|
چند کلمه حرف حساب با siavas1h بحث پیرامون ادعاهای ضد شیعی
|
|
۱۰:۲۷, ۱۶/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۱ ۱:۱۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم دوستان کتابهای زیادی در مورد اسلام نوشته شدن .مثله تاریخ طبری - تاریخ صحیح بخاری - سیره ابن هشام - شیعه در تاریخ ایران و ... نظرتون درموردشون چیه؟ صحت و سقم نوشته هاشون؟ قابل اعتماد بودنشون؟ ممنون میشم سایت زندی**ق چی؟ ............... (در این تاپیک به ادعاهای برادر سیاوش در مورد ادعاها و توهین های ضد شیعی ایشان به عنوان نماینده وهابیت میپردازیم ) و البته در این میان سوالاتی هم داریم ... اگر کسی برای خدا جسم قایل شود و قران را تحریف شده بداند و در دین بدعت بگذارد حکمش چیست؟ این سوال را در تمام پست ها تکرار کرده و جوابی نگرفتیم ! به نظر شما چرا؟؟؟!!!!! ![]() در پناه خدا وحید 110 |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۲, ۲۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۱ ۰:۳۵)siavas1h نوشته است: من همچنین چیزی نگفتم!!! اجاتا گفتید ولی خبر ندارید !! شما تفسیر قران را از قول بزرگانتان قبول کنید . ما فقط حرف شما را تقض کردیم . ناموس پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم فقط عایشه نیست و ایشان هم همسری مثل همه همسران با این تفاوت که بر خلاف ایه قران در خانه ننشست و ان شر عظیم را براه انداخت بنده بحث در این مورد را کافی میدانم البته میتوانم نقل قول های عجیب عایشه مثل همان شیر خوردن از پستان زن بالغ جهت خواهر شدن با خواهرانش را بیاورم و مسایلس از این دست ولی لطفا خودتان درب ان را باز نکنید و نگویید شیعیان حرفهایی که ما در کتبمان میزنیم را بازگو میکنند و این توهین است و من هنوز منتظرم نگفتی اگر کسی برای خدا جسم قایل شود و قران را تحریف شده بداند و در دین بدعت بگذارد حکمش چیست؟ |
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۱ ۰:۳۵)siavas1h نوشته است: من همچنین چیزی نگفتم!!! شما از این 18 روایت و ده ها روایت که شماره نخورده کدام را قبول کردید ؟! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid173017 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid172889 اصولا با قبول کردن شما کاری نیست ... روایات تواتر دارند ، خردپذیر هم هست ، با قران هم تضاد ندارد، خود ذینفع هم روایت کرده ... شما چرا دایه مهربانتر از عایشه برای خودش شده اید ؟! |
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۱ ۰:۳۸)شهـاب نوشته است: عزیز دل برادر ، که اینطور هر طور شما راحتید من دو ایه اوردم شما جواب درستی به ان ندادید اصولا مباحث در نزد شیعه بحث کلامی هست نه قرانی و اصلا استدلالی به قران ندارد چند تا حدیث که صحت ان شبهه هس که درستی عقیده شما را ثابت نمی کند همین و می گم و دیگه بس! هر وقت تونستید استدلال از قران کنید با منطق قرانی پیش رفتید می تونید همچنین ادعایی کنید موفق باشد |
|||
|
۰:۴۶, ۲۷/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۱ ۱:۰۰ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۱ ۰:۴۲)وحید110 نوشته است: البته میتوانم نقل قول های عجیب عایشه مثل همان شیر خوردن از پستان زن بالغ جهت خواهر شدن با خواهرانش را بیاورم و مسایلس از این دست ولی لطفا خودتان درب ان را باز نکنید و نگویید شیعیان حرفهایی که ما در کتبمان میزنیم را بازگو میکنند ... عایشه و تهمت شرکت پیامبر اکرم در مجلس غنا و رقص! (از کتب صحیح اهل سنت) بخاری و مسلم از عایشه نقل میکنند که: دیدم پیامبر مرا با ردایش می پوشاندمن حبشی ها را که در مسجد بازی میکردند تماشا میکردم.که عمر آنها را بازداشت وپیامبر فرمود:آنها را به حال خو بگذار! ای حبشی ها آسوده خاطر باشید! پس قدردخترکان نورسیده بازیگوش را بدانید. بخاری کتاب المناقب ج۲ص۱۷۹ وکتاب العیدین ج۱ص۱۲۳ - صحیح مسلم کتاب صلوه العیدین ج۲ص۶۰۸ و روایات بسیار دیگری که بخاری و مسلم از عایشه نقل کرده اند. و در تمامی آنها عایشه تهمت شرکت در مجلس زنان و مردان وغنا و رقص را به پیامبر اکرم زده است. جالب است که در این روایات دروغین عمر میخواهد از گناه دوری کند ولی رسول خدا او رابه گناه تشویق میکند !!! همچنین جالب است که عایشه در این روایات دروغین میگوید جلس غنا و رقص در مسجد برگزار میشده است !!! نمیدانم آیا پیامبر مسجد خود را برایاقامه نماز و قرائت قرآن ونشر تعالیم اسلام و اداره شوون مسلمانان بنا کرده بود یابرای نمایش رقص و سرگرمی ؟! (۲۷/دی/۹۱ ۰:۴۶)siavas1h نوشته است: که اینطور اخوی ، بجای کپی پیست و مرور نکردن متون ، یکبار متن ها را بخوانید : اینجا پاسخ شما را دادیم ، گویا نمی خواهید بخوانید : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid173060 در مورد قرآن هم گفتیم : مگر شما می توانید نماز دو رکعتی صبح را از قران بیرون بکشید ؟! اصولا از دید شما چرا نماز چهار رکعتی صبح ولید اشتباه بود ؟! شاید اگر شش رکعت می خواند نزد خدا و قرآن و شما مومن تر بود !!! -------------------------------- شیعیان به سخن معصوم باور دارند و عمل می کنند : رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : سيكذب علي كاذب كما كذب علي من كان قبلي. فما جاءكم عني من حديث وافق كتاب الله فهو حديثي و ما خالف كتاب الله فليس من حديثي؛ دروغگو بر من دروغ خواهد بست، چنانكه قبل از من نيز چنين بود. پس آنچه را كه از جانب من به شما رسيد، اگر موافق با كتاب خدا بود سخن من است و اگر مخالف با كتاب خدا بود مطمئناً سخن من نيست.(حميري، عبد الله بن جعفر. قرب الاسناد. تهران نينوي. ص44) یا روایتی از معصوم که فرموده حدیثی را که با قران مطابقت ندارد به دیوار بکوبید یعنی شدیدترین نوع رد کردن ... |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۱ ۱۹:۰۳ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۱ ۲۳:۱۵)siavas1h نوشته است: ملاباقر مجلسی که کتبش واسه شیعه معتبر هست در دربار صفوی بودنسلام خدمت شما دوست گرامی درباره این بخش از صحبتتون عرضی داشتم.قبل از حکومت صفویه در ایران حکومت های شیعه دیگری نیز وجود داشتند ، همچون دولت آل بویه.همچنین پس از آل بویه نیز یک دولت سراسری مقتدر شیعه بر ایران حکومت می کرده ، با رهبری الجایتو ، که پس از قبول اسلام دین خود را به اسلام و پس از آشنایی با شیعه به شیعه تغییر داد و لذا اهل تسنن او را "خربنده" می خواندند (از روی لجاجت و ناراحتی از هدایت او) ، هدایت شدن الجایتو نیز به دست عالم بزرگوار شیعه ، علامه حلی رحمة الله علیه صورت می پذیرد ، در همین زمان هم ایشان از علامه حلی درخواست نوشتن کتابی اعتقادی برای خود می کنند ، که ایشان کتاب ارزشمند منهاج الکرامة رو به نگارش در می آردند که باعث شیعه شدن خیل کثیری از مردم ایران و دیگر نقاط جهان میشه و پس از این قضیه ، ابن تیمیه از روی لجاجت و به شیوه بسیار ناشیانه کتابی در رد این کتاب به نام منهاج السنة به نگارش در می آره.بنای تاریخی مسجد گوهرشاد هم ساخته دست همین مغولان مسلمان شیعه هست که به وسیله گوهرشاد آغا همسر شاهرخ ، فرزند تیمور گورکانی ساخته میشه. لذا لطفا از این به بعد چنانچه خواستید به اولین حکومت سراسری شیعه در ایران اشاره کنید ، این شاه اسماعیل بدبخت رو از گور بیرون نکشید بهش اهانت کنید. نقل قول: منبع: https://www.loghatnaameh.org/dehkhodawor...76-fa.html |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۱ ۱۸:۱۵)وحید110 نوشته است: لطفا بجز حقیر و جناب شهاب و سیاوش کسی در این تاپیک پست ندهد . بفرمایید : سرکار خانم ایرانی شما پست ندهید که حذف میشه!! وگرنه اینجا همه دارن پست میدهند و هیچ اتفاقی هم نیفتاده!!! به هرحال استدلالهاتون قوی نیست ولی شرمنده که نمی تونم کمکتون کنم. آخه حذف میشن!!!! |
|||
|
۲۳:۳۷, ۲۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۱ ۰:۴۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
اون زمان بنده پست ها رو حذف کردم
حتی اقای دل خسته هم از بنده ناراحت شدند و با هم کلی صحبت کردیم . ولی رسم بحث همینه که طرف گفتگو مشخص باشه تا به نتیجه برسه چون کسی که بحث میکنه یک کلیات و مسیری داره . وقتی افراد زیاد بشن پراکنده میشه مبحث و ممکنه شیرازه کار در بره بنده فقط در مباحث مرتبط با اهل بیت این شیوه رو دارم چون شوخی بردار نیست از قبلتر از شما هم همیشه اجرا میکردم میتونید در بحثی ارام پیرامون خلافت ببینید و یا بحث های دیگر . اتفاقا بردران اهل سنت روی همین موضوع گلایه داشتند که باید با افراد زیادی بحث کنند اخرش قاطی میشد و دوستان امپرشون میزد بالا کار به توهین ختم میشد الان هم خودم به ایشون \یام دادم که بیاد در این مورد مطلب بزاره در پناه خدا |
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۱ ۲۰:۲۵)ایرانی نوشته است: به هرحال استدلالهاتون قوی نیست ولی شرمنده که نمی تونم کمکتون کنم. آخه حذف میشن!!!! با سلام ... از دید ما همه می توانند در بحث شرکت کنند ، ولی شما اگر نیتتان خیر است می توانید از طریق پیام خصوصی به دوستتان کمک کنید!! یا اینکه در جستارهای مشابه که پیرامون عایشه است یا بن مایه های اهل سنت ، مطلبتان را قرار دهید ما حتما" در بحث مشارکت خواهیم نمود ... |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۱ ۱۴:۴۵)ایرانی نوشته است: من هم معلومات و هم قدرت استدلال بالایی دارم. این ها خوب هستند،به شرط این که همراه با کینه جویی ،صبر کم ، بدبینی نباشه. من هم از حرف آقا وحید ناراحت شدم ، بهشون پیغام خصوصی هم دادم.شما بار اولتون هست ، من بار چندمه که بهم می گن توی بحث شرکت نکن ، منتها شما فکر می کنید خونتون از دیگران رنگی تره.مدیرا هم همه شون با شما لجند ، فقط هم خودتون درست فکر می کنید. بالاخره اختلاف نظر و عقیده همیشه هست.شما مخالف قوانین عمل نکنید ، بحث ها رو هم خوب و بدون توهین درشون شرکت کنید.مطمئن باشید به نتیجه می رسید.اما با کینه جویی و تعصب حتی اگر حرف حق هم بزنید گمراه خواهید شد. |
|||
|
|
۷:۴۷, ۲۹/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۴ ۷:۴۹ توسط والح.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
میخواهم بدونم شما به چه حقی تاپیک و سوال بنده رو به سلیقه ی خودتون ویرایش کردید و به سمت و سوی اهداف خودتون کشیدید؟؟ اگه ادعای مالکیت ساید رو دارید پس اجازه ی فعالیت به کسی نمیدید و باید درشو گل بگیرید
آقای وحید 110 از شما اصلا دین دار اندیشمند بر نمیاد . چون هم فعالیتتون بیشتر سیاسی و جناحی هستش هم به سایق و نظرات دیگران اهمیتی نمیدید .نفرین خدا بر کسی که انحصارگر باشد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |