دارید را به همگان عرضه دارید .بنده دانشجوی ارشد خدا شناسی میباشم که باید اقرار کنم قدرت جذب این مطلب شما مرا برای خواندن باقی مطالب درج شده توسط شما در این تالار و مطالبی که امیدوارم بعداز این هم ارسال نمایید، بسیار مشتاق نمود.
با آرزوی دیدار شما
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nurehagh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]