کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 11 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
۱۲:۵۱, ۱۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #1
آواتار
چرا مردا هرکاری دلشون بخواد میکنن ؟! هرچندتا زن ِ دائم و موقت که بخوان میتونن بگیرن ... حق حضانت ِ بچه و حق طلاق هم که ماله مرده ...... حتی اگه شوهرامون هم اجازه ندن ما نمیتونیم خونه ی مامانمون بریم ! حالا هم که جدیدا" یه قانونی تصویب کردن که زنی که ازدواج نکرده تا 40 سالگی اگه از کشور نمیتونه خارج بشه مگه اینکه پدرش اجازه بده !!!! حق کار کردن و درس خوندن هم که نداریم ..... باید جیره خور ِ شوهرمون باشیم و تو سری خور ، آخه شما که نمیدونید ، زنی که استقلال ِ مالی نداشته باشه باید با همه چیز ِ شوهرش بسوزه و بسازه .... به خدا انصاف نیست ، نه یه استادیوم ، نه یه فضای ِ درست حسابی و آزاد ... تو خونه بشور بساب بپز ِ ، 2 دقیقه هم که میریم بیرون این گشتای ارشاد همه جا هستن ، به سر و صورت و لباس ماها گیر میدن ... آخه من نمیدونم این مملکت همه چیزش سر ِ جاش ِ فقط این لباس ِ من ایراد داره !! شاید باورتون نشه ، ولی اون وقت که باردار بودم با همسرم رفته بویدم بیرون ، گشت ارشاد بهمون گیر داد که این آقا چه نسبتی با شما دارن و از این حرفها !! آخر سر هم الکی گیر داد که چرا مانتوت کوتاه ! آخه شکمم برآمده شده بود یکم مانتو رفته بود بالا ....
به خدا آسایش نداریم ما تو این مملکت ... شوهرامون هر کاری دلشون بخواد میکنن ، ولی ما نباید نتقمون در بیاد ! همسایمون خانوم ِ خیلی خوبو نجیبیه ، ولی مثل ِ من کار نمیکنه و خانه داره ... بارها خودم تو داد و بیداد و توی دعواهاشون شنیدم که شوهرش تهدیدش کرده که طلاقش میده و یا اینکه سرش هوو میاره ! اگه هم مهریه بخواد بچه رو ازش میگیره !! شما که دخترش رو ندیدید ، یه دختر نــــاز و خوشگل و مامانی ! تازه شده 6 سالش ، اصلا" فکر ِ اینکه بدون ِ دخترش بخواد زندگی کنه واسش کشندست ، واسه ی همین بیچاره آخر سر مجبور میشه کوتاه بیاد و هر دفعه هم مرد پر رو تر و وقیح تر میشه ....
هِِـِـِـِـِـِـــــییی .... چه میشه کرد ... باید سوخت و ساخت دیگه ... تا بوده همین بوده ... فقط کاش نسل ِ بچه ها و نوه های ما از این تبعیضا به خودش نبینه ....

آقا این چه وضعشه ! بری از صبح تا شب کار کنی خسته و کوفته بیای خونه زنت هم باهات نسازه ...
به خدا اصرار ِ خانواده بود ، وگرنه کی تو این دوره زمونه زن میگیره ! بری این همه جون بکنی و کار کنی واسه زن و بچت ، آخر سر 100 جور سر کوفت و غر بشنوی که فلانی اون چیزو داره ما نداریم ، خواهرم فلان جا رفته ما نرفتیم ! آقا زندگی خرج داره ، با این گرونی و هزینه ها که نمیشه به راحتی کنار اومد ... بلا نسبت شما روزی اندازه 3 تا قاطر کار میکنم تا شکم زن و بچم رو سیر کنم ، آخرشم ته برج کمیتمون لنگ میزنه .....
با این اوضاع آدم ازدواج نکنه سنگین تره ! به خدا !
شما ببین یه مرد چقدر مشکل داره ... حالا جدا از درس و دانشگاه ، اول از همه سربازی ... 2 سال میری خدمت که چی ؟! هیچی ... 2 سال از بهترین سالهای عمرت رو حروم میکنن الکی الکی ... بعد از سربازی تازه اول بدبختیه ! بیای کار پیدا کنی و خونه بگیری و ماشین و اینها ، زندگیمون خوب بود ، تا ننه گفت پسرم ، وقت ِ زنته ، واست دختر نشون کردم ....
حالا خاستگاری و برو بیا، شیرینی بیار ، گل بگیر ، نشون ِ نامزدی و اینها به کنار ... مــــــــهـــــــریـــــــــــه!!!!!!!!!!!!! مادر ِ عروس اول میگفت عدد ِ سال ِ تولد ! آخه این چه رسمیه که باب شده !! تازه به قول یکی از دوستام اگه خانومت دکتر یا مهندس بود و سر ِ کار میرفت که خرجت خیلی بیشتر میشد ! انگار ما رفتیم زن رو بخریم و مهریه هم قیمت ِ پیشنهادی خانواده ی عروس به عنوان ِ معاملست ! باز میگن مهریه رو کی داده کی گرفته ، ولی خرج عقد و عروسی و حنا بندون و کادوی عروس رو چرا همش رو من ( داماد ) باید بدم ؟!؟!؟! آخه این انصاف ِ مایی که میخوایم یه عمر باهم باشیم از همین اول همه ی فشار اقتصادی روی ِ دوش ِ من باشه ... دیگه دلم برات بگه ، از خونه و ماشین و خرج خورد و خوراک و اینها هم که بگیم میبینی که همه ی فشار روی ِ مرده ... یه بار هم که مجردی با دوستای قدیممون میریم جایی خانومم 1000تا غر میزنه و بهونه میگیره و میگه تو من رو دوست نداری که میری با دوستات ! آخه عزیز ِ من ، آدم تفریح هم نیاز داره ... خودش روزی 24 ساعت پای تلفون ِ با دوستاش و آبجیش و مادرش حرف میزنن ، یا هفته ای نیست که خونه ی مادرش سر نزنیم ، بعد ماهی 1 با هم که میریم تفریح این قشقرق رو سر ِ ما در میاره ... به خدا جرات ندارم بهش چیزی بگم ، تا میگم بالا چشت ابرو ِ میگه مهریم رو میذارم اجرا ! آخه این چه قانونیه که زن این همه بتونه باهاش مهریه بگیره ، اون هم هروقت دلش خواست و اگه ندی هم که باید بری زندان ...
تو اجتماع هم که میریم همه چیز به نفع ِ زنه . از نوبت تو صف ِ نونوایی تا ادارات و حتی تاکسی ! بارها دیدم وقتی یه خانوم هست تاکسی واسش وایمسه ، ولی من که هستم یا همه دربستن یا محل نمیدن و میرن ...
واقعا" نمیدونم این تبعیض باید تا کی تو جامعه ی ما باشه ...

دوستان ، این چیزهایی که بیان شد حقایقی هستن که در جامعه ی ما وجود داره و ما هر روز و هر روز شاهدشون هستیم . راستش تا اونجایی که به ذهنم رسید نوشتم و اگه چیزی هم به ذهن ِ شما رسید بیان کنید ، ممنون میشم .
از خانوم ها هم پیشاپیش بابت ِ کم کاری احتمالی در متن پوزش میطلبم ، آخه من یه مردم و چیزه بیشتری از مشکلات ِ خانوم ها نمیدونم که بیان کنم ، خواهشا" اگه موردی بود خودتون اضافه کنید .

راستش میخواستم نظر شما رو درباره اینکه :
در جامعه ی ما در مورد ِ کدوم جنسیت بیشتر تبعیض میشه
کدوم جنسیت فشار بیشتری رو تحمل میکنه
کدوم جنس آسیب پذیر تر هست
و در کل از خلاهای قانونی تا هنجارهای اجتماعی ، کدوم به نفع زن و کدوم به نفع مرد هستش ...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، یاســین ، Hadith ، meshkat ، sadegh-a ، مفقود الاثر ، آیات ، omidman ، فرمیسک

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۳, ۲۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۱ ۲۲:۲۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #81
آواتار
متاسفانه فرصت نکردم و نمی کنم همه پستهای این تاپیک رو بخونم اما صفحات آخر رو بررسی کردم. میگم اصلا یه سوال کلی:

دقت کردین چقدر تفاوتهای بنیادین بین صحبتهای بعضی دوستان وجود داره: یکی داره حرف از خدا میزنه و تعبدا همه چیز رو قبول می کنه و عده ای تشکر می کنن. دیگری از حق جنس زن. چه تفاوتی.... بگذریم.

دوستانی که به احکام اسلام مشکل دارن اما شیعه هستن و پایبند خداوند و قرآن و کلام متقن معصوم:

کدام عالم دینی رو قبول دارین؟ یعنی آیت الله بهجت (به عنوان نمونه فقط) به خاطر نفع مردان احکام رو استخراج کردن؟ یعنی مراجع ما اینطور طرز تفکری دارن؟ اصلا هیچ عالم بزرگ و عارف و مرجع دینی هست که قبولش داشته باشین؟

قبلا هم گفتم یه عالمی 60 سال غرق مطالعه اسلام میشه و بعد احکامی صادر میکنه. بعضی ما هم چند سال مطالعات پراکنده داریم و احکامی دیگه از خودمون صادر می کنیم.

اصلا کاری به برادران اهل سنت و مسیحی و ... نداریم. اول تکلیف خودمون رو مشخص کنیم ببینیم چه کاره هستیم. شیعه هستیم، نیستیم، اصول عقاید رو مطالعه کافی داشتیم که داریم به جزئیات می پردازیم و حکم صادر می کنیم؟ نباید اینهمه عالم دینی که بعضی هاشون مشرف هم شدن خدمت معصومین رو قبول داشته باشیم و بگیم به نفع مردان تفسیر به رأی کردن؟ کسی از تقوای مردان خدا خبر نداره؟ از این می ترسم امام معصوم هم فردا بیاد حکمی بده و مخالف نظر ما باشه و ....

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ELENOR ، meshkat ، Havbb 110 ، vahrakan ، درست پسند ، yamin ، وحید110 ، ترنم ، blue.blood ، یاســین ، آیات ، شیدا ، N.Mahdavian
۵:۵۸, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۸:۰۹ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #82

نقل قول:یکی داره حرف از خدا میزنه و تعبدا همه چیز رو قبول می کنه و عده ای تشکر می کنن. دیگری از حق جنس زن.

یعنی پذیرش و اطاعت خدا با حق جنس زن منافات داره؟
من فکر می کنم مشکل از خدا نیست از تفسیرهای ماست!

نقل قول: کدام عالم دینی رو قبول دارین؟

قبول داشتن کسی به معنی پذیرش صددرصد تمام سخنان آن فرد نیست. اینها که معصوم نیستند.

نقل قول:یعنی آیت الله بهجت (به عنوان نمونه فقط) به خاطر نفع مردان احکام رو استخراج کردن؟
بله!

نقل قول:یعنی مراجع ما اینطور طرز تفکری دارن؟

ممکنه طرز تفکرشون این نباشه ولی عملکردشون که اینو نشون می ده!

نقل قول: اصلا هیچ عالم بزرگ و عارف و مرجع دینی هست که قبولش داشته باشین؟

قبول داشتن کسی به معنی پذیرش صددرصد تمام سخنان آن افراد نیست. اینها که معصوم نیستند.

ولی چون شما رئیس هستین و ممکنه اوقاتتون تلخ بشه و برام تبعات جانی در پی داشته باشه عرض کنم که آیت الله جناتی و دکتر محقق داماد را دوست دارم.

[size=medium]گذشته از شوخی لطفا دوستان عزیز یک مقدار دموکراسی را در سایت رعایت کنید. من کلا با سانسور پستها حتی اگر توهین به خودم باشد مخالفم و تایید نمیکنم.

[b] اما این چه رویه ای است که پستهای اهانت دیگران به من باقی می ماند اما پاسخهای من حذف می شود؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک
۹:۴۳, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۹:۴۵ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #83
آواتار
(۲۴/دی/۹۱ ۱۹:۴۱)nina نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
مرسی از خانم مشکات که مطالب توهین امیز رو حذف میکنن
اقای blue blood شما که بلد نیستی با یه خانم چه طور حرف میزنن اومدی از حقوقشون دفاع هم میکنی
من تو این دنیا واسه خوش گذرونی نیومدم، هر چه خدای متعال برای من قرار بده اون رو در مسیر رسیدن به کمالم میدونم، من تلاشم رو میکنم اما اگه همسرم هم من رو طلاق داد هیچ باکی نسیت مهم اینه که تو این دنیا خدا رو از دست ندی، همسر ،فرزند، مال جان و ...محل ابتلا و ازمایشن
خدا بگه تک همسری اون درسته،فرداش بگه چند همسری بازهم اون درسته،چه من خوشم بیاد و چه نیاد
هر کس تو هر لحظه از زندگیش میدونه داره بندگی کیو میکنه، نفس انسان بهش بصیره

من نمیدونم شما تا حالا چندتا مرد رو روزانه در روابط ِ اجتماعیتون سرو کار داشتید ، ولی من همینطور که nتا دوست ِ هم جنس دارم ، با جنس مخالف هم خیلی در ارتباط بودم ، خیلی بیشتر از چیزی که شما بخواید بدونید ، پس درس اخلاق ندید.

من واقعا" کار به این حرفهای شما ندارم ، به این حرفها میگن مغلطه ، میگن پیچوندن...
من فقط یه مقایسه ی ساده کردم ، شما هم که خیلی ادعات میشه یه جواب ِ ساده بده ...

نقل قول: خیلی از خانم های دیگه هم دوست دارن که همسر داشته باشن پس قانون چند همسری از دید کلی نگر به نفع زن هم هست، اما نه یک زن خاص، بقیه همسر های اون اقا

به نظر شما همسر داشتن حق ِ طبیعی ِ هر کسی هست ، خب خیلی از آقایون هم هستن که همسر ندارن ، خانوم ها اگه چندتا رابطه داشته باشن با این دید ایرادی نداره ... من فقط 1 مقایسه ی کوچیک انجام دادم ، چرا شما جوش میزنی ؟!

نقل قول:کسی که بی‌ادبی به یک خانم رو ببینه

چطور اینکه به یه خانوم گفته بشه چندتا رابطه داشته باشه به دلایلی که خودش میاره بی ادبی هست ، ولی عکس ِ این قضیه ایرادی نداره !
من بی ادبی نکردم ، یه سوال و مقایسه ی ساده بود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ایرانی ، فرمیسک
۱۲:۲۷, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۱۲:۲۸ توسط mohammadhadi.)
شماره ارسال: #84

سلام

«معادله [تصویر: b86c09676d6700bae5293c0e610911ed.png] برای [تصویر: c9f2b49f42dbc410f73959629b867c19.png] جواب صحیح و غیر صفر ندارد.»
دبیرستان که بودیم یکی از دوستانمون ادعا کرد که قضیه فرما را حل کرده ما هم همگی نگاه کردیم و تایید کردیم.اونو به دبیر ریاضی مون نشون داد.اونم کلش را رد کرد.و استدلال هاشو غلط خوند.دوستمون پیش ما از خودش دفاع می کرد و ما را قانع می کرد.مدتی بعد گفتند یک ریاضیدان بعد از سالها تلاش اون قضیه رو توی صد صفحه حل کرده و راه حلش تحت بررسی هست .ما موندیم که چرا قضیه به این سادگی جوابش اینقدر پیچیده است.دوستمون هم مدت ها اون راه حل را به افراد خبره نشون داد و اونا هم رد کردند و باز هم می گفت راه حل همینه و از حرفش بر نمی گشت.
۱۲:۳۶, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۱۲:۴۱ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #85

نقل قول: چطور اینکه به یه خانوم گفته بشه چندتا رابطه داشته باشه به دلایلی که خودش میاره بی ادبی هست ، ولی عکس ِ این قضیه ایرادی نداره !

در ازدواج چیزی که مهم است تعهد طرفین به یکدیگر است. من همانقدر که به همسرم تعهد می دهم که به او وفادار باشم همین اندازه هم از او انتظار دارم که نسبت به من وفادار باشد و هیچ بهانه و دلیلی برای ارتباط او با هیچ زنی را نخواهم پذیرفت.

[b]اگر آقا ادعا کند باید چند همسر داشته باشد پس من هم به او میگویم باید بتوانم چند شوهر داشته باشم.

به عنوان یک زن من کنیز یک مرد نیستم که او حق داشته باشد هر جور مایل است با احساسات و شخصیت من بازی کند و من حق اعتراض نداشته باشم. شاید برخی این را "تفکرات حال به هم زن فمینیستی" بنامند و از آن تشکر کنند!!! اما قطعا از تفکراتی که زن را کنیز مرد میداند بدتر نیست. (گرچه اینگونه صحبت کردن از سوی برخی تاسف آور و قابل سرزنش است)

نکته تعجب آوری که من در توجیه برخی قوانین به آن برخورده ام این است که فرضا می گویند زن نباید قاضی شود چون احساساتی است و بر اساس احساس تصمیم میگیرد نه منطق! یا در برخی موارد مثل اجتهاد که زن بودن را ناقض شرایط مجتهد می دانند.

اما اینان در مواردی مثل چندهمسری دیگر به احساسات زن و اینکه باعث ناراحتی او می شود اهمیت نمیدهند.

پرسش من از مفسران و کسانی که چنین عقیده ای دارند این است:

چگونه است احساس یک زن وقتی به ضرر او باشد مدنظر مفسران و قانونگذاران قرار می گیرد ولی وقتی به نفع او باشد خیر؟
میگویند زن احساساتی است و نباید قاضی شود. ما هم می گوییم بسیار خوب زن احساساتی است و نمیتواند چندهمسری را بپذیرد. چون درروحیه اش اثر منفی گذاشته و ممکن است با شوهر و فرزندان رفتار نامناسبی در پیش گیرد.

یا اگر یک زن جرمی مرتکب شود بر اساس احساس تصمیم گرفته نه منطق! پس باید مجازاتش نصف مجازات مرد باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، فرمیسک
۱۳:۴۵, ۲۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #86

بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:
اگر آقا ادعا کند باید چند همسر داشته باشد پس من هم به او میگویم باید بتوانم چند شوهر داشته باشم.

آقا از خودش حق ندارد ادعایی داشته باشد،طبق حکم صریح خدا درقرآن میتواند با حفظ شرایط وحدود 4همسر داشته باشد.
(حداکثر)

ولی زن نمیتونه ،برای چی؟ خدا گفته.دلیل ازاین واضح ترهم نداریم.

آقایان وخانم های دیندار،مدعی ،صاحب فتواو...:

باید یک فرقی بین زن محجوب وغیر محجوب باشه.(نمیتوانم مثل برخی بی پرده صحبت کنم )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، Havbb 110 ، ELENOR ، N.Mahdavian ، محب الزهرا ، meshkat
۱۴:۰۰, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۱۴:۰۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #87

(۲۵/دی/۹۱ ۱۳:۲۳)blue.blood نوشته است:  چرا تکرارش نکنم ؟ مگه توهین کردم ؟! یه سواله ، منظورم هم کاملا" واضح هست .
جدا از اینکه این نظر کاملاً غلطه، برای مطرح کردنش نباید در مورد یک خانم محترم مثال بزنی.

واقعاً متوجه شدت این توهین نیستی؟

فرض میکنیم این رو توهین نمیدونی. برفرض.
در اون صورت هم وقتی می بینی به نظر ما توهین بدی هست، باید اصلاح و معذرت خواهی کنی، و دیگه هرگز تکرارش نکنی.

(۲۵/دی/۹۱ ۱۳:۲۳)blue.blood نوشته است:  شما اگه این رو توهین میدونی ، پس دیه ی زن رو که از . . . مرد کتر هست رو چی به حساب میاری ؟! _ واقعا" شرمندم که اینطوری رک و بی پرده گفتم ))
باید از اون یکی حرفت صدهزار برابر بیشتر شرمنده باشی.
نمی فهمم این حرف که از فلان چیز کمتره یعنی چی.
اگر منظور نصف بودنه، بگو نصف، تا بعد برات بگم چی به حساب میارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۱۵:۰۳, ۲۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #88
آواتار
(۱۸/دی/۹۱ ۱۴:۵۰)nilufar7676 نوشته است:  شرمنده ها ولی بحث مسخره ای دارید می کنید
یه نفر دلش پر پر یه نفر هم که انگار بهشتو بهش دادن که دختره دیگه
من خودم یه دخترم و به شخصه با60درصد حرف خانم ایرانی موافقم
و تقریبا تموم بخش های blue blood عزیز
بله چرا نباید تو مملکت ما اجازه داشته باشیم یه ورزشگاه بریم که فکر می کنم تنها کشوری باشیم که همچین قانون درپیتی داریم
خانمmeshkat شما بیایید یه تعریف بهتری از حجاب بیان کنید خواهشا ملت رو نکوبید شما خودت خانمی دیدی که چه قدر تو تابستون شکنجه آوره تحمل اون همه لباس درحالی که پسره یه آستین کوتاه پوشیده صفا می کنه در حدلالیگا!
در مورد اون قسمت هندونه نه تو رو خدا خداییش مگه غیر از حرف حق بوده چند درصد از مردم ظرز فکرشون اینه
شما فکر می کنم طرز فکرت در حد لالیگاست و ندیدی آدمای اینطوری
یه پسر تا هرساعت شب بیرون ول بگرده ایراد نداره اما دختر باید به هزار نفر جواب بده حالا شما اگه خودت تو خونتون ایرادی نداره تا نصفه شب بیرون باشی بحثش جداست
کم کم تو ایران به جایی خواهیم رسید که می گیم بهتره به خانما گواهینامه ندیم که میشه عربستان!!
همچین خبری تو دختر بودن نیست که شما این قدر طرفش رو گرفتید
من خودم از همونایی ام که به قول شما صورت مسئله رو پاک کرده و میگه کاش منم پسر بودم
بله اما نیایید منو بکوبید که چرا اینو می خوای بلکه بیایید ببینید چی باعث شده من و خیلی های دیگه از دختر بودن تو این جامعه به ذله ایم

مشکل شما فعلا اینه که خودت وشخصیت زن را نمیشناسی ونمی دانی شیوه زندگی سالم وخصوصا همراه آرامش چگونه است
شما فکر میکنید با این کارها به آرامش می رسید اساس این فکر غلط است وناشی از نداشتن علم ومعرفت نسبت به بسیاری از مسائل
بسیاری ار سوالات هستند که شما پاسخی برای آن نمیابید با این تفکر تنها سرگردان در این دنیا می منید واز این دنیا خواهید رفت درحالی که حسرت می خورید که چرا دنبال آرامش واقعی نرفتید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۵:۱۹, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۱ ۱۳:۳۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #89

(۲۵/دی/۹۱ ۱۲:۳۶)ایرانی نوشته است:  هیچ بهانه و دلیلی برای ارتباط او با هیچ زنی را نخواهم پذیرفت.
در مورد ارتباط نامشروع آره، ولی نمیدونید اگر مردی بدون دلیل(یا با دلیل) چنین ادعایی کرد، زن حق داره مخالفت کنه؟

وقتی خدا چیزی رو حلال کرده، ما کی هستیم که بیایم غیر از اون بگیم؟

یا باید قرآن رو رد کنیم، یا عقل مسلماً غیرکامل خودمون رو! مگر اینکه ادعا داشته باشید به غیر از خدا شما هم عقل کل هستید.

یک زن میتونه قبول نکنه زن دوم بشه، و وقتی زن اول شد اجازه نده مرده بیشتر زن بگیره. ارتباط دیگه چیه؟

(۲۵/دی/۹۱ ۱۲:۳۶)ایرانی نوشته است:  
اگر آقا ادعا کند باید چند همسر داشته باشد پس من هم به او میگویم باید بتوانم چند شوهر داشته باشم.
کی گفت یه نفر بی دلیل "باید" چند تا همسر داشته باشه؟ کی گفت؟
مجبورم بهتون بگم: یعنی نمیتونید درک کنید چیزی که برای یک زوج از همه چیز لذت بخش تر هست اینه که به همدیگه متعلق باشن، نه لذت جنسی صرف؟
یعنی نمیدونید اگر مردی بدون دلیل(یا با دلیل) چنین ادعایی کرد، زن حق داره مخالفت کنه؟

شاید منافقین هم با همین منطق نکاح جمع رو از دوران جاهلیت به دوران جاهلیت مدرن آورده اند.

(۲۵/دی/۹۱ ۱۲:۳۶)ایرانی نوشته است:  به عنوان یک زن من کنیز یک مرد نیستم که او حق داشته باشد هر جور مایل است با احساسات و شخصیت من بازی کند و من حق اعتراض نداشته باشم. شاید برخی این را "تفکرات حال به هم زن فمینیستی" بنامند و از آن تشکر کنند!!! اما قطعا از تفکراتی که زن را کنیز مرد میداند بدتر نیست. (گرچه اینگونه صحبت کردن از سوی برخی تاسف آور و قابل سرزنش است)
کنیز چیه؟
زنی که بنده مرد هست، باید بدون مزد کار کنه، غیر از همسر مرد هست، و در صورتی که مردی همسر داشت، شایسته نیست باهاش ازدواج کنه.

نه زنی که مرد آنقدر بهش علاقه داره که برای اینکه تا پایان عمر کنارش زندگی کنه انتخابش میکنه، و بجز کمک در تربیت فرزندان، هیچ وظیفه دیگری برعهده‌اش نیست و حتی برای شیردادن به بچه ها میتونه اجر دریافت کنه.

(۲۵/دی/۹۱ ۱۲:۳۶)ایرانی نوشته است:  یا در برخی موارد مثل اجتهاد که زن بودن را ناقض شرایط مجتهد می دانند.
خب، حالا دیگه نه فقط خودتون، بلکه همگی میدونیم شما نمیدونید اجتهاد چیه.
هرکسی میتونه مجتهد بشه، و تعداد زیادی هم مجتهد حانم داریم. اصلاً هر تلاشی برای فهمیدن حقیقت دین، اجتهاد هست.
اون مرجع تقلید هست که باید مرد باشه.

چگونه است احساس یک زن وقتی به ضرر او باشد مدنظر مفسران و قانونگذاران قرار می گیرد ولی وقتی به نفع او باشد خیر؟
احساسی عمل کردن یک قاضی حق افراد دیگری را زایل میکند و همین قضاوت اشتباه(و قضاوت اشتباه کسانی که او را مناسب این کار دانسته اند) برای اونها عذاب به همراه خواهد داشت.

دین گفته وقتی همسر داری باید کامل بهش برسی، برای ازدواج با هر زن دیگری باید اجازه او را بگیری، اگر چندتا همسر داشته باشی باید بینشون عدالت برقرار کنی و هرگز نمیتوانی(یعنی مرد با شدت تمام از چند همسری غیرضروری منع شده)، و باز گفته شده یک همسر شایسته تر است. اون وقت به احساس زن اهمیت داده نمیشود؟

ما کی هستیم که حکم خدا رو رد کنیم؟

یا اگر یک زن جرمی مرتکب شود بر اساس احساس تصمیم گرفته نه منطق! پس باید مجازاتش نصف مجازات مرد باشد.
اون جرمهای کوچکی که از دست یک زن معمولی برمیاد چیه که نصفش چی باشه،
و اون زنی که بتونه دست به جرمهای بزرگ بزنه مطمئناً یک استثناست و احساس نداشته.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، آیات
۱۵:۴۴, ۲۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #90

نقل قول: آقا از خودش حق ندارد ادعایی داشته باشد،طبق حکم صریح خدا درقرآن میتواند با حفظ شرایط وحدود 4همسر داشته باشد.

خداوند فرموده : در صورتی 4 همسر بگیرید که عدالت را رعایت کنید و ادامه میدهد نمیتوانید عدالت را اجرا کنید!
پس جمله دوم ناقض جمله اول است!

اگر قرار بود تفاسیر مطابق صدر اسلام باشد پیامبر یا ائمه از خودشان تفسیری باقی می گذاشتند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا