کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مگه من و تو چه تغییری کردیم که...؟ + 4 راهکار عملی!!
۱۸:۰۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۱ ۱۳:۴۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر عزیز ما که عزیز دل ماست جناب امپراتور با معرفت در این ارسال
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...#pid118351
بیان کرده اند که:
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۱)EMPERATOR نوشته است:  اصلا دلم نمی خواهد بیام اینجا بگم که دعا کنیم یعنی دوست دارم این اخرین دعا باشه یعنی هر هفته امیم به اینه که آخرین دعای فرج رو برای ظهور آقا بخونیم ولی باز ...
الا ای آخرین مسافر دنیا کجایی
ای یوسف صحرایی زهرا کجایی

وعده ی هجده هم ما همزمان با غروب آفتاب برای غروب 1177 سال فراق

باز البته دم ایشون گرم که به ما یادآوری میکند دعای هفتگی مان را
اما بینی و بین الله
خودمونیم غریبه که بین ما نیست دیگه با خودمون هم که تعارف نداریم

این حرف درست:

(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۱)EMPERATOR نوشته است:  اصلا دلم نمی خواهد بیام اینجا بگم که دعا کنیم یعنی دوست دارم این اخرین دعا باشه یعنی هر هفته امیم به اینه که آخرین دعای فرج رو برای ظهور آقا بخونیم ولی باز ...

حالا خدا وکیلی خود ما مگه نسبت به هفته ی پیش چه تکونی دادیم به خودمون در عرصه ی بندگی خدا و عمل به تکالیف حداقلی منتظران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلاً حتی کیفیت دعاهایمان و شدت اظطرار مان در دعا بیشتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه خدا وکیلی هفته به هفته احساس میکنیم که با اظطرار بیشتری به ساحت ربوبی دعا میکنیم و درخواست ظهور آقا را داریم؟
یا نه این هم شده عادتی کنار باقی عادتهایمان؟

معرفتمان رشد باید بکند تا شدت اظطرارمان بیشتر شود
معرفت برای رشد یافتن نیاز به طهارت روح دارد
طهارت روح نیاز به شکستگی در برابر خالق و ترک معصیت دارد
و....
امام زمان را مانند اکسیژن میدانیم که حیات و مماتمان وابسته به ظهورشان باشد؟
در طول روز بیشتر اشتغال ذهنی ما چه چیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
امتحاناتمان؟
پول در آوردنمان؟
مشکلات شخصی و حوائج شخصیمان؟
بیشتر به چه فکر میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی میگفت امام زمان نعوذاً بالله حکم چلوکباب دارند
اگه بیایند خوب است
اما خوب حالا هم که نیستند خیلی مشکلی نیست ما زندگیمان را میکنیم!!!!
امام زمان برای ما مانند اکسیژن نشده اند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که حیات و مماتمان را در گرو ایشان بدانیم

چه بگویم
فقط یک جمله:
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۵۲)علی 110 نوشته است:  مگه من و تو چه تغییری از هفته ی پیش کردیم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

که انتظار تغییری در روال هر هفته داریم؟؟؟؟؟؟
که این هفته بیاید

البته هشدار جدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هیج بعید نیست که یکباره بدون اینکه ما تغییری کرده باشیم تشریف فرما شوند
که در برخی روایات هم ظهور را امری معرفی کرده اند که غافلگیر کننده ی برای بسیاری خواهد بود!!!!!!
اما مایی که تغییری نکرده ایم این وسط چه خواهیم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدون تغییر لازم چه تضمینی وجود دارد که پناه بر خدا در برابر ایشان نیاستیم
حالا جا ماندن از بودن در رکاب ایشان پیشکش!!!!!!!!!!!!!!
پناه بر خدا

Finally, one day Ali 110 bigan laughing at himself
سرانجام علی 110 یک روز شروع کرد به خندیدن به خودش!!!!
"haw haw, look at me. I keep doing the same things over and over again and wonder why things don't get better"
"هه هه ، من رو ببین، مرتباً هر روز همون کارهای قبلی رو بدون هیچ تغییری انجام میدم و تعجب می کنم که چرا وضعیت بهتر نمیشه!"

برای مشاهده ی 4 راهکار عملی و کاربردی برای تغییر:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid118436
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، فدک زهرا ، ELENOR ، fazel ، Tolou ، Admirer ، zarati313 ، آقا رضا ، مسافر ، Havbb 110 ، میلاد.م ، mohamad ، meshkat ، N.Mahdavian ، Hadith ، EMPERATOR ، Mitsonary ، تفکر ، وحید110 ، یاران مهدی ، محیصا ، black ، فانوس *7* ، heaven ، parisan ، یا ثارالله ، نگار ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، hesam110 ، taleb ، netlog36 ، Seyed Mohsen ، F_R ، MESSENGER ، محب الزهرا ، seyed313 ، Ramin_Ghn ، در جستجوی سختی ، Detector ، mosafer ، ZaHrA110M ، montazer_rm ، سامیه ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، salman313 ، خیبر110 ، mhvvhm ، حسام+ ، حقیر ، fiftynine ، viana ، شیدا ، بچه شیعه ، maryam 135 ، yamin ، علمدار133 ، میثاق ، خادمة الزهرا ، مجنون الحسین ، لبخند خدا ، سیمرغ ، حسن عزتي ، sagheb ، Hadiss313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام

خواستم حرف بزنم دیدم زبون درازی هست

(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۳)علی 110 نوشته است:  جمع بندی کنم

4 راهکار پیشنهاد میکنم برای تغییر، کاملاً عملیاتی و کاربردی
1- برای جلوگیری از خورده شدن در روزمرگی و فراموشی اهداف دیدارهای دائمی با کسانی که مثل شما دل در گرو یوسف زهرا دارند و در این جلسات ، قرآن بخوانید همراه با تفسیر، ذکر فضیلت اهل بیت کنید، از وظایف منتظران بگویید، و از یوسف زهرا بگویید و برای یکدیگر و برای خود مولا دعا کنید تا میتوانید

2- ساعت خلوت با خدا همراه با توسل به اهل بیت، شدیداً بشکنید و خاشعانه و ذلیلانه به درگاه خداوند بروید در این ساعات خلوت از خدا توفیق بندگی و عبد شدن بخواهید و استغفار کنید تا میتوانید

3- گریه بر سید الشهدا و شهدا و مصیبت زدگان کربلا تا میتوانید مبتلا به بلای کربلا شوید که راه میانبر و آسانترین راه سنخیت با حجت بن الحسن است

4- خدمت کنید برای رضای خدا به هر کسی که دست نیاز به سمت شما دراز میکند و شما میتوانید کمکش کنید که اینها پیک خدا هستند برای غرق کردن شما در رحمت خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، فاطمه خانم ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، علی 110 ، Havbb 110 ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، شیدا ، میثاق
۲۰:۱۸, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
الان که اینا رو خوندم ازخودم پرسیدم واقعا من چه تغییری کردم؟؟؟اینکه بعضی وقتا جوگیر میشم و دو سه ساعت پشت سرهم دعاهای مختلف میخونم بعد دوباره یادم میره اونوقت دوباره.... یا هی سعی میکنم درست بشم اما دوباره هی یه خط درمیون یادم میره .اینم شد کار ؟همین الان واسه خودم و حال و روز خیلی گریه کردم واقعا نیازمنده یه تغییر اساسی از ریشه ام.یه تغییری که پایدار باش نه زود گذر.
از این چهار تا راهکار هم مورد اول رواصلا ندارم نه جایی برای این جور جلسات سراغ دارم نه اطرافیانم تو این فاز هستن تازه بیشترشون منو مسخره هم میکننHuh طوریکه بیشتر مواقع درباره ی خودم و افکارم باکسی حرف نمیزدم چون یک منو مسخره میکنن یا میگن برو بابا تو هم خلی حوصله نداریم قیافت شبیه علامت سواله(بیشتر وقتی ازشون سوال میکنم یا دنبال جواب میگردم ).وقتی با این تالار آشنا شدم خیلی خوش حال شدم چون کم کم داشتم به این نتیجه میرسیدم که کسی خط فکریش با من یکی نیست که خدارو شکر توی یه شرایط بد این جا رو پیدا کردم البته قبل از ثبت نام هم به این تالار میومدم اما سریع خارج میشدم و مطالبش ر و کم میخوندم تو این بخش که اصلا نمیومدم نمیدونم یه دفعه چی شد که ثبت نام کردم الانم وقت خالی که پیدا کنم زود میا م اینجا. جواب بعضی از سوالاتم رو هم اینجا گرفتم که خیلی خوب بود.این از اولین مورد راهکارواسه سه مورد بقیش برام دعا کنید بتونم انجام بدم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، heaven ، N.Mahdavian ، Farzaneh
۱۱:۲۱, ۱۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، Farzaneh ، Tolou ، میثاق
۲۲:۳۶, ۱۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۵)EMPERATOR نوشته است:  من قبلاً آدمی نبودم که در غیر ماه رمضون قرآن بخونم!
یا برم احیای شب قدر اصلاً، یا روزه بگیرم یا به غیر از محرم زیارت عاشورا بخونم
یا حتی نمازهام رو یکی درمیون می خوندم نگاه های نابجا حرف های نادرست
بازی های با آلات قمار دیگه انجام گناه هایی که واقعاً ادم شرمنده میشه اسمشو بگه
..
..
..
علی آقا میشه خیلی از اینهایی که گفتم بهتر و خوبتر هم بشم اما نیاز به دعای شما خوبها و با خداهای این تالار دارم
التماس دعا

الان این متن بالارو که می خونم افسوس می خورم
که خدایا چرا اینجوری شده چرا دوباره خراب کردم!
چرا این همه کارهایی که برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام می دادم یواش یواش کمرنگ تر شد!
خدایا غرور گرفت منو! واقعاً چی شد؟
نماز شب ها کجا رفت! نماز اول وقتم چی شد!
گفته بودم میشه خوب تر شد ولی گاهی وقتها هم میشه بدتر شد!
دوستان دعا کنید بهتر بشم
هر چی ساخته بودم خراب شد !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Farzaneh ، شیدا ، mahdy30na ، ترنم ، Hadiss313
۱۴:۱۵, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۵)فدک زهرا نوشته است:  کاش میشد تو جایی زندگی میکردم که غیر از آقام هیچ حرف و کلام و شخص دیگه ای حضور نداشت ......

راستش باید بگم اگه فقط یه جا (کشور) تو دنیا باشه که به این حالت نزدیکه (هر چند که در واقع خیلی دوره، ولی از بقیه نزدیکتره) ایرانه...
حالا اگر ما کم کاری کنیم و به امید خدا یه همچین جایی رو درست کنیم که خیلی خوب میشه. باید از خودمون شروع کنیم...
میتونیم اگه جایی هستیم و حرفی از این قضیه در میون نیست، خب خودمون شروع کنیم و یا دوستانی داشته باشیم که بیشتر درباره این موضوع صحبت می کنند....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou
۱۲:۰۱, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار

"haw haw, look at me. I keep doing the same things over and over again and wonder why things don't get better"
"هه هه ، من رو ببین، مرتباً هر روز همون کارهای قبلی رو بدون هیچ تغییری انجام میدم و تعجب می کنم که چرا وضعیت بهتر نمیشه!"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، میلاد.م ، ELENOR ، fazel ، mahdy30na ، ترنم ، یا صاحب الزمان ، علمدار133 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، ANTI satan ، faateme-313 ، مسافر
۱۳:۴۸, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۳)علی 110 نوشته است:  جمع بندی کنم

4 راهکار پیشنهاد میکنم برای تغییر، کاملاً عملیاتی و کاربردی

1- برای جلوگیری از خورده شدن در روزمرگی و فراموشی اهداف دیدارهای دائمی با کسانی که مثل شما دل در گرو یوسف زهرا دارند و در این جلسات ، قرآن بخوانید همراه با تفسیر، ذکر فضیلت اهل بیت کنید، از وظایف منتظران بگویید، و از یوسف زهرا بگویید و برای یکدیگر و برای خود مولا دعا کنید تا میتوانید

2- ساعت خلوت با خدا همراه با توسل به اهل بیت، شدیداً بشکنید و خاشعانه و ذلیلانه به درگاه خداوند بروید در این ساعات خلوت از خدا توفیق بندگی و عبد شدن بخواهید و استغفار کنید تا میتوانید

3- گریه بر سید الشهدا و شهدا و مصیبت زدگان کربلا تا میتوانید مبتلا به بلای کربلا شوید که راه میانبر و آسانترین راه سنخیت با حجت بن الحسن است

4- خدمت کنید برای رضای خدا به هر کسی که دست نیاز به سمت شما دراز میکند و شما میتوانید کمکش کنید که اینها پیک خدا هستند برای غرق کردن شما در رحمت خدا
إن شاء الله خدا توفیق عمل عنایت فرماید به حق 14 معصوم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، میلاد.م ، Farzaneh ، ترنم
۱۸:۱۱, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۱ ۱۲:۰۱)علی 110 نوشته است:  

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
بنده مفهوم این جملات را متوجه نشدم :
" مرتباً هر روز همون کارهای قبلی رو بدون هیچ تغییری انجام میدم "
یعنی کارهای تکراری باعث ارتقاء نمیشود ؟ به چه علت ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، fazel
۱۸:۲۱, ۱۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۱ ۱۸:۲۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۱)یا صاحب الزمان نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
بنده مفهوم این جملات را متوجه نشدم :
" مرتباً هر روز همون کارهای قبلی رو بدون هیچ تغییری انجام میدم "
یعنی کارهای تکراری باعث ارتقاء نمیشود ؟ به چه علت ؟

اولاً کارهای تکراری اگر از جنس اموری باشد که مورد رضای خدا و توصیه خدا و فرستادگانش باشد در صورتی که با صدق نیت و به نیت تبعیت از معصومین همراه باشد میتواند ما را از ظلمات به سمت نور رهنمون کند تازه اگر ما را گرفتار عجب نکند!!!!!

اما مقصود حقیر در اینجا مطلقاً این کاره نیست

مقصود من اشتباهاتی است که مکرر در مکرر انجام میدیم و با انجام مکرر در مکرر اونها انتظار داریم که تحولی از خارج صورت بگیرد و مسیر زندگی ما رو یه دفه عوض کند (البته چشم امید به فضل خدا داریم ها!!!!! فضل هم یعنی بی استحقاق بخشیدن)

اما یه مثال عینی بزنم
به طور مثال همه میدونیم که باید سحر خیز باشیم
و تا سحر در کار نباشه خیلی چیزا نمیشه

یا همه میدونیم که نظم در امورمون باید داشته باشیم

یا همه میدونیم که یه اشکالاتی داریم
اما همیشه همون ها رو تکرار میکنیم

یا مطمئن هستیم یه کارهایی رو داریم غلط انجام میدیم
اما جالبش اینجاست که تعجب میکنیم که چرا مثلاً باوجود تکرار این کارهای غلط کارمون درست نمیشه

مثل اینکه برای وارد شدن به یک برنامه شما میدونید باید دکمه ی اینتر ( enter ) رو فشار بدی
اما مرتب اسپیس (space) بزنی و تعجب کنی که چرا پس این وارد برنامه نمیشه

من یکی خودم گرفتار این جهل احمقانه میشم گاهی اوقات وقتی درست به بعضی از رفتارم نگاه میکنم!!!!!

یا مثلا همه میدونیم وقتی یه ترم یه درس سنگین بر میداشتیم باید در طول ترم اون رو میخوندیم و با خوندم شب امتحان پاس نمیشه یا نمره ی خوب نمیشه گرفت

بعد میزاشتیم شب امتحان میخوندیم بعدم هر ترم همین اشتباه رو تکرار میکردیم

و بدون این که این سبک مطالعه رو تغییر بدیم!!!!!!!!!!!!!!!!! تعجب میکردیم که چرا وضع درسیمون بهبود پیدا نمیکنه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، مجید املشی ، شیدا ، Farzaneh ، fazel ، Agha sayyed ، علمدار133 ، Tolou ، فاطمه خانم ، ترنم ، aboutorab ، یا ثارالله ، Hadiss313
۱۲:۴۴, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۰۸)علی 110 نوشته است:  سرانجام علی 110 یک روز شروع کرد به خندیدن به خودش!!!!

برای مشاهده ی 4 راهکار عملی و کاربردی برای تغییر:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid118436
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Hadiss313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]