کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیام ولایت
۲۰:۴۸, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
یا رحیم

سلام دوستان:
اگر توفیق داشته باشم میخوام سخنان رهبر عزیزمون رو به صورت پیامک براتون بنویسم اگر دوست داشتید شما هم مثل من عمل کنید و سخنان رهیر و به صورت پیامهای کوتاه بنویسید و یا برای دیگران هم ارسال کنید.

1.دو خصلت را باید از خودمان دور کنیم،یکی غفلت و دیگری غرور.غفلت یعنی انسان بکلی متوجه نباشد که گناهی از او سر میزند.غفلت،دشمنی بسیار عجیب و خطر بزرگی است.{فرازی از خطبه نماز جمعه }
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، UNNAMED ، Agha sayyed ، سید ابراهیم ، دل خسته ، شهیدطیبه واعظی ، yektasepas ، montazer 128 ، revenger ، MohammadSadra ، شیدا ، sunrise59 ، faraz_223 ، مهدی2012 ، یاوران مهدی ، ترنم ، ahmad1300 ، amiroooo ، بیداری12 ، مصباح ، خیبر110 ، عبدالرحمن ، help me ، عبدالرحیم
۱۹:۰۲, ۲۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
یا حی
2.درسی که انقلاب داد و امام بزرگوار باقی گذاشت این است که در این حرکت 33 ساله آرمانها و آرزوهای عظیم اسلامی فراموش نشود.یعنی ترکیب آرمانگرایی با واقع بینی.(دیدار رهبری با مسئولان 3/5/91)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Agha sayyed ، دل خسته ، شهیدطیبه واعظی ، yektasepas ، montazer 128 ، revenger ، MohammadSadra ، شیدا ، sunrise59 ، faraz_223
۱۹:۲۶, ۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۱ ۱۴:۰۷ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #3
آواتار
یا شکور
امام بزرگوار فرهنگ"ما میتوانیم" را به دهان مردم انداخت و در دل آنها جایگزین کرد.این همان فرهنگ قرآنی است که فرمود:و لا تهنوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مومنین.14/3/91
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، شهیدطیبه واعظی ، yektasepas ، montazer 128 ، revenger ، MohammadSadra ، شیدا ، UNNAMED ، sunrise59
۱۸:۴۱, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
یا جبار
توانایی و ظرفیت ملت ایران در حفظ انقلاب و پاسداری انقلاب،عظمت و اهمیتی دارد که شاید بتوان گفت از اهمیت خود اصل انقلاب کمتر نیست.
بیانات رهبر فرزانه انقلاب در تاریخ 3/5/91
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، Agha sayyed ، montazer 128 ، revenger ، MohammadSadra ، شیدا ، UNNAMED ، sunrise59 ، ترنم
۱۱:۱۵, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
یا نور
شاخص،اسلام است،شاخص،اشخاص نیستند.این حرف امام رضوان الله علیه است.
89/8/2
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Agha sayyed ، montazer 128 ، revenger ، MohammadSadra ، شیدا ، UNNAMED ، sunrise59 ، ترنم
۱:۱۶, ۲۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6

مرسی از حرکت قشنگتونSmile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، revenger ، MohammadSadra ، شیدا ، UNNAMED ، مهدی2012 ، ترنم
۱۷:۳۰, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
یا رحیم
ملتی هوشمند همچون ملت ایران که دارای ایمان،ابتکار و آزادی ناشی از اسلام و انقلاب است،هیچگاه در حرکت رو به جلو خود متوقف نخواهد شد.
91/11/19
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، revenger ، Agha sayyed ، montazer 128 ، MohammadSadra ، شیدا ، UNNAMED ، sunrise59 ، ترنم
۰:۰۴, ۳۰/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۱ ۱۱:۲۹ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #8
آواتار
یا معین
ای غصه هایت قاتلم،هر شب دعایت میکنم
داغت نبینم جان من،جان را فدایت میکنم
باید بلرزد قلبشان وقتی شنیدند این سران
گفتی که من "فعلا"فقط دارم "نصیحت"میکنم.
لبیک یا خامنه ای
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer 128 ، MohammadSadra ، شیدا ، UNNAMED ، sunrise59 ، ترنم ، arman mohseny
۰:۳۵, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
به خدا کافی یه کلمه غیر نصیحت بگه اونوقت این ...ها میفهمن مردم عصبانی هستند یعنی چی!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، somayeh
۱۲:۵۸, ۳/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۱ ۱۲:۵۸ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #10
آواتار
یا رحیم
دشمن در مقابل ملت ایران در موضع انفعال است.ملتی با عزم راسخ،با بصیرت،با ایمان،میداند چه میخواهد،راه را بلد است.سختیها را هم با شجاعت تمام تحمل میکند.
28/11/91
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، UNNAMED ، MAHDI59 ، sunrise59 ، ترنم ، arman mohseny
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا