کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(بازی مار و پله) و غفلت منتظران
۱۱:۳۳, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۲۰:۵۵ توسط am_po.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم لطفا این مطلب را با دقت و حوصله بخوانید :
((بازی مار و پله ))
«با مخاطبان موعود!»
گمان نمیکنم با آشنایی و شناخت دیرین میان ما و شما، برای عرض حال و توصیف احوالمان نیازمند توضیح و طولِ تفسیر باشیم.
حکایت ما و روز و روزگارمان با شرایطی که برایمان فراهم آورده‌اند، بی‌شباهت به بازی قدیمی «مار و پلّه» نیست. آرام آرام با تلاش و صبوری، خانه به خانه از میان کشمکش‌ها، کمبودها، کم‌لطفیها، حسادت‌ها، مقرّرات دست و پا گیر، سوءتفاهم‌ها و کجفهمی‌ها و غیره بالا آمدیم. گاهی وقتها هم نردبان دستی و عنایتی چند خانه ما را بالا کشید تا آنکه به خانه هفدهمین از سال فعّالیت موعود رسیدیم.
اگر رانتهای اقتصادی، اطّلاعاتی و ارتباطات و نوازش‌های پی‌درپی عموها و عموزاده‌ها به دستگاههای فرهنگی و مؤسّسات خودی و بی‌خودی در کار نبود و میدان مسابقه با شرایط مساوی و بدون «آوانتاژ» برپا میشد، آن وقت معلوم میشد که راستی راستی مردان میدان چه کسانی‌اند و پای کار کیانند. بگذریم ... حالا که عادت کرده‌ایم و چاره‌ای هم نداریم.
بر همان صفحه مار و پلّه، به ناگهان در سال 1391 ماری با عنوان بحران اقتصادی ما را گزید و دهها خانه، بلکه صدها خانه سقوط کردیم و کمرمان شکست.
اگرچه عموم تولیدکنندگان و واردکنندگان، اجناس انبار شده خود را بر مبنای دلار جدید و ارتقاء یافته فروختند و با صد ترفند شرعی و غیر شرعی از افت 60، 70 درصدی سرمایه‌های خود جلوگیری کردند و ماندند؛ ولی ما ناگزیر به فروش کتب منتشر شده، به همان قیمت پشت جلد سابق شدیم؛ در حالی که قیمت کاغذ قریب به 400٪ افزایش یافت و عملاً فعّالیت نشرها به رکود و تعطیلی کشیده شد و مجال چاپ کتب جدید و تجدید چاپ کتب قبلی از دست ما رفت.
از دیگر سو، اشتغال ذهنی مردم به امور معیشتی و جبران مافات، عملاً بازار تقاضای محصولات فرهنگی را به رکود بی‌سابقه‌ای کشید.
در این میان هم، نه تنها «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» قدمی شایسته برنداشت؛ بلکه به بهانه کمبود بودجه از پرداخت مطالبات معوّقه ناشران نیز خودداری کرد و تیر خلاص بر مغز آسیب دیدگان بحران اقتصادی در حوزه فرهنگ وارد شد.
گمان میکردیم با تعدیل نیروهای انسانی میتوان تا حدّی از شدّت بحران کاست؛ امّا متأسّفانه به رغم آنکه جمعی از نیروهای کارآمد و مجرّب را از دست دادیم، افزایش سرسام‌آور هزینه‌های جاری (چاپ، لیتوگرافی، صحافی، آب، برق، گاز، تلفن، ادوات و وسایل اداری و ...) عملاً ما و جمع دیگری از مؤسّسات فرهنگی، مذهبی عامّ المنفعه را فلج کرد.
بر هیچ کس پوشیده نیست که موعود، با ارائه سه سایت پر قدرت (موعود فارسی، موعود عربی، مستور) سالانه میلیونها تومان صرف ارائه مطالب فرهنگی و نشر معارف مهدوی و علوی و مبارزه با جلوات شرک و کفر و نفاق معاصر می‌کند. هزاران مقاله، کتاب، فیلم، خبر، همه روزه جمع بزرگی از مردم ما را تغذیه میکند؛ امّا به راستی، متکفّل تأمین هزینه این رسانه پر قدرت کیست؟ جمعی پژوهشگر و محقّق که قوت لایموت خود را با سختی به دست می‌آورند یا دولت اسلامی؟
نظام اسلامی مؤسّسات و سازمان‌هایی را متکفّل مددرسانی به اینگونه مراکز کرده است؛ امّا باید پرسید مدد آنها به کجا میرود؟
سازمان عریض و طویلی، مثل سازمان تبلیغات اسلامی، سالیانه میلیاردها تومان بودجه به منظور حمایت از مراکز مذهبی و فرهنگی مستقل و عامّ المنفعه از طریق بودجه رسمی مجلس دریافت می‌کند؛ امّا دریغ از یک هزار تومان همراهی و مساعدت این سازمان با مراکزی چون ما.
سالهاست که از داشتن یک سرور مطمئن و پر قدرت و محلّ استقرار آن در یک مجموعه، برای خوراک‌رسانی گسترده از طریق سایت‌های موعود در رنج و تعب و آزاریم. همه جغرافیای کشورهای اروپایی و آمریکایی را برای استقرار سرور در شبکه جهانی اینترنت درنوردیده و از عموم آنها به دلیل مشیّ اسلامی و ضدّ صهیونیستی موعود ضربه خورده‌ایم. هیهات! نمیدانیم دردمان را به کجا بریم. هر کس یک بار و تنها یک بار به سایت موعود مراجعه کند، به گستردگی مطالب و ژرفای نگرش مطالب مندرج در آن و عامّ المنفعه بودنش پی میبرد ... بگذریم.
اگرچه طیّ نامه‌هایی وزیر محترم و معاونشان را در جریان قضایای مختلف قرار داده‌ایم؛ امّا هر چه گفتیم و نوشتیم کمتر جواب یافتیم. نمی‌دانیم حضرات در کجا و نزد کدامین استاد درس آموخته‌اند که پاسخ جواب سلام را هم بر خود فرض نمی‌دانند.
به اطّلاع شما عزیزان میرسانیم که فعّالیت واحد «انتشارات موعود» با 90٪ افت و ایستایی، واحد تولید لوح فشرده با 100٪ افت و ایستایی، واحد تألیف «دائرة المعارف آخرالزّمان» با 100٪ افت و ایستایی، «مجلّه موعود جوان» با 100٪ افت و ایستایی و انتشار «مجلّه موعود» نیز با 50٪ افت و ایستایی مواجه شده است.
نقدینگی مؤسّسه به صفر رسیده و میزان استقراض برای فعّالیتهای جاری از مرز یکصد میلیون تومان گذشته است.
خدا میداند با این وضع تا چه روزی میتوان ادامه داد. این همه در حالی است که موعود در زمره اوّلین و پر کارترین مؤسّسة فرهنگی مهدوی قابل شناسایی است که با محصولات متنوّعش پاسخگوی بخش بزرگی از نیازهای فرهنگی جوانان این سرزمین‌ها بوده است.
نمیدانیم از دست شما مخاطب محترم، چه برمی‌آید؟
ما تا به امروز به تکلیف خویش عمل کرده‌ایم و همه معامله را با صاحب و مولایمان، حضرت صاحب الأمر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام داده و از ایشان تنها امید یاری و مساعدت داریم؛ لیکن مباد که موعود و آنچه که فراروی جوانان این سرزمین ـ به وقت غفلت و غیبت بزرگترین سازمانهای فرهنگی کشور ـ قرار داده و میتواند قرار دهد و وضع امروز، نیش آزمونی باشد برای شما و سنجش همّت شما و همه مدیرانی که بی‌تردید فرداروزی در پیشگاه مولا و صاحبمان از آنان شکایت خواهیم کرد. انشاءالله. والسّلام

اسماعیل شفیعی سروستانی ، مدیر مسئول موسسه موعود عصر

(نمی دونم بعد از خواندن این متن چه حالی به شما دست داد ولی من احساس غریبی دارم.....
در مملکت شیعه و به قول استاد شفیعی شیعه خانه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، مردم اینقدر مشغول امور دنیوی هستند که حتی یه نیم نگاهی هم به اطراف نمی اندازن.یعنی ما خود ما همین دوستان تالاری عزیز که دور هم جمع شدیم بصیرتهامون رو به لطف خداوند و عنایت امام حی و حاضرمون بالا ببریم نمی تونستیم فقط ماهی 1000 تومن به این موسسات کمک و حمایت مالی کنیم تا اینطور به قهقرا نروند؟ !!!!
چرا تفکر ما ایرانیها اینطوریه؟ چرا به نظرمون هرچی که داره درباره امام معصوم و دین و مذهب صحبت میکنه باید مجانی باشه و اگر پول درخواست بشه خدا می دونه که چه چیزهایی بار این بندگان خدا نمیشه؟؟
حاضریم ماهیانه کلی هزینه خرید اینترنت بدیم و سخنرانی مجانی دانلود کنیم !!اما اگر همین افراد سخنرانیهاشون رو 2000 تومن بفروشن چه ها که نمیگیم و نمی کنیم که به اینها هم میگن مسلمان و..... یعنی امام باید بیاد در مورد اینها معجزه کنه تا ما به خودمون بیایم؟
دنبال کارها و ریاضتهای عجیب و غریبیم که به ما بگن منتظر مهدی اما اگر بگن منتظر مهدی چقدر حاضری برای امامت از مال و در آمدت بگذری همه قصه هزار و یک شب از بدبختیهامون تعریف میکنیم.
به خدای احد و واحد که خیلی دردناکه از استاد رائفی پور این همه مطلب یاد گرفتیم این همه به گردن ما حق داره اما اگه بگه به خاطر حمایت مالی یکی از سخنرانیهای من رو ارجینال تهیه کنید یا کتاب من رو بخرید همگی ناراحت میشیم که دیدی اینم بله!!!
مگر نه اینکه فراماسونری و مجامع مخفی تحت حمایتهای مالی و رسانه ای آنچنانی به اینجا رسیدن و عقاید کثیفشون رو به کل دنیا دارن تحمیل میکنن پس چرا ما 1000 تومن که برای امام عزیزمون میدیم این همه منت سرش میذاریم ؟چرا مباحث فرهنگی ما درباره امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به اندازه خودش غریب و مظلوم و منزوی شده؟
به خودمون بیایم تا دیر نشده فکری بکنیم مگه در دعای عهد نمی خونیم که ظهور نزدیک است انشاءالله....)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، aboutorab ، مجید املشی ، heaven ، Negahi digar ، مفقود الاثر ، paradise ، بیداری12 ، kh-MAHDI ، adeldarbandi ، sadegh-a ، عبداللهی ، 135 ، Mohammad Trust ، 59-11(یامهدی) ، mosafer ، fatemeh ، MAHDI59 ، Maysam-1st ، مهدی2012 ، nader008 ، mahdy30na ، حسین14

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۴۶, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۹:۴۷ توسط am_po.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۵/دی/۹۱ ۳:۱۶)Mohammad Trust نوشته است:  اخه عزیز من ، یکی مثل من دانشجوه ، یه کتاب درسی میخواد بگیره 40 تومن پولش شده ، دستمون هم توی جیب پدرمونه ، ادم بخواد ترمی چند تا کتاب بگیره مگه میتونه ؟ تازه بخواد به دینش هم برسه!

با این اوضاع بد اقتصادی ، ادم دنیاشو بگیره ، که حداقل آبروش توی دنیا نره ، دین پیش کش !

من که فقط 3 اصل دین رو گرفتم و به هیچ چیز دیگه ای کاری ندارم ، زندگیمیون رو میکنیم تا مسئولینی که به اسم اسلام دارند کار میکنن ، یکم اوضاع رو درست کنن.

من نمیدونم فرق من و پسر شهردار یا نماینده ی شهرمون چیه ؟

جوونا توی زندگی این دنیاشون موندن ، کی به فکر اون دنیاست. شکمی که گرسنه باشه ، دین و ایمون نداره !

جناب Mohammad Trust
منظور من به همه و هیچ کس بود.خود شما هم مطمئنا هزینه های جانبی زیاد دارید.اصل دین ما امام زمانمونه بدون ایشان دین معنی نداره. در ضمن به جز یکی از محصولات این موسسه که یک مجموعه چند جلدیه و قیمت بالایی داره هیچ کدوم از محصولات قیمت نجومی نداره که من و شما نتونیم تهیه کنیم....اما از همه اینها گذشته خدای نکرده ما کسی رو مجبور به کار خیر نکردیم شما هم مختارید. همین که وقت گذاشتید و این دردنامه رو خوندید ممنون.
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، aboutorab ، در جستجوی سختی
۱۲:۵۳, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۱۲:۵۴ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #12
آواتار
11:66-7
.0.
(۲۲/دی/۹۱ ۱۷:۱۸)میلاد.م نوشته است:  
این پیشنهاد خوبیه که همه می تونن انجامش بدن............
اما این موسسه در جواب مخاطبانش که درخواست شماره حساب کرده بودن جهت کمک نقدی ، جوابی نداه هنوز....
تشکر موسسه موعود از مخاطبان و اعلام شیوه های همکاری (91.10.24)
.

واقعا این نشانه ی اقتدار فعالان مهدویت است که برای رضای خدا کار می کنند و طوزی رفتار نمی کنند که به نظر آید دارند گدایی می کنند.

من که احساس می کنم جای لینک سایت موعود و معرفی مستند های آن در وبلاگهایمان خالیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۳۷, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۱۳:۳۸ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #13
آواتار
یه روز یکی به من گفت این رائفی که اینقدر سخنرانی های مذهبی میکنه چرا پول میگیره ؟
منم بهش گفتم واقعا متاسفم با این طور فکر کردنت خوب نون خودش رو چه طور درآره تازه باین پول میشه کار های دیگه ای برای رشد فرهنگ مهدوی کرد
۱۳:۵۶, ۲۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
من بیشتر به مطالعه ی انلاین علاقه دارم.

من ترجیح میدم به جالی چند تومن پول کتاب ، بدمش به چند تا نیاز مند ، که سیر باشند ، دزدی نکنن !

دنیای من اینه . اگه مشکلی دارید دیگه کاریش نمیتونم کنم
۱۶:۳۷, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
فوری »» در خواست موسسه موعود:
«مارا در رساندن این پیام یاری کنید»
[/b]

وزیرمحترم وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
جناب اقای دكتر حسینی

سلام علیکم
از طلا گشتن پشیمان گشته ایم - مرحمت فرموده ما را مس کنید
این موسسه باسابقه و پرتوان فرهنگی کشور آخرین نفس‌هایش را می کشد. ازشما تقاضای کمک نداریم. قبل از آنکه طلبکاران مارابه زندان بیندازند دستور دهید مطالبات دوساله مارا پرداخت کنند.شاید این دوره را پشت سر بگذاریم.
از آنجا که سنت پاسخ سلام و نامه در ادارات تحت امر شما وجود ندارد مجبور به ارسال پیام sos شدیم. والسلام
[b] موسسه فرهنگی موعود عصر - اسماعیل شفیعی سروستانی[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، MAHDI59 ، مهدی2012 ، fazel ، aboutorab
۱۷:۴۵, ۲۳/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۱ ۱۷:۴۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #16
آواتار
به نام خدا
دوستان متاسفانه یک نکته ای رو فراموش کردید که دلیل اصلی رکود در فروش کتاب و محصولات فرهنگی فقط مختص به این موسسه نیست و بخاطر گرانی کاغذ و سی دی و دی وی دی و غیره خیلی از موسسات دیگر نیز در حال ورشکستگی هستند در کنار این باید قبول کنیم که طرفداران کتب مذهبی نیز در کشور ما به شدت کاسته شده اند و مشتری چندانی برای کتب مذهبی وجود ندارد بجز برخی مومنان واقعی و ادارات و موسسات دولتی و مذهبی که در مورد اداراتی که این کتابهای مذهبی را تهیه میکنند باید گفت که متاسفانه به نوعی بیت المال را پایمال میکنند چون این کتابها را برای کارمندان میخرند و اکثر این کارمندان نه تنها این کتابها را مطالعه نمیکنند بلکه شروع به توهین هم میکنند که نگاه کنید مثلا به جای رسیدن به وضع معیشتی ما رفتن کتاب فلان و بهمان را خریده اند و به ما داده اند و کتاب هم متاسفانه یا به گوشه ای پرت میشود یا به عنوان وسیله تزئینی استفاده میشود یا دور ریخته میشود که در این حالت ضرر اینکار بسیار بیشتر از منفعت آن است. در کنار اینها مخلوط شدن مسائل مذهبی با مسائل مادی احساس بدی به انسان میدهد. چه خوب بود بخشی از خمس و زکات گرفته شده از مسلمانان به موسساتی مانند موسسه فوق تخصیص پیدا میکرد تا اینگونه دچار ورشکستگی نشوند البته کاملا قبول دارم که افرادی مثل بچه های این سایت باید از اینگونه موسسات حمایت کنند ولی ما چند نفریم و چقدر میتوانیم در این شرایط اقتصادی کمک کنیم آیا با کمکهای ما واقعا مشکلات حل میشود. به هر حال اگر ما به این موسسات کمک هم کنیم که باید هم کمک کنیم، ولی کتابهای آنها به فروش نرود یا توسط ارگانها و ادارات خریده شود و حیف و میل شود چه فایده ای دارد؟ امیدوارم خداوند کمکمان کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، مهدی2012
۲۰:۲۸, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام جناب عدالت
ممنون از وقتی که بابت مطالعه این مطلب گذاشتید ولی همونطور که در جریان هستید موسسه موعود تقاضای کمک نقدی و مادی از کسی نداشته و نداره و حتی کمکهای خیلی از دوستان و همراهان رو در این مورد رد کرده. در عوض خواسته شده که در نشر و معرفی این محصولات هرکس در حد توان کمک کند تا شاید این بحران برطرف شود.
در هر صورت این موسسه یک برند تجاری نیست که اگر اعلام ورشکستگی هم کرد مهم نباشد این موسسه با نام امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای او سالیان سال هست که در حال انجام وظیفه است بنابراین بسته و غیر فعال شدن چنین مکانهایی باعث سرافکندگی بیشتر ما در حضور امام عزیزمون خواهد شد.
در این مورد هم استاد بزرگوار فقط تقاضا کردن که صداشون رو به هر طریقی که میشه به گوش وزیر ارشاد برسونیم.
در ضمن خلوص نیت ما در انجام عمل تضمین کننده ماندن ما در راه حق و ولایت است.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، ISOD
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا