کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقا مجتبی " گذری بر زندگی شریف آیت الله مجتبی تهرانی"
۱۴:۲۰, ۱۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۱ ۱۴:۲۳ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند بخشنده مهربان
[تصویر: aqa_mojtaba1.jpg]

آیت الله مجتبی تهرانی رحمه الله علیه

*** نیازی به القاب گوناگون نیست، همین که بگویی « آقا مجتبی » همه می‎دانند آن مجتهد صاحب رساله‎ای را می‎گویی که سال‎هاست درس اخلاق چهارشنبه هایش در خیابان ایران، گوش اهل معرفت در ایران و خارج از ایران را پُر کرده است.

همان شاگرد مبارز و مبرز امام که راه امام را در تهران، در پایتخت، در شهری که سال‎ها برای دور نگهداشتنش از معنویت تلاش کرده بودند، ادامه می‎دهد؛ همان شخصیتی که خیلی‎ها از ابهت و نفوذ نگاهش، پی به خیلی چیز‎ها بردند و هدایت‎ها یافتند چه برسد به آن‎هایی که پای درس‎ها و جلساتش، رشد کردند و امروز در عرصه‎‎های گوناگون به نظام و جامعه اسلامی خدمت می‎کنند.

مردی که در عصر ما زیست و در زندگی گهر بارش تندیسی بود از معارف الهی و اخلاق اسلامی ودر 13 دیماه 1391 در کمال ناباوری چشم از جهان فرو بست.

لذا به امید و لطف حضرت حق، آن‎قدر از ایشان خواهیم شنید و خواهیم گفت تا در حد توان، کتاب شخصیتی و معرفتی و سلوکی ایشان را با هم ورق بزنیم . .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، خادمة الزهرا ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، yektasepas ، بیداری اندیشه ، yamin ، كارمند پيمانی ، حسن.س. ، Ramin_Ghn ، یا ثارالله ، molasadra ، ترنم ، Agha sayyed ، میلاد.م ، Admirer ، paradise ، heaven ، Tolou ، ANTI satan ، saloomeh ، Farzaneh ، میثاق ، شیدا ، عبدالرحیم

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۹, ۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۲۰ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا

در دوره زمانی که صدای خود را بالا می بردند تا دیده شوند. در جایی که همه فریاد می زنند.
در دنیایی که حتی حرف خوب هم داشته باشی باید قبل آن جاذبه داشته باشی و رنگ و فرم تا صدایت را بشنوند !!!
در دنیایی که حتما باید رسانه ای تصمیم بگیرد تا دیده شوی .. .
هنوز هم هستند کسانی که خود رسانه اند و با سکوتشان فریاد می زنند.
هنوز هستند کسانی که مصداق کونو دعاه الناس بغیر السنتکم هستند .

ترجمه عمل اند.

نمونه اش آقا مجتبی رحمه الله.

ایشان می گفتند اگر میخواهی صدقه بدهی ،همینطوری صدقه نده؛

زرنگ باش، حواست جمع باشد،

صدقه را از طرف امام رضا (علیه السلام) برای سلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بده.برای دو معصوم است.

دو معصومی که خدا آنها را دوست دارد،ممکن نیست خداوند این صدقه تورا رد کند.

توهم اینجا حق واسطه گری ات را میگیری.

تو واسطه ای و همین حق واسطه گری است که اجازه می دهد تو به مراحل خاص برسی .

آقای کریمی از شاگردان

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، بیداری اندیشه ، Ramin_Ghn ، saloomeh ، Agha sayyed ، میثاق ، Farzaneh ، ترنم
۱۶:۲۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا

در اهمیت کار فرهنگی آقای هوایی از شاگردان استاد اینطور فرموده اند:

ایشان به کار فرهنگی بسیار اهمیت می دادند و برای هیچ کاری حاظر نبودند کار معلمی را تعطیل کنند!!!

مثلا یک بار که حضرت آقا می خواستند به خانه ایشان بیایند، ایشان به من زنگ زدند و و بدون اینکه بگویند چه کاری دارند،
پرسیدند: " فلانی ،امروز کاری داری؟ "

گفتم: " من مدرسه ام، اگر امر بفرمایید در خدمتم"

ایشان هم دیدند ممکن است باخبر شدن من به کار مدرسه لطمه بزند، خداحافظی کردند.

من بعدا متوجه شدم قرار بود آقا به منزل ایشان بیایند.

یا علی (علیه السلام) مدد است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، میثاق ، شیدا ، ترنم ، حسن.س. ، بیداری اندیشه
۱۰:۴۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام خدا

می‎گفتند: «برای زیارتت تشریفات قرار نده؛ همین‎طور بگو این کار را با شما دارم.»

به همسایه جوانی که بیکار شده بود، ‎گفتند: شما برو شاه‎عبدالعظیم زیارت کن.

زیارت که کردی بگو: آقا! من بیکارم، همین. هیچ چیز نمی‎خواهد بگویی!

خودش گفت: من برگشتم خانه، صبح زود یکنفر زنگ زدند گفت: حسین! بیکاری؟ گفتم: آره. گفت: الآن بیا فلان جا! من رفتم، مرا گذاشت سر کار.

می‌گفت: کارش سبک است؛ یعنی خیلی مهم نیست ولی سر کار رفتم؛ ماهی این‎قدر به من می‎دهد و در حال حاضر مشغول هستم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، Hadith ، Agha sayyed ، میثاق ، ترنم ، حسن.س. ، بیداری اندیشه
۱۶:۳۹, ۲۵/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #14
آواتار
چرا زن دوم؟

یکی از آقایانی که از علاقه مندان حاج آقا هم بود، بچّه‌دار نمی‌شد و می‌خواست زن دوم بگیرد.

خدمت حاج آقا آمد تا اجازه بگیرد.

حاج آقا فرمودند: «قبول داری آن خدایی که از زن دوم می‌خواهد به تو بچّه بدهد، از زن اوّل هم می‌تواند بدهد؟!»

گفت: «بله!» حاج آقا گفتند: «بله؟! یا سِفت بله؟!» گفت: «سِفت بله!»

گفتند: «اگر سِفت بله، پس زن دوم نگیر و برو، از همین زن اوّل بچّه‌دار می‌شوی! من دعا می‌کنم!»

این آقا کمی بعد دوقلو بچّه‌دار شد!

به نقل ازآقای دکتر اسماعیلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Hadith ، حسن.س. ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه
۲۱:۵۲, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
دو ذکر گره گشا از زبان آیت الله مجتبی تهرانی رحمه الله علیه

بسم الله الرحمن الرحیم
رُوِیَ عَنْ حَسَن بن عَلیٍّ العَسکری (علیهما السّلام) قال لِشیعَتِه:
«أَکْثِرُوا ذِکْرَ اللَّهِ وَ ذِکْرَ الْمَوْتِ وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ وَ الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِیِّ فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَات».[1]
امام حسن عسکری (صلوات الله علیه) خطاب به شیعیان خود فرمودند: زیاد به یاد خدا باشید و بسیار به یاد مرگ باشید و فراوان تلاوت قرآن کنید و بر پیامبر (صلّی الله علیه وآله و سلّم) زیاد صلوات بفرستید. پس بی‏شک هر صلوات بر پیامبر (صلّی الله علیه وآله و سلّم) ده حسنه محسوب می شود.

هم یاد خدا و هم یاد مرگ برای انسان نقش سازندگی دارد

در روایت مفصّلی، امام حسن عسکری(علیه السلام) خطاب به شیعیانشان فرمودند: «أَکْثِرُوا ذِکْرَ اللَّهِ وَ ذِکْرَ الْمَوْت»؛ زیاد ذکر خدا بگویید، زیاد به یاد خدا باشید و بسیار به یاد مرگ باشید. باید توجّه داشت که هم یاد خدا و هم یاد مرگ برای انسان نقش سازندگی دارد. انسان آن‏گاه که ـ ‏نعوذبالله ‏ـ دست‏خوش غَفَلات و مرتکب خطایا می شود،‌ جهتش این است که خدا را فراموش کرده است و مردن را! این‏طور نیست؟!

اگر انسان به یاد خدا باشد، ‌اگر انسان به یاد موت باشد، هیچ‏وقت این‏طور متهوّرانه گناه نمی کند. لذا امام عسکری(علیه السلام) در این روایت خطاب به شیعیانشان فرمودند زیاد به یاد خدا باشید و زیاد به یاد مرگ باشید؛ چراکه هر دوی اینها، هم انسان را از گناه باز می دارد و هم از آن طرف، انسان را به سوی اطاعت خدا می‏کشاند.

دو ذکری که گره گشاست

«وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ»؛ قرآن هم زیاد تلاوت کنید. قرآن کلام الله است و این کلام الهی اثرش این است که انسان را حفظ می کند. بعد حضرت می فرماید: «وَ الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِیِّ»؛ و زیاد بر پیغمبر اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) درود بفرستید. زیاد صلوات بفرستید. چرا؟ «فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَات». یعنی به واسطه هر یک صلوات، دَه حسنه برای انسان نگاشته می شود.

این برای انسان، یک جنبه ذخیره ای است. آنهایی که دنبال این هستند که حسنات را ذخیره کنند، ‌از بهترین ذکرها برای این کار صلوات است. ما اذکار زیادی داریم؛ ولی در بین اذکار، ذکر صلوات غیر مسأله ذخیره حسنه بودنش – که در این روایت هم اشاره شد – خودش کاربرد دارد و گره‏گشا است. ما در بین اذکار دو ذکر داریم که اینها سرآمد اذکار هستند. و آن دو عبارت از «صلوات» و «استغفار» است. این دو ذکر کاربرد گره‏گشایی دارند.

دنبال این نباشیم که در صلوات رقم و عدد بیاوریم

حتی من این را می خواستم اشاره کنم که گاهی هم اگر سقفی برای صلوات می گذارند، خیال نکنید که رعایت آن سقف عددی‏اش، ‌مدخلیّت زیادی داشته باشد. نه!‌ این‏گونه نیست. من این را از بزرگان به یادگار دارم که دنبال این نباشیم که در صلوات رقم و عدد بیاوریم.
بله رقم‏ها و سقف‏هایی که گذاشته شده سر جای خودش درست است؛ امّا خود این ذکر صلوات فی‏نفسه گره‏گشایی دارد و سوای حسنه بودنش، از آن طرف ذکر صلوات از نظر گره گشایی‏اش در کارهای انسان اثر وضعی دارد. ذکر صلوات یک چنین کاربردی دارد.[2]
پی نوشت:
[1]. بحارالانوار، جلد 75، صفحه 372 - تحف العقول، صفحه 488
[2]. یکشنبه 22 اسفند 1389 – 8 ربیع الثانی 1432. مسجد جامع بازار تهران
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، بیداری اندیشه
۱۶:۵۵, ۷/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #16
آواتار
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]